Ha 10ért ment Mayoral, és 20 körül hozzuk RdTt, szerintem jó deal. A lényeg, hogy valaki jöjjön előre, még Wernert is megkockáztatnám esküszöm, csak Marianot ne kelljen nézni többet.KAG írta: Rdt jobb, de nem 25 millaval jobb
Mondjuk Marcot se..
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. augusztus 1., hétfő 17:19
Ha 10ért ment Mayoral, és 20 körül hozzuk RdTt, szerintem jó deal. A lényeg, hogy valaki jöjjön előre, még Wernert is megkockáztatnám esküszöm, csak Marianot ne kelljen nézni többet.KAG írta: Rdt jobb, de nem 25 millaval jobb
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. augusztus 1., hétfő 17:15
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. augusztus 1., hétfő 15:51
Tavalyhoz képest értettem, hogy idősebb lett Benzema egy évvel. Magyarul még inkább pihentetésre szorul, ezért nagyobb a valószínűsége, hogy RdT nem rohadna a padon.ANDS írta:Rdt csak 27 éves, Benzema meg 34 - ha jól néztem.Dupla D írta:
Marianonál RdT jobb játékos. Benzema egy évvel idősebb.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. augusztus 1., hétfő 15:50
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. augusztus 1., hétfő 15:33
ha bízik benne Carlo mindenképpRealista24 írta: Vajon megéri Mayoralt 10mért elpasszolni, hogy aztán háromszor ennyiért hozzuk RDT-t?
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. augusztus 1., hétfő 15:23
Marianonál RdT jobb játékos. Benzema egy évvel idősebb.Sierra írta:Szerintem ő sem kapná meg a perceket, ahogy Mariano sem. Akkor minek idehozni?Dupla D írta: Az árát túlzásnak érzem, de szerintem egy jó opció lehet.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 1., hétfő 15:20
Szerintem ő sem kapná meg a perceket, ahogy Mariano sem. Akkor minek idehozni?Dupla D írta: Az árát túlzásnak érzem, de szerintem egy jó opció lehet.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. augusztus 1., hétfő 15:15
Nekem 20 rémlik. Akkor vették télen, amikor csont utolsók voltak a bajnokságban, ezért hazárdíroztak egyet és bejött. Bentmaradtak. A tavalyi szezonra amúgy azt vizionálták, hogy az Espanyolnak van a leggyengébb kerete a ligában, ezért simán kizúgnak majd, ennek ellenére elég simán bentmaradtak, amiben oroszlánrésze volt RdT-nek. Az árát túlzásnak érzem, de szerintem egy jó opció lehet.Anthony írta: Morata - Werner lenne aztán az all time top csatár duó
Úgy néz ki van esély RDT-re, meg is nézek egy videót, lássuk mit tud.
Ahogy olvasom jobban sztrájkol mint CR, az elnök korábban a 75 milliós kivásárlási árat szerette volna, most kicsit bezuhant az ára, de durva hogy ők is valami 25 körül vették vagy mennyibe?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. augusztus 1., hétfő 14:59
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. augusztus 1., hétfő 14:58
Szerintem siman. Mayoral mozgasat mindenet tekintve egy light morata.Realista24 írta: Vajon megéri Mayoralt 10mért elpasszolni, hogy aztán háromszor ennyiért hozzuk RDT-t?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 1., hétfő 14:57
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. augusztus 1., hétfő 14:51
HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. augusztus 1., hétfő 14:28
Pont most lattam, 10 millio euro. Hat nem valami sok.Sierra írta: Mennyiért viszik ezt a Mayoral gyereket?
Gondolom lófasz pénzért. Hülye angolok az ilyenekért szoktak adni 30-40 millát.
Mai napig nem bírom felfogni, hogy tudott a Chelsea 60 millió fontot fizetni azért a hülye Morataért.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 1., hétfő 14:05
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 1., hétfő 10:51
Moratat kidobná az Atletico,gyerünkRealAsensio írta: Werner nalam nem szint, nem tudom megmondani miert, szerintem kozepszer, RdT akkor mar, ha tenyleg semmi mas opcionk nincs. Benne latok meg fantaziat, ha szerephez jut, akkor nem csak egy bolya lesz az ellenfel tizenhatosanal.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. augusztus 1., hétfő 10:49
Werner nalam nem szint, nem tudom megmondani miert, szerintem kozepszer, RdT akkor mar, ha tenyleg semmi mas opcionk nincs. Benne latok meg fantaziat, ha szerephez jut, akkor nem csak egy bolya lesz az ellenfel tizenhatosanal.Realista24 írta: Real Madrid have two options if they want Timo Werner; sign him permanently for €35M or a loan deal with an option to buy in 2023. @PacojoSER #rmlive
RDT meg a Real hivasara vár. Idén biztos csapatot vált, prio a Real. 25m.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 1., hétfő 10:14
Minek az Arsenalba most,tényleg,Martinellit kéne próbálgatni. ESR,Pepe ott a padról,bár utóbbi semmit se ér. Zinchenko tud feljátszani. Védelem szélére kéne még ember.KAG írta: Sane elvileg menni Arsenal.
50 milla körül lesz az ára.
Nálunk is elferne.
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. augusztus 1., hétfő 0:56
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 31., vasárnap 23:12
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. július 31., vasárnap 22:05
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem