Real Madrid vs. Barcelona
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ha én Frankó Frenki lennék akkor elmennék a Barcából, a dákóm se akarna ottmaradni ilyenek után. De azért várnék 2-3 hetet a távozással, nem sürgős az.
Perez helyeben azert csak odaloknek egy kis premiumot kezbe, hogy maradjon egy evig.Realista24 írta: Barcelona have reiterated to Frenkie de Jong he must take a 50% pay cut or leave. They expect decision imminently. They want it today. Threat of legal action against current deal hasn’t moved further yet. As reported, #CFC optimistic of an €80m+ deal but waiting on FDJ decision.
- ___Samy___
Elnezest, akkor mar meg is erteillgner írta:Még csak 34 lesz augusztusban___Samy___ írta: Pont most kellene ezt elovenni, mert allitolag hemzseg a La Masia az ostehetsegektol, megis egy 35 eves Lewara gortok el 50 gurigat.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Barcelona have reiterated to Frenkie de Jong he must take a 50% pay cut or leave. They expect decision imminently. They want it today. Threat of legal action against current deal hasn’t moved further yet. As reported, #CFC optimistic of an €80m+ deal but waiting on FDJ decision.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Azert azt szep latni, hogy a kopet elkezdett visszaesni a korabbi nagy arcoskodas, kepmutatas, lamasia, unicef atlatszo szenny utan. Most meg ott allnak alatta tatott szajjal. Hogy verte mindenki a nyalat...
Eltunni nem fognak, de nagy a kaosz, ebbol nehez lesz stabil hatteret teremteni. Sportszakmai szempontbol is. Ki mint vet, ugy arat. Ideje egy kicsit visszaterni a foldre
Eltunni nem fognak, de nagy a kaosz, ebbol nehez lesz stabil hatteret teremteni. Sportszakmai szempontbol is. Ki mint vet, ugy arat. Ideje egy kicsit visszaterni a foldre
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azert az irgalmatlan hátrány a bajnokságban, meg a BL győzelmünk ezzel a kerettel és ami fontosabb, ahogy megcsináltuk, akiken keresztülmentünk valószínűleg hatalmas gyomrossal ért fel náluk. Ezek meg Európa Liga...á nem is folytatom.
Amugy is egy frusztrált whats up groupos brigád...gondoljatok bele, hogy mit erezhettek ezek akkor.
Valszthatott Laporta. Vagy tűzoltás és mindenféle előjáték nélkül szárazon bevágja, vagy türelmesen 1-2 év böjttel, stabilan helyreállít. A köpcös választott. Még csak rá sem köpött és hátulról megkommandózza a klubot, ami tök élvezetes neki, csak a jövőben majd szar lesz utána. Ezek eszre se veszik azt, hogy minden heten rohognek rajtuk valamiert. Jelenleg a regisztrációs poénok mennek. Jo a buli. Egy Kessietol pl szivesen hallanek valami jovokepet és hogy hogy teltek az elmult hetek? A kaja valószínűleg es a lányok szépek.
Sok tradicionális klub kibirt már pár év gyengebb szezont. Egy Milan pl miert nem csinal 15 db hitelt felvéve es minden szazelokat feldarabolva eladva ilyen wishes galaktikus nyarat?
Még másodosztályt is birtak ki némelyek aztán BL dontot jatszottak ujra.... nem lett vége a vilagnak. De a barsza nem. Ok masok. Ok ennél többek. Hál istennek ez a felfogas van. Addig örüljünk.
Amugy is egy frusztrált whats up groupos brigád...gondoljatok bele, hogy mit erezhettek ezek akkor.
Valszthatott Laporta. Vagy tűzoltás és mindenféle előjáték nélkül szárazon bevágja, vagy türelmesen 1-2 év böjttel, stabilan helyreállít. A köpcös választott. Még csak rá sem köpött és hátulról megkommandózza a klubot, ami tök élvezetes neki, csak a jövőben majd szar lesz utána. Ezek eszre se veszik azt, hogy minden heten rohognek rajtuk valamiert. Jelenleg a regisztrációs poénok mennek. Jo a buli. Egy Kessietol pl szivesen hallanek valami jovokepet és hogy hogy teltek az elmult hetek? A kaja valószínűleg es a lányok szépek.
Sok tradicionális klub kibirt már pár év gyengebb szezont. Egy Milan pl miert nem csinal 15 db hitelt felvéve es minden szazelokat feldarabolva eladva ilyen wishes galaktikus nyarat?
Még másodosztályt is birtak ki némelyek aztán BL dontot jatszottak ujra.... nem lett vége a vilagnak. De a barsza nem. Ok masok. Ok ennél többek. Hál istennek ez a felfogas van. Addig örüljünk.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Valaki javítson ki, de amennyire én tudom a Real és a Barca a sociok tulajdonában van és így elméletileg nem adható el.Halfkey írta: Amúgy olyan szempontból nincs itt semmi látnivaló, hogy a Barca mint márka, csapat, sosem fog tönkremenni. Ha nagy a baj, akkor eladják az egész klubot, és nem a socióké lesz hanem egy befektetőé. Látjuk hogy ez a legtöbb helyen sportszakmailag inkább előny mint hátrány, szóval az érzelmeken kívül sok nem forog kockán. Mindig ott fognak szaladgálni a kis ronda színöszeállításukban a pályán, ugyanezzel a címerrel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Hagyjuk szerintem is.
Egy biztos ,nem most és nem itt dől el, hogy mi lesz ebből hosszú távon. Az viszont fix, hogy 19-re kért lapot a főnök. Hogy mit osztanak arra még úgyis visszatérünk.
Egyelőre ott tartunk, hogy hozott egy top 3-as csatárt, megerősítette a támadó sort, a középpályás sort és a védelmet is. Csakis nevek alapján. Az meg másik kérdés, hogy tudunk-e ebből működő rendszert varázsolni.
La masia ?
Ezt már múltkor kifejtettem. Naiv aki azt hiszi, hitte, hogy onnan megoldjuk.
Egy biztos ,nem most és nem itt dől el, hogy mi lesz ebből hosszú távon. Az viszont fix, hogy 19-re kért lapot a főnök. Hogy mit osztanak arra még úgyis visszatérünk.
Egyelőre ott tartunk, hogy hozott egy top 3-as csatárt, megerősítette a támadó sort, a középpályás sort és a védelmet is. Csakis nevek alapján. Az meg másik kérdés, hogy tudunk-e ebből működő rendszert varázsolni.
La masia ?
Ezt már múltkor kifejtettem. Naiv aki azt hiszi, hitte, hogy onnan megoldjuk.
Még csak 34 lesz augusztusban___Samy___ írta: Pont most kellene ezt elovenni, mert allitolag hemzseg a La Masia az ostehetsegektol, megis egy 35 eves Lewara gortok el 50 gurigat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára illgner 2022. augusztus 11., csütörtök 16:15-kor.
Amúgy olyan szempontból nincs itt semmi látnivaló, hogy a Barca mint márka, csapat, sosem fog tönkremenni. Ha nagy a baj, akkor eladják az egész klubot, és nem a socióké lesz hanem egy befektetőé. Látjuk hogy ez a legtöbb helyen sportszakmailag inkább előny mint hátrány, szóval az érzelmeken kívül sok nem forog kockán. Mindig ott fognak szaladgálni a kis ronda színöszeállításukban a pályán, ugyanezzel a címerrel.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
https://www.fitchratings.com/research/i ... 05-08-2022Realista24 írta:Én most olvastam ezt a hírt. A BBB besorolás maradt, de átminősítették őket. De lehet.babaking írta:
Azóta ha jól tudom visszavonták és újra "stabil".
Ha jól értem előbb leminősítették őket BBB- ba most meg visszavonták, és marad a BBB stabil. Nem tudom, hogy ez a legfrissebb-e.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Elbeszélünk egymás mellett. Sebaj.rikko írta:Mindkettő ügyeskedés. Nem véletlen lett Perez papa is megráncigálva.Realista24 írta:
Ez a kettő eset ugyanaz lenne?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Mindkettő ügyeskedés. Nem véletlen lett Perez papa is megráncigálva.Realista24 írta:Ez a kettő eset ugyanaz lenne?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én most olvastam ezt a hírt. A BBB besorolás maradt, de átminősítették őket. De lehet.babaking írta:Azóta ha jól tudom visszavonták és újra "stabil".Realista24 írta: A Fitch hitelminősítő stabilról negatívba sorolta a Barcát, mivel a jövőbeli bevételeit drasztikusan csökkentette az eladásokkal.
A Barca studios legújabb tulajdonosa amúgy a Cirque du Soleil tulaja lett Gabriel de Alba. 24,5%-ért fizet 100 milliót.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Hogy lenne mar plusz bevetel, mikor egy olyan leanyvallalatot hoztak letre es olyan penzzel tamogatjak meg altala a klubot, amit a Sixth-tol kaptak?
Komolyan nem is ertem.
Komolyan nem is ertem.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Azóta ha jól tudom visszavonták és újra "stabil".Realista24 írta: A Fitch hitelminősítő stabilról negatívba sorolta a Barcát, mivel a jövőbeli bevételeit drasztikusan csökkentette az eladásokkal.
A Barca studios legújabb tulajdonosa amúgy a Cirque du Soleil tulaja lett Gabriel de Alba. 24,5%-ért fizet 100 milliót.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Pad'em
Ezt a plusz 150 milliót én sem értem teljesen. Csináltak a kapott pénzből egy leányvállalatot septiben, eddig értem. De hogy lett ebből a +150M bevétel? Ezt elmagyarázhatná valamelyik barcás Gulyás Geri.illgner írta:Te amúgy elhiszed ezt a 150 milliós plusz bevételt? Ez miből fakad, honnan jön?4Rv írta:
gondolhattam volna, hogy a grant thorntonnál is hülyék dolgoznak. hogy nem merült fel audit közben ez a furfangos példa?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Fitch hitelminősítő stabilról negatívba sorolta a Barcát, mivel a jövőbeli bevételeit drasztikusan csökkentette az eladásokkal.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Az is eleg lenne, ha nem a ciganykodas menne, hanem kifizetnetek a millio klub fele a tartozasotokat, kifizetnetek a jatekosaitokat, meghuzna magat az egesz vezetoseg es csendben maradva probalna kimaszni az anyagi valsagbol.rikko írta:https://www.espn.com/soccer/real-madrid ... ro?src=comillgner írta: " Miért csak a Barca csinálja így, a többi klub miért nem?
Ha már ügyeskedés...
De amúgy mit kéne tenni Laportanak ?
Hagyni, hogy ismét 10-15 ponttal legyen a csapata utánatok ?
Mint minden prezi, ő is ügyeskedő... A tiétek sem különb.
Ehelyett mi van? Ket kezzel szorjatok a penzt, mar a fel klubot kiaruljatok es kozben masra mutogattok meg panaszkodtok. Gyakorlatilag egy lapra feltett Laporta mindent, ha ez a koncepcio nem jon be, a klubnak lefott.
Ertem en, hogy szar a helyzet, de akkor ilyenkor hol van a vilag legjobb utanpotlas bazisa? Hol van az a szlogen, hogy ti nem megveszitek a sztarokat, hanem kinevelitek? Pont most kellene ezt elovenni, mert allitolag hemzseg a La Masia az ostehetsegektol, megis egy 35 eves Lewara gortok el 50 gurigat.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nincs ezzel gond, amit csinál. A gond a hülyékkel van, akik fel vannak háborodva, hogy nem mindenki vevő az ügyeskedésre.rikko írta:https://www.espn.com/soccer/real-madrid ... ro?src=comillgner írta: " Miért csak a Barca csinálja így, a többi klub miért nem?
Ha már ügyeskedés...
De amúgy mit kéne tenni Laportanak ?
Hagyni, hogy ismét 10-15 ponttal legyen a csapata utánatok ?
Mint minden prezi, ő is ügyeskedő... A tiétek sem különb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema