Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc csapatod: Reál Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Mikor vesztett ez a csapat kupa döntőt?
Mikor legutóbb Európai Super Cupàt játszott!
Azt is piszok lazán kezeltük. A csapat körül lévő emberek is nagyon magabiztosak A RMTV ben.
Remélem nekik lesz igazuk! Hala Madrid!!
Mikor legutóbb Európai Super Cupàt játszott!
Azt is piszok lazán kezeltük. A csapat körül lévő emberek is nagyon magabiztosak A RMTV ben.
Remélem nekik lesz igazuk! Hala Madrid!!
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Werner megy a Lipcsébe, mert pótolniuk kell Nkunku-t, aki jön hozzánk. Már csak Asensiot kell elpaterolniRealista24 írta: Na, úgy fest, hogy Werner megy a Lipcsébe, esetleg Juvéba. Kölcsön.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- hehetheoriginal
Tudtam en, hogy rendes ember vagy, de a ferrarirol soha tobbe ne mereszelj irni. Kösz.Remy írta:Vannak dolgok, amiket halandó ember létedre nem bolygatsz.Marci77 írta:
Majd az illetékesek eldöntik,mi a csapat érdeke
Offból ki.
Hozzuk Patót cserének.
thereisonly1ronaldo
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Nem lesz olyan egyértelmű sztem ez a meccs. Az biztos, hogy ez egy "történelmi" összecsapás. És azok sosem egyszerűek, ott bármi lehet. Fortuna is közbeszólhat. Futball történelem 1. BEK összecsapás "visszavágója".Pad'em írta: Mikor vesztett ez a csapat kupadöntőt? Rutinból behúzzák.
Camavingát azért el tudnám viselni a kezdőbe - persze CKM lesz - sebesség, technika, szerelőkészség, eszméletlen király lesz, mindhárom felkeszülési meccsen mutatta, hogy idén robbanna, aztán 19 éves
Nyugtával dicsérjétek a napot.
Toni
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Vannak dolgok, amiket halandó ember létedre nem bolygatsz.Marci77 írta:Majd az illetékesek eldöntik,mi a csapat érdekeRemy írta: Csak BL döntőnél szabad. Mint már mondtam.
Offból ki.
Hozzuk Patót cserének.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Majd az illetékesek eldöntik,mi a csapat érdekeRemy írta: Csak BL döntőnél szabad. Mint már mondtam.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Csak BL döntőnél szabad. Mint már mondtam.realbeckham írta:Remyt azért ki kell makd rakni. Biztos, ami biztosPad'em írta: Mikor vesztett ez a csapat kupadöntőt? Rutinból behúzzák.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Remyt azért ki kell makd rakni. Biztos, ami biztosPad'em írta: Mikor vesztett ez a csapat kupadöntőt? Rutinból behúzzák.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, úgy fest, hogy Werner megy a Lipcsébe, esetleg Juvéba. Kölcsön.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
jovan az, lábak nélkul is van élet, neki csak a kallantyukat kell huzgalni
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kollégát már rég a szerelvény alá lökted, mert csatak részeg vagyhehetheoriginal írta: caraway a masiniszta, én csak csendben ülök oldalt és vigyorgok csurombekúrva.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
caraway a masiniszta, én csak csendben ülök oldalt és vigyorgok csurombekúrva.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem minhta utaznék olyan vonaton, ahol egy őrült a masinisztahehetheoriginal írta:mindenkinek van hely a vonaton, kivéve R24ELSiete írta: There is a ‘new Haaland’ in Europe: Benjamin Sesko. All the big clubs have contacted Salzburg after his amazing performance vs Liverpool last week. At the moment, Salzburg do not want to sell. Real Madrid’s interest is being echoed in Spain. @diarioas #rmlive
de amugy tipikus, van egy jo meccse vmi gyereknek, egybol a "sajtó" mindenhova el akarja adni...
salzburg helyében nem adnám idén még, 1 év mulva meglehet a 80-100 milla, ha jól teljesit.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Én rajta vagyok. A masiniszta szerepe már rég a tied.hehetheoriginal írta:mindenkinek van hely a vonaton, kivéve R24ELSiete írta: There is a ‘new Haaland’ in Europe: Benjamin Sesko. All the big clubs have contacted Salzburg after his amazing performance vs Liverpool last week. At the moment, Salzburg do not want to sell. Real Madrid’s interest is being echoed in Spain. @diarioas #rmlive
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- hehetheoriginal
mindenkinek van hely a vonaton, kivéve R24ELSiete írta: There is a ‘new Haaland’ in Europe: Benjamin Sesko. All the big clubs have contacted Salzburg after his amazing performance vs Liverpool last week. At the moment, Salzburg do not want to sell. Real Madrid’s interest is being echoed in Spain. @diarioas #rmlive
de amugy tipikus, van egy jo meccse vmi gyereknek, egybol a "sajtó" mindenhova el akarja adni...
salzburg helyében nem adnám idén még, 1 év mulva meglehet a 80-100 milla, ha jól teljesit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2022. augusztus 2., kedd 10:38-kor.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
There is a ‘new Haaland’ in Europe: Benjamin Sesko. All the big clubs have contacted Salzburg after his amazing performance vs Liverpool last week. At the moment, Salzburg do not want to sell. Real Madrid’s interest is being echoed in Spain. @diarioas #rmlive
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- Pad'em
Mikor vesztett ez a csapat kupadöntőt? Rutinból behúzzák.
Camavingát azért el tudnám viselni a kezdőbe - persze CKM lesz - sebesség, technika, szerelőkészség, eszméletlen király lesz, mindhárom felkeszülési meccsen mutatta, hogy idén robbanna, aztán 19 éves
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Most komolyan egy német másodosztálybeli csapat elleni kupa meccs a mérvadó?Madrid902 írta: Láttad a tegnapi meccsüket? Láttad hogy a középpályán nem igen veszítenek labdát? Én nem vagyok nyugodt.
Hogy lehet összehasonlítani bármilyen kontextusban is egy Reallal?