És bikapiac van most a barca studionál?Realista24 írta:Olyan mint az nft meg a crypto. Egy nagy lufi, tartalom nélkül, amivel jól járhatsz, de bele is bukhatszdzsi91 írta:
Mondjuk én még mindig nem tudom mi az a barca studios. hogy kell ezt elképzelni olyan mint a marvel meg a dc? Mit csinálnak? Vagy archív meccsek felvételei? Kinek kellenek régi barsza meccsek a barsza tv-n kívül?
Real Madrid vs. Barcelona
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- BlancoMark
Kemeny hogy eladjak a jovojuket ilyen 34 eves Lewandowskikert meg Raphinakert.
Kivancsi leszek a kovetkezo par evben mennyire esik vissza a beveteli oldaluk a Realhoz kepest. Eddig nagyjabol fej-fej mellett haladtunk.
Kivancsi leszek a kovetkezo par evben mennyire esik vissza a beveteli oldaluk a Realhoz kepest. Eddig nagyjabol fej-fej mellett haladtunk.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
gecdzsi91 írta:
olyan mint a marvel meg a dc?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Olyan mint az nft meg a crypto. Egy nagy lufi, tartalom nélkül, amivel jól járhatsz, de bele is bukhatszdzsi91 írta:Mondjuk én még mindig nem tudom mi az a barca studios. hogy kell ezt elképzelni olyan mint a marvel meg a dc? Mit csinálnak? Vagy archív meccsek felvételei? Kinek kellenek régi barsza meccsek a barsza tv-n kívül?gutihaz14 írta: maradt még valami nekik?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mondjuk én még mindig nem tudom mi az a barca studios. hogy kell ezt elképzelni olyan mint a marvel meg a dc? Mit csinálnak? Vagy archív meccsek felvételei? Kinek kellenek régi barsza meccsek a barsza tv-n kívül?gutihaz14 írta: maradt még valami nekik?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
maradt még valami nekik?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Mester77
A Barcelona 100 millió euróért újabb 24,5%-ot értékesített a Barca Studioból, amivel most tudják aktiválni a negyedik kart. Ezen összeg már elegendőnek bizonyul ahhoz, hogy regisztrálni tudják az összes eddigi nyári igazolást, valamint véglegesíteni tudják Marcos Alonso klubváltását, akinek átigazolásáról hetekkel korábban megállapodtak a Chelseavel.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azért ez az egész hercehurca már Laportanak saját magának is megy. Ugyertem, hogy anno, mikor bukta a bizalmatlansagi valasztasokat otthon, meggyőződésem, hogy megfogadta magaban, hogyha egyszer megint tuzkozelbe kerül, akkor majd ami a csovon kifer. Lehet rosszul emlekszem, de talan mikor rosell, vagy barto ult a trónon, ez mar akkor valami nyaralas kozben a yachtrol szemuvegben, félmeztelenül szivarozva pozolt, majd valami interju kozben ilyen burkoltan szurkalgatott a vezetőség felé, amolyan kihaénnem? szerűen. Lehet nem. Rég volt, de van előttem valamiert ilyen kép. Nem tudom. Egy biztos
Véleményem szerint ő egy baromi jó üzletember és elég karakán jellem is egyben. Gatlastalan, agresszív, ami egy uzletembernel nem feltétlenül hátrány, de türelmetlen. Ezt a projektet, illetve a klubot valószínűleg helyrerakja majd. Ideiglenes biztosan rendben lesznek. A regisztralassal is. Kiraknak, akiket kell. Nem kell aggodni, jó "játékos"az öreg dagi, de nagyon erősen benne van a pakliban, hogy az étvágya és az egoizmus miatt belebuknak idővel. Kártyavárként.
Véleményem szerint ő egy baromi jó üzletember és elég karakán jellem is egyben. Gatlastalan, agresszív, ami egy uzletembernel nem feltétlenül hátrány, de türelmetlen. Ezt a projektet, illetve a klubot valószínűleg helyrerakja majd. Ideiglenes biztosan rendben lesznek. A regisztralassal is. Kiraknak, akiket kell. Nem kell aggodni, jó "játékos"az öreg dagi, de nagyon erősen benne van a pakliban, hogy az étvágya és az egoizmus miatt belebuknak idővel. Kártyavárként.
- Pad'em
Instán csak Chelseas tartalom van nála, persze azt nem tudom rakott e ki bármi Barcásat eddig, de felteszem igen.gutihaz14 írta: és akkor kijön a matek?
elég ha elküldik a dánt és kessiét és a többi új igazolás már regisztrálható is?
christensen elvileg törölte már minden barcához köthető képét, nem tudom igaz-e mert annyira nem követem hogy fel sem ismerném képről
Mindenesetre krva gáz amit csinálnak.
FR: Barcelona have sold 24.5% of Barça Studios to Orpheus Media for €100m as they’re now set to activate the 4th lever.
This is Barça plan to register the new signings and then proceed with other deal as Marcos Alonso, agreed with Chelsea/player one week ago.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pad'em 2022. augusztus 12., péntek 12:08-kor.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- maverick
- Kedvenc játékosaid: Puskás, Raúl, Modrić
holtszezonban a bárka kínlódásán társalogni pont megfelelö tevékenység, soha rosszabb nyarat
[Manu Heredia] Dembélé's new contract includes 16 million euros gross, which could be increased to 20 million euros depending on variables. In addition, if Barcelona transfers him, it would take 50% of the total.
hát ezért ment bele a fizetéscsökkentésbe
hát ezért ment bele a fizetéscsökkentésbe
valamelyik univerzumban:
és akkor kijön a matek?
elég ha elküldik a dánt és kessiét és a többi új igazolás már regisztrálható is?
christensen elvileg törölte már minden barcához köthető képét, nem tudom igaz-e mert annyira nem követem hogy fel sem ismerném képről
valamelyik univerzumban:
- Sorrentino
Azért ez mekkora suttyóság lenne, ha tényleg csak B tervnek kellettek.cart írta: Így hogy FDJ-t nem tudják eladni és Koundet sikerült leigazolni egyikre sincs nagy szükség. Nem kizárt hogy direkt így tervezték.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Dejong nyilvan nagy hasznukra lesz ha marad ezek után. Kounde oké, de akkor ki lesz a csere? A 80 éves piké?cart írta: Így hogy FDJ-t nem tudják eladni és Koundet sikerült leigazolni egyikre sincs nagy szükség. Nem kizárt hogy direkt így tervezték.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Így hogy FDJ-t nem tudják eladni és Koundet sikerült leigazolni egyikre sincs nagy szükség. Nem kizárt hogy direkt így tervezték.
- dzsi91
Most ha eltekintek attól a bohózattól amit leművelnek akkor is látható,hogy christensen és kessie játéka lesz kérdéses akik tényleg kulcsfontosságú pozíciókba érkeztek. Raphinha teljesen felesleges igazolás függetlenül attól,hogy jó játékos e vagy sem. Ennyit a tudatos építkezésről, a marketing igazolások mindenképp legyenek regisztrálva akik meg tényleg égető posztokra jöttek nem annyira fontosak.
Egy nagy cirkusz az egész laporta teljesen hülyére vesz kb mindenkit.
Egy nagy cirkusz az egész laporta teljesen hülyére vesz kb mindenkit.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Egyébként még én sem hiszem hogy holnap este nem játszanak a Barcában az új játékosok A hírek szerint egyébként ha Christensent nem tudják regisztrálni, akkor ingyen visszamehet a chelseabe. Illetve az Arsenal felajánlotta Bellerint a Barcának, akik Azpilicueta miatt érdeklődnének Bellerin iránt.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Pénz,pénz,pénz. Nekünk sem érdekünk egy harmatgyenge, sztárok nélküli Barca. Fussanak csak be szorosan mögöttünk a második helyre.gutihaz14 írta: nem tudom miért kell most a ligába beleszállni, perez is ismeri a szabályokat, nem érti mi történik?
megint a politika miatt smúzol a sötét oldallal hogy majd a szuperligánál kapjon viszont támogatást laportától
én személy szerint sem örülnék neki ha hosszútávon lecsúsznának, anno így voltam a Milannal, + a Juvéval is.
nem tudom miért kell most a ligába beleszállni, perez is ismeri a szabályokat, nem érti mi történik?
megint a politika miatt smúzol a sötét oldallal hogy majd a szuperligánál kapjon viszont támogatást laportától
valamelyik univerzumban:
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Perez elmondta, hogy Laporta csak egy éve van hatalmon, és ez még kevés idő ahhoz, hogy a dolgok rendeződni tudjanak.
A Real és a Barca a világ két legnagyobb csapata, 600 millióan nézik az El Clásicót világszerte.
Odaszúrt a ligának is, szerinte nekik kéne a sportigazgatónak lenni, ha már úgyis ők mondják meg, hogy kit regisztrálhat a Barca és kit nem.
Mehettünk volna Lewáért, de nem volt ingyen igazolható, nagyon jó játékos, és jó lesz a ligának, hogy jött.
A Barca egy nagy klub, amelyik sokat ér, és át fogja vészelni ezeket a nehéz időket. Ehhez meg kell tenni a szükséges lépéseket.
Nem beszélnek mindennap Laportával, de ha valami gáz van, akkor igen. Jó a kapcsolatuk.
A Real és a Barca a világ két legnagyobb csapata, 600 millióan nézik az El Clásicót világszerte.
Odaszúrt a ligának is, szerinte nekik kéne a sportigazgatónak lenni, ha már úgyis ők mondják meg, hogy kit regisztrálhat a Barca és kit nem.
Mehettünk volna Lewáért, de nem volt ingyen igazolható, nagyon jó játékos, és jó lesz a ligának, hogy jött.
A Barca egy nagy klub, amelyik sokat ér, és át fogja vészelni ezeket a nehéz időket. Ehhez meg kell tenni a szükséges lépéseket.
Nem beszélnek mindennap Laportával, de ha valami gáz van, akkor igen. Jó a kapcsolatuk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema