Real Madrid vs. Barcelona
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Lesznek még jobbak is de azért ez jól esett a 8 perc hosszabbítással és a Busi piros lappal, 0 lőtt góllal együtt.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Nekem nem jött le az irónia, meg más is reagált rá, de ezek szerint korán vanBlancoMark írta:Azert downvoteoltak mert elkezdtel verkomolyan elemezni egy ironianak szant megjegyzest.babaking írta: Aki a matekpéldát downvoteolja az nyugodtan hozhat számokat amivel cáfol (mezeladások, szerződés részletek stb)
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- BlancoMark
Azert downvoteoltak mert elkezdtel verkomolyan elemezni egy ironianak szant megjegyzest.babaking írta: Aki a matekpéldát downvoteolja az nyugodtan hozhat számokat amivel cáfol (mezeladások, szerződés részletek stb)
- babaking
Aki a matekpéldát downvoteolja az nyugodtan hozhat számokat amivel cáfol (mezeladások, szerződés részletek stb)
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- babaking
Szerintem elérhetetlen az az összeg amit írsz. Nem tudom, hogy nektek milyen szeződésetek van, de 30%-nal nem nagyon szokott tobb a csapatnál maradni, a többi a sportszergyártóé. Tehát a 100 millió bevételhez, 120€s mezár és 30%mellett 2,8 millió mezt kellene eladni egy hónap alatt - ezt egy picit erősnek érzem.zsuninnyo írta: Jo volt ez, Guardiola is dontetlennel kezdett, van ok bizakodni. Beepulnek az uj igazolasok, csak Lewandowski mezekbol bejon 150-200 millio szeptemberben, nem lesz gond. /s
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Amíg a középpálya ilyen full alibit tol addig nem aggódom, Busquets - Pedri - Gavi sor 0 előrejáték odaadják szélsőknek aztán oldják meg. Az egyetlen embert meg akibe szorult valami féle elképzelés elüldözik.
Elöl meg 3 posztra van 8 emberük, halisten Xavi nem fog tudni kibújni a bőréből, ha meg akarna nem fogják neki hagyni. Nyomni akarják ezt a Pep féle dolgot, csak béta fázisban van program tele bugokkal.
Elöl meg 3 posztra van 8 emberük, halisten Xavi nem fog tudni kibújni a bőréből, ha meg akarna nem fogják neki hagyni. Nyomni akarják ezt a Pep féle dolgot, csak béta fázisban van program tele bugokkal.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Nem történt semmi különös. Idény kezdet, első tétmeccs, és a keret minőségéhez képest minden bizonnyal eltúlzott elvárások. A kollégák odaát hozzászoktak Dinho Iniesta Messi idejében, meg a tiki taka aranykorszakában az űrfocihoz, most meg csak simán jó játékosaik vannak elől. Lewa is végül is csak egy sima gólvágó, persze abban top 3, de ki kell szolgálni. Azért FT, Fati, Dembele, Raphinha közül egyik sem ügyetlen gyerek, de nem is érnek az elódeik nyomába, hogy zsigerből szállítsák a gólokat 3 pontokat. Meg azt látom, hogy saját csapdájukba esnek azzal, hogy továbbra is begyömöszölik az ellenfelet a 16-osba, mert a fenti okok miatt nem tudják olyan eredményesen szétzilálni a védelmet. A Rayo amúgy is szívós kis csapat. Biztos vagyok azonban benne, hogy össze fognak állni és harcban lesznek a Ligaért, használjuk ki a kezdeti botladozásaikat és tegyünk szert előnyre.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Első felidőt néztem, számítottam kb. 5-6 gólos győzelemre az eddigieket elnézve. Lewa szerintem is felesleges nekik, Auba jól ment és ezt most megbontották. Dembi Raphi kettősön sok fog múlni hogy mennyire tudják megbontani a védelmeket. Utóbbi erősen kapkodott tegnap, küldte a labdákat a lelátóra rendesen. A franciának sem volt jó meccse.
első meccs, nem jelent semmit. ez a vallecano minden naggyal ki fog kezdeni amúgyis.
Amúgy Lewa idegen test ebben a csapatban, kíváncsi vagyok, hogy milyen pesz a későbbiekben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
De ez is csak azért, mert az utolsó x fordulóra már tudták, hogy bajnok lesz a Real, ezért be-be csúsztak a pontvesztések.... Oké, legyen ez egy jó kifogás, tegyük fel tényleg ezért szenvedtek. De akkor azt mi magyarázza, hogy ezt nem tudta kezelni Xavi? Mert ez még egy kritika neki és nem kifogásgutihaz14 írta: [Fran Martínez from Relevo] Xavi is the Barcelona coach with the worst winning percentage in the last 20 years (52'63%, 20 wins out of 38 matches). Worse than trainers like Koeman (58'21%), Setien (64%) or Valverde (66'90%)
folytassa kérem
Jó volt ez a tegnap, MU szégyen, Barca beragadás... Remélem ma megmutatjuk úgy jelzés képpen, hogy ki az úr a háznál!
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csóri Lewa, kapja ám a savat mindenféle.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
gec ezt a gvuardiola sem nyert első meccsén hány edzőjüknék/szezonkezdésüknél hallottam márzsuninnyo írta: Jo volt ez, Guardiola is dontetlennel kezdett, van ok bizakodni. Beepulnek az uj igazolasok, csak Lewandowski mezekbol bejon 150-200 millio szeptemberben, nem lesz gond. /s
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Jo volt ez, Guardiola is dontetlennel kezdett, van ok bizakodni. Beepulnek az uj igazolasok, csak Lewandowski mezekbol bejon 150-200 millio szeptemberben, nem lesz gond. /s
[Fran Martínez from Relevo] Xavi is the Barcelona coach with the worst winning percentage in the last 20 years (52'63%, 20 wins out of 38 matches). Worse than trainers like Koeman (58'21%), Setien (64%) or Valverde (66'90%)
folytassa kérem
folytassa kérem
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Xavi kiderül, hogy mennyit is ér valójában. Eddig úgy tűnt, csak ránk tudta felkészíteni csapatát. Kifogás volt, hogy év közben jött. Most viszont megkapott mindenkit, lehetett normális nyara, felkészülése. Akkora edzőgéniusznak harangozták be előre. Aztán az idő eldönti. Ha vele befuccsolnának, eléggé nagy égés lenne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsírosdeszka 2022. augusztus 13., szombat 23:52-kor.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
igazabol sok kovetkeztetest nem lehet levonni, majd par het utan, de csak egy gondolat.
ha a legjobb khv fog jobbhatvedet jatszani, es az amugy altalam potencialt nezve kb top 5 jobbos szarnyvedonek tartott dest periferian kivulre kerul, azzal mar lep egyet hatra xavi.
vagyis kettot.
nem tudom, miert nem volt ma keretben, szoval lehet serult, de ezt hosszutavon ertem.
amugy elment a liga.
ha a legjobb khv fog jobbhatvedet jatszani, es az amugy altalam potencialt nezve kb top 5 jobbos szarnyvedonek tartott dest periferian kivulre kerul, azzal mar lep egyet hatra xavi.
vagyis kettot.
nem tudom, miert nem volt ma keretben, szoval lehet serult, de ezt hosszutavon ertem.
amugy elment a liga.
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Komolyan mondom, ilyenkor megnézném Laporta önelégült fejét, hogy változik meg a meccs végére. Hiába a nagy arc, a műmosoly, a színlelt magabiztosság, éjjel nem alszik sokat. Remélem eladják DeJongot, aztán ellenük élete meccsét játsza. Én hoznám ide, meg Abumeyangot is. Persze egy meccsből ne következtessünk sok mindent...
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Láttam egy pálya melletti hirdetést meccs közben, "all 4 nothing". Zseniális
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
Alex Song 2.0, szerintem 1 éven belül már a török bajnokságban leszgutihaz14 írta: ez a kessie mindig ilyen szar volt vagy csak lampalazas?