Kommentáld a híreket
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Kommentáld a híreket
Nekem is hasonlóan jön le. Irritáló pofa. Többször belefutottam olyan edzesvideokba tőle, ahol fennhangon, ordibálva mondja a tutit. Valaki, ha elbasz valamit, akkor lenézően csoválja a fejét, hogy ez hülye bazmeg.... valószínűleg az egoja is a magasban.
Nyilván ez csak a külső. Fogalmam sincs milyen szakamber, de valószínűleg nem kokler. A holland iskola azért nem szar fajta. Én a magam részéről nagyon szeretnék egy erős manu t. Szeretném, ha vörös lenne Manchester. Többet érdemel a klub, mint amit kaptak az elmult 10-12 évben. Remélem beválik a kopasz. Sok sikert neki!
Nyilván ez csak a külső. Fogalmam sincs milyen szakamber, de valószínűleg nem kokler. A holland iskola azért nem szar fajta. Én a magam részéről nagyon szeretnék egy erős manu t. Szeretném, ha vörös lenne Manchester. Többet érdemel a klub, mint amit kaptak az elmult 10-12 évben. Remélem beválik a kopasz. Sok sikert neki!
- ateeemadrid
Lehet nem az amúgy, de egyelőre számomra full ilyen Pep karakternek tűnik, műmájerkedés, szereplési vágy, Cének mutogatja, hogy mit hogy kéne csinálni, a nyilatkozatai sem tetszettek, aztán persze lehet tévedek, de ez az első benyomásom.
Miért gyökér, mi a bűne?ateeemadrid írta:
CR sztem masszivan alulertekelt jelenleg, mert ket fos csapatban tengodott evekig, de teljesen egyertelmu, hogy BL csapatban a helye. Boven szuk elit tamado, fizikalisan is rendben van, miert erne be egy pl kozepcsapattal, meg egy gyoker edzovel?
- ateeemadrid
Nem szabad barkivel beernie, de a Dortmund nalam jobb opcio, mint ez az MU, a Roma sem volt rossz ötlet, de persze a legjobban mindenki akkor jar, ha jon hozzank a 15.ert.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az, hogy alulértékelt nem kérdés de magát is alulértékeli ha beéri bárkivel a 32es bl főtábláról csak a csoportmeccsek miatt.ateeemadrid írta:CR sztem masszivan alulertekelt jelenleg, mert ket fos csapatban tengodott evekig, de teljesen egyertelmu, hogy BL csapatban a helye. Boven szuk elit tamado, fizikalisan is rendben van, miert erne be egy pl kozepcsapattal, meg egy gyoker edzovel?dzsi91 írta:
Egesz jó ötlet lenne. Bár még mindig nem értem ezt a nagy klub keresést. Ok nincs bl de azért nem olyan rossz hely manchester egy 40 éves Cének.
Viszont dortmund annyira nem rossz ötlet.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ateeemadrid
CR sztem masszivan alulertekelt jelenleg, mert ket fos csapatban tengodott evekig, de teljesen egyertelmu, hogy BL csapatban a helye. Boven szuk elit tamado, fizikalisan is rendben van, miert erne be egy pl kozepcsapattal, meg egy gyoker edzovel?dzsi91 írta:Egesz jó ötlet lenne. Bár még mindig nem értem ezt a nagy klub keresést. Ok nincs bl de azért nem olyan rossz hely manchester egy 40 éves Cének.illgner írta: Twitteren olvastam, hogy CR hamarosan aláír a BVB-hez. Meglepődnék, de azért nem tenne rosszat a Bundesnek.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Hát nemtudom kb jelenleg a hírek alapján ott tart,hogy bárhova menne ahol lejátszhatja azt a 6 csoportmeccset. Azért a uniteddel lehet nyerni pl-t fa kupát el-t mégha kevés esély is van rá. Egy dortmundal megvan a 6 csoportmeccs ahol legjobb esetben elrak 6-9 gólt. Cserébe lófaszt nem nyerhet mert ott a bayern.illgner írta:Nem olyan rossz hely, de lassan 20 év után BL nélkül szerintem elég nehéz ezt feldolgozni. Most azt nem tudom, hogy amúgy az EL-ben fog-e játszani, vagy majd pihentetik a ligára.dzsi91 írta:
Egesz jó ötlet lenne. Bár még mindig nem értem ezt a nagy klub keresést. Ok nincs bl de azért nem olyan rossz hely manchester egy 40 éves Cének.
Szerintem netto faszság ha nem Real-Bayern vagy psg a kérő. Még talán Mourinho Romája lenne jó neki. Az öreg Zsozé szerintem idén a scudettoért menne vele europában is meglepetés csapat lesznek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Nem olyan rossz hely, de lassan 20 év után BL nélkül szerintem elég nehéz ezt feldolgozni. Most azt nem tudom, hogy amúgy az EL-ben fog-e játszani, vagy majd pihentetik a ligára.dzsi91 írta:Egesz jó ötlet lenne. Bár még mindig nem értem ezt a nagy klub keresést. Ok nincs bl de azért nem olyan rossz hely manchester egy 40 éves Cének.illgner írta: Twitteren olvastam, hogy CR hamarosan aláír a BVB-hez. Meglepődnék, de azért nem tenne rosszat a Bundesnek.
- dzsi91
Egesz jó ötlet lenne. Bár még mindig nem értem ezt a nagy klub keresést. Ok nincs bl de azért nem olyan rossz hely manchester egy 40 éves Cének.illgner írta: Twitteren olvastam, hogy CR hamarosan aláír a BVB-hez. Meglepődnék, de azért nem tenne rosszat a Bundesnek.
Twitteren olvastam, hogy CR hamarosan aláír a BVB-hez. Meglepődnék, de azért nem tenne rosszat a Bundesnek.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Baszki, lemaradt az első fele:Nika91127 írta:Kit?halamadrid írta: Cortagena: Real Madrid retain 50% of his rights which means they can buy him for half the price of €40M.
Miguel Gutierrez’s release clause at Girona is just under €40M.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
Kit?halamadrid írta: Cortagena: Real Madrid retain 50% of his rights which means they can buy him for half the price of €40M.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Cortagena: Real Madrid retain 50% of his rights which means they can buy him for half the price of €40M.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Odriozola alapvetően nem volt rossz, amikor játszott és meccsben volt Zidane kezei alatt, egész értékelhető produkciót mutatott. Az már más kérdés, hogy egy fiatalt kéne játszatni, őt meg elengedni.halamadrid írta: A La Liga honlapja szerint Odri a 12-es, Cama meg a 16-os mezszámra váltott.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
tavaly kellett volna már ezt meglépni'shutterisland írta:meglep, hogy nem voltak keroi eggyel magasabb polcrol ?Pad'em írta: Ofi: Miguel Gutierrez > Girona.
Fele játékjogát megtartottuk.
ugyes, van benne potencial, fiatal es olcso.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
meglep, hogy nem voltak keroi eggyel magasabb polcrol ?Pad'em írta: Ofi: Miguel Gutierrez > Girona.
Fele játékjogát megtartottuk.
ugyes, van benne potencial, fiatal es olcso.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ahogy Isconak sincs még csapata, úgy most ezen se kell csodálkozni. Nyilván nem viccből nem kellett nívósabb helyre..tubatibi írta: Cavani -> Boca Juniors, még ma hivatalos lehet.
Újabb nevet húzhatunk ki a "listáról".
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Cavani -> Boca Juniors, még ma hivatalos lehet.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- halamadrid
Az nem kifejezésANDS írta:Odrira lehet nagy lesz az a kabát ( mez- szám)…halamadrid írta: A La Liga honlapja szerint Odri a 12-es, Cama meg a 16-os mezszámra váltott.
Reméljük szeptembertől Milánót boldogítja, nekünk meg Tóbiás varázsol.
- halamadrid
A La Liga honlapja szerint Odri a 12-es, Cama meg a 16-os mezszámra váltott.