OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: OFF

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. augusztus 5., péntek 8:35

Család majd lesz, igen egyelőre 38m2 lakásban börtön feeling a homeoffice.
Egyébként én is jól tudom a sportot alkalmazni mellette, az tényleg jó, valószínűleg ha lesz gyerek, még jobb lesz.

Sokszor amúgy felmerülnek ilyen filozófiai kérdések is bennem, főleg hétfőn, hogy fasznak csinálom ezt a hülyeséget, azért szívok órákon keresztül, hogy valami retardált gyorsabban tudja megvenni a koszos iphone 13-at részletfizetéssel. :lol:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. augusztus 5., péntek 8:12

nmate írta:
Steve írta: Amúgy nem tudom, de home office óta mégtöbbet dolgozok.
Én is ezt vettem észre, de ez nem feltétlenül volt jó. Én 8 órát képtelen vagyok kb. egyhuzamban lenyomni, ha csak nincs valami emergency dolog. Anno nyári melók alatt simán nyomtam 35 fokban reggeltől estig a culágerkedést vagy épp egy üzemben a fel-alá szaladgálást, az nem hatott meg, de 8 óra kódoláshoz gyakran nincs türelmem. :lol: Sport is kell, gyakran kelek 4-kor hogy eljussak bringázni és akkor nyugisabban ülök, jobban is alszok.
Sajnos, kódoláshoz az amihez nagyjából értek, de mióta homeoffice van, gyakran elgondolkoztam kell-e ez nekem. Aztán mindig realizáltam, mennyivel jobban keresek ezzel... :roll:
Realista24 írta:Pörögtek is a cikkek
Helyes. :mrgreen:

Persze, alatta csinálhattam volna én is bármi mást, másodállás, tanulás, akármi. Csak nekem ez annyira nem adta, kell, hogy a munkahely kösse le a figyelmemet, mert különben ide írogatok csak ilyen faszságokról. Elég "lazy loading" mentalitásom van (egy fűszálat sem szeretek feleslegesen megmozdítani), ezt szerencsére felismertem és ha magamnak nem is tudom szabályozni, szabálolyoztatom másokkal.
Ez biztosan egyén függő, meg családi szituáció függő. Nálunk van aki megőrül a home office-tól, főleg akik kis lakásban laknak a belvárosban, meg akiknek nincs családjuk.

Én is kódolok és örülök, hogy tudok fókuszálni a munkámra itthon.Ebédszünetben szigorúan megyek sétálni, futni, vagy edzeni.Reggel elintézem a mosást stb még munka előtt.Munka után meg csak elhozom a lányomat az oviból,vagy átmegyünk valami kis barátnőjéékhez én ott kávézok a szülőkkel,meg dumálunk,vagy ők jönnek..
Ha nem ez akkor meg a házzal, kerttel ügyködök valamit.Ha nem ez akkor meg valami privát program,amit csinálok.
De ezzel már az idő el is tűnt.

Ha nem HO lenne akkor még utazás is lenne.Szóval nekem ez passzol és még jobban is dolgozom.Főnökömmel beszéltem erről,ő azt mondta addig dolgozok HO-ból ameddig jól esik,mert látja, hogy nekem ez passzol és egy fantasztikus munkát rakok le, állítása szerint.

Szóval én elégedett vagyok.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. augusztus 5., péntek 7:49

Steve írta: Amúgy nem tudom, de home office óta mégtöbbet dolgozok.
Én is ezt vettem észre, de ez nem feltétlenül volt jó. Én 8 órát képtelen vagyok kb. egyhuzamban lenyomni, ha csak nincs valami emergency dolog. Anno nyári melók alatt simán nyomtam 35 fokban reggeltől estig a culágerkedést vagy épp egy üzemben a fel-alá szaladgálást, az nem hatott meg, de 8 óra kódoláshoz gyakran nincs türelmem. :lol: Sport is kell, gyakran kelek 4-kor hogy eljussak bringázni és akkor nyugisabban ülök, jobban is alszok.
Sajnos, kódoláshoz az amihez nagyjából értek, de mióta homeoffice van, gyakran elgondolkoztam kell-e ez nekem. Aztán mindig realizáltam, mennyivel jobban keresek ezzel... :roll:
Realista24 írta:Pörögtek is a cikkek
Helyes. :mrgreen:

Persze, alatta csinálhattam volna én is bármi mást, másodállás, tanulás, akármi. Csak nekem ez annyira nem adta, kell, hogy a munkahely kösse le a figyelmemet, mert különben ide írogatok csak ilyen faszságokról. Elég "lazy loading" mentalitásom van (egy fűszálat sem szeretek feleslegesen megmozdítani), ezt szerencsére felismertem és ha magamnak nem is tudom szabályozni, szabálolyoztatom másokkal.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 5., péntek 7:40

nmate írta: Nekem a jelenleg munkahelyem a legszigorúbb (ahol eddig dolgoztam), de ezt veszem az eddigiek közül legkomolyabban is. Szabikat is elég jól megszabják, felét ki kell venni júli 31 előtt, decemberben van kötelező is. A feladataimat kb. percre pontosan kell könyvelni, ha jelentős túllépés van a becsült idővel, akkor indoklás, hogy miért. Ennek ellenére ezt jobban szeretem.

Volt olyan (nagy sw fejlesztőcég), ahol két egész napig nem csináltam semmit, mert éppen szarul jöttek ki a dolgok és kurvára észre sem vették. :lol: Olyan feladatokat csináltam meg közben fél nap alatt, amire másik 3 napnyi időt saccoltak. Az ilyet nehéz komolyan venni, amikor már a felettesed is így kéri számon. Istenem, legszarabb munkahely volt ever, könyörögni kellett hogy nézzék át a munkámat és ha túl nagy változtatás volt, akkor csak nyomtak rá egy okét, akármilyen is volt az. Csak magamat szopattam sokszor, ha túl gyorsan (normálisan) dolgoztam.
Egyik cégnél konktértan nagyjából havi 6 napot dolgoztam.
1. nap, lekönyveltem az áfa bevallásig az összes beérkező számlát + áfa
2. nap, lekönyveltem mindent, hogy zárásra minden up to date legyen
3-5. nap, zárás
A plusz egy nap, meg a szokásos heti szarokból összejött kb., ami már rutinszerű volt.

A főnök meg azt mondta, azt csinálsz, amit akarsz, a zárásra legyen meg minden. Persze ezt megelőzte 2-3 év szopóroller, amire minden rendbe lett rakva, de a következő 4 év az nagyjából így telt. Pörögtek is a cikkek :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. augusztus 5., péntek 7:31

Nekem a jelenleg munkahelyem a legszigorúbb (ahol eddig dolgoztam), de ezt veszem az eddigiek közül legkomolyabban is. Szabikat is elég jól megszabják, felét ki kell venni júli 31 előtt, decemberben van kötelező is. A feladataimat kb. percre pontosan kell könyvelni, ha jelentős túllépés van a becsült idővel, akkor indoklás, hogy miért. Ennek ellenére ezt jobban szeretem.

Volt olyan (nagy sw fejlesztőcég), ahol két egész napig nem csináltam semmit, mert éppen szarul jöttek ki a dolgok és kurvára észre sem vették. :lol: Olyan feladatokat csináltam meg közben fél nap alatt, amire másik 3 napnyi időt saccoltak. Az ilyet nehéz komolyan venni, amikor már a felettesed is így kéri számon. Istenem, legszarabb munkahely volt ever, könyörögni kellett hogy nézzék át a munkámat és ha túl nagy változtatás volt, akkor csak nyomtak rá egy okét, akármilyen is volt az. Csak magamat szopattam sokszor, ha túl gyorsan (normálisan) dolgoztam.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. augusztus 5., péntek 6:07

ma mar ez a hazamehetsz hamarabb dolog nem igazan divat.
a legtobb munka azert meg mindig megkoveteli, hogy maradj, vagy ugy vannak belove a teendok, hogy ne nagyon tudj hamarabb vegezni.
sot, mivel rengeteg helyen munkaerohiany van otthon es kinn is, sokszor ez a munkavallalon csapodik le.

nagyon jo pelda a hotel, ahol ezelott dolgoztam.
kb 5 eve meg ugy volt, hogy 30 perc / szoba volt a target a cleanereknek, de ha valaki vegzett a listajaval, akkor csak beirta magat a papirra azzal a munkaidovel, ami a kapott szobai szama alapjan kijott es lephetett le.
ma mar elvarjak, hogy aki megcsinalta a sajat listajat, az segitse a lassabbakat, igy nyilvan a jobb takaritok belassitottak, hogy ne az legyen, hogy 12 helyett 14 szobat takarit ki 6 ora alatt, a masik meg 10-et.

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. augusztus 4., csütörtök 23:37

Pad'em írta:
h3x0r írta:
Van egy adott munka, amit el kell vegezni. Az egyik 6 ora alatt kesz van, majd azt mondja, hogy 2 oraval korabban lelepnek. A masik 1 oran keresztul panaszkodik, 1 orat meg facebookozik, viszont 8-tol 4-ig befejezi. Es ki a jobb munkas? Nyilvan az utobbi, mert az elso az munkakerulo!! :mrgreen:
2 óra kávé, ebéd, cigiszünet, 2 óra pingpong/xbox, 1 óra Madridom fórum pörgetés, 3 óra munka és kész volt minden feladat 5-re. Régi szép, pályakezdő multis idők :mrgreen:

Manapság már dolgozni kell keményen, HO ide vagy oda :(

Amúgy nem tudom, de home office óta mégtöbbet dolgozok.

Az irodában folyamatosan traktáltak valami felesleges meetinggel, valaki jött fosni a szót velem..stb

HO óta csak lényegi meetingek vannak és nálam legalábbis sokkal jobb fókusz a munkára.

Amúgy Csabesznál a pont, szerintem is ez a lényeg. De ez az egész egyén függő, hozzáállás kérdése..nem tudom pénz kérdése is??
Vajon a “le akarok innen lépni embert” jobban motiválná a magasabb fizetés, akkor motiváltabb lenne mégtöbb munkát bevállalni..nem hiszem amúgy, ez felfogás kérdése szerintem

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. augusztus 4., csütörtök 23:17

mindkét eset létezik és valós. az is, hogy 5 óra alatt letudod a napit és nincs mit csinálnod, meg az is, hogy 8 óra full, mert megköveteli a meló. na, de: azért sok esetben, ha valaki az első kategóriába esik, akkor is tud találni más elfoglaltásog a munka terén. "LEGROSSZABB" esetben képzed magad. mondjuk eleve, az a mondat, hogy valaki "munkát generál mások számára" azt jelzi számomra, hogy lenne még mit csinálnia...

ahogy a többiek is írták. munkaszerződésben le kell fektetni mindent.

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. augusztus 4., csütörtök 23:13

h3x0r írta:
Steve írta: Jó, hát forgathatjuk ezt a kérdést bárhogy. A szerző szerint plusz feladatokat generál másoknak, szóval akkor azt az időt is számítsd be. :mrgreen:
Jo, hat ha a fo kerdeshez nem kapcsolodo Auchanos pelda helyett a szerzo ertelmesen leirna a szituaciot, nem fel mondatokbol kene kitalalni mire is gondolt, lehet meg tudnank is segiteni. :kalapos:
Jó, hát qvára egyetértek Veled. :agree:

Amúgy sem tudtunk itt világmegváltást eszközölni ma :( maga a téma miatt sem. Bezzeg a jó kis dezodoros, csajozós kérdések, vagy amikor az arsenalos kolléga eltűnt a kétes életű csajjal való randija után.. :kalapos:

Itt az lehetett volna az izgalmas pont, ha Hehito visszaír valami vicces retardáltságot, de először elkezdett itt a szerzőnek munkajogi szaktanácsadást adni(jól ismerve őt pénzt követel majd cserébe) :D , majd ment aludni és a David Hasselhoff gumibabáját ölelgetni. :smile:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. augusztus 4., csütörtök 22:37

Steve írta: Jó, hát forgathatjuk ezt a kérdést bárhogy. A szerző szerint plusz feladatokat generál másoknak, szóval akkor azt az időt is számítsd be. :mrgreen:
Jo, hat ha a fo kerdeshez nem kapcsolodo Auchanos pelda helyett a szerzo ertelmesen leirna a szituaciot, nem fel mondatokbol kene kitalalni mire is gondolt, lehet meg tudnank is segiteni. :kalapos:

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. augusztus 4., csütörtök 22:29

h3x0r írta:
Steve írta: Lehet, hogy ez nem jó, de hogy azon agyaljak, hogy hogyan húzzak el alkalmazottként valahonnan, ráadásul gondolom nem is olyan a munka ahol nem pótolhatatlan vagy/az illető akiről írsz..??
Van egy adott munka, amit el kell vegezni. Az egyik 6 ora alatt kesz van, majd azt mondja, hogy 2 oraval korabban lelepnek. A masik 1 oran keresztul panaszkodik, 1 orat meg facebookozik, viszont 8-tol 4-ig befejezi. Es ki a jobb munkas? Nyilvan az utobbi, mert az elso az munkakerulo!! :mrgreen:
Haha :D

Jó, hát forgathatjuk ezt a kérdést bárhogy. A szerző szerint plusz feladatokat generál másoknak, szóval akkor azt az időt is számítsd be. :mrgreen:

Nekem amúgy mindegy. Nekem megvan a magam munkafelfogása, ebből eddig bajom nem volt, sőt. Ha valaki úgy érzi, hogy joga van előbb lelépni, akkor tegye. A munkaadó meg majd reagál rá, ahogy akar.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 4., csütörtök 22:25

h3x0r írta:
Steve írta: Lehet, hogy ez nem jó, de hogy azon agyaljak, hogy hogyan húzzak el alkalmazottként valahonnan, ráadásul gondolom nem is olyan a munka ahol nem pótolhatatlan vagy/az illető akiről írsz..??
2 óra kávé, ebéd, cigiszünet, 2 óra pingpong/xbox, 1 óra Madridom fórum pörgetés, 3 óra munka és kész volt minden feladat 5-re. Régi szép, pályakezdő multis idők :mrgreen:

Manapság már dolgozni kell keményen, HO ide vagy oda :(
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. augusztus 4., csütörtök 22:16

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. augusztus 4., csütörtök 21:41

_Bushido_ írta:
Steve írta: Ez most komoly kérdés?! :ozil: :ozil: :lol: :lol: :D :D

Én szeretek azzal viccelni, hogy semmit nem dolgozok, meg hogy lopom az időt..de az igazság az hogy valószínűleg ezért nem rúgtak még ki soha és voltak elégedettek a főnökeim velem mindenhol, de én attól furán érzem magam, ha a 8-9órában nem 110%-ban dolgozok, a gyerekek előtt meg kb csak túlóráztam szinte.

Lehet, hogy ez nem jó, de hogy azon agyaljak, hogy hogyan húzzak el alkalmazottként valahonnan, ráadásul gondolom nem is olyan a munka ahol nem pótolhatatlan vagy/az illető akiről írsz..??

Az ember a munkahelyén azért van, hogy munkát végezzen és azt meg azért csinálja, mert megfizetik(ilyen vagy olyan mértékben de megfizetik).Akkor meg csinálni kell.
Az a baj, hogy vannak, akik nem így gondolkodnak. Nem én. Alkalmazottunk.
És mivel kurva nagy emberhiány, alkalmazott hiány van manapság a vendéglátásban, ezért egyelőre meg van kötve a kezünk. Elvégzi ugyan a feladatát, de emellett semmi. Ráadásul plusz feladatokat generál másoknak.

Amúgy pl egyik ismerős is Auchanban van, pékárú részleg. ketten vannak össz-vissz. Másik szabin van. Szóval 2ig tartana a munkaideje, de kötelezik, hogy ott maradjon és délutánra is megsüssön mindent - csak ugye az auchanban az a kib*szás a többi lidl, aldi félével ellentétben, hogy ott keleszteni is kell a pékárukat, nem csak beteszik a sütőbe és várják, míg megsül, szóvla 45 perccel több kb a folyamat. És menetrenszerűen b*sztatva vannak, hogy miért nincs még készen?! hiába mondják, hogy a folyamatnak ideje van, nem lehet sürgetni... idióta kisfőnök van, rabszolgahajcsár. pl húspultos bácsi (nyugdíj előtti) kiment segíteni az előtte lévő pultot feltöltő embernek - mert a húspultnál sehol senki sem állt, jött a kisfőnök, és beszólt neki, hogy "XY, takaroggy vissza a helyedre". Holott a lánya lehetne a kor alapján!
Örülök, hogy nem magadról beszélsz legalább.A kérdés meg az én felfogásom szerint nem kérdés és örömmel látom, hogy Te is így gondolod.

Biztosan leülnék vele beszélni, majd idővel ha jönne jobb ember és figyelmeztetések ellenére sem változtatna cserélnék. A munka az nem szerelem.

Mindenképpen Hehét alkalmaznám utána! :-* :kalapos: (nem, továbbra sem örömködtem mikor kitettek, csak öregszel és paranoid vagy, vagy keversz valakivel :-* :sziv: )

Amúgy meg nem értem miről is beszélünk. Ha benne van a szerződésében, hogy X órát le kell dolgozni, akkor le kell dolgozni, ha alkalmazva van és a munkaadója ezt elvárja.

Ha meg szarul végzi ráadásul a munkáját, akkor meg legyen a munkaadó szíve joga, hogy mást alkalmazzon helyette, aki jobban megbecsüli a mukáját.

Mindenesetre örülök, hogy nincsennek alkalmazottjaim, nem könnyű ez, pláne ha még rá is lát az ember mondjuk valami szar családi helyzetre mögötte, vagy egyebek..

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. augusztus 4., csütörtök 20:31

Steve írta: Ez most komoly kérdés?! :ozil: :ozil: :lol: :lol: :D :D

Én szeretek azzal viccelni, hogy semmit nem dolgozok, meg hogy lopom az időt..de az igazság az hogy valószínűleg ezért nem rúgtak még ki soha és voltak elégedettek a főnökeim velem mindenhol, de én attól furán érzem magam, ha a 8-9órában nem 110%-ban dolgozok, a gyerekek előtt meg kb csak túlóráztam szinte.

Lehet, hogy ez nem jó, de hogy azon agyaljak, hogy hogyan húzzak el alkalmazottként valahonnan, ráadásul gondolom nem is olyan a munka ahol nem pótolhatatlan vagy/az illető akiről írsz..??

Az ember a munkahelyén azért van, hogy munkát végezzen és azt meg azért csinálja, mert megfizetik(ilyen vagy olyan mértékben de megfizetik).Akkor meg csinálni kell.
Az a baj, hogy vannak, akik nem így gondolkodnak. Nem én. Alkalmazottunk.
És mivel kurva nagy emberhiány, alkalmazott hiány van manapság a vendéglátásban, ezért egyelőre meg van kötve a kezünk. Elvégzi ugyan a feladatát, de emellett semmi. Ráadásul plusz feladatokat generál másoknak.

Amúgy pl egyik ismerős is Auchanban van, pékárú részleg. ketten vannak össz-vissz. Másik szabin van. Szóval 2ig tartana a munkaideje, de kötelezik, hogy ott maradjon és délutánra is megsüssön mindent - csak ugye az auchanban az a kib*szás a többi lidl, aldi félével ellentétben, hogy ott keleszteni is kell a pékárukat, nem csak beteszik a sütőbe és várják, míg megsül, szóvla 45 perccel több kb a folyamat. És menetrenszerűen b*sztatva vannak, hogy miért nincs még készen?! hiába mondják, hogy a folyamatnak ideje van, nem lehet sürgetni... idióta kisfőnök van, rabszolgahajcsár. pl húspultos bácsi (nyugdíj előtti) kiment segíteni az előtte lévő pultot feltöltő embernek - mert a húspultnál sehol senki sem állt, jött a kisfőnök, és beszólt neki, hogy "XY, takaroggy vissza a helyedre". Holott a lánya lehetne a kor alapján!

Blowfish

HozzászólásSzerző: Blowfish » 2022. augusztus 4., csütörtök 20:27

Steve írta:
hehetheoriginal írta: István, mindenki tudja, hogy te streber vagy.
De ugye manapsag ez a szexi, meg hogy kocka valaki :kalapos:

De van az a helyzet, tudom nem nalad pl :mrgreen: , hogy az ember mindennel vegzett es nincs mar mit csinalni, felesleges idoelbaszas megy csak, es az agysejtjeid erzed ahogy pusztulnak el sorban.

Szoval ahogy kollega mondja, ezeknek a dolgoknak, mint ahogy a tuloranak is, ami a masik veglet, benne kell lenni a szerzodesben.
Ha nincs benne, akkor fonivel megbeszelni, de egy irasos nyom nem art ha van..

Lehet, hogy stréber vagyok, Neked meg biztosan szexi cunci fiú :-* :sziv: na de Réj nem a túlóráról írt, hanem hogy elmenne idő előtt és ez evidencia szerinte.

Haha ok, hogy szeretek dolgozni, de hülye nem vagyok, ingyen nem túlóráztam még életemben eg percet sem, természetesen az bele van írva a szerződésembe.

Viszont vissza arra, amit réj írt ha olyan a szerződése, hogy X óra alkalmazotti fizetés, akkor igen lehet munkát találni és ledolgozni az adott óraszámot.

Haza is lehet menni és leszarni mindent biztosan, de akkor majd ne csodálkozzon, ha a leépítésekkor ő repül elsők között.
Bushido = Réj?!...ez nekem kimaradt :lol:
De ha te tudtad, minek válaszolsz :kalapos:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 4., csütörtök 20:11

Barcsak streberkednel a nema erto olvasasban is :lol:

A lenyeg, hogy barmifele munkaval, munkaidovel, munkakorrel kapcsolatos dolgot bele kell irni a szerzodesbe, vagy hivatkozni a jogszabalyra, vagy kulon megegyezni es mellekletbe rakni faszomtudja barmi. Ez nyilvan mindket fel erdeke, ha tisztán akarjak csinalni a dolgokat.
A tulora csak egy pelda volt, az rendszeresen szerepel az ostobenko hr-es picsák copypaste-es szerzodestervezeteiben, de mindennemu munkaidovel kapcsolatos dolgot bele kell rakni normal esetben.

Viszont arra en figyelnek, hogy ha ilyet bemondasz a foninek, hogy hamarabb lelepnel, mert kesz vagy, akkor azt ne mondja, hogy akkor ha ilyen faszagyerek vagy, akkor csak heti 30 orat dolgozzal kevesebbert, foninek sokkal jobb lesz, mert kevesebb koltseggel ugyanazt a melot kapja viszont...
thereisonly1ronaldo

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. augusztus 4., csütörtök 19:44

hehetheoriginal írta: István, mindenki tudja, hogy te streber vagy.

De van az a helyzet, tudom nem nalad pl :mrgreen: , hogy az ember mindennel vegzett es nincs mar mit csinalni, felesleges idoelbaszas megy csak, es az agysejtjeid erzed ahogy pusztulnak el sorban.

Szoval ahogy kollega mondja, ezeknek a dolgoknak, mint ahogy a tuloranak is, ami a masik veglet, benne kell lenni a szerzodesben.

Lehet, hogy stréber vagyok, Neked meg biztosan szexi cunci fiú :-* :sziv: na de Réj nem a túlóráról írt, hanem hogy elmenne idő előtt és ez evidencia szerinte.

Haha ok, hogy szeretek dolgozni, de hülye nem vagyok, ingyen nem túlóráztam még életemben eg percet sem, természetesen az bele van írva a szerződésembe.

Viszont vissza arra, amit réj írt ha olyan a szerződése, hogy X óra alkalmazotti fizetés, akkor igen lehet munkát találni és ledolgozni az adott óraszámot.

Haza is lehet menni és leszarni mindent biztosan, de akkor majd ne csodálkozzon, ha a leépítésekkor ő repül elsők között.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 4., csütörtök 19:35

István, mindenki tudja, hogy te streber vagy.

thereisonly1ronaldo

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. augusztus 4., csütörtök 19:31

Ez most komoly kérdés?! :ozil: :ozil: :lol: :lol: :D :D

Vissza: