Visszavásárlási van?Pad'em írta: Ofi: Miguel Gutierrez > Girona.
Fele játékjogát megtartottuk.
Kommentáld a híreket
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Pad'em
Ofi: Miguel Gutierrez > Girona.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Süti
hehetheoriginal írta:
En egy baráti kis acl műtét utan vagyok, en egyelore guti modban nyomom, ertsd osztom balrajobbra a forintos passzokat, neha egy egy csel, aprobb szopatas, futas, plane sprint csak sajat felelossegre , de hatarozottan jobb hetrol hetre
Mindeközben a valóságban.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Főoldalon csak ennyi látszott, mondom hehe biztos megint osztja az észt...hehetheoriginal írta: En egy baráti kis acl műtét utan vagyok, en egyelore guti modban nyomom, ertsd osztom
- hehetheoriginal
En egy baráti kis acl műtét utan vagyok, en egyelore guti modban nyomom, ertsd osztom balrajobbra a forintos passzokat, neha egy egy csel, aprobb szopatas, futas, plane sprint csak sajat felelossegre , de hatarozottan jobb hetrol hetreHalfkey írta:Ez ilyen öregfiúk csocsó, ahol már nem tudtok futni úgyhogy fel kell pakolni plusz embereket?hehetheoriginal írta:
Nagy palya keresztbe, harmadokra osztva
7+1 pont idealis
thereisonly1ronaldo
Ez ilyen öregfiúk csocsó, ahol már nem tudtok futni úgyhogy fel kell pakolni plusz embereket?hehetheoriginal írta:Nagy palya keresztbe, harmadokra osztvaTjacks írta:
8v8, milyen elbaszott pályán játszotok ti?
7+1 pont idealis
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Real Madrid and Getafe are in negotiations for Juanmi Latasa.
Real Madrid are listening to proposals for Arribas. Getafe are interested.
@marca
2 kisköcsög remélem megmutatja az első ligában is, főleg Arribas. Ha más nem, egy jó kis pénz biztos jöhet majd belőle.
Real Madrid are listening to proposals for Arribas. Getafe are interested.
@marca
2 kisköcsög remélem megmutatja az első ligában is, főleg Arribas. Ha más nem, egy jó kis pénz biztos jöhet majd belőle.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
-
OFF: Amúgy "Gudjoshen -érdekesség": Eidurnak mind a három fia labdarúgó A 24 éves Sveinn Aron Gudjohnsen a svédországi Elfsborgban játszik, izlandi bajnok és kupagyőztes, valamint 16-szoros válogatott. Andri, aki nálunk nevelkedett szintén játszott már az izlandi válogatottban, sőt az öccse a 16 éves Dani Gudjohnsen szintén nálunk nevelkedik:) Nem is értem, hogy került mindkét fia a Real Madridhoz egy korábbi barca játékosnak:) Tudom nem laknak sokan Izlandon, de szép, hogy a nagypapa (Arnór Gudjohnsen), az apuka (Eidur Gudjohnsen) után a két unoka is válogatott játékos lett.CS0ki írta:Ezt a Gudjohnsen gyereket is nyomattak pár éve, aztán ennyi volt. Én nem tudom ki mit benazik, de amit támadó szinten a castilla kitermelt az utóbbi évtizedben, az tragikus. Csillivilli edzokozpont meg minden van, és semmi érdemi ember. Valami ott nagyon félremegy.MorataMartin írta: @Fabrizio Romano szerint a Valenciától igazolunk csatárt! Andrés Garcia a szerződése lejárta után ingyen csatlakozik a Real Madridhoz https://www.transfermarkt.com/andres-ga ... ler/707266 a deporos Noel Lopezzel megoldják majd ketten Jaa és "kis Gudjoshen" a Castillából a svéd élvonalbeli IFK Norrköpinghez igazolt.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Kb miből nincs hiány. Akkora az elvárás már a top szinten,hogy visszaüt. Szélsővédő sincs elég, középsővédők soso, top szélsőkből is hiány van. Talán csak kp ami rendben van.Dupla D írta: De ha végignézel a világban ugyanezt láthatod. Minőségi támadó nagyon kevés kerül ki az utánpótlásokból. Emelett a spanyolok Villa-Torres óta nem tudtak kinevelni egy támadót a legmagasabb szintre.
1-2 év után lehúznak embereket,régebben azért több idő volt,több hibázási lehetőséggel.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
De ha végignézel a világban ugyanezt láthatod. Minőségi támadó nagyon kevés kerül ki az utánpótlásokból. Emelett a spanyolok Villa-Torres óta nem tudtak kinevelni egy támadót a legmagasabb szintre.CS0ki írta:Ezt a Gudjohnsen gyereket is nyomattak pár éve, aztán ennyi volt. Én nem tudom ki mit benazik, de amit támadó szinten a castilla kitermelt az utóbbi évtizedben, az tragikus. Csillivilli edzokozpont meg minden van, és semmi érdemi ember. Valami ott nagyon félremegy.MorataMartin írta: @Fabrizio Romano szerint a Valenciától igazolunk csatárt! Andrés Garcia a szerződése lejárta után ingyen csatlakozik a Real Madridhoz https://www.transfermarkt.com/andres-ga ... ler/707266 a deporos Noel Lopezzel megoldják majd ketten Jaa és "kis Gudjoshen" a Castillából a svéd élvonalbeli IFK Norrköpinghez igazolt.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Ezt a Gudjohnsen gyereket is nyomattak pár éve, aztán ennyi volt. Én nem tudom ki mit benazik, de amit támadó szinten a castilla kitermelt az utóbbi évtizedben, az tragikus. Csillivilli edzokozpont meg minden van, és semmi érdemi ember. Valami ott nagyon félremegy.MorataMartin írta: @Fabrizio Romano szerint a Valenciától igazolunk csatárt! Andrés Garcia a szerződése lejárta után ingyen csatlakozik a Real Madridhoz https://www.transfermarkt.com/andres-ga ... ler/707266 a deporos Noel Lopezzel megoldják majd ketten Jaa és "kis Gudjoshen" a Castillából a svéd élvonalbeli IFK Norrköpinghez igazolt.
-
@Fabrizio Romano szerint a Valenciától igazolunk csatárt! Andrés Garcia a szerződése lejárta után ingyen csatlakozik a Real Madridhoz https://www.transfermarkt.com/andres-ga ... ler/707266 a deporos Noel Lopezzel megoldják majd ketten Jaa és "kis Gudjoshen" a Castillából a svéd élvonalbeli IFK Norrköpinghez igazolt.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
fuck logic, tényleg . Mondjuk Isco tempója lehet már oda is kevés, cserébe oda-vissza szőröz mindenkithehetheoriginal írta:Nagy palya keresztbe, harmadokra osztvaTjacks írta:
8v8, milyen elbaszott pályán játszotok ti?
7+1 pont idealis
- Pad'em
- Marcelo has received offers from Qatar, Real Valladolid, Getafe, Marseille and Turkey but the problem is he wants CL football and doesn't want to leave Madrid.flori írta: Kemény, hogy Isco és Marcelo még mindig free agentek. Beárazta őket a piac..
Őőőő, akkor most a matrac az egyetlen opció?
- Isco has rejected Roma and Mourinho's offer because he wants to play the Champions League and so the World Cup with Spain. Real Betis was an option for Isco but they didn't qualify for the Champions League so nothing happened. Isco believes he still has the level to play the biggest competition.
Ha ez igaz, akkor nagyon fordítva ülnek a lovon, Marcinak ha Madridot akar egy Getafe tökéletes lett volna, ha BL-t akkor meg Marseille, valszeg ezeknek a megkereséseknek vagy a fele se igaz, vagy túl nagy fizut kért. Isco meg gondolom a Sevillára vár.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
Nagy palya keresztbe, harmadokra osztvaTjacks írta:8v8, milyen elbaszott pályán játszotok ti?hehetheoriginal írta: Marci meg isci johet hozzank keddi meg pentek esti focara, műfű meg minden 8v8, valszeg nem fognak kilogni lefele
7+1 pont idealis
thereisonly1ronaldo
-
Köszi. A videó alapján nem sok minden változott. Továbbra is azt látom rajta hogy kapkod, + test a test elleni párharcoknál is édeskevés. Mondjuk elöl tényleg több veszélyt jelentene LV-nél. De hát nincs magasan a léc e tekintetbenPad'em írta:A lenti videó alapján továbbra is futkos össze-vissza a bolond Hugh GrantTjacks írta:
Odrinál én annyira emlékszek hogy futkos össze-vissza mint egy félbolond. Védő létére baromi hamar bepánikol ha letámadják, instant szívroham az emberünk. Ennél még LV is jobb.
Azóta persze lehet fejlődött, nem láttam őt játszani.
Támadójátéka jóval jobb mint LV-jé, viszont védekezése kabaré volt, Fio-ba mennyi taktikai fegyelmet szedett-össze az kérdés, valószínű semennyit. Viszont az látszik, hogy előrefele abszolút többet tudna hozzáadni, már csak azért is mert kurva gyors, elég jól cselez, jól centerez. Persze valószínű többet ártana a nem létező védekezése. Igazából szárnyvédőként 3 védő mellett lenne ő jobban használható, nem véletlen nézte ki az Inter.
LV-t én személy szerint nagyon unom, úgyhogy zokszó nélkül lecserélném Odrira, de az öltöző egyik központi figurája, edzők is imádják, él-hal a címerért, így esélytelen.
https://www.youtube.com/watch?v=SlrtcXnu-Z0
Én azt mondom idén Rüdiger lesz a Jolly Joker, középhátvéd, balbunkó,jobbbunkó, center. amit akartok.
- Pad'em
A lenti videó alapján továbbra is futkos össze-vissza a bolond Hugh GrantTjacks írta:Odrinál én annyira emlékszek hogy futkos össze-vissza mint egy félbolond. Védő létére baromi hamar bepánikol ha letámadják, instant szívroham az emberünk. Ennél még LV is jobb.wZoLee7 írta: Biztos jobb a sérülékeny 30-as Carvajal és a 31 éves nem védő LV kombója, mint mondjuk a Carva-Ordi kombó? Alig ér valamit, értem, hogy szeretjuk Lucast és a mentalitását, de bőven voltak gondok tavaly is azon a poszton. Nem szeretném újra azt látni, hogy Valverdet toljuk ki oda
Azóta persze lehet fejlődött, nem láttam őt játszani.
Támadójátéka jóval jobb mint LV-jé, viszont védekezése kabaré volt, Fio-ba mennyi taktikai fegyelmet szedett-össze az kérdés, valószínű semennyit. Viszont az látszik, hogy előrefele abszolút többet tudna hozzáadni, már csak azért is mert kurva gyors, elég jól cselez, jól centerez. Persze valószínű többet ártana a nem létező védekezése. Igazából szárnyvédőként 3 védő mellett lenne ő jobban használható, nem véletlen nézte ki az Inter.
LV-t én személy szerint nagyon unom, úgyhogy zokszó nélkül lecserélném Odrira, de az öltöző egyik központi figurája, edzők is imádják, él-hal a címerért, így esélytelen.
https://www.youtube.com/watch?v=SlrtcXnu-Z0
-
8v8, milyen elbaszott pályán játszotok ti?hehetheoriginal írta: Marci meg isci johet hozzank keddi meg pentek esti focara, műfű meg minden 8v8, valszeg nem fognak kilogni lefele