Ha sikerülne eladni Marianot a Celtának (úgyse
), akkor a helyére nem lenne rossz C terv beugrósnak 1-2 évre egy ingyen Mertens, Carlo papa is jól ismeri a Napoliból és a posztja, szerepköre is hasonló, mint Benznek. Szerintem illene ide a spanyol bajnokságba. Technikás, mozgékony, agilis, gyors játékos.
Sokan írtátok Cavanit is, ami szintén nem hülyeség rövidtávon. Kérdés mennyire tűrné a padot. Nagy pluszt jelenthetne pár meccsen bedobni Benzi tehermentesítésére egy tapasztalt csatárt.
Szabadúszó még Belotti is egyébként, és jó korban van. Igaz nem egy Real szintű játékos, és teljesen más a játékstílusa, mint amit a csapat játszik, de a Torinoban szépen termelte a gólokat az elmúlt években. Szerintem elrakna pár gólt kiscsapatok ellen itt is, főleg ha kiszolgálnák. Aztán lehet besülne, mert egy nagyobb klubban még nem bizonyított...
Nyilván a legjobb Nkunku lenne jövőre 60 misiért. Gólerős, technikás támadó hasonló szerepkörrel, mint Benzema. Csak hát, amíg KB9 ilyen formában lesz esélytelen lesz a kezdőbe kerülnie. Padozni meg nem fog eljönni, mert ilyen teljesítménnyel nyilván ő is állandó játékperceket fog keresni. Ezért sem fog szerintem hozzánk igazolni. Ha tippelnem kéne hazatér és a PSG-t fogja választani, gigászi fizetéssel.
,,The Real Madrid shirt is white. It can stain of mud, sweat and even of blood, but never of shame.” - Santiago Bernabéu