Kommentáld a híreket
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Tavalyhoz képest értettem, hogy idősebb lett Benzema egy évvel. Magyarul még inkább pihentetésre szorul, ezért nagyobb a valószínűsége, hogy RdT nem rohadna a padon.ANDS írta:Rdt csak 27 éves, Benzema meg 34 - ha jól néztem.Dupla D írta:
Marianonál RdT jobb játékos. Benzema egy évvel idősebb.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Marianoval az a baj, hogy a szerepéhez képest rengeteget keres. Ebből kifolyólag eladni sem nagyon lehet. Bár szerintem ennyire csokonyos játékos nem sok van, azért a legtöbb már lépett volna, de az esélyt sem kell megadni egy újabb hasonló helyzetnek. Tehát ha jön rdt, akkor csak alacsony fizuert. Amúgy szerintem nem rossz játékos a maga szintjén. De tényleg a költségén múlik a dolog.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ha bízik benne Carlo mindenképpRealista24 írta: Vajon megéri Mayoralt 10mért elpasszolni, hogy aztán háromszor ennyiért hozzuk RDT-t?
amúgy nem adtam volna el Mayoral, 1 évet kaphatott volna a padon, de ha nem kell az edzőnek felesleges
nem kell Mariano 2.0
- Dupla D
Marianonál RdT jobb játékos. Benzema egy évvel idősebb.Sierra írta:Szerintem ő sem kapná meg a perceket, ahogy Mariano sem. Akkor minek idehozni?Dupla D írta: Az árát túlzásnak érzem, de szerintem egy jó opció lehet.
Szerintem ő sem kapná meg a perceket, ahogy Mariano sem. Akkor minek idehozni?Dupla D írta: Az árát túlzásnak érzem, de szerintem egy jó opció lehet.
- Dupla D
Nekem 20 rémlik. Akkor vették télen, amikor csont utolsók voltak a bajnokságban, ezért hazárdíroztak egyet és bejött. Bentmaradtak. A tavalyi szezonra amúgy azt vizionálták, hogy az Espanyolnak van a leggyengébb kerete a ligában, ezért simán kizúgnak majd, ennek ellenére elég simán bentmaradtak, amiben oroszlánrésze volt RdT-nek. Az árát túlzásnak érzem, de szerintem egy jó opció lehet.Anthony írta: Morata - Werner lenne aztán az all time top csatár duó
Úgy néz ki van esély RDT-re, meg is nézek egy videót, lássuk mit tud.
Ahogy olvasom jobban sztrájkol mint CR, az elnök korábban a 75 milliós kivásárlási árat szerette volna, most kicsit bezuhant az ára, de durva hogy ők is valami 25 körül vették vagy mennyibe?
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Morata - Werner lenne aztán az all time top csatár duó
Ahogy olvasom jobban sztrájkol mint CR, az elnök korábban a 75 milliós kivásárlási árat szerette volna, most kicsit bezuhant az ára, de durva hogy ők is valami 25 körül vették vagy mennyibe?
- Galacticos
Szerintem siman. Mayoral mozgasat mindenet tekintve egy light morata.Realista24 írta: Vajon megéri Mayoralt 10mért elpasszolni, hogy aztán háromszor ennyiért hozzuk RDT-t?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Vajon megéri Mayoralt 10mért elpasszolni, hogy aztán háromszor ennyiért hozzuk RDT-t?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
na Mayoral hivatalos
jöhet RDT a héten
Marianot hagyjuk…
ilyen kevés játékperccel szerintem még senki sem volt itt ennyi éven át
jöhet RDT a héten
Marianot hagyjuk…
ilyen kevés játékperccel szerintem még senki sem volt itt ennyi éven át
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Pont most lattam, 10 millio euro. Hat nem valami sok.Sierra írta: Mennyiért viszik ezt a Mayoral gyereket?
Gondolom lófasz pénzért. Hülye angolok az ilyenekért szoktak adni 30-40 millát.
Mai napig nem bírom felfogni, hogy tudott a Chelsea 60 millió fontot fizetni azért a hülye Morataért.
Mennyiért viszik ezt a Mayoral gyereket?
Mai napig nem bírom felfogni, hogy tudott a Chelsea 60 millió fontot fizetni azért a hülye Morataért.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Moratat kidobná az Atletico,gyerünkRealAsensio írta: Werner nalam nem szint, nem tudom megmondani miert, szerintem kozepszer, RdT akkor mar, ha tenyleg semmi mas opcionk nincs. Benne latok meg fantaziat, ha szerephez jut, akkor nem csak egy bolya lesz az ellenfel tizenhatosanal.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Werner nalam nem szint, nem tudom megmondani miert, szerintem kozepszer, RdT akkor mar, ha tenyleg semmi mas opcionk nincs. Benne latok meg fantaziat, ha szerephez jut, akkor nem csak egy bolya lesz az ellenfel tizenhatosanal.Realista24 írta: Real Madrid have two options if they want Timo Werner; sign him permanently for €35M or a loan deal with an option to buy in 2023. @PacojoSER #rmlive
RDT meg a Real hivasara vár. Idén biztos csapatot vált, prio a Real. 25m.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Minek az Arsenalba most,tényleg,Martinellit kéne próbálgatni. ESR,Pepe ott a padról,bár utóbbi semmit se ér. Zinchenko tud feljátszani. Védelem szélére kéne még ember.KAG írta: Sane elvileg menni Arsenal.
50 milla körül lesz az ára.
Nálunk is elferne.
Normális oldalról még nem jött szembe mondjuk a hír.
Bernardo SIlva-t nagyon megnézném,de inkább jövőre,ha 1-2 ember elmegy kpról esetleg. Ő ott nagyobb klasszis,nem jobb szélen. Cityben is azóta jobb mióta Pep behúzta kpra jobbszélről.
Ha a Barca elviszi,kiégek,de rá már tényleg nem tudom miből telne
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
25 millióért minek? Ha nem kap játékpercet nem tök mindegy? azokat az 5 perceket lehozza Mariano is. Mondjuk én alapból adnék neki egy esélyt, ha már itt ragadt, kicsivel több lehetőséget kaphatna.
ne jojjon. foleg ne 25 millioert ha annyi lehetoseget kap mint jovic es mariano. inkabb toljuk vegig marianoval vagy hozzuk vegre el cavanit
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Toltam egy eye tesztet erre a RdT gyerekre, nem tudom, hogy vagytok vele, de engem meggyőzött,Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mégpedig arról, hogy a legjobb helyen van az espanolban..
Kroos helyére is bedobható, 4perce megy a vidi, de csak a keresztlabdáit látom..
Kroos helyére is bedobható, 4perce megy a vidi, de csak a keresztlabdáit látom..