Hanyszor volt ez marRealista24 írta: ( JUST IN: Mariano Diaz is close to leaving Real Madrid. @jfelixdiaz #rmlive
De ha igaz, akkor kell valakit hozni.
#trainsesko
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 1., hétfő 19:50
Hanyszor volt ez marRealista24 írta: ( JUST IN: Mariano Diaz is close to leaving Real Madrid. @jfelixdiaz #rmlive
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 1., hétfő 19:34
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. augusztus 1., hétfő 19:24
Ez az RdT igazolás, ez ugyanolyan lenne nekem, mint amikor Marianót hoztuk vissza.Galacticos írta:Nem ertelek, rdt 40golt lott a bajnoksagban ket szezon alatt. Mayoral sztem a palyafutasa alatt nem lott ennyit a bajnoksagokban. Nem azt mondom h rdt feledteti mbappet, de mayoralnal legalabb egy szinttel jobb jatekos. Es persze marianonal is.Kerlon írta:
nem, full egyik kutya masik eb eset
egy Negredo szintet nem utnek meg sajnos
HozzászólásSzerző: mexes » 2022. augusztus 1., hétfő 19:18
Én nagyon èlnèm RdT-t de nem hiszem hogy évi 8x10 perccel ő is sokat tudna kezdeni...Karim the king írta:Ha RdT a besztlígben játszana, 50 alatt mozdíthatatlan lenne.KAG írta: Rdt jobb, de nem 25 millaval jobb
Fontban!
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. augusztus 1., hétfő 18:53
Realista24 írta: Real Madrid have included an affordable REPURCHASE option in Miguel Gutierrez’s deal to Girona.
HozzászólásSzerző: Karim the king » 2022. augusztus 1., hétfő 18:24
Ha RdT a besztlígben játszana, 50 alatt mozdíthatatlan lenne.KAG írta: Rdt jobb, de nem 25 millaval jobb
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. augusztus 1., hétfő 18:18
Nem ertelek, rdt 40golt lott a bajnoksagban ket szezon alatt. Mayoral sztem a palyafutasa alatt nem lott ennyit a bajnoksagokban. Nem azt mondom h rdt feledteti mbappet, de mayoralnal legalabb egy szinttel jobb jatekos. Es persze marianonal is.Kerlon írta:nem, full egyik kutya masik eb esetRealista24 írta: Vajon megéri Mayoralt 10mért elpasszolni, hogy aztán háromszor ennyiért hozzuk RDT-t?
egy Negredo szintet nem utnek meg sajnos
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. augusztus 1., hétfő 17:53
Hagyjatok már ezzel a marhasággal. Valamelyik okos kitalálta, hogy Carlo nem adja meg a lehetőséget ennek meg annak, azóta fújja mindenki. Ki nem kapta meg a perceket, a lehetőséget? Azt kellene megérteni, hogy ez itt a Real Madrid. Itt az elvárás minden meccsen a győzelem. Ezt úgy lehet elérni, ha a legjobb játékosok játszanak, ezek a klasszisok. Mi a különbség a nagyon jó és a klasszis játékosok között? Az, hogy a klasszisok folyamatosan, meccsről meccsre tudják hozni a legjobbjukat. Nincs üresjárat. Ezért nem klasszis például Pogba, de van nagyon sok olyan játékos, aki nagyon jó játékos, de nem tudja folyamatosan hozni a legjobbját. RdT nem klasszis, de a tavalyi (és korábbi) produkciója elég lehet arra, hogy kapjon egy esélyt. Ha jön és van benne annyi, hogy kapjon perceket, akkor Carlo meg is fogja neki adni, de ahhoz bizonyítani kell majd. Nem elég 1-2 jobb meccsecske, folyamatosan hozni kell a jó játékot, mikor lehetőséget kap.Sierra írta:Szerintem ő sem kapná meg a perceket, ahogy Mariano sem. Akkor minek idehozni?Dupla D írta: Az árát túlzásnak érzem, de szerintem egy jó opció lehet.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. augusztus 1., hétfő 17:45
nem, full egyik kutya masik eb esetRealista24 írta: Vajon megéri Mayoralt 10mért elpasszolni, hogy aztán háromszor ennyiért hozzuk RDT-t?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 1., hétfő 17:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 1., hétfő 17:33
Marianot eddig sem kellett nagyon nézni. Amikor meg pályán volt, mindent vitt a földbe fejelése.ateeemadrid írta:Ha 10ért ment Mayoral, és 20 körül hozzuk RdTt, szerintem jó deal. A lényeg, hogy valaki jöjjön előre, még Wernert is megkockáztatnám esküszöm, csak Marianot ne kelljen nézni többet.KAG írta: Rdt jobb, de nem 25 millaval jobb
Mondjuk Marcot se..
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. augusztus 1., hétfő 17:19
Ha 10ért ment Mayoral, és 20 körül hozzuk RdTt, szerintem jó deal. A lényeg, hogy valaki jöjjön előre, még Wernert is megkockáztatnám esküszöm, csak Marianot ne kelljen nézni többet.KAG írta: Rdt jobb, de nem 25 millaval jobb
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. augusztus 1., hétfő 17:15
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. augusztus 1., hétfő 15:51
Tavalyhoz képest értettem, hogy idősebb lett Benzema egy évvel. Magyarul még inkább pihentetésre szorul, ezért nagyobb a valószínűsége, hogy RdT nem rohadna a padon.ANDS írta:Rdt csak 27 éves, Benzema meg 34 - ha jól néztem.Dupla D írta:
Marianonál RdT jobb játékos. Benzema egy évvel idősebb.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. augusztus 1., hétfő 15:50
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. augusztus 1., hétfő 15:33
ha bízik benne Carlo mindenképpRealista24 írta: Vajon megéri Mayoralt 10mért elpasszolni, hogy aztán háromszor ennyiért hozzuk RDT-t?
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. augusztus 1., hétfő 15:23
Marianonál RdT jobb játékos. Benzema egy évvel idősebb.Sierra írta:Szerintem ő sem kapná meg a perceket, ahogy Mariano sem. Akkor minek idehozni?Dupla D írta: Az árát túlzásnak érzem, de szerintem egy jó opció lehet.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 1., hétfő 15:20
Szerintem ő sem kapná meg a perceket, ahogy Mariano sem. Akkor minek idehozni?Dupla D írta: Az árát túlzásnak érzem, de szerintem egy jó opció lehet.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. augusztus 1., hétfő 15:15
Nekem 20 rémlik. Akkor vették télen, amikor csont utolsók voltak a bajnokságban, ezért hazárdíroztak egyet és bejött. Bentmaradtak. A tavalyi szezonra amúgy azt vizionálták, hogy az Espanyolnak van a leggyengébb kerete a ligában, ezért simán kizúgnak majd, ennek ellenére elég simán bentmaradtak, amiben oroszlánrésze volt RdT-nek. Az árát túlzásnak érzem, de szerintem egy jó opció lehet.Anthony írta: Morata - Werner lenne aztán az all time top csatár duó
Úgy néz ki van esély RDT-re, meg is nézek egy videót, lássuk mit tud.
Ahogy olvasom jobban sztrájkol mint CR, az elnök korábban a 75 milliós kivásárlási árat szerette volna, most kicsit bezuhant az ára, de durva hogy ők is valami 25 körül vették vagy mennyibe?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. augusztus 1., hétfő 14:59
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem