Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
cart

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: cart » 2022. augusztus 3., szerda 13:51

Mondjuk cserében Coentrao védekezésben is gyenge volt meg minden másban kb :lol: Gondolom ha nem CR nagy haverja a stadion közelébe se engedték volna normál esetben

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 3., szerda 13:51

Sierra írta: Mendynek 9 gólpassza van. :D
Mindkettő gyenge támadásban maradjunk annyiban. De Coentrao azért dinamikusabb volt előrejátékban.
Ja, meg 5 gólja. Azt hittem egyértlemű, hogy a kettőről együtt írok, ha már a portugálnál is írtam a gólt.

Mellé védekezni se nagyon tudott.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 3., szerda 13:49

Mendynek 9 gólpassza van. :D 20-21-es teljes idényben konkrétan 0 gólpassz. Azért ez mindent elárul a támadójátékáról. :D
Mindkettő gyenge támadásban maradjunk annyiban. De Coentrao azért dinamikusabb volt előrejátékban.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 3., szerda 13:36

ateeemadrid írta: Unalmas ez az RC Marcelozas, nyilvan nem azt a szintet varjuk, de legalabb egy Coentrao szintet meguthetne tamadasban a Real szelsovedoje, pedig a portugal fo erossege sem az volt. Carvajalt mar meg sem emlitem, attol is fenyevekre van.
Azt bőven megüti, még többet is...a portugálnak összesen van 1 gólja meg 11 gólpassza. Ezt Mendy überelte. Meccsszám kb azonos.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. augusztus 3., szerda 13:36

ateeemadrid írta: Unalmas ez az RC Marcelozas, nyilvan nem azt a szintet varjuk, de legalabb egy Coentrao szintet meguthetne tamadasban a Real szelsovedoje, pedig a portugal fo erossege sem az volt. Carvajalt mar meg sem emlitem, attol is fenyevekre van.
Unalmas már ez a Mendyzés. Én pont hogy reálisan próbáltam szemléltetni az Ő szintjét- lásd feljebb. Ha úgy érzitek az a poszt a legnagyobb gondunk ám legyen. Lehet kikéne próbálni Odrit a baloson, Mendynél még Ő is jobb......... :ike:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 3., szerda 13:28

kiserik írta: Nem egy elemzés szól arról, hogy a támadásaink egyik gyenge pontja, hogy Mendy nem tudja megfelelően támogatni Vinit...
En megbocsatom, amennyiben kitermelunk egy tóbiást jobbosra.
Mindegy melyik oldal, de valahol kell az extra tamadasban.
thereisonly1ronaldo

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. augusztus 3., szerda 13:18

Nem egy elemzés szól arról, hogy a támadásaink egyik gyenge pontja, hogy Mendy nem tudja megfelelően támogatni Vinit...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. augusztus 3., szerda 13:14

Unalmas ez az RC Marcelozas, nyilvan nem azt a szintet varjuk, de legalabb egy Coentrao szintet meguthetne tamadasban a Real szelsovedoje, pedig a portugal fo erossege sem az volt. Carvajalt mar meg sem emlitem, attol is fenyevekre van.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. augusztus 3., szerda 13:04

Theo? A szemem akkor sir, amikor latom jatszani es azt olvasom, hogy milyen komoly jatekos.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. augusztus 3., szerda 12:53

Mendy van annyira extra (vagy majdnem van) védekezésben, mint Marcelo volt támadásban. Fordítva viszont már bőven a brazil jár/járt előrébb. Amíg nincs jobb, addig nekem tökéletes megoldás. Mendes farmerkedik és nem engednék el, Daviest sem, Robertsont sem + ő egyre idősebb és brit :mrgreen:. Theo miatt meg sír a szemem, hogy nem visszavásárlásival adtuk el. Ha mégis igazuk lett volna azoknak, akik szerint csak a Serie a gyenge minősége miatt lett ilyen kiemelkedő, még mindig elpasszolhattuk volna valami Citynek 60/70-ért. Miguelben nagy potenciál van, reméljük bejárja a Carvajal utat.

Nem rossz dolog az A-B csapat(reménykedem a 17 tavaszához hasonló rotációban), de a legjobb szerintem az lenne, ha a 2 kh és a bh posztokon lenne rotálva Rüdi, Militao, Alaba és Mendy. Persze mindenki a saját posztján/posztjain játszva. De igazából mindegy, mert Carlo knows.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. augusztus 3., szerda 12:31

Sierra írta: Lehet szépíteni, de egy Real Madridba, ahol évtizedek óta fontos, hogy a szélsővédők támadni is tudjanak, ahhoz kevés sajnos. Mendy egy jó védő, egy alapvetően védekező felfogású csapatba. Ezért is nézném meg Alabát hosszabb távon azon a poszton.
meg lehet nézni, ugyanott leszünk vele. ez alatt azt értem hogy ő sem lesz RC-MARCI szint.

nyilván nehéz elfogadnunk, de nagyon nehéz ilyen játékosokat találni, az meg hogy Marcelo közvetlenül váltotta Robi carlost az meg a csoda kategória már. De nem is értem miért mindig a baloldallal foglalkozunk - biztos a média túlsúly miatt ( politika) :mrgreen: - amikor a jobboson évek óta sokkal szarabb a helyzet. Idén sem lesz másképp, imádkozni lehet hogy Carvajal időnként elkapja a fonalat huzamosabb időre :mrgreen:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 3., szerda 12:10

Lehet szépíteni, de egy Real Madridba, ahol évtizedek óta fontos, hogy a szélsővédők támadni is tudjanak, ahhoz kevés sajnos. Mendy egy jó védő, egy alapvetően védekező felfogású csapatba. Ezért is nézném meg Alabát hosszabb távon azon a poszton.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. augusztus 3., szerda 11:21

Rc es marcelo nagyon magasra tettek a lecet. Mendy pedig vedekezesben kb a legjobb a posztjan, tamadasban meg egyertelmuen bujtatni kene es elmagyarazni hogy ahogy hozza kerul a labda minel elobb es gyorsabban szabaduljon meg tole. Rendesen ver a viz amikor elkezdi a cseleit, amiket annyira furcsa mozgaskoordinacioval csinal hogy legtobbszor ezert jon be.
De en a jobbhatved miatt jobban aggodnek, carvajal hogy lehozza az evet arra annyi az esely kb mint hazardnak. Es akkor odri meg lv..
Alabanak meg megkell mondani hogy marpedig alapbol lb leszel, nehogymar a nyul vigye a puskat. Mariano nem akar elmenni, asensio gondolkozni akar, alaba nem akar azon a poszton jatszani..

Mondjuk ha a kpn tenyleg lesz egy ckm meg egy fiatal sor, az is eleg erdekes lesz. Sokkal jobban mukodhetne egy csua-toni-fede es egy case-luka-cama 3masok. A 3 oreget nem szabadna egyszerre kezdetni, a meccsek nagyreszeben oriasi hatranyt jelentenek mar a tempojukkal. Csak ilyen biszem baszom bl gyozelmekre elegek mint iden :mrgreen: de jovore sztem tobb fogg kelleni,a bajnoki es a bl cimhez is.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 3., szerda 11:19

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta:
Mendynek több jó megoldása volt szerintem, mint neked korrekt, utólag nem megmagyarázott hsz-ed :mrgreen:
az, hogy a fórum fele agyilag zokni es nem tud olvasni és/vagy nem ért magyarul, az nem az én hibám.
Csak a fele? És csak a fórumé?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 3., szerda 11:18

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta: pff hagyjuk már vak tyuk is talál szemet
Mendynek több jó megoldása volt szerintem, mint neked korrekt, utólag nem megmagyarázott hsz-ed :mrgreen:
az, hogy a fórum fele agyilag zokni es nem tud olvasni és/vagy nem ért magyarul, az nem az én hibám.
thereisonly1ronaldo

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. augusztus 3., szerda 11:13

ateeemadrid írta: Mendyvel ugy latom csak en vagyok hehevel, nekem is faj nezni. Ettol fuggetlenul a vedekezese patent, a keretbe el is fer, de gaz, hogy o a kezdonk. Barmikor cserelnem egy gyengebben vedekezo, de elorejatekban hasznalhato emberre.

Egyebkent Alabat kell ott jatszatni es annyi.
Asszem valaki berakott a haragosok közé. :mrgreen:

Egyértelmű nálam is, de nyilván Alalbának hamar kiépült a respektje az előző szezon után.
Nem illik.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. augusztus 3., szerda 11:01

Mendyvel ugy latom csak en vagyok hehevel, nekem is faj nezni. Ettol fuggetlenul a vedekezese patent, a keretbe el is fer, de gaz, hogy o a kezdonk. Barmikor cserelnem egy gyengebben vedekezo, de elorejatekban hasznalhato emberre.

Egyebkent Alabat kell ott jatszatni es annyi.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 3., szerda 10:58

hehetheoriginal írta:
Zinedine Mendy
pff hagyjuk már vak tyuk is talál szemet
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 3., szerda 10:38

összeségében nem érdekel a "makkomonpörgetemalabdát" foci, a galaktikus érát jó néhányan átéltük, voltak nyálcsorgatós meccsek, de a végén a vitrin szinte mindig üres maradt :hmmm:
nézd meg a korábbi beelldontos kezdocsapatainkat csak az elmult evtizedbol.
nem volt lyuk vagy gyengebb lancszem, most van támaadásban, es a két szélen is.

nyilvan nem lehet a legjobbakat barhogy potolni, de törekedni kell rá.
ez jelen esetben azt jelenti, hogy alaba barátom vagy játszol szélső hátvédet, vagy pad.
mert az lenne a legjobb a csapatnak.
thereisonly1ronaldo

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. augusztus 3., szerda 10:26

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta: ugy gondolta, hogy fáj nézni szinte minden labdaérintését, az embernek fadarabok vannak a lábai helyén, érzés annyi bennük, mint orbánviktorban.
Zinedine Mendy nem ért egyet.
R.Carlos és Marci után elég magas a mérce. tény hogy vannak meccsek amikor egy sima keresztlabdát nem tud átvenni úgy hogy ne pattanjon el 3 méterre a labda, ahogy az is hogy utána meg halvérrel csinálja meg a zizu cselt úgy hogy mögötte már nincs senki ha elbassza :lol:

összeségében nem érdekel a "makkomonpörgetemalabdát" foci, a galaktikus érát jó néhányan átéltük, voltak nyálcsorgatós meccsek, de a végén a vitrin szinte mindig üres maradt :hmmm:

btw, ahogy Luka odatette a Chelsea ellen a labdát Rodrygonak, az nálam felkerült az all-time best mozdulatokhoz amit láttam valaha. Helyzetfelismerés,kivitelezés T.Ö.K.É.L.E.T.E.S.

Vissza: