Meta rat? Csak leírtam az említésre méltó embereket akik estek. Be se építettem még egyiket se Son kivételével. WL-t nem is toltam Tots 2. vagy 3. hete óta . De amúgy is kb havi 1x szoktam max.realistahuni írta: Meta rat-ek vagytok.
Nekem most hétvégén volt időm WL-re és meg tudtam csinálni a 11 wint Real Madrid past and present csapattal és 98-as béla nélkül mert szimplán utálom a való életben is.
https://www.futbin.com/22/squad/9246079
14 wint amúgy sem tudnék semmilyen csapattal szerintem, az a szint már az elastico szimulátor meg a kickoff glitch szimulátor.
Annyira nem is érdekel már,csak a szerencsejáték problémáimnak kell a pack opening szóval mindenki aki nem kell megy vissza a jobb upgradekbe Csak amiatt játszok még néha,hogy az olcsó swap packokhoz legyen meg a 10-12 token.
Pénzem meg úgysincs soha
Asszem az utolsó csapatom amivel pár rivalst toltam Van Der Sar Moments-Tots Cancelo,Flashback Varane,EoaE Chiellini, Martinez Quarta SS-Dinho prime,Dempsey SS,Spina SS,Felipe Anderson SS-Son SS,Best Moments volt.(Melóban nem tudok futbint használni ) Nem épp extra. De majd valamit még a végére összerakok.