Real Madrid vs. Barcelona
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Real Madrid vs. Barcelona
en arrol beszelek, hogy a nemzetkozi media percepcioja mi vele kapcsolatban.
a szemem 170%-os, megvagyok köszi
a szemem 170%-os, megvagyok köszi
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Kérj garanciális szemvizsgálatot.hehetheoriginal írta: karim tavaly szintet lépett, sosem volt ilyen jo es komplett.
elotte egy volt a levandovszkik között, szoval ertheto, hogy most mindenki el van ajulva.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Karim 4 eve lepett szintet, mikor CR lelepett. Azota viszont most eloszor jott ossze neki minden, emellett mar nem lehetett szo nelkul elmenni. Egyszeruen nem lehetett belekotni a jatekaba.hehetheoriginal írta: karim tavaly szintet lépett, sosem volt ilyen jo es komplett.
elotte egy volt a levandovszkik között, szoval ertheto, hogy most mindenki el van ajulva.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Jo, de egy olyan forumrol beszelunk ahol (akkor meg) negyszeres BL gyoztes jatekosokat kuldtek el a jo kurva anyjukba par rossz meccs utan, aztan a kollega meg itt veri az asztalt hogy a nagykepu kocsog barcasnak hogy van pofaja lenullazni Vallejot meg Ceballost. Benzema ebbol a szempontbol kicsit mas teszta, soha nem tolta a media akkor sem, amikor tette a dolgat rendesen, de most akkorat lepett elore magahoz kepest is (es emelle mekkora urt toltott be), amit azert tenyleg nem sokat lattunk az elmult 20-25 evben.
- hehetheoriginal
karim tavaly szintet lépett, sosem volt ilyen jo es komplett.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Karim sokak számára az elmúlt 1,5 évben került képbe, előtte egy lúzer volt...közben meg all time második gólszerző holtversenyben Raúllal, all time első asszisztokban a Realnál, és a BL-ben is all time harmadik holtversenyben Lewával.ANDS írta:Egyetértek.pheco írta: Itt Vini egy 20+20-as szezon közben/után is kritizálva van. A Barcánál meg 3 jó felkészülési meccs után felsztároltok egy olyan játékost, aki 5 szezon alatt hozott össze 150 meccsen 32+34 statot, részben a sérülékenységének, részben a hozzáállásának köszönhetően.
Ha nálunk játszana, kapná rendesen az ívet szerintem itt a fórumon. Én addig örülök, amíg Dembélé számít a Barca legjobbjának.
Csak kíváncsiságból összehasonlítottam Bale számaival: 126 meccsen 70 gólt lőtt 2013- 2018 között.
Mégis kapta rendesen az ívet.
Mindig van ok szidalmakra.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mondjuk azert mata szerintem alulertekelt.Nalunk is van halom ilyen, mata sarabia stb rengeteg nuevo lofasz, aztan fullatlag.
a karrierje veget elcseszi, de en csiptem a jatekat.
a ketlabassagon es lovotechnikan kivul szerintem nem igazan jobb semmiben dembi, ellenben vinicius tobbet melozik, fiatalabb, kevesebbet serult, szerintem rajtad kivul sokan nem cserelnek el sokan.Van kulonbseg ahogy vinyo meg dembi a vedoit megveri, egyenileg jobb a francia, egy szinttel feljebb van.
vagyis gondolom te igen
de pl erdekes modon a bvb-s dembele vs a tavalyelotti vinya (kb ugyanaz a kor) egyertelmu kacsacsor dembele fele.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
a bl győztes indul a klub vb-n, tehát a bl győzelem nyitja meg az utat 2 kupa felé isANDS írta:Következő a klubvébé, nem?filatáska írta:
Na, melyik felé nyitja meg?
egyébként h nagyobb legyen az európai szuperkupának a tétje, be lehetne vezetni h annak a győztese kvalifikál a klub vb-re
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
ANDS írta:Következő a klubvébé, nem?
De ahhoz nem kell megnyerni ezt. Ha elbukjuk is automatice ott vagyunk a klub vb-n.
Na, melyik felé nyitja meg?MVPP írta: Azért csak egy kupáról van szó, ami megnyitja az utat egy következő felé.
- hehetheoriginal
Bolond is latja, hogy melyik csapat nyerte a dolgokat, itt az egyeni kepessegekrol volt szo
thereisonly1ronaldo
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Az lehet, hogy van igazság abban amit írsz - de a végén az számít ami valóban kijön mint teljesítmény, és amilyen hatása van a csapatra. Ès ebben Vinicius köröket ver Dembelére. Ez olyan mint amikor a barcások mondták, hogy de volt posszeszión. Fasza, de a meccset gólra játszák.hehetheoriginal írta: Sosem fogjatok megerteni
Van kulonbseg ahogy vinyo meg dembi a vedoit megveri, egyenileg jobb a francia, egy szinttel feljebb van. aztan bármelyik labbal kapura veszelyes, de ha csak a statlapokat bujjatok, akkor ez lesz az eredmenye.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- hehetheoriginal
Sosem fogjatok megerteni
Van kulonbseg ahogy vinyo meg dembi a vedoit megveri, egyenileg jobb a francia, egy szinttel feljebb van. aztan bármelyik labbal kapura veszelyes, de ha csak a statlapokat bujjatok, akkor ez lesz az eredmenye.
thereisonly1ronaldo
ez oke, de egy husz masodperces eye test alapjan latod, hogy vinidzsi dembi cipojet se kotheti be, lofaszt nem erdekel ilyen bl dontoben lott gol meg 20+20-as szezon, igájin is hozott ilyen szamokat, meg smicer is lott golt bl dontobenpheco írta:Itt Vini egy 20+20-as szezon közben/után is kritizálva van. A Barcánál meg 3 jó felkészülési meccs után felsztároltok egy olyan játékost, aki 5 szezon alatt hozott össze 150 meccsen 32+34 statot, részben a sérülékenységének, részben a hozzáállásának köszönhetően.tubatibi írta: Dembele kb Mbappé szinten tolja egyébként, sajnos...
Brutál támadósoruk lett.
Ha nálunk játszana, kapná rendesen az ívet szerintem itt a fórumon. Én addig örülök, amíg Dembélé számít a Barca legjobbjának.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Itt Vini egy 20+20-as szezon közben/után is kritizálva van. A Barcánál meg 3 jó felkészülési meccs után felsztároltok egy olyan játékost, aki 5 szezon alatt hozott össze 150 meccsen 32+34 statot, részben a sérülékenységének, részben a hozzáállásának köszönhetően.tubatibi írta: Dembele kb Mbappé szinten tolja egyébként, sajnos...
Brutál támadósoruk lett.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
”Hala Madrid” chants by Bayern fans to Lewandowski, as he leaves Munich.
@kerry_hau
@kerry_hau
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Nalunk is van halom ilyen, mata sarabia stb rengeteg nuevo lofasz, aztan fullatlag.'shutterisland írta: hamarosan 23 eves es szerintem 100 felnott tetmeccs sincs a lababan a barca b-s meccsekkel egyutt sem, ez a legnagyobb baj.
kb 2020-ban el kellett volna kuldeni kolcsonbe egy alsohazi csapatba es ott hagyni 2 evre.
biztosan nem felso polc, ez latszik, de mondjuk egy denis suarez/rafinha alcantara/tello szint siman van (lehetett volna) benne egy jobb karriermenedzselessel es ha igaz, akkor profibb hozzaallassal.
azert schoolboy es schoolboy kozott is van kulonbseg, meg gavi is jobban alakul, nem hogy pedri.
Nincs spanyol vilagklasszis hosszu evek ota
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hamarosan 23 eves es szerintem 100 felnott tetmeccs sincs a lababan a barca b-s meccsekkel egyutt sem, ez a legnagyobb baj.
kb 2020-ban el kellett volna kuldeni kolcsonbe egy alsohazi csapatba es ott hagyni 2 evre.
biztosan nem felso polc, ez latszik, de mondjuk egy denis suarez/rafinha alcantara/tello szint siman van (lehetett volna) benne egy jobb karriermenedzselessel es ha igaz, akkor profibb hozzaallassal.
azert schoolboy es schoolboy kozott is van kulonbseg, meg gavi is jobban alakul, nem hogy pedri.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Halfkey írta: Barcas ismerősnek vele pont ez volt a baja hogy egyik sem Más stílus = kuka.
Puiggal az a gond, hogy az edzésmunkája nulla. O inkább egy ecsetfejű hülyegyerek. Pedig megvan az adottsága, hogy a Barcaba jó lehessen.
Annak ellenére, hogy valószínűleg a 7 éves unokahúgom is elverné.
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Nekem csak annyi maradt meg a gyerekről, hogy Farkas Norbi az ő nevét is imádta ordítani.Realista24 írta: LA Galaxy reach verbal agreement with Riqui Puig.
Ő ki volt? Új Xavi? Új Iniesta vagy új Messi?
RRRRRIIIIKKIIIIPUUUUUDZS