+1k!ll3rcsöcs írta: Pista bá és Bözsi néni, Lakatos Hoszéármándó és kiccsaládja, és mind a 2-3 millió ember aki létminimum közelében tengődik, pont azon agyal, hogy a félretett 50 ezer forintból beruházzon 1-2 milliót fűtés korszerűsítésre, mert az milyen jó és a fa amúgy is füstöl és milyen káros a környezetre. Ugyanmár
Még az eddigi "jó világban" nálunk pl. 4 után nem lehetett télen nem hogy szellőztetni, de kimenni se, mert kb szörnyethalsz olyan büdös füst terjengett a szabadban. No nem fa füst, hanem az égetett szemét és rongy keveréke.
A közeli kisboltnál már elcsíptem egy beszélgetést ahol már ment a tipposztás, hogy melyik autó műszerfalával lehet a legjobban tüzelni, de csak akkor ha kifelé fújja a szél különben feljelentenek.
Namármost ha ennyire drága lesz a fűtés, pont leszarják merre fúj a szél, eltüzelnek mindent is...
Egyrészt megértem őket egy szintig, mert megfagyni azért nem kellene...de mondjuk azért 35 fokot csinálni se, mert ismerek ilyet is...
De pl. ha saját példámat nézem, én meg az asszony felöltöznénk oké, de van 2 ovis gyerek is akik téli szezonban kb non-stop betegek mert hát ugye közösségből hazahordanak mindent... velük mit csináljon az ember egy 10-15 fokos házban?
Vagy fizetünk mint a kisangyal, vagy eltüzelünk mindent is...
Mondom ezt úgy, hogy meg nem fordult a fejemben, ki nem állhatom és felkúrom magam rajta ha valaki ilyen szarokkal tüzel...
Asszem az idei télen Európa odabasz a környezetvédelemnek...