ez a baj a legtöbb témánál, amihez hozzászólsz.hehetheoriginal írta:nem voltam kepben teljesen, most jobb
Politika
Re: Politika
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Most minden idiota rohan fatuzelesu kazanert, kandalloert es tuzifaert, mikozben a legegyszerubb es legolcsobb megoldas 2-3 jol elhelyezett klima beepitese De meg a tescos konnektoros radiator is koltseghatekonyabb, mint fat hasogatni, tarolni, ugyelni a tuzelesre.
Ebben nottem fel, a hatam kozepere se kivanom a nedves faval vagy szennel valo szenvedest.
Ebben nottem fel, a hatam kozepere se kivanom a nedves faval vagy szennel valo szenvedest.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
Vidéken a legtöbb nem új építésű házban van fatüzelésű kazán is. Miért fűtene az ember gázzal, amikor fával fele áron vagy kevesebből is megoldja? Mit jelent a normál körülmény? Vidéken havi bruttó 200-250 is jónak számít, abból el tudnak eldegélni, de ezt a gázt nem fogják kifizetni belőle. Mi is már 30 éve is fával tűzeltünk, pedig volt gázkazán, és az átlag családnál jobb bevételünk volt. Senki sem a pénze ellensége. Egy pontig jó a gáz, mert kényelmes, meg reggel sem fagysz meg amikor felkelsz, de ilyen áron már el fogják engedni ezek az emberek is a kényelmüket a pénzükért.hehetheoriginal írta:En arrol beszelek, aki raszorul es kenytelen fat lopni az erdobol.BlancoMark írta:
Hat azert egy kisebb csaladi haznal is komolyabb mennyisegu fa kell ahhoz, hogy melegen legyen tartva a haz egesz telen. Ez nem csak igy megy hogy kimegyunk az erdobe vagogatni.
De nem tudom elképzelni, hogy aki aranylag normal körülmények kozott el, az 2022ben egesz telen faval futson
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én fakereskedésen dolgozok. Nekünk a főprofil a épületfa kereskedés,meg a raklap gyártás.
Utóbbi két hétben minden telefon arról szólt ,hogy van e tüzifánk,meg lesz e tüzifánk,mert az országban minden tüzépen elfogyott ,és novemberig várólisták vannak.
Az más kérdés,hogy már most felment az ára durván a tavalyihoz képest, és őszre ez még jobban durvulni fog. Van egy idős házaspár aki évek óta hozzánk jött a téli kis tüzifájukat vásárolni,mondták hogy nem tudják mi lesz,mert akármerre mennek ,nem kapnak sehol.
Utóbbi két hétben minden telefon arról szólt ,hogy van e tüzifánk,meg lesz e tüzifánk,mert az országban minden tüzépen elfogyott ,és novemberig várólisták vannak.
Az más kérdés,hogy már most felment az ára durván a tavalyihoz képest, és őszre ez még jobban durvulni fog. Van egy idős házaspár aki évek óta hozzánk jött a téli kis tüzifájukat vásárolni,mondták hogy nem tudják mi lesz,mert akármerre mennek ,nem kapnak sehol.
- hehetheoriginal
En arrol beszelek, aki raszorul es kenytelen fat lopni az erdobol.BlancoMark írta:Hat azert egy kisebb csaladi haznal is komolyabb mennyisegu fa kell ahhoz, hogy melegen legyen tartva a haz egesz telen. Ez nem csak igy megy hogy kimegyunk az erdobe vagogatni.hehetheoriginal írta: Amugy lehet en vagyok tul sznob, de tenyleg van annyi temérdek ember, aki tuzifaval futene?
Most nyilvan nem arra a par ezrelekre gondolok, aki a vikkendhazban a hetvegere bedurrantja a kandallot, mert ugy van hangulata.
Mert en ugy vagyok vele, hogy az a reteg, aki rendszeresen, életvitelszerűen tuzifaval fut, az inkabb kimegy illegalba az erdobe es osszeszedi meg kivagja a fat maganak, nem fog ezreket fizetni vmi lerakaton vagy az obiban.
De nem tudom elképzelni, hogy aki aranylag normal körülmények kozott el, az 2022ben egesz telen faval futson
thereisonly1ronaldo
Nem lehet, hanem biztos ez most nagyon pestiesre sikeredetthehetheoriginal írta: Amugy lehet en vagyok tul sznob, de tenyleg van annyi temérdek ember, aki tuzifaval futene?
Most nyilvan nem arra a par ezrelekre gondolok, aki a vikkendhazban a hetvegere bedurrantja a kandallot, mert ugy van hangulata.
Mert en ugy vagyok vele, hogy az a reteg, aki rendszeresen, életvitelszerűen tuzifaval fut, az inkabb kimegy illegalba az erdobe es osszeszedi meg kivagja a fat maganak, nem fog ezreket fizetni vmi lerakaton vagy az obiban.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- BlancoMark
Hat azert egy kisebb csaladi haznal is komolyabb mennyisegu fa kell ahhoz, hogy melegen legyen tartva a haz egesz telen. Ez nem csak igy megy hogy kimegyunk az erdobe vagogatni.hehetheoriginal írta: Amugy lehet en vagyok tul sznob, de tenyleg van annyi temérdek ember, aki tuzifaval futene?
- hehetheoriginal
Amugy lehet en vagyok tul sznob, de tenyleg van annyi temérdek ember, aki tuzifaval futene?
thereisonly1ronaldo
Zseni bizony. Annyira üres a kassza, hogy minden eladó (lásd gáz a szerbeknek). A gáz ár emeléssel a tűzifa ára is az egekben lesz. Természetvédelmi területen lévő erdő pedig szinte mind állami erdő... még.hehetheoriginal írta: Nagyon baba kis rendeletet hozott a foispan ur tegnap, mostantol természetvédelmi teruleten is lehet fat kivagni, mert hianycikk a tűzifa, nyilvan az elszabadult gazarak miatt.
Zseni
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- hehetheoriginal
Nagyon baba kis rendeletet hozott a foispan ur tegnap, mostantol természetvédelmi teruleten is lehet fat kivagni, mert hianycikk a tűzifa, nyilvan az elszabadult gazarak miatt.
Zseni
Zseni
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
itt is van egy cikk ezzel a témával kapcsolatban.
https://444.hu/tldr/2022/07/11/eu-s-tam ... nekulteket
https://444.hu/tldr/2022/07/11/eu-s-tam ... nekulteket
-
Egy Úr vagyEl Sie7e írta:Egy kis segítség a témában:Tjacks írta:
mire ezt leírod, már meg is találod. google a barátod. Ha jól emlékszem volt egy 444.-es cikk a héten ezzel kapcsolatban. ha szarul emlékszem akkor viszont sorry, my bad.
Senki nem akar itt tömegeket - értsd százezreket, milliókat - behozni.
https://444.hu/2022/08/04/olaf-jelentes ... a-nyomokat
Ha vki nem találná
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Egy kis segítség a témában:Tjacks írta:mire ezt leírod, már meg is találod. google a barátod. Ha jól emlékszem volt egy 444.-es cikk a héten ezzel kapcsolatban. ha szarul emlékszem akkor viszont sorry, my bad.ikelemen5 írta:
Linkelnél párat?
https://444.hu/2022/08/04/olaf-jelentes ... a-nyomokat
Ha vki nem találná
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
-
mire ezt leírod, már meg is találod. google a barátod. Ha jól emlékszem volt egy 444.-es cikk a héten ezzel kapcsolatban. ha szarul emlékszem akkor viszont sorry, my bad.ikelemen5 írta:
Linkelnél párat?
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Linkelnél párat?Tjacks írta:A vezér is populista politikus, és sajnos a migráns kérdés nem hogy mérséklődni fog hanem egyre nagyobb problémákat fog okozni amit meg lehet lovagolni. Ez az évszázad legnagyobb/legfontosabb témája, a klímaváltozással karöltve.gutihaz14 írta: https://24.hu/kulfold/2022/08/04/a-magy ... gositasra/
amcsiba ment tovabb hazudozni a dobrogi. lassan mar itt sem eszik meg az agymosottak sem amiket mond
Egyébként szép kis cikkek jelennek meg arról hogy az Unió hogy pénzeli azokat az államokat,szerveket akik megállítják, visszafordítják az Unióba érkező, bevándorlóval teli hajókat. Álszentség level 1000...
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
A vezér is populista politikus, és sajnos a migráns kérdés nem hogy mérséklődni fog hanem egyre nagyobb problémákat fog okozni amit meg lehet lovagolni. Ez az évszázad legnagyobb/legfontosabb témája, a klímaváltozással karöltve.gutihaz14 írta: https://24.hu/kulfold/2022/08/04/a-magy ... gositasra/
amcsiba ment tovabb hazudozni a dobrogi. lassan mar itt sem eszik meg az agymosottak sem amiket mond
Egyébként szép kis cikkek jelennek meg arról hogy az Unió hogy pénzeli azokat az államokat,szerveket akik megállítják, visszafordítják az Unióba érkező, bevándorlóval teli hajókat. Álszentség level 1000...
https://24.hu/kulfold/2022/08/04/a-magy ... gositasra/
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az osztrák Spar-ban a tünetmentes fertőzöttek jellemzően nem a pénztárnál vagy a csemegeosztályon dolgoznak majd - mondta Hans Reisch, az osztrák Spar igazgatótanácsának elnökhelyettese.
Billa, Hofer ugyanez.
Billa, Hofer ugyanez.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Erre mondtam annak idején hogy az árstop kozmetikázza az inflációt és nem megoldja, de le lett harapva a fejem ;)