Komoly az ava...senki nem fog merni elaludni este aki láttaPad'em írta:Interneten egész nap ismétlik. És nem kell hallgatnod vízfejű Henrik meg Gyorsvonat Peti szakmai elemzésétANDS írta: Tudja valki, mikor, melyik csatornán ismétlik a tegnapi meccset?
Full match
Értékeld a legutóbbi meccset
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Interneten egész nap ismétlik. És nem kell hallgatnod vízfejű Henrik meg Gyorsvonat Peti szakmai elemzésétANDS írta: Tudja valki, mikor, melyik csatornán ismétlik a tegnapi meccset?
Full match
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
ZZ 20-21-ben hozta a csodát a: Carva/LV, Eder, Nacho, Varane, Mendy, CMK, Fede, Benzi, ifjúVini, kicsiRodry sorral. Ebből LV és Carva a szezont egészben nézve ketten ha értek egyet, és a 2 brazilunk sem volt még a mai szintjén..
Majd Carlo kapott egy Alabát és egy Camát, számolhatott egy egészséges Carvával, Vini egy másik ember lett kb. tavaly augusztusra, Rodry is elkezdett szintet lépni, dupláztunk is. És ezt idénre még megfejeltük egy Rüdi+Chouchou párossal.
Egyáltalán nem bántottam Carlot (hisz imádom), hanem arra utaltam, hogy bőven van miből szerencsére válogatni most, komoly fejtörő összerakni a kezdőt, mert nem azt kell nézni végre, hogy OK, a CMK letolt 15 meccset zsinórba, ha berakom, lefutja-e a járókeretes öreganyám Iscot/Cebát, majd utána beülteti a hintába Bodrit is, hanem tele vagyunk fasza játékosokkal..
A gálakezdőn túl is van élet végre és nem csak töltelékek..
Majd Carlo kapott egy Alabát és egy Camát, számolhatott egy egészséges Carvával, Vini egy másik ember lett kb. tavaly augusztusra, Rodry is elkezdett szintet lépni, dupláztunk is. És ezt idénre még megfejeltük egy Rüdi+Chouchou párossal.
Egyáltalán nem bántottam Carlot (hisz imádom), hanem arra utaltam, hogy bőven van miből szerencsére válogatni most, komoly fejtörő összerakni a kezdőt, mert nem azt kell nézni végre, hogy OK, a CMK letolt 15 meccset zsinórba, ha berakom, lefutja-e a járókeretes öreganyám Iscot/Cebát, majd utána beülteti a hintába Bodrit is, hanem tele vagyunk fasza játékosokkal..
A gálakezdőn túl is van élet végre és nem csak töltelékek..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én arra regáltam, amit te írtál, mielőtt még agyvérzést kapsz.kiserik írta: Álljon már meg a nagyfaszúak menete! Arról volt szó, hogy most milyen fasza Carlonak, mert van 17 fasza játékosa, míg szegény ZZ-nek nem volt csak 10,5. Brühühü.... Hát a büdös nagy lószart.
Senki nem sírt senki után.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Álljon már meg a nagyfaszúak menete! Arról volt szó, hogy most milyen fasza Carlonak, mert van 17 fasza játékosa, míg szegény ZZ-nek nem volt csak 10,5. Brühühü.... Hát a büdös nagy lószart.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Meló után, ha lesz időm, akkor sírok egy kicsit majd egy játékos után, aki egy talán EL induló csapatnál egész használható lett.
Vagy egy Ceballos után, aki 26 évesen még mindig nem tudja, hogy mi a szintje és jelenleg is a Real Madrid középpályájának 7. opciója.
Militao előtt ott volt Ramos és Varane, urambocsá, hogy a jól bevált középső párost egy edző sem bontja meg szívesen, pláne nem egy olyan játékos miatt, akiről sokat nem tudott. Szegény, majdnem el lett üldözve.
Vini nem volt rossz, de jó sem....jóhogy nem már azt írod, hogy úgy játszott, mint most.
Pintus, na az 100%-ban Zidane sara.
Vagy egy Ceballos után, aki 26 évesen még mindig nem tudja, hogy mi a szintje és jelenleg is a Real Madrid középpályájának 7. opciója.
Militao előtt ott volt Ramos és Varane, urambocsá, hogy a jól bevált középső párost egy edző sem bontja meg szívesen, pláne nem egy olyan játékos miatt, akiről sokat nem tudott. Szegény, majdnem el lett üldözve.
Vini nem volt rossz, de jó sem....jóhogy nem már azt írod, hogy úgy játszott, mint most.
Pintus, na az 100%-ban Zidane sara.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nem kell őt mosdatni, szép számmal voltak rossz döntései, és még hibái is. Csak ugye ezekkel együtt is egyvalamit nagyon tud, nyerni. A Real Madrid meg erről szól. Néhány év alatt lett a klub történetének második legsikeresebb edzője, ha nagyon hajtotta volna a dolgot, illetve nem indokolt a múlt idő, ha nagyon akarná, minden esélye meg lenne, hogy ő legyen a no.1.
Megannyi hibáját feledteti két istentelenül jó tulajdonsága, egyik hogy remekül sikerült a csapat formaidőzítése, így szépen jöttek a ligák, a másik pedig hogy a rangadókra úgy készítette fel a csapatát, hogy igen nagy arányba jött is a győzelem.
A BL-ben elődöntőnél nem igazán adta alább, a Barca meg már nyitotta is a száját a meccsek előtt. Nekem ennyi elég is, hiába van ott a másik serpenyőben hogy szomorú volt Öde, meg későn jöttek a cserék, meg ősszel sírva néztük a meccseket, meg tudom is én még mi. A tavasz mindig kárpótolt.
Megannyi hibáját feledteti két istentelenül jó tulajdonsága, egyik hogy remekül sikerült a csapat formaidőzítése, így szépen jöttek a ligák, a másik pedig hogy a rangadókra úgy készítette fel a csapatát, hogy igen nagy arányba jött is a győzelem.
A BL-ben elődöntőnél nem igazán adta alább, a Barca meg már nyitotta is a száját a meccsek előtt. Nekem ennyi elég is, hiába van ott a másik serpenyőben hogy szomorú volt Öde, meg későn jöttek a cserék, meg ősszel sírva néztük a meccseket, meg tudom is én még mi. A tavasz mindig kárpótolt.
Kicsit elbeszélünk egymás mellett. Én ZZ mosdatásáról beszéltem a második korszakából. Pintust elüldözte. Ceballost elüldözte. Militaot majdnem elüldözte. Ode-t nem tudta használni, elüldözte (azért az Arsenalban egész használható játékos). A sztárigazolását nem tudta használni, motiválni. Vini Solari alatt jól játszott, majd ZZ alatt nem. Nem kapta meg azt a bizalmat, ami neki kell. Most Carlo alatt hirtelen megint jól játszik. Annyi változott, hogy megkapta a bizalmat.
Én nagyon tisztelem, elismerem ZZ-t, de a második érájában nagyon nem jöttek össze a dolgok. Azzal mosdatni meg, hogy nem volt kerete, egy vicc. Az bizony nagyrészt az ő sara volt.
Na de ez itt off.
Én nagyon tisztelem, elismerem ZZ-t, de a második érájában nagyon nem jöttek össze a dolgok. Azzal mosdatni meg, hogy nem volt kerete, egy vicc. Az bizony nagyrészt az ő sara volt.
Na de ez itt off.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Tanult kollégám szavaihoz nincs mit hozzátennem, egyedül arra térnék ki NAGY betűkkel, hogy akkor a 2 évvel ezelőtti (nembántomtovább,mertgalaisletilt ) Isco-rinyálósÖde-ígéreteskisgyerekBlanco hármas szinte ugyanaz, mint a Ceba, Cama, Tchouaméni? Ne már..kiserik írta:Hagyjuk már ezt a ZZ mosdatást.raul 4 ever írta: Simán lehet, hogy fullugyanez a kezdő lesz vasárnap is, aztán majd a félidőben ha már 0-2, vagy még 0-0 be lehet dobni valamelyik futós fiatalt..
Az biztos, hogy ez a jobbik eset, hogy van 17 játékos, akit gyak. bárki ellen fel lehet küldeni, mint ZZ alatt, amikor volt 10,5.
Védelem különbségek:
22/23: Alaba, Rudi, Vallejo, Odri
20/21: Varane, Ramos, Chust, Marcelo, Miguel
Kp különbségek:
22/23: Cama, Ceba (ZZ küldte el), Tchou
20/21: Isco, Ode, Blanco
Támadók:
22/23: Rodrygo
20/21: Jovic
A keret szinte ugyan az. Egyedül talán Rodrygora lehet jobban számitani, ő még fiatalka volt nagyon.
Ez egy jobb keret, ez egy mélyebb keret, sokkal..
Aki maradt, fejlődött is, ahogy Pad'em leírta, meg Pintuscabron ( )... persze, ezeket nem lehet elvitatni, de azt sem, hogy ez egy sokkal jobb szitu, mint 2-3 éve volt.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Plusz egy kiegészítés pademhez, hogy Zidane saját hibája miatt nem volt Pintus a második regnálása alatt. Az teljesen az ő sara volt.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Pad'em
Pedig jó pár szinttel jobb a keretünk most, mint akkor. Nem csak névre, de érettségre is. Vinit nem kell említeni hol tartott Zidane alatt, Fedébe is ment kilóméter bőven azóta, Rodrygóba szintén. Aztán lett egy Camavinga, Csucsu. Védelemben a teljesen kiégett Ramos, Varane (persze az már Zidane hibája volt, hogy Militaót nem játszatta) helyett Alabával sokkal előrébb vagyunk. Pláne még Rüdigerrel is mostmár.kiserik írta:Hagyjuk már ezt a ZZ mosdatást.raul 4 ever írta: Simán lehet, hogy fullugyanez a kezdő lesz vasárnap is, aztán majd a félidőben ha már 0-2, vagy még 0-0 be lehet dobni valamelyik futós fiatalt..
Az biztos, hogy ez a jobbik eset, hogy van 17 játékos, akit gyak. bárki ellen fel lehet küldeni, mint ZZ alatt, amikor volt 10,5.
Védelem különbségek:
Kp különbségek:
Támadók:
A keret szinte ugyan az. Egyedül talán Rodrygora lehet jobban számitani, ő még fiatalka volt nagyon.
Szóval ZZ kerete sok szempontból rottyon volt, jobban használhatta volna a peremembereket, de perpillanat Carlónak sokkal jobb a helyzete. Amit persze magának is köszönhet meg a komoly melónak amit letett a stáb tavaly. (Pintust szentté kell majd avatni)
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Hagyjuk már ezt a ZZ mosdatást.raul 4 ever írta: Simán lehet, hogy fullugyanez a kezdő lesz vasárnap is, aztán majd a félidőben ha már 0-2, vagy még 0-0 be lehet dobni valamelyik futós fiatalt..
Védelem különbségek:
Kp különbségek:
Támadók:
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Pad'em
Nagytételben mernék rá fogadni, hogy hétvégén is CKM lesz, de a késöbbiekben azért remélem megindul a forgatás pár héten belül. Ennyi opcióval bzzeg vétek lenne az öregeket zsigerelni. Hát egy Tchouameni, Camavinga, Kroos hármas, Fedével a szélen lendületből megeszi a spanyol liga 70%-át eleve. Modric két fiatallal maga mellett szintén.
Ceba is bőven használható. Asensionak meg Hazardnak sztem sok só nem lesz idén. Vini, Benz meccsek 95%-á lenyomja, ha nem lesz sérülés, jobboldalon meg Fede es Rodrygo lesz.
Ceba is bőven használható. Asensionak meg Hazardnak sztem sok só nem lesz idén. Vini, Benz meccsek 95%-á lenyomja, ha nem lesz sérülés, jobboldalon meg Fede es Rodrygo lesz.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Kulonosebb megeroltetes nelkul huztunk be ujabb kupat, latszott a csapaton, hogy pont annyit adtak ki amennyi kellett. Eros jelzes Asensio es Hazard iranyaba, hogy Vinit az a Ceba valtotta aki harmojuk kozul alegtavolabb all attol a poszttol, bar a vegere elegge felborult az egesz es mar csak vedeni akartuk az eredmenyt. Mar varom a vasarnapi meccset, de szerintem ugyan ez a kezdo lesz akkor is
- maverick
- Kedvenc játékosaid: Puskás, Raúl, Modrić
ja, benzema gólja után el is aludtam a heverön, annyira izgultamTjacks írta: Egyébként meg elvagyunk kényeztetve, most nyertünk egy újabb kupát aztán mindenki megvonja a vállát
- raul 4 ever
Az egyetlen következtetés, amit le lehet vonni, hogy kb. ez a gála11 (surprise-surprise) és nyerni nem felejtettek el..Dupla D írta: Továbbra se vonnék le túl nagy következtetéseket a tegnapiból. Carlo megmondta, hogy azok fognak játszani, akik megnyerték a BL-t, mert ők érdemlik meg. Hétvégén én arra számítok, hogy több helyen belenyúl. Rudit és Camavingát várom a kezdőbe.
A kezdőnk jó, és Benzit leszámítva minden posztra van kb. még egy ember. A nagy kérdés, hogy továbbra is csak akkor nyúl-e hozzájuk Carlo, ha már a seggén veszi valaki a levegőt? Kár lenne, ha így lenne, mert most megvan a lehetőség, hogy ne legyen széthajtva kb. senki se..
Nem csodálom, hogy Hazi nem játszott, végülis minek? Benz bírta, első meccs volt, de hétvégén azért már megnézném..
Simán lehet, hogy fullugyanez a kezdő lesz vasárnap is, aztán majd a félidőben ha már 0-2, vagy még 0-0 be lehet dobni valamelyik futós fiatalt..
tegnapi kezdő működött, ahogy működött, nyertünk is. nem értem vasarnap miért változtatna, szerintem nem fog.
én teljesen hátradőlök olyan hátvédsorunk van meg kp, meg egy 2méteres párduc kapusposzton, hogy rohadt nehéz lesz minket megverni. itt csak a kérdés benz, vini hogy tolja, hogy bírják majd. rajtuk kívűl elég vérszegény mindenki.
én teljesen hátradőlök olyan hátvédsorunk van meg kp, meg egy 2méteres párduc kapusposzton, hogy rohadt nehéz lesz minket megverni. itt csak a kérdés benz, vini hogy tolja, hogy bírják majd. rajtuk kívűl elég vérszegény mindenki.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hogyne lenne ilyen.
Ebben a keretben minden jatekstilus megvan.
Ez lesz a megalapozasa a 23/24es szezonnak.
Ebben a keretben minden jatekstilus megvan.
Ez lesz a megalapozasa a 23/24es szezonnak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Továbbra se vonnék le túl nagy következtetéseket a tegnapiból. Carlo megmondta, hogy azok fognak játszani, akik megnyerték a BL-t, mert ők érdemlik meg. Hétvégén én arra számítok, hogy több helyen belenyúl. Rudit és Camavingát várom a kezdőbe.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ezzel a kerettel nem lesz semmi ilyesmi.
Nem tudom ha észrevetted, de a csapat stílusa az, hogy lassítsa, kontrollálja a játék sebsségét, intenzitását, és hogy megnyerje a meccset. Nem cél a 3-4-5 gólos győzelem, nem cél az ellenfelek ledominálása, elég a győzelem. A Modric - Kroos duó ezt vitte tökélyre, hogy addig teszik-veszik ameddig valahogy csak betalálunk.
Úgy lesz, ahogy R24 leírta. Gálakezdő, aztán a 70 perc körül lehet cserélni. Majd jövőre, ha a Kroos-Modric duó egyik tagja feladja, de meglehet csak 2 év múlva
Nem tudom ha észrevetted, de a csapat stílusa az, hogy lassítsa, kontrollálja a játék sebsségét, intenzitását, és hogy megnyerje a meccset. Nem cél a 3-4-5 gólos győzelem, nem cél az ellenfelek ledominálása, elég a győzelem. A Modric - Kroos duó ezt vitte tökélyre, hogy addig teszik-veszik ameddig valahogy csak betalálunk.
Úgy lesz, ahogy R24 leírta. Gálakezdő, aztán a 70 perc körül lehet cserélni. Majd jövőre, ha a Kroos-Modric duó egyik tagja feladja, de meglehet csak 2 év múlva