Politika
Re: Politika
Na ezt is megeltuk. A dollar megelozte az eurot, nem tudom volt-e erre pelda.
410 ft
410 ft
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Édes istenem. Rettentően lehangoló.gutihaz14 írta: https://telex.hu/belfold/2022/08/22/aug ... msz-idokep
fidesz 2022.
de orulhet hogy nem esett ki a 10. emeletrol. putyineknal ez a modi. mondjuk lehet nem kell sok ido es dobrogi is atveszi ezt a szep szokast.
gondolom m1en ezt pont nem kerul be a hírekbe
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
https://telex.hu/belfold/2022/08/22/aug ... msz-idokep
fidesz 2022.
de orulhet hogy nem esett ki a 10. emeletrol. putyineknal ez a modi. mondjuk lehet nem kell sok ido es dobrogi is atveszi ezt a szep szokast.
fidesz 2022.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Akkor ezért kellett nekik.Faust írta: En kb 8 ev utan valtottam roluk par honapja telekomra, a vodafone-nal nincs spurabb inkorrektebb szarabb banda itthon. Ha ezek megveszik, ez nem is fog valtozni.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
En kb 8 ev utan valtottam roluk par honapja telekomra, a vodafone-nal nincs spurabb inkorrektebb szarabb banda itthon. Ha ezek megveszik, ez nem is fog valtozni.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Marci77 írta:Vodás vagyoknettel és telóval is. 1 évvel ezelőttig 100x inkább ajánlottam a telekomhoz vagy a telenorhoz képest,telón ezen volt a legjobb a vétel,ár-érték,és rendben is voltam velük,régebben legjobb kedvezményeik is voltak.nmate írta: Az egészségügyünk és az oktatásunk is kevésbé van romokban, mint a vodafone, pedig nem magas a léc, ennyiből mehetett volna azokba is a cash
Na 1 éve bedőlt a rendszer,a számlázás meghalt fél évre,és vicc az ügyfélszolgálat is. Egyetlen szerencsénk,hogy van már aránylag régi ismerős vodás emberünk aki a szerződéseinket rendezte üzleti csomagban,de van amiben ő se tudott segíteni.
Nem tudom,hogy a UPC beolvasztása miatt van-e,de tragédia
Mi céggel most váltunk magentáról pirosra. A rolloutot 2 hónapra félbe kellett szakítani, annyira hulladék volt a service és a vétel is. Jó kilátások
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Vodás vagyoknettel és telóval is. 1 évvel ezelőttig 100x inkább ajánlottam a telekomhoz vagy a telenorhoz képest,telón ezen volt a legjobb a vétel,ár-érték,és rendben is voltam velük,régebben legjobb kedvezményeik is voltak.nmate írta: Az egészségügyünk és az oktatásunk is kevésbé van romokban, mint a vodafone, pedig nem magas a léc, ennyiből mehetett volna azokba is a cash
Na 1 éve bedőlt a rendszer,a számlázás meghalt fél évre,és vicc az ügyfélszolgálat is. Egyetlen szerencsénk,hogy van már aránylag régi ismerős vodás emberünk aki a szerződéseinket rendezte üzleti csomagban,de van amiben ő se tudott segíteni.
Nem tudom,hogy a UPC beolvasztása miatt van-e,de tragédia
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Az egészségügyünk és az oktatásunk is kevésbé van romokban, mint a vodafone, pedig nem magas a léc, ennyiből mehetett volna azokba is a cash
Vegre vmi amit nem tudnak elbaszni, mert a minosege mar a legaljap.csabi1 írta:Hát de ezt miért írod?Most jelentették be nemrég hogy megveszik a magyarországi Vodafonet!715 milliárd forint Van itt pénz.Halfkey írta: Remélem a plusz tárolás meg plusz szervezési költségek miatt így még többet lehet költeni erre a fantasztikus eseményre
https://telex.hu/gazdasag/2022/08/22/vo ... sarlas-4ig
Hát de ezt miért írod?Most jelentették be nemrég hogy megveszik a magyarországi Vodafonet!715 milliárd forint Van itt pénz.Halfkey írta: Remélem a plusz tárolás meg plusz szervezési költségek miatt így még többet lehet költeni erre a fantasztikus eseményre
https://telex.hu/gazdasag/2022/08/22/vo ... sarlas-4ig
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
Remélem a plusz tárolás meg plusz szervezési költségek miatt így még többet lehet költeni erre a fantasztikus eseményre
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
OMSZ elismerte a hibát, de nem ők döntöttek, szóval nem az övék a felelősség.Realista24 írta: Döntött az operatív törzs, elhalasztják a tűzijátékot
A tervek szerint augusztus 27-én szombaton, 21 órától pótolnák a tűzijátékot.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
remek. egy tüzijáték amit meg se kéne rendezni, azt se tudhatja a nép hogy mennyibe fáj ez nekik a háborús inflációban és még egy hétig tárolhatjuk és őrizhetjük is a dunaparton ami megint nem 2 fillér lesz. egészen zseniális.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Köszi szépen!raul 4 ever írta:sebydani írta: Értékelem, legalább semmi extrát nem kell szervezzek a polgári esküvő után, Viktor intézi majd.
Így legalább lesz értelme a tűzijátéknak
Sok boldogságot!
(bár azért sajnálom a kisgyerekes családokat )
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
sebydani írta: Értékelem, legalább semmi extrát nem kell szervezzek a polgári esküvő után, Viktor intézi majd.
Így legalább lesz értelme a tűzijátéknak
Sok boldogságot!
(bár azért sajnálom a kisgyerekes családokat )
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Értékelem, legalább semmi extrát nem kell szervezzek a polgári esküvő után, Viktor intézi majd.Realista24 írta: Döntött az operatív törzs, elhalasztják a tűzijátékot
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Döntött az operatív törzs, elhalasztják a tűzijátékot
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
valamelyik univerzumban:
valamelyik univerzumban:
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Xabi Alonso
Azért itt sokan keverik a kormánykritikusságot az ellenzékiséggel. A 2010-es évek előtt a fidesznek elég jó volt hogy az említett balos újságok ugyanúgy írtak a korrupciós ügyekről az akkori kormányról. Az is jó volt vityának hogy a TASZ védte a seggét ha úgy adódott. Nyilvánvaló hogy az aktuális kormányon könnyebb fogást találni, hisz ők irányítják az országot. De egyébként a 444 és társaik így is többet tett a balos pártok renoméjának csorbításán 2010 óta, mint az origo és a társaik - mert azt ne vegyük komolyan hogy hasraütésszerűen kitalálok egy soros/gyursányozós hirt. De a parkolós mutyi kurva kellemetlen volt a balos pártoknak, és nagyon helyesen fel is tárták az ügyet. Az origo és társaik mikor fognak bármikor is hasonlót csinálni? Soha. Mikor lesz olyan interjú az origon barmelyik fideszes arccal, mint amilyen a partizánon volt fekete-győrrel - ami után szétszedte mindenki hogy mennyire felkészületlen? Soha.
Én is baloldalinak mondom magam, ettől függetlenül egyik balos párttal sem rezonálok most. De nyilvánvaló hogy a fidesszel szemben kritikusabb leszek és többet fogok róluk beszélni ha már éppen ők irányítják az országot - ettől se nem vagyok mszp-s, dk-s. Pont emiatt ugyanúgy örömmel olvasom ha kiderül valamelyik szerencsétlen DK-s politikusról valami, és szerencsére szokott is ilyen lenni. Úgyhogy igen, az említett újságok balos érzetűek, de hogy tolnák valamelyik párt szekerét, azt azért nehezebb rájuk sütni, mint az origos-s vonalra. TV-t nem nézek, szóval a csatornákról nem tudok nyilatkozni.
Én is baloldalinak mondom magam, ettől függetlenül egyik balos párttal sem rezonálok most. De nyilvánvaló hogy a fidesszel szemben kritikusabb leszek és többet fogok róluk beszélni ha már éppen ők irányítják az országot - ettől se nem vagyok mszp-s, dk-s. Pont emiatt ugyanúgy örömmel olvasom ha kiderül valamelyik szerencsétlen DK-s politikusról valami, és szerencsére szokott is ilyen lenni. Úgyhogy igen, az említett újságok balos érzetűek, de hogy tolnák valamelyik párt szekerét, azt azért nehezebb rájuk sütni, mint az origos-s vonalra. TV-t nem nézek, szóval a csatornákról nem tudok nyilatkozni.