Hollandia. Fapapucs. Barcelona. In that order.füst írta: Ha én Frankó Frenki lennék akkor elmennék a Barcából, a dákóm se akarna ottmaradni ilyenek után. De azért várnék 2-3 hetet a távozással, nem sürgős az.
Én nyomnék egy Bélát a helyében.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 11., csütörtök 16:39
Hollandia. Fapapucs. Barcelona. In that order.füst írta: Ha én Frankó Frenki lennék akkor elmennék a Barcából, a dákóm se akarna ottmaradni ilyenek után. De azért várnék 2-3 hetet a távozással, nem sürgős az.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 11., csütörtök 16:36
HozzászólásSzerző: füst » 2022. augusztus 11., csütörtök 16:32
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. augusztus 11., csütörtök 16:31
Perez helyeben azert csak odaloknek egy kis premiumot kezbe, hogy maradjon egy evig.Realista24 írta: Barcelona have reiterated to Frenkie de Jong he must take a 50% pay cut or leave. They expect decision imminently. They want it today. Threat of legal action against current deal hasn’t moved further yet. As reported, #CFC optimistic of an €80m+ deal but waiting on FDJ decision.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. augusztus 11., csütörtök 16:31
Elnezest, akkor mar meg is erteillgner írta:Még csak 34 lesz augusztusban___Samy___ írta: Pont most kellene ezt elovenni, mert allitolag hemzseg a La Masia az ostehetsegektol, megis egy 35 eves Lewara gortok el 50 gurigat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 11., csütörtök 16:26
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. augusztus 11., csütörtök 16:24
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. augusztus 11., csütörtök 16:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 11., csütörtök 16:17
Valaki javítson ki, de amennyire én tudom a Real és a Barca a sociok tulajdonában van és így elméletileg nem adható el.Halfkey írta: Amúgy olyan szempontból nincs itt semmi látnivaló, hogy a Barca mint márka, csapat, sosem fog tönkremenni. Ha nagy a baj, akkor eladják az egész klubot, és nem a socióké lesz hanem egy befektetőé. Látjuk hogy ez a legtöbb helyen sportszakmailag inkább előny mint hátrány, szóval az érzelmeken kívül sok nem forog kockán. Mindig ott fognak szaladgálni a kis ronda színöszeállításukban a pályán, ugyanezzel a címerrel.
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. augusztus 11., csütörtök 16:15
HozzászólásSzerző: illgner » 2022. augusztus 11., csütörtök 16:14
Még csak 34 lesz augusztusban___Samy___ írta: Pont most kellene ezt elovenni, mert allitolag hemzseg a La Masia az ostehetsegektol, megis egy 35 eves Lewara gortok el 50 gurigat.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. augusztus 11., csütörtök 16:14
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. augusztus 11., csütörtök 16:10
https://www.fitchratings.com/research/i ... 05-08-2022Realista24 írta:Én most olvastam ezt a hírt. A BBB besorolás maradt, de átminősítették őket. De lehet.babaking írta:
Azóta ha jól tudom visszavonták és újra "stabil".
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 11., csütörtök 16:08
Elbeszélünk egymás mellett. Sebaj.rikko írta:Mindkettő ügyeskedés. Nem véletlen lett Perez papa is megráncigálva.Realista24 írta:
Ez a kettő eset ugyanaz lenne?
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. augusztus 11., csütörtök 16:06
Mindkettő ügyeskedés. Nem véletlen lett Perez papa is megráncigálva.Realista24 írta:Ez a kettő eset ugyanaz lenne?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 11., csütörtök 16:05
Én most olvastam ezt a hírt. A BBB besorolás maradt, de átminősítették őket. De lehet.babaking írta:Azóta ha jól tudom visszavonták és újra "stabil".Realista24 írta: A Fitch hitelminősítő stabilról negatívba sorolta a Barcát, mivel a jövőbeli bevételeit drasztikusan csökkentette az eladásokkal.
A Barca studios legújabb tulajdonosa amúgy a Cirque du Soleil tulaja lett Gabriel de Alba. 24,5%-ért fizet 100 milliót.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. augusztus 11., csütörtök 16:05
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. augusztus 11., csütörtök 16:03
Azóta ha jól tudom visszavonták és újra "stabil".Realista24 írta: A Fitch hitelminősítő stabilról negatívba sorolta a Barcát, mivel a jövőbeli bevételeit drasztikusan csökkentette az eladásokkal.
A Barca studios legújabb tulajdonosa amúgy a Cirque du Soleil tulaja lett Gabriel de Alba. 24,5%-ért fizet 100 milliót.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 11., csütörtök 16:02
Ezt a plusz 150 milliót én sem értem teljesen. Csináltak a kapott pénzből egy leányvállalatot septiben, eddig értem. De hogy lett ebből a +150M bevétel? Ezt elmagyarázhatná valamelyik barcás Gulyás Geri.illgner írta:Te amúgy elhiszed ezt a 150 milliós plusz bevételt? Ez miből fakad, honnan jön?4Rv írta:
gondolhattam volna, hogy a grant thorntonnál is hülyék dolgoznak. hogy nem merült fel audit közben ez a furfangos példa?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 11., csütörtök 15:58
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem