Jurobarszán azért már nagyon régóta sztár vagyok de már ezek sem olyanok mint régen amikor privátban bombáztak rajongói levelekkel mostmár csak lábjegyzetben vagyok megemlítve a csicskák között mint a fáradt Céronaldo olyan vagyok. A számokat még ugyanúgy hozom de a rivalda fényből kikerültem.Mickey írta:Nincs Új a nap alatt.....nem is erdemel többet.Pad'em írta: Mi ez a kevés downvote ezen az agyhalottan? Hehe egy egy random hsz-ét jobban megtoljuk
De legalább dzsi híres lett!
Real Madrid vs. Barcelona
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Real Madrid vs. Barcelona
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Negotiations between Piqué and Barcelona for the salary reduction are paralyzed. For now, the talks have come to a dead stop and it remains to be seen when and how they resume.
[Relevo]
[Relevo]
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Nekem csak annyi a bajom, hogy ezek a lelkisérült emberek mindig teljesen random módon bukkannak fel(kivéve valami nagyobb real elleni barca siker).
Mire ide érek a családi dolgok után, addigra eltűnnek, vagy már mindenki elküldte őket a pitsába.
Még egy jót szórakozni sem lehet.
De, hogy mi frusztráció lehet emberekben, hogy ‘magyar’-nyelvezet szerint nem teljesen egyértelmű- ember egy spanyol csapat miattannyira felhúzza magát, hogy egy ellenséges csapat magyar szurkolói oldalán beregel csak azért, hogy sértegessen valakit.
Ráadásul telejesen demokrácia van itt, nem egy és nem két alakalommal volt, hogy R24-el nem értettek népek egyet és mindenki kifejtette a kis véleményét.
Hangzatos ez a diktátorozás, de nem visz előre, sehova.
Mire ide érek a családi dolgok után, addigra eltűnnek, vagy már mindenki elküldte őket a pitsába.
Még egy jót szórakozni sem lehet.
De, hogy mi frusztráció lehet emberekben, hogy ‘magyar’-nyelvezet szerint nem teljesen egyértelmű- ember egy spanyol csapat miattannyira felhúzza magát, hogy egy ellenséges csapat magyar szurkolói oldalán beregel csak azért, hogy sértegessen valakit.
Ráadásul telejesen demokrácia van itt, nem egy és nem két alakalommal volt, hogy R24-el nem értettek népek egyet és mindenki kifejtette a kis véleményét.
Hangzatos ez a diktátorozás, de nem visz előre, sehova.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Nincs Új a nap alatt.....nem is erdemel többet.Pad'em írta: Mi ez a kevés downvote ezen az agyhalottan? Hehe egy egy random hsz-ét jobban megtoljuk
De legalább dzsi híres lett!
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- flori
Szimpla pénzmosás ez, semmi több. Ahogy a Pjanic-Arthur csere, vagy Paulinho kínai átigazolása is. Csinálják, meglátjuk mi lesz a vége. Mert ha az eredmények nem jönnek, akkor gyorsan borul a kártyavár. Ilyen és ennyi igazolás után pedig mindenkinek az egekben lesz az elvárása, kimondatlanul is.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Shocking news.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
@FabrizioRomano: Barcelona have registered all their new signings and players with contract extended except Jules Koundé. #FCB
For Koundé to be registered, Barça need to free up more salary space.
For Koundé to be registered, Barça need to free up more salary space.
Én elhiszem, hogy ez a Barca tv rohadt nagy üzlet, csak azt nem értem, hogy az elmúlt 25 évben miért nem volt az, miért nem hallottunk róla egy betűt sem? Most, hogy tele vannak adóssággal, hirtelen kiderül, hogy a világ legnagyobb üzlete, és mindjárt el is adják. Mert ha valamiban hatalmas üzleti potenciál van, azt nyilván nem megtartjuk, és fialtatjuk, hanem eladjuk. Nem szeretem, amikor hülyének nézik az embereket.
- Süti
Hát ő mégis csak közülünk való, úgy könnyebb utálni , erre a palira holnap már senki nem fog emlékezniPad'em írta: Mi ez a kevés downvote ezen az agyhalottan? Hehe egy egy random hsz-ét jobban megtoljuk
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
de neki és Remynek tök mind1 mit írnakPad'em írta: Mi ez a kevés downvote ezen az agyhalottan? Hehe egy egy random hsz-ét jobban megtoljuk
- Pad'em
Mi ez a kevés downvote ezen az agyhalottan? Hehe egy egy random hsz-ét jobban megtoljuk
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Főleg hogy írtam, meg akar jó befektetés is lehet, de majd megirjak az okosabbak.wZoLee7 írta: Akartam is írni hogy ezt a szarcunamit ami napi szinten csapódik a nyakukba mindenhonnan a világból nem sokáig bírják és valaki úgy dönt itt éli ki magát. Pedig ezt lehetett volna rendes érvekkel, számokkal/adatokkal együtt is, de nem...Még a hülye is látja, hogy többnyire sjaát pénzzel megy a jóték de mind1, ezt a személyeskedést nem értem. Eltenném későbbre és amikor minden szar beüt és kiderülnek a dolgok emailben átköldeném, hogy tessék, ilyen oltári nagy paraszt voltál a semmire, gratulálok.
Nem baj, továbbra is remélem, hogy mindenkit sikerül regisztrálni, akik megmentették a csapat valagát tavasszal azokat sikerül elzavarni vagy beperelni aztán meglehet mutatni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Akartam is írni hogy ezt a szarcunamit ami napi szinten csapódik a nyakukba mindenhonnan a világból nem sokáig bírják és valaki úgy dönt itt éli ki magát. Pedig ezt lehetett volna rendes érvekkel, számokkal/adatokkal együtt is, de nem...Még a hülye is látja, hogy többnyire sjaát pénzzel megy a jóték de mind1, ezt a személyeskedést nem értem. Eltenném későbbre és amikor minden szar beüt és kiderülnek a dolgok emailben átköldeném, hogy tessék, ilyen oltári nagy paraszt voltál a semmire, gratulálok.
Nem baj, továbbra is remélem, hogy mindenkit sikerül regisztrálni, akik megmentették a csapat valagát tavasszal azokat sikerül elzavarni vagy beperelni aztán meglehet mutatni.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Még addig maradjon, amíg le nem írja, h Laci p*cse szerinte mekkora.. Azt mindig szoktam imádni, amikor "előveszik" (dad joke intented)..Süti írta: Hagyjuk, végre érdemi, tartalmas hozzászólások is vannak a fórumon, kíváncsi vagyok mivel egészítené még ki a részletes és érvekkel alátámasztott okfejtését.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Olyan mint a Walt Disney Studios a Disneylandben, csak jobb. Megveheted a Messis NFT-t és vannak archív felvételek arról, ahogy először adják neki a gumibogyószörpöt. Könnyen ki is jön a milliárdos cégérték, csak itt mindenki hülye és nem érti.h3x0r írta:Kíváncsiságból rákerestem:cart írta: Akkor leirhatnad nekünk mi az a Barca studios vagy akármi és honnan van bevétele ha te annyira képben vagy vele
- Located 15 minutes from Camp Nou, in Sant Just Desvern
- Its facilities centralize all the audiovisual offer of FC Barcelona
- Ideal for large format events
- A completely diaphanous space that allows all kinds of assemblies
- Versatile and multipurpose space to design to the client's taste
- Available all year round
- Easy access for downloading material
- Ideal for dinners, presentations, celebrations, shootings, etc.
Dimensions: 517,63 m²
Banquet: 240 pax
Cocktail: 400 pax
Theater: 350 pax
Szóval Barca studios = barca tv + egy lakodalmas terem ?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Süti
Hagyjuk, végre érdemi, tartalmas hozzászólások is vannak a fórumon, kíváncsi vagyok mivel egészítené még ki a részletes és érvekkel alátámasztott okfejtését.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ki ez? Hagyjuk meg vagy offoljam?
Egyébként ahogy minden hülyének felajanlottamkorabban, vedd fel velem a kapcsolatot, talalkozunk, aztan meglátjuk ki mosolyog a végén.
De általában inkább beleveritek egy kefirbe.
Egyébként ahogy minden hülyének felajanlottamkorabban, vedd fel velem a kapcsolatot, talalkozunk, aztan meglátjuk ki mosolyog a végén.
De általában inkább beleveritek egy kefirbe.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Kíváncsiságból rákerestem:cart írta: Akkor leirhatnad nekünk mi az a Barca studios vagy akármi és honnan van bevétele ha te annyira képben vagy vele
- Located 15 minutes from Camp Nou, in Sant Just Desvern
- Its facilities centralize all the audiovisual offer of FC Barcelona
- Ideal for large format events
- A completely diaphanous space that allows all kinds of assemblies
- Versatile and multipurpose space to design to the client's taste
- Available all year round
- Easy access for downloading material
- Ideal for dinners, presentations, celebrations, shootings, etc.
Dimensions: 517,63 m²
Banquet: 240 pax
Cocktail: 400 pax
Theater: 350 pax
Szóval Barca studios = barca tv + egy lakodalmas terem ?
Ez az a fosibácsi lesz sztem, az nyomta anno ilyen styleban.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én nyomtam rá egy upvote ot Tetszik a fellépése. Nem az a fajta, aki beregel, megy a nyalifali aztán pár hét után kibújik a szög a zsákból. Mondjuk nem értem, hogy innen Magyarországról, hogyan fájhat ennyire egy forumos etyepetye valakinek egy külföldi fodballcsapatrol annyira, mintha a családját meszaroltak volna le . Ennek tekintetében a lehet par helyen erős volt. Főleg a csicskás és a szájbabaszásra gondolok, de van benne szpiritó.
Nem egy atesz, de remelem maradhat még!
Nem egy atesz, de remelem maradhat még!