HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. augusztus 2., kedd 0:14
Szerinte, RDT, Mariano, Mayoral a sorrend, a legjobbal az elején. Aprók a különbségek és szerintem mindegyik tudott volna hozni egy olyan szintet, ami mellett Karim pihenhet a 14-20. ellen. Nem kell Karimot helyettesíteni, nincs is elvárva, csupán pihentessék és lőjjenek legalább fele annyi gólt, mint Morata.
A "nem lő gólt, mert nem játszik" meg nagyon is valós. Persze nem feltétlenül ez alapján kell ítéletet hirdetni, de a bajnokságban Jovic mégiscsak benne volt 89 percenként egy gólban, Marianonál ez a szám 168. Külön külön kb. 350 (!!!) perc jutott nekik. Ez szerintem sokat mond. És volt, hogy Isco is előrébb volt a sorban...
Négyük közül minőségben a szerb a legjobb, de persze az átigazolási díj és a fizetés sokat csúfít a dolgon. Nem tudom mi volt vele a terv, már az elején látszott, hogy a faszerdőbe rohanunk, de azért illett volna kihasználni. A Soci ellen megmutatta, hogy mégsem olyan falábú és hogy bedobta már magát egy labdáért(amiből gól is lett). Na meg a lustaság sem segített, de mégis a bizalom hiánya okozta a legnagyobb gondot.
Mayoralt kár, hogy nem vitte a Roma a 17 gólos szezonja után. Jó csere lett volna 15 millióért. Hiányzott is idén.
Mind a négyen bizonyítattak már egy kisebb csapatban és annak elégnek kell lennie egy csereszerepre. 400 perceknél meg nincs mit csodálkozni, ha nem megy a szekér. Mariano nem hiszem, hogy menne, szóval fölösleges a 25m RTD-ért. (egyébként amikor jött januárban, ha jól emlékszem kiestek(ezzel nem kisebbítve az érdemeit), aztán rúgott valami 24-et a másodligában) Rodry, Hazard és Mariano (+Latasa?) megoldja. Sokkal korábban raknám ki Marcot és hoznék egy jobbszélsőt, bármilyen szar is most a piac.
Werner egyébként szerintem bukta a teknősfoci gyakorisága miatt. Neki a bundás lenne a legmegfelelőbb, ahogy ezt már láthattuk egykor. Egyedüli előnye, hogy univerzális.
Miguelhez: nagyon összefostam amgam, amikor megláttam, hogy Girona. Azt hittem csak másodosztályúak, de nem lesz ez rossz. Sok van a gyerekben.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”