Kommentáld a híreket
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Gazzetta szerint Inter kinézte Odrit a távozófélben lévő Dumfries helyére.
Odriozola elvileg csak 4.számú jobbhátvéd opció, Dani, Lucas és Tobias mögött. Remélhetően elpasszoljuk akkor, bár az Intertől nem tudom mit várjunk, max egy jó milánói vacsorameghívást cserébe.
Odriozola elvileg csak 4.számú jobbhátvéd opció, Dani, Lucas és Tobias mögött. Remélhetően elpasszoljuk akkor, bár az Intertől nem tudom mit várjunk, max egy jó milánói vacsorameghívást cserébe.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Basszus,jogos. Valamiért Chukwueze dualnak rémlett,Murielnél meg gondoltam 10 éve után csak szerzett olasz állampolgárságot. De Taremi és egyelőre(?) David is off.KAG írta:Ebbol a listából nem tobb kuka a non eu miatt?Marci77 írta: Írok neveket,csak hogy legyen még név, ne ugyanaz a 4-5:
Saka,Chukwueze,Jonathan David,Kalajdzic...Muriel,Taremi
Cserecsatárnak vagy jobbszélre opciónak.
Pedro Porro jobb hátvédbe? fiatal spanyol.
Meschak a ZTE-ből
Megártott a munka,nem gondoltam végig
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ebbol a listából nem tobb kuka a non eu miatt?Marci77 írta: Írok neveket,csak hogy legyen még név, ne ugyanaz a 4-5:
Meschak a ZTE-ből
ZIDANE
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Írok neveket,csak hogy legyen még név, ne ugyanaz a 4-5:
Meschak a ZTE-ből
Meschak a ZTE-ből
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Az oké, hogy lett volna, de már nincsen, hiába boltoljuk el Asensiot. Pedig jó lenne érte a pénz szerintem is, de úgy néz ki, abból már nem lesz semmi.tubatibi írta:Antony szerintem jó, bár Ő is gondolom az EU-s helyek miatt nem jöhetne. Nkunku meg ugye akikről teljesen lemaradtunk Jesus, Gnabry, Mahrez, Raphina...Lett volna bőven opció az az igazság.Donát írta:
Aki minuszolt, az írhat neveket!
Antony szerintem jó, bár Ő is gondolom az EU-s helyek miatt nem jöhetne. Nkunku meg ugye akikről teljesen lemaradtunk Jesus, Gnabry, Mahrez, Raphina...Lett volna bőven opció az az igazság.Donát írta:Aki minuszolt, az írhat neveket!Donát írta:
Nincs is kit (minőséget). Jobbat nem tudnánk hozni, csak ugyanolyat.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
fúj rasszistaRealista24 írta:Kinőtt már a nyaka?hehetheoriginal írta: támadóba alexis sanchez ingyen igazolható
thereisonly1ronaldo
-
Aki minuszolt, az írhat neveket!Donát írta:Nincs is kit (minőséget). Jobbat nem tudnánk hozni, csak ugyanolyat.Santi írta:
De tragédia, mert többek között miatta (és Hazard) nem igazolunk senkit, mert elkönyvelték, hogy így megvagyunk létszámban, jó lesz.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kinőtt már a nyaka?hehetheoriginal írta: támadóba alexis sanchez ingyen igazolható
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
-
Nincs is kit (minőséget). Jobbat nem tudnánk hozni, csak ugyanolyat.Santi írta:De tragédia, mert többek között miatta (és Hazard) nem igazolunk senkit, mert elkönyvelték, hogy így megvagyunk létszámban, jó lesz.Donát írta: Jó lenne pénzzé tenni Asensiot, de ha marad sem tragédia.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Persze, szeretik mert mind Jimek a madridi szurkolók.Steve írta: Asensiot csak itt a fórumon övezi utálat.
Madridban szeretik, sajátjuknak tekintik. A csapat és a szurkolók is.
Nyilván mindenkit szeretnek aki spanyol, főleg hogy jelenleg van kb. 4 spanyol játékos a csapatban.
Most nézem Asensio is holland állampolgár a spanyol mellett.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
De tragédia, mert többek között miatta (és Hazard) nem igazolunk senkit, mert elkönyvelték, hogy így megvagyunk létszámban, jó lesz.Donát írta: Jó lenne pénzzé tenni Asensiot, de ha marad sem tragédia.
- Pad'em
Szerintem a pletykák ellenére kutyának nem kell. Mendes biztos körbetelefonált, de az összes klub akikkel szóba hozták vagy mást vett vagy eleve nem is érdekelte őket. 35-40 milliót a PL klubok csak noname még semmit nem bizonyított portugál, francia, holland legényekért szeretnek kiadniDonát írta: Jó lenne pénzzé tenni Asensiot, de ha marad sem tragédia.
Jövőre lép ingyen, szerintem eleve ez volt Marco terve, úgy azért biztos lesz kérője, meg fizut is jobbat kaphat. Nekünk meg jobb talán ha itt marad cserének évi 10 gólra mintha eladnák 20-25 millióért. Talán talán vmelyik kétségbeesett angol (pl Newcastle, ők meglepően alig költöttek eddig) deadline dayen akarhat még pénzt szórni, de úgy meg pótolni nem tudjuk.
Azért merész lesz így nekivágni a szezonnak, kvázi van egy Vini, Benz, Rodrygo, Hazard, Valverde, Asensio sorunk, amiből az első két név a garancia egyedül. Rodrygótól nagyon kellene egy robbantás majd.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
Jó lenne pénzzé tenni Asensiot, de ha marad sem tragédia. Kezdőbe nyilván kevés, de tavaly is szerzett 10 bajnoki gólt, kiegészítőként teljesen jó az. Mondjuk 19szer kezdő volt, az idén csökkeni fog.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Asensiot csak itt a fórumon övezi utálat.
Ha lett volna benne üzlet gondolom eladták volna. Viszont ahogy írtátok más országokban talán nincs akkora kereslet rá.
Sok vízet nem zavar, neki megéri ingyen menni akkor jobb fizetést csikarhat ki, nekünk meg egy olcsóbb fajta kiegészítő ember.
Lehet,hogy jó ez így mindenkinek. A Realt szereti, kellenek a spanyolok is úgy mutatóba .Néha gólt is lőtt.
Engem nem zavar. Ha nem lehetett eladni rendesen, akkor elfogadom. Zavarni nem zavar.
Ha lett volna benne üzlet gondolom eladták volna. Viszont ahogy írtátok más országokban talán nincs akkora kereslet rá.
Sok vízet nem zavar, neki megéri ingyen menni akkor jobb fizetést csikarhat ki, nekünk meg egy olcsóbb fajta kiegészítő ember.
Lehet,hogy jó ez így mindenkinek. A Realt szereti, kellenek a spanyolok is úgy mutatóba .Néha gólt is lőtt.
Engem nem zavar. Ha nem lehetett eladni rendesen, akkor elfogadom. Zavarni nem zavar.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem az új ügynökkel Asensio is váltást tervezett, aztán képen csapta a felismerés hogy más bajnokságokban a kutyát nem érdekli. Apróért válthatott volna és mivel tőlünk csak lefele van, neki meg nagyon lefele lett volna valszeg inkább marad és majd ingyen megpattan jó fizetésért. Részünkről én sem értem a dolgot, ilyen teljesítményre találhatunk simán mást istubatibi írta: Szerintem ez a nyár ez ennyi volt.
Örülünk, ha Mariano lép. Egyébként tökjó, hogy így Asensio fixen ingyen távozik jövőre, hihetetlen.
- Pad'em
Én már nem nagyon hiszek benne, hogy hozunk bárkit előre. Ez lesz:
Carlo Ancelotti’s plan is not to sign a backup for Benzema. He will convert Asensio, Rodrygo & Hazard into false 9’s. @DeportesCuatro
Ha meg valami isteni csoda folytán Marianót sikerül eltakarítani, akkor talán talán hozunk egy RdT/Gouiri kalibert augusztus végén. De akkor se venném biztosra, őszt lenyomjuk a false nineokkal, amikor nem lesz KAK. Ha meg gebasz lenne rámegyünk januárban az aktuális, vb-n pár gólt lövő sztárra.
Carlo Ancelotti’s plan is not to sign a backup for Benzema. He will convert Asensio, Rodrygo & Hazard into false 9’s. @DeportesCuatro
Ha meg valami isteni csoda folytán Marianót sikerül eltakarítani, akkor talán talán hozunk egy RdT/Gouiri kalibert augusztus végén. De akkor se venném biztosra, őszt lenyomjuk a false nineokkal, amikor nem lesz KAK. Ha meg gebasz lenne rámegyünk januárban az aktuális, vb-n pár gólt lövő sztárra.
Szerintem ez a nyár ez ennyi volt.
Örülünk, ha Mariano lép. Egyébként tökjó, hogy így Asensio fixen ingyen távozik jövőre, hihetetlen.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- hehetheoriginal
Realista24 írta: Real Madrid have two more names to potentially be Benzema’s back-up: Sesko & Gouiri. @AlbertoPereiro
Felebredek reggel, fm-bol random jatekoskeresovel beirok par nevet, kesz a karrier
thereisonly1ronaldo