Készítek egyet.halamadrid írta:Valaki küldjön már egy képet/linketKi ez a kalapos macskajancsi baz+? Csak most latom.
Vége a nyaralásnak, nincs spíler.
Értékeld a legutóbbi meccset
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Valaki küldjön már egy képet/linketKi ez a kalapos macskajancsi baz+? Csak most latom.
Vége a nyaralásnak, nincs spíler.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
A amin ment a röhögés, a stúdióban szereplő Bíró Dávid nevű szakértőn van, Spíler2.
Vini, Tchouaméni nagyot ment ma, Modric MVP teljesen megérdemelt.
Vini, Tchouaméni nagyot ment ma, Modric MVP teljesen megérdemelt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lordgabi 2022. augusztus 20., szombat 23:57-kor.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Egy kis érdekesség. Néztem a bajnoki sorsolást egész szeptember, oktober, novemberben Madridban leszünk, nem kell utazni más városba. Azért ez így vbre készülve vmit számíthat.
Oktober kozepen van egy elche meccsünk, de a többi Madridban lesz.
Oktober kozepen van egy elche meccsünk, de a többi Madridban lesz.
Toni
Mondjuk az az év nem sikerült rosszul bajnoki szempontból, 84 gólt összenyestünk, de ami volt rögtön augusztusban Sevilla ellen a Szuperkupában, aztán a szokásos BL blama... hamar bele is bukott a kövi szezonban. Akkor is egy harmadik ligás csapat ellen buktunk a kupában.Tjacks írta: Ne bántsd a cipészt, első évben egész komolyan összerakta a csapatot , volt ott sneijder alázás kérem szépen
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ne bántsd a cipészt, első évben egész komolyan összerakta a csapatot , volt ott sneijder alázás kérem szépenSierra írta:Fú hidegráz milyen arcok voltak anno a csapatnál.pheco írta: Szerintem Gago, Drenthe, Heinze stb akik kapták a füttyöt Sötét időket éltünk át és pont akkor sikerült bajnoki címet védeni
Elképesztő minőség volt Aztán csodálkoztunk, hogy egy Roma kiejtett minket.
Az is kisebb csoda, hogy Schusterrel címet védtünk jah.
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
https://www.youtube.com/watch?v=N2HhXVNlj68&t=2763sSierra írta:Ez mondjuk érdekes, én erre nem is emlékszem.kecsu10 írta: de amikor először átélte, hogy a Bernabeu őt fütyüli, azt nehezen dolgozta fel
Kb közönségkedvenc volt a pali, rá is szolgált, mindig odatette magát ha játszott, csak sajnos sokat volt sérült. Nem rémlik, hogy kifütyülték volna. Persze rohadt régen volt már.
Érdemes meghallgatni más, sok érdekes dolgot is elmond. Illetve van még egy beszélgetése Rio-val is, abban is megjegyzi, hogy Madridban még nagyobb volt a nyomás, mint a MU-ban.
https://www.youtube.com/watch?v=p-4H_RwH0Jc&t=1759s
Ezt is megtaláltam.
Fú hidegráz milyen arcok voltak anno a csapatnál.pheco írta: Szerintem Gago, Drenthe, Heinze stb akik kapták a füttyöt Sötét időket éltünk át és pont akkor sikerült bajnoki címet védeni
Elképesztő minőség volt Aztán csodálkoztunk, hogy egy Roma kiejtett minket.
Az is kisebb csoda, hogy Schusterrel címet védtünk jah.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem Gago, Drenthe, Heinze stb akik kapták a füttyöt Sötét időket éltünk át és pont akkor sikerült bajnoki címet védeniSierra írta:Ez mondjuk érdekes, én erre nem is emlékszem.kecsu10 írta: de amikor először átélte, hogy a Bernabeu őt fütyüli, azt nehezen dolgozta fel
Kb közönségkedvenc volt a pali, rá is szolgált, mindig odatette magát ha játszott, csak sajnos sokat volt sérült. Nem rémlik, hogy kifütyülték volna. Persze rohadt régen volt már.
Ez mondjuk érdekes, én erre nem is emlékszem.kecsu10 írta: de amikor először átélte, hogy a Bernabeu őt fütyüli, azt nehezen dolgozta fel
- Süti
Így van, gondolom tudják hogy a lényeg az lenne, hogy látom rajtatok edzésen hogy ott a minőség, ezt kellene pályán is, és nem az, hogy vékonyak vagytok a csapatba.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Szerintem ez pont nem nyomás, hanem dícséret - azt mondja hogy edzésen mutatják a qualityt, nincs gond, majd belejönnek élőben is.
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Múltkor hallottam RVN-t az Oxford Unionnal beszélni, s ott elmondta, hogy az MU-nál is nagy volt a nyomás,de amikor először átélte, hogy a Bernabeu őt fütyüli, azt nehezen dolgozta fel. No mármost ő a pályája csúcsa után volt egy kicsivel, tapasztalt játékos, és még őt is megtörte, nemhogy ezeket a gyerekeket. Fel kell nőni fejben is a feladathoz, és nem feladni az első kudarcok után. Akklimatizálódni kell a győzelemhez is. Múltkor egy F1 podcastben hallottam, hogy az ember hozzá tud igazodni a győztes és a vesztes identitáshoz is. Előbbit kell a két gyereknek megtanulni. (Személyes véleményem szerint Cama a képzettebb játékos, de Csucsu is lehet jó és hasznos ember a saját stílusában és pozíciójában).Süti írta: Szerintem meg az öreg már dolgozott pár játékossal, + naponta találkozik velük, gondolom látja hogyan lehet őket motiválni, helyrerakni.
- Süti
Szerintem meg az öreg már dolgozott pár játékossal, + naponta találkozik velük, gondolom látja hogyan lehet őket motiválni, helyrerakni.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
ez mondjuk egy felesleges nyomásgyakorlás a fiatalokra.Realista24 írta: Ancelotti: “Tchouameni & Camavinga have not shown the quality that I see in training, it’s normal, this shirt is very heavy.” @tjcope
Cama amúgy alig volt játékban, Tchouameninek volt 2-3 suta megmozdulása, de alapvetően nem volt rossz szerintem.
De se Kroos, se Modric nem tündökölt, előbbi szerintem még néha lassította is a játékot pár lassú keresztlabdával, a szögleteiről nem is beszélve.
Cama meg hozta a kötelező sárgát, bár szerintem az teljesen szükséges taktikai lerántás volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Tegnap a szögleteink nagy része semmit nem ért, az ilyen lágyan beívelt, gyenge labdákat a legkönnyebb lereagálni a védőknek.dortev írta:Én nem bánnám, de nem hiszem, hogy Kroos a probléma, mert bármikor kiosztja a félpályás patent labdáit. Egyszerűen nincs elképzelés a pontrúgásainkban, legalábbis én nem látok, és ezen még Beckham sem segítene. Ez belefért CR, Ramos és Bale idejében, de már nincs olyan játékos, aki egyszerre jól is fejel, és az esetek többségében meg is veri a védőjét. Gyakorlatilag Benzema az aki jól fejel, de ha ráállítanak egy verőnégert, akkor vége a levegőben a potenciálunknak.ekissm írta: Egyébként Alaba nem rúghatná a szögeleteket is?
Okos, jól begyakorolt figurákra kéne ilyenkor rámenni (ami több, mint az anno unásig ismételt kisszögletből hazaadás), mert jó lövőink vannak, de ez meg már nem a pontrúgásért felelős játékos területe.
Benzema, Tchouaméni, Rüdiger, Casemiro mind remekül fejelő játékosok, csak oda kell tenni a bogyeszt a fejükre.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Én nem bánnám, de nem hiszem, hogy Kroos a probléma, mert bármikor kiosztja a félpályás patent labdáit. Egyszerűen nincs elképzelés a pontrúgásainkban, legalábbis én nem látok, és ezen még Beckham sem segítene. Ez belefért CR, Ramos és Bale idejében, de már nincs olyan játékos, aki egyszerre jól is fejel, és az esetek többségében meg is veri a védőjét. Gyakorlatilag Benzema az aki jól fejel, de ha ráállítanak egy verőnégert, akkor vége a levegőben a potenciálunknak.ekissm írta: Egyébként Alaba nem rúghatná a szögeleteket is?
Okos, jól begyakorolt figurákra kéne ilyenkor rámenni (ami több, mint az anno unásig ismételt kisszögletből hazaadás), mert jó lövőink vannak, de ez meg már nem a pontrúgásért felelős játékos területe.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A hozzáállása és a fizikuma tekintélyt parancsoló (a haja is??), viszont a rotálással ott vigyázni kéne, látszik az összeszokottság hiánya, és hogy a chelseaben tök más volt a szerepe és más volt a rendszer, ez azért nagy veszélyforrás lehet a helyezkedéseknél meg a támadók leosztásánál. Én már csak ezért is mennék a sokszor mantrázott védelemmel, amiben Mendy a pados.ekissm írta: Rüdi a két helyezkedési hibáját leszámítva nagyon penge, meg kell szoknia az új védő vonalakat, mozgásokat és nagyon rendben lesz.
Nem illik.
Azért az a 29/15 kapuralövés elég imponáló. 15 szöglet meg no comment. Rekord lett az? Mert az első félidei szögletek száma elvileg rekord lett.