HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 3., szerda 8:46
nem, itt alapvetően az a baj, hogy nem az játszik, aki a legjobb az adott pozira. tavaly már voltak erre jelek, de idén még jobban kijön, ahogy néztem.
zongorázni lehet a különbseget, az allitolagos B csapat javára.
az impotens tötymörgős alapcsapat valahogy összemákolta és/vagy konktrából berugdosta a helyzeteket, de a beellben egyik meccset se mi irányitottuk es nem domináltunk. nekem ez kevés, egy dolog a cimek, szép dolog, de én nezoként, szurkoloként, nem elegszem meg ennyivel, nem ezert lettem realdrukker.
mar tavaly is rendszeresen lehetett látni, hogy amint cami es a cserék jönnek, es a fáradt befásult kezdőt megbontja, egybol jobb lett a csapat es felpörgött a bugi.
ugy néz ki előszezon alapjan, hogy cami elhitte a dolgokat es überbrutál szinten kezdi nyomni, innentől kezdve lehetetlen kihagyni szerintem, ha most megtörik a pályafutása, ugyanaz lesz, mint valverdével, nem hagyják neki / nem tudja áttörni a legfelső polcra mutató ajtót.
es akkor még tucsiról nem is beszelve, aki szintén képességei alapján a kezdőbe akar kerülni nyilván.
én azt várom edzőbától, hogy forgassa a kp-t rendesen, de ez az A csapat B csapat oltári faszság, a csapatszellemnek se tesz jót.
es akkor még arról se beszélve, hogy a legjobb védőnk, rudi valszeg padon lesz a szezon nagy részében.... fail.
thereisonly1ronaldo