Real Madrid vs. Barcelona
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Mivel szerződése van, ezért tuti nem adnák oda nekünk ingyen.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Vicces olvasni, hogy Depay szuper zsugás , mert nálunk 10+ gólt lőtt egy abszolút támadó focit játszó csapatban. Bezzeg az új brazil szerzemény az szar mert csak több, mint egynegyedét szerezte azoknak a góloknak amit egy bunkerfocira alapozó gárdában a PL-ben.R. Carlos írta:Mondjuk őt adnám én is. Ebben a nulla Barcában 10+ gól felett eltett a legszarabb időkben. Nem remegett meg a lába. Ha tényleg kib@sszák, akkor hatalmas fogás lenne ingyen.Süti írta: Elfogult vagyok vele kapcsolatban, Dzsudzsi óta követem a PSV-t, és ott azért látszott, hogy van benne foca, Lyonban is nagyon jó volt (jó, ott Mariano is ), válogatottban is, a MU játékostemető, ebben a Barcában meg szerintem messze nem lógott ki lefelé.
28, EU, ingyen, jellegre ugyanolyan free roam CF mint Benzi, ráadásul ilyen exit után biztos extra motivált is lenne.
Nem egy Bappé vagy Haaland, de mivel Nkunku se reális, simán dobnám neki az 1+1 évet, nem nagyon van jobb opció, Benzi meg magában vékony lesz előre.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
PL topicból áthozva;
Bárcsak igazad lenne, imádnám, ha összeesnének, de szerintem nem fognak. Azért nem, mert a Barca része annak a pár nagy klubnak, akinek a történelme miatt már kvázi generációkra előre kiépült a szurkolótábora. Nézd meg az MU-t, 10 éve óta se eredmény, se nézőcsalogató játék, se sztárjátékos, mégse estek a top leggazdaggabb csapatból. Bár igaz, ők sok PL pénzt kapnak, de annyival a Barca se kap kevesebbet, hogy csődbe kelljen menni. Másrészt akkora hyleot kapnak, hogy nem igaz. Az egész nyár róluk szól, minden sporttal foglalkozó médiatermék kedvenc témái lettek, ez is generálja az érdeklődést. Bár az is igaz, hogy ez megszünhet, ha nem működnek, de ugyanúgy, ahogy a Messit, a játékosaikat, a wonderkidjeiket szopkodja a sajtó, ahogy kisírta nekik az Aranylabdákat, meg a Golden Boyokat, az új csodacsapattal is ez lesz szerintem. Eleve Xavit is imádják, már régóta látszik, ha másból nem az ilyen Xaviball féle fogalmakból. 2-3 év ekkora pénzeknél nagyon kevés idő bezuhanni (most szereztek ugye valami 600 milliót), szóval idejük még lesz új projektekre is, ha ez a Xavi-Lewa féle bezuhanna.dzsi91 írta:Bayern detto. Rengeteg pundit és exfocista is bohózatnak tartja amit művelnek.Caraway írta:
Oh latnatok angol United forumokat is… Laporta meg a Barca nagyon kapja az ivet. Jelenleg szinte minden csapatnak a bogyebe vannak.
Én akárhonnan nézem, pénzügyileg szerintem akkor sem maradnak életben ha mindent megnyernének a következő 2 évben. Egyszerűen lewandowski hiába nagy nevű játékos nem az a fajta aki miatt kimegy az ember a meccsre vagy beleszeret egy klubba stb… a többi meg még nevenincs senki. Ha össze is áll minden sem lesz akkora marketing értékük mint messivel vagy neymarral vagy ronaldinhoval volt.
Meg ez mikor műkodött,hogy veszünk 5-6 kezdő játékost egy nyáron és majd összeáll minden? Konkrétan soha. Egy ilyen project ,hogy kifussa magát 2-3 év addigre meg csődbe is mennek ami nyilván csak formalitás lesz mert valamelyik jumurdzsák majd megveszi őket így megszűnni nem fognak.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Mondjuk őt adnám én is. Ebben a nulla Barcában 10+ gól felett eltett a legszarabb időkben. Nem remegett meg a lába. Ha tényleg kib@sszák, akkor hatalmas fogás lenne ingyen.Süti írta: Elfogult vagyok vele kapcsolatban, Dzsudzsi óta követem a PSV-t, és ott azért látszott, hogy van benne foca, Lyonban is nagyon jó volt (jó, ott Mariano is ), válogatottban is, a MU játékostemető, ebben a Barcában meg szerintem messze nem lógott ki lefelé.
28, EU, ingyen, jellegre ugyanolyan free roam CF mint Benzi, ráadásul ilyen exit után biztos extra motivált is lenne.
Nem egy Bappé vagy Haaland, de mivel Nkunku se reális, simán dobnám neki az 1+1 évet, nem nagyon van jobb opció, Benzi meg magában vékony lesz előre.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Zahavi egy tizessel lett gazdagabb a Lewa transzfer után.
Chelsea ramegy Aubara
Chelsea ramegy Aubara
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Elfogult vagyok vele kapcsolatban, Dzsudzsi óta követem a PSV-t, és ott azért látszott, hogy van benne foca, Lyonban is nagyon jó volt (jó, ott Mariano is ), válogatottban is, a MU játékostemető, ebben a Barcában meg szerintem messze nem lógott ki lefelé.Realista24 írta:Én általában adlak Sütikém, de most tuti megsütött a napSüti írta: Ingyen jöhet Benzi mögé.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ha eddig nem volt akkor egy darabig még elviselik a 2. helyet, amúgy szerintem bajnokságra jók lesznek szóval én semmit nem könyvelek el, ne essenek ki a bl csoportból és az már nekik fél győzelemNagyi4422 írta: Véleményem szerint a Bl nem hiszem,hogy meglehet nekik.
Nincs más dolgunk mint a bajnokságot elhozni és akkor már biztos vagyok benne,hogy borul a bili...
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Reál Madrid
Véleményem szerint a Bl nem hiszem,hogy meglehet nekik.
Nincs más dolgunk mint a bajnokságot elhozni és akkor már biztos vagyok benne,hogy borul a bili...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én általában adlak Sütikém, de most tuti megsütött a napSüti írta: Ingyen jöhet Benzi mögé.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Továbbra is iszonyat büdös amit a barca csinál. Azt már elengedem, hogy pénzügyileg hogy lehetséges, de sportszakmailag is egy fertő. Amikor nagy szarban voltak, az ilyen Depay, brétvét, De Jongok kellettek, hogy egyáltalán meglegyen a bl, most meg hogy lehet kiskapuzni meg xaviball, dobjá el őket szarér-hugyért, nem fizetnek nekik, mert hirtelen belefér a keretbe egy Lewandowski vagy Raphinha. Értem én hogy xaviball meg Barcelona nem rossz város, de azért a játékosoknak is leeshetne ez, hogy hova is igazolnak. Csakhát ész nem sok van egyiknél se.
Nem illik.
- Süti
Ingyen jöhet Benzi mögé.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ez tényleg érdekes, mintha mindenki a fiatal karimra emlékezne, amikor idekerült sokáig nem találta meg a formáját, kapta is a savat rendesen. Higuaínnal meggyült a bajaRealista24 írta:Karim sokak számára az elmúlt 1,5 évben került képbe, előtte egy lúzer volt...közben meg all time második gólszerző holtversenyben Raúllal, all time első asszisztokban a Realnál, és a BL-ben is all time harmadik holtversenyben Lewával.ANDS írta:
Egyetértek.
Csak kíváncsiságból összehasonlítottam Bale számaival: 126 meccsen 70 gólt lőtt 2013- 2018 között.
Mégis kapta rendesen az ívet.
Mindig van ok szidalmakra.
de a számok tényleg Őt igazolják, és ezt úgy hogy hosszú évekig CR-e volt kihegyezve a játék. Szerintem az Ő karrierje így volt kerek, rohadt kevés top focista van aki ennyire komplett támadó játékos - direkt nem csatárt írtam, KAK annál sokkal több.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Mintha bárkinek is lett volna esélye megkapnia a bogyót a TOP Messi és CR érában. Lasd pl tavaly Lewa esete... Nem mintha a legjobbnak tartanám a palit, de a komplexitast nézve, bőven előbb érdemelte volna meg a lasztit mint Messi abban az évben. Az 1 szezonos Jorginhot is megerte betolni elé, minden a PRrol szól és csak félig a valós teljesítményről. Messiéket idén már nincs hova menteni, ezért is fogja megkapni Benzema, de szimplan a focit nézve, mar egy ideje tartósan TOP3 a pali.hehetheoriginal írta: tehát tavalyelott es azelott is volt olyan jo, mint idén
tehát tavaly es azelott is o nyerte az aranylabdát, mint a mostani szezonért fogja
Arról nem is beszélve, hogy csapatszinten sem voltunk ilyen jók, mint nost az elmult evekben, és nem nyertünk annyi mindent, úgy meg nehéz, hiába jól teljesítel.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Barcelona and Memphis Depay lawyers are in negotiations to reach an agreement on free agency. No way for €20m fee. Depay will accept to leave Barça only in case he’ll find the right option for his future.
Memphis Depay will only consider top clubs.
Memphis Depay will only consider top clubs.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
FC Barcelona: csődközelből nagybevásárlás! | Hogyan tudta kifizetni a Barca Lewandowski árát?
Tényleg érdekes lehet majd a szitu, ha esetleg nem jönnek a kupák.
Remélem teszünk róla..
Tényleg érdekes lehet majd a szitu, ha esetleg nem jönnek a kupák.
Remélem teszünk róla..
depay ingyen tavozhat a katalanoktol.
egy ingyen depay ide?
egy ingyen depay ide?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Zseniális módon beszélsz el a másik mellett. Egyszer majd megállom, hogy reagáljak rádhehetheoriginal írta: tehát tavalyelott es azelott is volt olyan jo, mint idén
tehát tavaly es azelott is o nyerte az aranylabdát, mint a mostani szezonért fogja
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
tehát tavalyelott es azelott is volt olyan jo, mint idén
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem tudom kinek beszéltél erről, de hogy nem ezt írtad, az biztos.hehetheoriginal írta: en arrol beszelek, hogy a nemzetkozi media percepcioja mi vele kapcsolatban.
a szemem 170%-os, megvagyok köszi
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema