Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. augusztus 9., kedd 13:51

Tomidzsi írta:
halamadrid írta: Keret:

Körte, Lunin, Luis López
Carvajal, Militao, Alaba, Vallejo, Nacho, Odri, Rüdiger, Mendy
CKM, Fede, Csua, Ceballos, LV
Hazard, Benzema, Asensio, Vini, Rodrygo, Mariano
Cama?
Bocs, kifelejtettem.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 9., kedd 10:19

Tomidzsi írta:

Körte, Lunin, Luis López
Cama?
Ott van a keretben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Tomidzsi
Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2022. augusztus 9., kedd 10:08

Körte, Lunin, Luis López
Cama?
Toni :salute:

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. augusztus 9., kedd 9:16

Keret:

Körte, Lunin, Luis López
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 4., csütörtök 8:45

raul 4 ever írta:
Pad'em írta: *Ps: Kit kéne vajon meg.. elkapni, hogy igazoljunk egy kurva csatárt? :lol: Azért nem Jovic minden 9-es Európában Tito papa.
Első pár tétmeccset azért megvárnám, kigyúrt Hazi lehet tényleg jó lesz f9-ban, ha maradt a sebességéből is valami, akkor meg Vinyóval a balost is lehozzák:
Fede/Rodry - Benz/Hazi - Vini/Hazi

És akkor Ase-t tényleg csak a legrosszabb esetben kéne nézni..

(Am. a barca áll. kitenné Depay szűrét, "ingyé" is! Lehet nem is bánnám, tavaly ősszel komolyan odatette magát.
Bár gondolom ide sokért adnák.. (Marca toons megvan még valakinek, amikor Jozééé hozni akarta Cesc-et? :D :D , el kéne hitetni velük, hogy az atmá-ba jönne, nem ide..))
de jok voltak azok a marca toonsok :lol:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. augusztus 4., csütörtök 8:44

Pad'em írta: *Ps: Kit kéne vajon meg.. elkapni, hogy igazoljunk egy kurva csatárt? :lol: Azért nem Jovic minden 9-es Európában Tito papa.
Első pár tétmeccset azért megvárnám, kigyúrt Hazi lehet tényleg jó lesz f9-ban, ha maradt a sebességéből is valami, akkor meg Vinyóval a balost is lehozzák:
Fede/Rodry - Benz/Hazi - Vini/Hazi

És akkor Ase-t tényleg csak a legrosszabb esetben kéne nézni..

(Am. a barca áll. kitenné Depay szűrét, "ingyé" is! Lehet nem is bánnám, tavaly ősszel komolyan odatette magát.
Bár gondolom ide sokért adnák.. (Marca toons megvan még valakinek, amikor Jozééé hozni akarta Cesc-et? :D :D , el kéne hitetni velük, hogy az atmá-ba jönne, nem ide..))
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 3., szerda 23:25

Olvasgatva a hírfoszlányokat nagyon az a narratíva, hogy továbbra is CKM a fiatalok meg várjanak a sorukra.

Azt még megértem ha a Frankfurt ellen a CKM kezd majd, ha nem állnánk jól a cserék simán megfordítják, de utána a bajnokikon Carlónak nagyon gyorsan el kell kezdeni forgatni azt a 7 embert ott középen. Szép feladat elismerem, de annyira fölényben vagyunk ott variációban: ész, finesz, rutin, fiatalság, erő, gyorsaság végtelen kombinációja elérhető, hogy már egy jó kp menedzsmenttel megalapozhatnánk a címeket, hülyét kapok ha nyomatjuk a 3 öreget orrvérzésig majd ősszel.

Remélem nem az lesz, hogy 5-ből 4 meccsen CKM, 1-en meg Tchouameni, Cama, Ceba. Casemiro tavalyi szezonja bőven közepes volt, Csucsuval felesbe dobják szét a játékidőt, Kroos meg ha többet pihen még simán extraklasszis lesz, amikor szükség van rá. Sűrű felforgatott fos naptár mellett ez alapvető kell legyen.

A BL win útján is azért Cama és Fede minden párharcban kellett (nyilván prof Modric az etalon), a PSG ellen a lendületből baszó Camavinga, a Chelsea ellen a hosszabbításban ismét Cama és Fede sprintben közlekedő melója, a City ellen hosszabbításban szintén nem volt már fenn a CKM-ből senki. Persze egy BL döntőt bármikor lehoznak rutinból :mrgreen:

Rohadtul várom a szezont. Ps: Kit kéne vajon meg.. elkapni, hogy igazoljunk egy kurva csatárt? :lol: Azért nem Jovic minden 9-es Európában Tito papa.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. augusztus 3., szerda 22:00

Realista24 írta: Casemiro was worried and confused about Tchouaméni’s arrival but Carlo Ancelotti spoke to him and told him that he will stay a starter. @RodrigoFaez

:kalapos:
De ezek a hírek mit érnek? Oké, Casemiro lesz a kezdő a szezon elején, aztán ha Tcuoa jobb lesz, majd kitúrja. Tudom, hogy Carlo nehezen cseréli le, de nyílván nem azt mondta neki, hogy egész szezonban kezd, akármi lesz.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 3., szerda 21:52

Casemiro was worried and confused about Tchouaméni’s arrival but Carlo Ancelotti spoke to him and told him that he will stay a starter. @RodrigoFaez

:kalapos:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. augusztus 3., szerda 18:45

Theo bazmeg csak futni, azt is lehajtott fejjel. Beraknátok, aztán neki vezetné Vininek.

Meg amúgy sincs területünk meg lendületünk általában. Ha meg mi játszunk kontrára, akkor meg pont a Mendy féle beton védekezés kell hátulra és nem a támadás.

Theo védekezni se tud kb.

Amúgy Alaba ideális lenne, de látszik a palin, hogy szeret játszani, irányítani, azt meg a balszélről nem lehet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. augusztus 3., szerda 15:21

Süti írta: Tavaly ugyanez volt, mindenki jobban tudta Carlonál, mégis úgy ültek a cseréi, mint soha senkinek, és hülyére nyerte magát. Én egyáltalán nem féltem az öreget, azért van ott hogy kitalálja, nem vagyok okosabb innen a fotelból. Tudom, akkor ez nem az én topikom. :mrgreen:
Amúgy igen, meg leszámítva a középpályát sztem nincs is A meg B sorunk..
Tuti nagyon sok percet fog kapni Rüdi is és esetleg Nacho is, Eder+Alaba végigtolták egybe az évet, meg is látszott, az osztrákot úgy kellett a végén már összedrótozgatni és Militao is kisebb hullámvölgybe került, nem volt olyan koncentrált..

Én max azt tudom elképzelni, hogy a védelemben, meg a középpályán próbálják kisakkozni majd, hogy 3-4 meccsnél többet egyhuzamban senki ne toljon le, arra bőven megvannak az emberek, de két minőségi kezdőjátékos csak a középpályán van --> CMK, Tchouaméni, Cama és Fede, de az uru inkább többet lesz szélső, mint kkp..

ja és #teammendy!! :D
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 3., szerda 14:39

Sierra írta: :fpalm:
Nem tudom mennyit kell még magyarázni, vagy melyik részét nem érted. :D

Azt írtad Coentraonak volt 1 gólja meg 11 gólpassza, és hogy ezt überelte már Mendy. De ez nem igaz, gólban oké több van neki, de gólpasszban nem. Vagy te összeadod a kettőt és azt kell nézni? Melyik része nem világos?
Ez már a húbazdmeg kategória :lol:

A TÁMADÁSOKHOZ VALÓ HOZZÁJÁRULÁSRÓL VOLT SZÓ!!444!!NÉGYNÉGY!!!!
Remélem elég segítség :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 3., szerda 14:22

:fpalm:
Nem tudom mennyit kell még magyarázni, vagy melyik részét nem érted. :D

Azt írtad Coentraonak volt 1 gólja meg 11 gólpassza, és hogy ezt überelte már Mendy. De ez nem igaz, gólban oké több van neki, de gólpasszban nem. Vagy te összeadod a kettőt és azt kell nézni? Melyik része nem világos?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 3., szerda 14:09

Sierra írta:
Realista24 írta: Nem azt írtam, hanem, hogy 1 gól, 11 gólpassz. Ez überelve van.
De csak gólszámban. :D Mindegy is.
rashidm írta: Nem akarok én beleszólni, de azért az a kemény 2 gólpassz az aztán nagy különbség... nyílván jobb lenne egy RC/Marcelo 2.0-t nézni a bal oldalon, de a mai világban bőven jó. Tipikusan az a játékos, aki ha nem itt lenne, akkor menne a sírás, hogy Marcelo helyett miért nem ő van nálunk (mert abban ne legyenek kétségek, ha nem jött volna, Marcelo még itt lenne... szerintem).
én csak a pontosság miatt emeltem ki, amúgy pont leszarom azt a 2 gólpasszt. :D De ha már valamilyen statisztikával jövünk, akkor illik utánanézni.
Oh eszem a zúzádat, hogy el kell magyarázni, hogy a G/A mutatóról beszélek :mrgreen:
én csak a pontosság miatt emeltem ki, amúgy pont leszarom azt a 2 gólpasszt. :D De ha már valamilyen statisztikával jövünk, akkor illik utánanézni.
Na bazdmeg, ez azért szívenütött ezek után :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. augusztus 3., szerda 14:07

Neveket kell ilyenkor odarakni, nem csak azt hogy ‘jobban támadó ember kéne’. Davies? Robertson? Chilwell? Biztos vagyok benne hogy ezekkel is sokan vitatkoznak, de kb ennyi jut eszembe aki ilyen tekintetben előrelépés lehetne. Cancelo inkább rb de ő is idevehető. Ez baromi rövid lista, ezért is drága egy Cucu is.

Szerk: Sierra, az összeadás művészetén ne értetlenkedjünk már :D

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 3., szerda 14:06

Realista24 írta: Nem azt írtam, hanem, hogy 1 gól, 11 gólpassz. Ez überelve van.
De csak gólszámban. :D Mindegy is.
rashidm írta: Nem akarok én beleszólni, de azért az a kemény 2 gólpassz az aztán nagy különbség... nyílván jobb lenne egy RC/Marcelo 2.0-t nézni a bal oldalon, de a mai világban bőven jó. Tipikusan az a játékos, aki ha nem itt lenne, akkor menne a sírás, hogy Marcelo helyett miért nem ő van nálunk (mert abban ne legyenek kétségek, ha nem jött volna, Marcelo még itt lenne... szerintem).

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2022. augusztus 3., szerda 14:02

Sierra írta:
Realista24 írta: Ja, meg 5 gólja. Azt hittem egyértlemű, hogy a kettőről együtt írok, ha már a portugálnál is írtam a gólt.

Mellé védekezni se nagyon tudott.
Azért írtam, mert azt írtad überelte a 11 gólpasszt. De nem, gólszámban valóban, azt nem is vitattam.
Nem akarok én beleszólni, de azért az a kemény 2 gólpassz az aztán nagy különbség... nyílván jobb lenne egy RC/Marcelo 2.0-t nézni a bal oldalon, de a mai világban bőven jó. Tipikusan az a játékos, aki ha nem itt lenne, akkor menne a sírás, hogy Marcelo helyett miért nem ő van nálunk (mert abban ne legyenek kétségek, ha nem jött volna, Marcelo még itt lenne... szerintem).

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 3., szerda 14:01

Sierra írta:
Realista24 írta: Ja, meg 5 gólja. Azt hittem egyértlemű, hogy a kettőről együtt írok, ha már a portugálnál is írtam a gólt.

Azért írtam, mert azt írtad überelte a 11 gólpasszt. De nem, gólszámban valóban, azt nem is vitattam.
Nem azt írtam, hanem, hogy 1 gól, 11 gólpassz. Ez überelve van.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 3., szerda 13:54

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. augusztus 3., szerda 13:53

Sztem előre jobb volt, védekezésben gyengébb, de amúgy patent kis bhv volt. Na mindegy, sztem se Mendy a fő probléma, de amint lesz a piacon vmi tamadasban is igeretes balhatved, egybol beprobalkoznek.

Vissza: