Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ekissm
Kedvenc játékosaid: Zizou, R9, Ramos, Marcelo, Raúl, Modric, Kroos, Valverde

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ekissm » 2022. augusztus 15., hétfő 12:11

Elképesztő erőnléte volt a csapatnak. Öröm volt nézni. Vini, Nachho, Valverde nagyot ment. Rüdi a két helyezkedési hibáját leszámítva nagyon penge, meg kell szoknia az új védő vonalakat, mozgásokat és nagyon rendben lesz.

Benzema és Kroos nem érezték a tegnapit, van ez így, jövő héten megint jók lesznek.

Elképesztő a statisztikája is a meccsnek, közel 40 lövés, 68% labdabirtoklás és mindössze 4 szabálytalanság.

Egyébként Alaba nem rúghatná a szögeleteket is? :hmmm:

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 15., hétfő 11:25

Nika91127 írta:
reeed_ati írta: A tegnapi meccs annyiból jó volt megint, hogy rámutasson arra a tényre, ha Benz kidől, vagy nincs formában, akkor nagyon meg leszünk lőve és ez a szezonba is kerülhet akár.
Továbbra is bőven elférne itt egy Cavani a padra, nem hinném, hogy nemet mondana nekünk, akár egy 1+1éves szerződéssel, csökkentett fizuval. :)
Cavani már nem free agent, nem?
De és Spanyolországba akar jönni. Villarreal volt emlegetve legutóbb.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. augusztus 15., hétfő 11:23

reeed_ati írta: A tegnapi meccs annyiból jó volt megint, hogy rámutasson arra a tényre, ha Benz kidől, vagy nincs formában, akkor nagyon meg leszünk lőve és ez a szezonba is kerülhet akár.
Továbbra is bőven elférne itt egy Cavani a padra, nem hinném, hogy nemet mondana nekünk, akár egy 1+1éves szerződéssel, csökkentett fizuval. :)
Cavani már nem free agent, nem?

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. augusztus 15., hétfő 11:12

A tegnapi meccs annyiból jó volt megint, hogy rámutasson arra a tényre, ha Benz kidől, vagy nincs formában, akkor nagyon meg leszünk lőve és ez a szezonba is kerülhet akár.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. augusztus 15., hétfő 11:07

dzsi91 írta:
Tjacks írta:

Ez papíron jól hangzik, de ehhez kellene hogy CR engedjen az egoból, nem is kicsit. Felejtős.
Szerinted nem engedne az egójából,hogy megint egy versenyképes csapatban legyen ez után a united után? Szerintem ingyen is visszajönne és bármit bevállalna.
Röviden: Nem.

Nem látom magam elött hogy CR csücsül a padon Benzema helyetteseként. Már pedig most rohadtul csak így tudom elképzelni az Ő szerepkörét a csapatmorál megtartása végett. Egyben vagyunk, jó ez így most. Persze értem a te felvetésed, nekünk kéne egy tartalék center, Ő menni akar, csapata se marasztalja, ideális lenne papíron mindenkinek. Kezdőjátékosként szerintem már többet ártana mint használna az Ő jelenléte.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 15., hétfő 11:04

dzsi91 írta: Szerinted nem engedne az egójából,hogy megint egy versenyképes csapatban legyen ez után a united után? Szerintem ingyen is visszajönne és bármit bevállalna.
Biztosan, aztán tartana 2 hónapig a nagy változás nála. :D Ő ilyen személyiség, nem fog megváltozni senki kedvéért.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. augusztus 15., hétfő 10:56

Tjacks írta:
dzsi91 írta: Igazából akárhogy nézem, egy öreg Céronaldoval ez megint egy bl liga esélyes keret lenne. Így is az csak ha benzema kidől kampec.
Ez papíron jól hangzik, de ehhez kellene hogy CR engedjen az egoból, nem is kicsit. Felejtős.
Szerinted nem engedne az egójából,hogy megint egy versenyképes csapatban legyen ez után a united után? Szerintem ingyen is visszajönne és bármit bevállalna.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. augusztus 15., hétfő 10:00

Teljesen rendben volt a meccs.Camavinga volt nálam gyenge,de mindenkinek lesz rossz meccse.
Azért érződik,hogy szezon eleje van.
Ami viszont már most látszódott hogy fizikailag az Almeriat a második félidő elejére teljesen felőrölték a fiúk.Na erre azért nem számítottam. :lol: Ez brutál jót jelent. :salute:
Így tovább fokozatosan javulni kell és okés lesz minden.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. augusztus 15., hétfő 9:54

wZoLee7 írta: Én pozitív vagyok, a kp nagyon jó, a védelem közepe is beton lesz, de ennyire szar szélső védős játékot nem bír el a csapat. Mendy legalább hátul jó ha már elöl semmi, de LV, mindenhol szar. Az veri meg aki csak akarja, beadni nem tud, hosszútávon a játéka majd meccsekbe kerülhet.
Tetszett a bátor kezdő, a cserék jöttek folyamatosan, mi csak jobbak leszünk, pont ilyen kicsit nehezen induló első meccset vártam
Keblemre cimbora..
Nem volt igazából tegnap semmivel se nagy baj, de ezt a LV a jobbhátvéd dolgot teljesen el kell engedni. A csávó egy jobbszélső, az veri át, aki nem akarja.. szép meg aranyos, hogy fut, melózik, mint a gép, de oda nem (csak) ez kell.
Bodrit, a 6 éves kisfiamat, a féléves keresztfiamat, bárkit hamarabb kell jh-be rakni, mint LV-t, menjen szépen előre, hátha elrak még 4-5 gólt (ez simán benne van).

Szóval a meccs. Kezdő egyébként telj. ok volt, megnyugtató látni, hogy Carlo szerencsére legalább annyira ért a dologhoz, mint én (kis pihenő Modricnak, ill. pedagógiailag nagyon fontos kezdetés Cama+Tchouaméni felé --> bízok bennetek, ügyesek vagytok..). Ez a megyekettes rúgdelőre-fussutána gól mondjuk mindig fáj ha ilyet kapunk.. De a csapat jól reagált, odaszögeztük őket a kapuhoz, volt sok helyzet.. Ha beakad Fede bombája, ha nem kotorja ki Benzi elől, ha, ha.... Működött a dolog, csak a gól nem jött.

De sztem Carlo végig nagyon jól csinált mindent. Jól vette ki Camát, jól állt át 424-re az egyenlítés előtt, aztán meg jól állt vissza a szokásos 433-ra. (itt annyi, hogy én Benzit vettem volna inkább le inkább, nem Vinit, sztem a hosszabbításban már kb. lépni se tudott, de van 1 hete pihenni, szóval egál).

És akkor egy kis kritika:
-LV kitárgyalva

-Rüdi: kb. az öltözőben maradt még, de amúgy jó lesz, fizikum, sebesség perfect, majdnem kiegyenlített egy szöginél utána

-Cama+Chouchou: szerintem rosszak nem voltak, de hogy jók sem, az tuti.. Az látszik, hogy pillérei lesznek ők ketten a jövő csapatának. Az az erő, sebesség, ami bennük van.. Áááá :lol: :lol: , hát rettegjen a világ, csak még össze kell szokniuk egymással, meg a csapat 80%-ával.. Am. nyakam rá, hogy a gálavédelemmel maguk mögött megint TOTÁL más lett volna minden, hisz azok már össze vannak szokva.. (Tchouaméni am. kicsit langyi volt az első NL meccsen is nyár elején, aztán jobb lett, jó kis kölyök, első igazi meccse volt nálunk)

-Hazi: sztem Ceba lefutotta. Az meleg.. Totál vonatszerencsétlenség a Hazi IC, ahhoz képest, hogy azt vártam, majd piszipaszi, háromszögek, lefordulások, meg anyámp**sája jön tőle, ugyanaz a semmi (amit irtóra sajnálok). Jelenleg ha ő+Mari 5-10 meccsen valami vállalható helyettesei lesznek majd Benzinek, összetehetjük a két kezünket.. Ez nem fejben semmi tőle, elfogyott alóla a test, a fizikum, a robbanékonyság.. Menjen centerbe a megnyert meccseken 20 percre, aztán felejtsük el ezt a pár évet.. Sajnálom, kár érte..

Celta is kemény dió lehet, de azért remélem valamelyik francia csikó megint kezdeni fog, nevetségesen gyorsabbak, robbanékonyabbak, erősebbek bárkinél és bárminél. Látszik, hogy nem kell csak a CMK-ban gondolkodni.. Jó lesz ez, hajrá!
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 15., hétfő 9:47

Tetszett a meccs, elsőre abszolút rendben volt. 30 lövés, felborult a pálya végig. Sok kontrát nem tudtak végigvinni, többségében gyorsan visszaszereztük, de azért megnyugtató, hogy Tibo várja végül ha átjutnak.

Vini ott folytatja ahol abbahagyta szerencsére, KAK még rozsdás, de pár meccs és ő is megjön. Védelem rendben, Vazquez a 2.félidőre feljavult, szeretjük az embert de Vini Tobi remélhetően jön majd a helyére hamarosan.

Tchouaméni még szokja a légkört, majd belejön. Nem mondanék még véleményt róla, nagyon kevés perce volt még, ha kapja majd szépen a meccseket látni fogjuk mi került ennyibe, az adottságai brutálak. A félidőben amúgy őt hoztam volna le nem Camavingát.

Carlo papának puszi, nagyszerűen meccselt, ha így fogja használni a keretet végig, akkor a címvédésekre abszolút esélyesek vagyunk. Egy last minute csatárigazolást azért el tudnék még viselni...
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2022. augusztus 15., hétfő 9:34

Halfkey írta:
Rodrigoban lehet bízni, hogy szintet lép,
A Leeds szurkolók ebben tuti bíznak is, Raphinhát pótolnia kellene :mrgreen:
Korán van még hogy correcteljem az autocorrectet :mrgreen:
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. augusztus 15., hétfő 9:22

Rodrigoban lehet bízni, hogy szintet lép,
A Leeds szurkolók ebben tuti bíznak is, Raphinhát pótolnia kellene :mrgreen:

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. augusztus 15., hétfő 9:06

Berti írta: Tavaly is a támadások 75% a bal oldalon ment. Mindenki tudta, hogy Vini töri fel a védelmet és emiatt a 2 ember rajta szinten minden meccsen megvolt. Ezzel viszont az a "probléma", hogyha átverekedi magát a két emberen (ami legrosszabb esetben 1/5 alkalommal megtörténik) úgy egy eltolódott védelem van már előtte, ami instant gólhelyzet.
Nincs azzal baj, hogy egyoldalú az egész, mert ezt is lehet fegyvernek használni, de már tavaly is láttunk jeleneteket, amikor Rodry is vert meg védőt/ket és ha ezt a következő szintre emeli ebben a szezonban, akkor nem lesz gond. Fede is beton, ha van területe akkor bármelyik balbekket lefutja, szóval nem néz ez ki rosszul.
A két francia fogaskerék a darálóban kell megtalálja magát, aztán nincs kegyelem. >:]
+1. ezért nem rinyálok feltétlenül én sem. Fedének terület kell - vagy lecsorgó labdák, van kakaó a lövéseiben :ozil: - Vini ezt megoldja neki. Fede idén fixen "megnyerte" azt a posztot.

Annyira nem is bánom ha LV a jobb bekk, mert Fede és Rodrygo gyorsak és fegyelmezetten visszazárnak. a gond ott van amikor Asensio van LV elött. Szerintem. :)

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2022. augusztus 15., hétfő 8:58

Tavaly is a támadások 75% a bal oldalon ment. Mindenki tudta, hogy Vini töri fel a védelmet és emiatt a 2 ember rajta szinten minden meccsen megvolt. Ezzel viszont az a "probléma", hogyha átverekedi magát a két emberen (ami legrosszabb esetben 1/5 alkalommal megtörténik) úgy egy eltolódott védelem van már előtte, ami instant gólhelyzet.
Nincs azzal baj, hogy egyoldalú az egész, mert ezt is lehet fegyvernek használni, de már tavaly is láttunk jeleneteket, amikor Rodry is vert meg védőt/ket és ha ezt a következő szintre emeli ebben a szezonban, akkor nem lesz gond. Fede is beton, ha van területe akkor bármelyik balbekket lefutja, szóval nem néz ez ki rosszul.
A két francia fogaskerék a darálóban kell megtalálja magát, aztán nincs kegyelem. >:]

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2022. augusztus 15., hétfő 8:26

Én is pozitív vagyok, szerintem is jó a keret. Elfogadom a ha Hazard lesz Benzema helyettese, vagy csapat szinten pótoljuk, de a jobb oldalra elderne valaki. Fede nem jobbszélső , Lucas meg nem hátvéd. Tavaly is velük nyertünk szóval "good enough", de mi lenne ha ott is olyanok játszanának akiknek az a posztja.

Rodrigoban lehet bízni, hogy szintet lép, de Carvajal nem fog egy szezonon keresztül klasszis teljesítményt hozni ott.

Tegnap is volt egy stat ami mutatták 35 támadás bal oldalon 4(?) a jobb oldalon. Így nagyon könnyű lesz vinit is levedekezni. Tegnap is mindig jutott rá 2, ha nem 3 védő.

Egyébként első meccsnek jó volt, nyomtunk, volt egy rakás helyzet és megvan a 3 pont. Semleges nézőnek szerintem nagyon agyin jó meccs volt - pláne az első félidő. Az, hogy egy páran nem brillíroznak az normális.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. augusztus 15., hétfő 8:14

Szerintem Hazard nem lett volna ott rossz, csak indokolatlanul mindenki kiment balszélsőnek és onnan akart játszani a kapura.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 15., hétfő 8:11

Realista24 írta: Ancelotti: “Tchouameni & Camavinga have not shown the quality that I see in training, it’s normal, this shirt is very heavy.” @tjcope
akkor hazardtol azt lattuk amit edzesen is :mrgreen:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. augusztus 15., hétfő 8:00

Én pozitív vagyok, a kp nagyon jó, a védelem közepe is beton lesz, de ennyire szar szélső védős játékot nem bír el a csapat. Mendy legalább hátul jó ha már elöl semmi, de LV, mindenhol szar. Az veri meg aki csak akarja, beadni nem tud, hosszútávon a játéka majd meccsekbe kerülhet.
Tetszett a bátor kezdő, a cserék jöttek folyamatosan, mi csak jobbak leszünk, pont ilyen kicsit nehezen induló első meccset vártam

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 15., hétfő 7:29

Realista24 írta: Ancelotti: “Tchouameni & Camavinga have not shown the quality that I see in training, it’s normal, this shirt is very heavy.” @tjcope
Igaza van, tucsinal fel kell szakadnia a gatnak, egyelore totyogas megy pogbastyle. Ki kell zarnia mindent, aztan csak jatszani.
Caminal nem tudom mi van, ott is fejben van vmi, mert eloszezonban gecibeton volt.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 15., hétfő 7:23

Ancelotti: “Tchouameni & Camavinga have not shown the quality that I see in training, it’s normal, this shirt is very heavy.” @tjcope
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: