Politika
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
Fernando. Nem látom, hogy arról értekeztél volna, hogy miben és mennyire nyilvánult meg a baloldaliság. Akkoriban be voltak hívva a jobb oldali politikusok mindenhova, rendszeresen leközölték a Fidesz álláspontját is mindenhol. Szerinted ez ugyanaz, mint ami most van?
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
- Kedvenc játékosaid: Butragueno, Redondo, Raul, R.Carlos, Di Maria, Guti
csababarca írta:fideszék szerint jelen állapotban éppen kiegyenlített a média.gutihaz14 írta: mégis milyen brutál médiatúlsúly volt a baloldalnál a szocik idejében?
A választások óta nem nagyon akartam írogatni, gondoltam hagyom a gyászt feldolgozni, pedig sokat viszketett a kezem...Viszont ezek már akkora valóságtagadások, hogy muszáj valamit pötyögtetni.gutihaz14 írta: mégis milyen brutál médiatúlsúly volt a baloldalnál a szocik idejében?
mtva oldalról egy ócska napkelte volt 6-9 között ahova rendszeresen hívtak fideszeseket és voltak még viták is. nem külön több csatornát megvéve/bekebelezve nyomták az agymosást 0-24-ben. rtl-en topnézettségű fábry show ment és úgy politizált ahogy akart. de még a heti hetes is nevethetett az mszp-n.
ne is kezdjünk bele hogy akkor mi kinek a kezében volt mert minden szempontból kezelhetőbb volt az. mind offline mind online sajtót nézve.
Szóval: 90-es évek - 98% - 2%, (ez konkrétan 2-3 újságot jelentett, azokat is kicsinálták). 2000-es évek 90% - 10% (a Hír tv-vel), aztán belehúztak és pl TV2, Origo, megyei lapok átkerültek fideszközelibe. Nincs kedvem mindet felsorolni, de az RTL, Atv, 444, Mérce, 24.hu, Azonnali,HVG, Népszava,Napi.hu, Blikk, Portfolio, különböző megyei oldalak pl. Debreciner , Élet és Irodalom, a kulturális lapok, Hírklikk így kapásból, de lehetne még sorolni...Jól elvagytok nyomva...Erre bőven rá lehet mondani, hogy kiegyenlített. sőt sosem volt ennyire. Azt elhiszem, hogy balról nézve ez nem így néz ki, hozzá lehet szokni a totális fölényhez. Ha azt veszed természetesnek, akkor nyilván ez már nem az. Légyszi, mondjál már olyan országot, ahol kiegyenlítettebbek a viszonyok! USA-ban az 50 legnagyobb újság Bident támogatta Trump ellen, az biztos jobban kiegyenlített.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
fideszék szerint jelen állapotban éppen kiegyenlített a média.gutihaz14 írta: mégis milyen brutál médiatúlsúly volt a baloldalnál a szocik idejében?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
mégis milyen brutál médiatúlsúly volt a baloldalnál a szocik idejében?
mtva oldalról egy ócska napkelte volt 6-9 között ahova rendszeresen hívtak fideszeseket és voltak még viták is. nem külön több csatornát megvéve/bekebelezve nyomták az agymosást 0-24-ben. rtl-en topnézettségű fábry show ment és úgy politizált ahogy akart. de még a heti hetes is nevethetett az mszp-n.
ne is kezdjünk bele hogy akkor mi kinek a kezében volt mert minden szempontból kezelhetőbb volt az. mind offline mind online sajtót nézve.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Plane amikor naluk volt ilyen brutal mediatulsuly, a kutyat nem zavarta a szabad sajto es a szolasszabadsag allapota. kutyak ezek mind.Sierra írta:Igen mert az a mérvadó.gutihaz14 írta: a megnyert / elbukott perek arányai mutatja hogy melyik a rosszabb véglet, kinek hinni.
Ki perelné be őket, amikor a kutya nem foglalkozik velük a fidesz oldalról? Jókat nevetnek, fakenews meg hasonlók és kb ezzel ki is fújt a dolog. Foglalkoznak vele? Nem igazán. A masszív nemtom hány milliós tábornak hót mindegy mit hoz le a lipsi sajtó. Szóval ennyit erről, hogy ki hány helyreigazítási pert nyert/vesztett.
Azért ne feledjük, az újságírók elsődleges célja, hogy elolvasd a cikkeket. Mindkét oldalról. A balos média is pontosan tudja, hogy milyen eszközökkel kell az olvasókra hatni.
Igen mert az a mérvadó.gutihaz14 írta: a megnyert / elbukott perek arányai mutatja hogy melyik a rosszabb véglet, kinek hinni.
Ki perelné be őket, amikor a kutya nem foglalkozik velük a fidesz oldalról? Jókat nevetnek, fakenews meg hasonlók és kb ezzel ki is fújt a dolog. Foglalkoznak vele? Nem igazán. A masszív nemtom hány milliós tábornak hót mindegy mit hoz le a lipsi sajtó. Szóval ennyit erről, hogy ki hány helyreigazítási pert nyert/vesztett.
Azért ne feledjük, az újságírók elsődleges célja, hogy elolvasd a cikkeket. Mindkét oldalról. A balos média is pontosan tudja, hogy milyen eszközökkel kell az olvasókra hatni.
Én addig fogok a Fideszre szavazni innentől, amíg vitya meg nem tanul egy szöveget és nem csak felolvas Meglepődnék, ha google nélkül bárki tudta volna a nézők közül, hogy hol van Magyarország, vagy legalább a földrészt eltalálta volna. Ami alapvetően nem gond, amcsiként én is tennék rá, másrészt az utca embere itthon sem tudja pl, hogy hány megyénk van.
Aki nem látja, hogy az elmúlt 12 év gazdaságpolitikája elvette az ő és a gyermekei, unokái jövőjét ebben az országban, az tájékozatlan, szemellenzős, a csúnyább kifejezéseket nem írom le.
Aki nem látja, hogy az elmúlt 12 év gazdaságpolitikája elvette az ő és a gyermekei, unokái jövőjét ebben az országban, az tájékozatlan, szemellenzős, a csúnyább kifejezéseket nem írom le.
a megnyert / elbukott perek arányai mutatja hogy melyik a rosszabb véglet, kinek hinni. amúgy meg már az összehasonlítás is sértő.Sierra írta: gutihaz14 amúgy az ékes példája a másik végletnek. Akik minden elhisznek, amit a telex/444 meg társai lehoznak. Aztán idejön fröcsögni, te sem vagy különb mint az ostoba kormánypárti véglet.
valamelyik univerzumban:
Bajnai azert volt jo, mert jo volt. Az egyeduli kormany volt Magyarorszagon, aki sikeresen kezelt egy valsagot, es ugy latszik, hogy ez igy is fog maradni. Bajnaiek ugy kormanyoztak bravurosan, es mindenki (fideszes zombikat leszamitva) altal elismerten, hogy kozben a nemzetkozi gazdasag osszeomloban volt. Fideszek ugy kormanyoztak "jol", hogy kozben a nemzetkozi gazdasag felviragzoban volt, es a kornyezo orszagok jobban teljesitettek rengeteg szempontbol hozzank viszonyitva. A valsagot meg lathatjuk hogyan kezelik.sander írta: Én már egyszer itt összeszedtem még a választások elött hogy a 12 év kormányzás alatt mik voltak azok amiket szerintem jól csináltak, kész tények voltak.... arra nem jött semmi válasz.
Persze tudom hogy mi volt a jó..... A Bajnai... mert ő megszorításokat csinált csakazért hogy az országot felvirágoztassák mások, ha jól emlékszem akkor ezt te irtad (ha nem is szórol szóra....)
En tobbet ezzel kapcsolatban nem fogok irni, akit erdekel a Bajnai kormany altal tett intezkedesek amik kihoztak az orszagot a szarbol az vagy olvassa el a 2010-es Fideszes gazdasagi jelentest, vagy a HVG-s konyvet, vagy keressen vissza a kommenteim kozott. O egy olyan palyara allitotta Magyarorszagot, ahol konzervativ gazdasagpolitikaval 2014-re euro lehettett volna, de hat jott az uNorTodOx GAzdaSagPolItIka, es elso tollvonassal a magannyugdijak kicsinalasa. Mondjuk kell a fasznak a nyugati vilag undorito hanyatlo valutaja, nekunk ugy is a gyenge forint a jo, mar a baloldali szamok tenyek oldal is lehozta parszor.
- BlancoMark
De sander, fajelmeletekkel jonni meg biologizalni embercsoportokat melyik politikai ideologiara volt jellemzo a tortenelemben?
Itt most semmi libsi tulkapas nincsen, ez bizony nacizmus. En peldaul tokeletesen megertem amikor vallasi/kulturalis homogenitast akarnak fenntartani, de az teljesen mas megint.
A homifob torvenyrol meg Karim leirta hogy miert homofob. Meleg = pedofil.
Itt most semmi libsi tulkapas nincsen, ez bizony nacizmus. En peldaul tokeletesen megertem amikor vallasi/kulturalis homogenitast akarnak fenntartani, de az teljesen mas megint.
A homifob torvenyrol meg Karim leirta hogy miert homofob. Meleg = pedofil.
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
Hogy jönnek ide a melegek? Meg az algériai gáz? Partizán? Jézusom... a homofób törvény összemossa a melegeket a pedofiliokkal.(egy törvényben említik őket) nincs értelme reagálni mindenre. buzizás, meg imperialista ugynokozes lenne a vége. De azért, majd egyszer nézz meg egy partizán adást, ami nem a politikáról szól, meg üsd fel a hírtv "kulturális" anyagait. Utána tedd mellé a költségvetésüket.sander írta:Elolvastam. Egy amerikai szervezet (tehát nem az amerikai politika) hasonlitotta Hitlerhez. Egyrészt politikai befolyása nemtudom mennyire van ennek a szervezetnek. Másrészt ha ez ennyire fontos hogy amerikai szervezetek mit gondolnak akkor azzal miért nem foglalkozik senki hogy miért adott 100 ezer dollárt egy amerikai szervezet a Partizánnak hogy folytatni tudják a hazai munkásságukat ?
Valaki elolvasta hogy ez a homofob törvény pontosan mit fogalmaz meg ? És ez a törvény miért káros?
De ha már itt tartunk ha jól tudom 26 ország van a világon aki engedélyezi a melegházasságot. Az az Algéria akihez most járnak az EU vezető politikusai gázért, vagy épp a közelkeletre járnak olajért azokban az országokban börtönbüntetés jár. Szaud-Arábiában egyes esetekben ki is végzik.
Amennyiben jól tudom, bejegyzett élettársi kapcsolatban lehetnek itthon Magyarországon is.
Peace
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Elolvastam. Egy amerikai szervezet (tehát nem az amerikai politika) hasonlitotta Hitlerhez. Egyrészt politikai befolyása nemtudom mennyire van ennek a szervezetnek. Másrészt ha ez ennyire fontos hogy amerikai szervezetek mit gondolnak akkor azzal miért nem foglalkozik senki hogy miért adott 100 ezer dollárt egy amerikai szervezet a Partizánnak hogy folytatni tudják a hazai munkásságukat ?Karim the king írta:https://hang.hu/kulfold/hitlerhez-hason ... zet-144170BlancoMark írta: Az hogy a Fidesztol vannak/voltak meg radikalisabb csoportosulasok az nem azt jelenti hogy a Fidesz ne jelentene szelsoseget. A homofob torveny es kulonbozo embercsoportokra kulonbozo fajokkent hivatkozni boven a radikalisok koze rakja a Fideszt. De jol mutatja a kozallapotokat, hogy az ilyesmi velemenyek abszolut pozicionalhatok a centrumba. Na persze Magyarorszagon jelent ez centrumot, nem egy magaro ado elfogado tarsadalomban.
Ebédre
Valaki elolvasta hogy ez a homofob törvény pontosan mit fogalmaz meg ? És ez a törvény miért káros?
De ha már itt tartunk ha jól tudom 26 ország van a világon aki engedélyezi a melegházasságot. Az az Algéria akihez most járnak az EU vezető politikusai gázért, vagy épp a közelkeletre járnak olajért azokban az országokban börtönbüntetés jár. Szaud-Arábiában egyes esetekben ki is végzik.
Amennyiben jól tudom, bejegyzett élettársi kapcsolatban lehetnek itthon Magyarországon is.
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
https://hang.hu/kulfold/hitlerhez-hason ... zet-144170BlancoMark írta: Az hogy a Fidesztol vannak/voltak meg radikalisabb csoportosulasok az nem azt jelenti hogy a Fidesz ne jelentene szelsoseget. A homofob torveny es kulonbozo embercsoportokra kulonbozo fajokkent hivatkozni boven a radikalisok koze rakja a Fideszt. De jol mutatja a kozallapotokat, hogy az ilyesmi velemenyek abszolut pozicionalhatok a centrumba. Na persze Magyarorszagon jelent ez centrumot, nem egy magaro ado elfogado tarsadalomban.
Ebédre
gutihaz14 amúgy az ékes példája a másik végletnek. Akik minden elhisznek, amit a telex/444 meg társai lehoznak. Aztán idejön fröcsögni, te sem vagy különb mint az ostoba kormánypárti véglet.
- BlancoMark
Az hogy a Fidesztol vannak/voltak meg radikalisabb csoportosulasok az nem azt jelenti hogy a Fidesz ne jelentene szelsoseget. A homofob torveny es kulonbozo embercsoportokra kulonbozo fajokkent hivatkozni boven a radikalisok koze rakja a Fideszt. De jol mutatja a kozallapotokat, hogy az ilyesmi velemenyek abszolut pozicionalhatok a centrumba. Na persze Magyarorszagon jelent ez centrumot, nem egy magaro ado elfogado tarsadalomban.
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
gutihaz14 írta:megis milyen jot kene olvasnunk azokrol?habár jót nem lehet olvasni a magyar jobboldallal kapcsolatban
Én már egyszer itt összeszedtem még a választások elött hogy a 12 év kormányzás alatt mik voltak azok amiket szerintem jól csináltak, kész tények voltak.... arra nem jött semmi válasz.
Persze tudom hogy mi volt a jó..... A Bajnai... mert ő megszorításokat csinált csakazért hogy az országot felvirágoztassák mások, ha jól emlékszem akkor ezt te irtad (ha nem is szórol szóra....)
Ezeket a szélsőjobbos dumákat is nemtudom hogy honnan jöttek. Mert volt Magyarországon szélsőjobbali párt de az azért köszönö viszonyban sincs a Fidesszel.
Csak pár példa:
https://www.youtube.com/watch?v=rI4-GN7F9so
https://www.youtube.com/watch?v=ChXRMmBVfyE
megis milyen jot kene olvasnunk azokrol?habár jót nem lehet olvasni a magyar jobboldallal kapcsolatban
valamelyik univerzumban:
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Washington Post emliti, hogy meghivott vendegkent tarott beszedet.Marky írta: Megint nem a lenyegrol ventillaltok. Loteri kutyat se kene erdekeljen, hogy hanyan hallgatjak a doktor miniszterelnokunket…. ellenben az, hogy kozvetve kozpenzbol vasarolta meg a helyet a mikrofonnal.
59:02-tol latszik vitya a kozonseg elott
Ahogy mondtam, az itteni szelsojobbosok imadjak orban modszereit es elveit.
- BlancoMark
En abszolut ellenzeki erzeletu ember vagyok - no persze nem a jelenlegi ellenzeke - de erre mi a bizonyitek? Megint bedobta valaki ezt a dolgot a kozbeszedbe mindenfele alatamasztas nelkul, es mindenki ugy hivatkozik ra mintha teny lenne.Marky írta: Megint nem a lenyegrol ventillaltok. Loteri kutyat se kene erdekeljen, hogy hanyan hallgatjak a doktor miniszterelnokunket…. ellenben az, hogy kozvetve kozpenzbol vasarolta meg a helyet a mikrofonnal.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Megint nem a lenyegrol ventillaltok. Loteri kutyat se kene erdekeljen, hogy hanyan hallgatjak a doktor miniszterelnokunket…. ellenben az, hogy kozvetve kozpenzbol vasarolta meg a helyet a mikrofonnal.