Real Madrid vs. Barcelona
- Mester77
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
SHAKIRA FINALLY SPOKE
“It's true, he cheated on me. But that's not a reason to feel ashamed. Shame is believing that Pedri is better than Camavinga "
-Shakira
“It's true, he cheated on me. But that's not a reason to feel ashamed. Shame is believing that Pedri is better than Camavinga "
-Shakira
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mezei foteldrukker ezt nem tudja reálisan megitelni.
Nyilván könnyű ramondani hogy 100%, hogy nem igazolnek oda...
Nyilván könnyű ramondani hogy 100%, hogy nem igazolnek oda...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
András az üdítő kivétel. A 2 fia neve valszeg Albert és Flórián. Neki elhiszem
Auba barcába igazolása egyébként telj. elfogadható, hívta egy jó csapat, amelyik nem a kedvence, de jobb, mint ahol volt. Kb ennyi történt.
Auba barcába igazolása egyébként telj. elfogadható, hívta egy jó csapat, amelyik nem a kedvence, de jobb, mint ahol volt. Kb ennyi történt.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Dehogynem tudnal. Jonne az ujpest, hogy tessek, itt egy projekt (ahol jo esellyel legalabb 1-2 kupat nyerhetnel is), te vagy a kezdocsatar, evi 10 millio euro, mikozben te mezokovesden jatszottal es a fradi sosem keresett meg es nem is fog.ANDS írta:Fradi drukkerként én nem tudnék Újpest mezben bármit is csinálni.zsuninnyo írta: Ezek elegge alszent gondolatok. Jott a Barcelona lehetoseg, az hulye, aki nem elt volna vele a helyeben, es kesz. Egy jatekostol azt elvarni, hogy na majd ha a Real megkeres, de addig amugy szopatom magam, nem megyek el mashova, mert hatha jon a Real. Ha meg nem fog, akkor nem baj, jol elbasztam a karrierem.
Ti is igy dontenetek, ez 100%.
De különbözőek vagyunk.
Amúgy aki nem akar a Realban játszani, annak az a legfőbb ismertetőjele, hogy más csapatban játszik, mint pl. Mbappe. Mondhat, nyilatkozhat ő bármit, de a PSG játékosa maradt, és ezek a tények.
A lelkes Madridistákat kellene megbecsülni, ha Asensio, Mariano, Lv, akkor is.
Ez tipikus kibickedes.
Tapasztalatbol beszelek, munka soran ugyanezeket lattam/ ateltem/ mondtam. Teljesen mas kivulrol beleszolni, mint amikor ott van elotted a szerzodes.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Én 34, mindjárt 35 leszek, de nem.. Sose .. És 3 éve is nem lett volna.Dupla D írta: Lehetne egy kérdés, hogy 32 évesen, ha megkeresne a Barca, de semmi esélyed nem lenne a Realba kerülni, akkor Real drukkerként a Barcába igazolnál-e.
Pedig kicsi vagyok, nem értem miért nem figyeltek még rám fel
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Előre akart lépni, mi nem hívtuk, több esélye nem lett volna, a Barcara sem.___Samy___ írta: En csak azt mondtam, hogy ha annyira kedvenc a Real meg annyira itt akart egesz eleteben focizni, akkor most ezt hogy tudja megtenni a kozvetlen rivalisnal.
De mondom, lehet en vagyok forditva osszerakva. Ez nekem nem menne a helyeben, az fix.
Nincs ezzel nagy gond, attól még kedvelhet minket továbbra is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
Nyilvánvalóan az idézett 8 évvel ezelőtti nyilatkozata eléggé árnyalja a dolgot, mivel azóta lehet megutált minket. Én csak annyit mondok, ha ez a csapat valakinek az álma, az nem megy el a legnagyobb riválishoz. Nem hiszem, hogy máshol nem találta volna meg a helyét, mert elég jó játékos ahhoz, hogy top csapathoz kerüljön. Ő a barcát választotta, nincs ezzel baj. De a mai világban azon se kell meglepődni, hogy valakinek a karrier meg a pénz többet ér holmi ígéreteknél és álmoknál.zsuninnyo írta: Ezek elegge alszent gondolatok. Jott a Barcelona lehetoseg, az hulye, aki nem elt volna vele a helyeben, es kesz. Egy jatekostol azt elvarni, hogy na majd ha a Real megkeres, de addig amugy szopatom magam, nem megyek el mashova, mert hatha jon a Real. Ha meg nem fog, akkor nem baj, jol elbasztam a karrierem.
- RealMadridFanatic
Erre nincs valasz. Embere valogatja, milyen a motivacioja, mennyire eros mentalisan... Ha az Arsenalban mar nagyon rosszul volt es egy lehetosege volt, a Barca, akkor siman el tudom fogadni annak ellenere is, ha elotte madridistanak vallotta magat. Keveseknek adatik meg a Real hivasa, nem varhat ra elete vegeig.
A mi helyzetunkben meg vegkepp megitelhetetlen. O nyilvan igy is euro milliomos, ilyen helyzetben valoszinuleg el tudnam engedni a barcelonai lehetoseget.
A mi helyzetunkben meg vegkepp megitelhetetlen. O nyilvan igy is euro milliomos, ilyen helyzetben valoszinuleg el tudnam engedni a barcelonai lehetoseget.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Ezek elegge alszent gondolatok. Jott a Barcelona lehetoseg, az hulye, aki nem elt volna vele a helyeben, es kesz. Egy jatekostol azt elvarni, hogy na majd ha a Real megkeres, de addig amugy szopatom magam, nem megyek el mashova, mert hatha jon a Real. Ha meg nem fog, akkor nem baj, jol elbasztam a karrierem.
- ___Samy___
En csak azt mondtam, hogy ha annyira kedvenc a Real meg annyira itt akart egesz eleteben focizni, akkor most ezt hogy tudja megtenni a kozvetlen rivalisnal.
De mondom, lehet en vagyok forditva osszerakva. Ez nekem nem menne a helyeben, az fix.
En ugy gondolom, aki a Real Madridot kedveli vagy szivleli, az egyutt jar azzal, hogy a katalanokat nem csippantja. Sztem Auba nem volt ennyire elkotelezett, csak a nagyapja miatt szeretett volna itt jatszani.
En ugy gondolom, aki a Real Madridot kedveli vagy szivleli, az egyutt jar azzal, hogy a katalanokat nem csippantja. Sztem Auba nem volt ennyire elkotelezett, csak a nagyapja miatt szeretett volna itt jatszani.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Lehetne egy kérdés, hogy 32 évesen, ha megkeresne a Barca, de semmi esélyed nem lenne a Realba kerülni, akkor Real drukkerként a Barcába igazolnál-e.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Nem tudom felfogni hogy gondoljátok hogy nem kellett volna mennie. Nyilván jöttek hozzánk is az ügynökei házalni, nem kellett nekünk. Akkor inkább rohadjon meg?
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Hát a másik opció úgy tűnt,hogy a "megrohad az Arsenalban" lesz Szerintem ha ott nem megy a Barcába,már csak lefele tarthatott volna neki az út szakmailag, ahogy próbáltam is jelezni a Monacoval.k!ll3rcsöcs írta: Az egész ott megbukik, hogy ha lenyilatkozta évekkel ezelőtt, hogy gyerekkori álma a Real Madridban játszani, akkor az hogy tud elmenni Barcelonába? Ezek szerint nem igazi madridista. Szép dolog, hogy a papának megígérte, de jobb is, hogy nem várt ránk.
Nem volt titok a Real,felvállalta,Realnak nem kellett soha.
Karrier szinten ez egy upgrade volt.
Más helyzetnek tartom mikor a 20as éveik elején járó játékosok mondanak valamit majd mennek a másik klubba bármelyik másik PL csapat helyett pl.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
Az egész ott megbukik, hogy ha lenyilatkozta évekkel ezelőtt, hogy gyerekkori álma a Real Madridban játszani, akkor az hogy tud elmenni Barcelonába? Ezek szerint nem igazi madridista. Szép dolog, hogy a papának megígérte, de jobb is, hogy nem várt ránk.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Szuper,és ő ezt honnan tudta volna. Ne már. Arsenalban ennyi volt neki eleve,milyen hülye gondolkodás,hogy vár,HÁTHA elhozza a Real nyáron...cserének. Főleg,hogy akkor még tök egyértelműnek tűnt Mbappé,akkor meg főleg nem lett volna helye. Volt kis túlzással 10 év megvenni,32 évesen nehogy már ez a döntés legyen gond.___Samy___ írta: Lehet iden megvettuk volna, nem tudni. Sosem lehet tudni mikor alakulnak ugy a dolgok, hogy itt kosson ki. Igy viszont mar biztosan nem fog itt jatszani, ha marad a seggen, akkor meg lett volna eselye.
Ha meg nem vitte volna a Real akkor meg bszhatta volna,hogy az Arsenallal is jobban elmérgesedik a viszony,nem játszik,de nyáron már a Barcának se biztos hogy kell. Aztán mehetett volna Monacoba vagy valahova...
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- ___Samy___
Lehet iden megvettuk volna, nem tudni. Sosem lehet tudni mikor alakulnak ugy a dolgok, hogy itt kosson ki. Igy viszont mar biztosan nem fog itt jatszani, ha marad a seggen, akkor meg lett volna eselye.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- h3x0r
Az anyja spanyol, Madrid kornyekerol. Dortmund jatekoskent tobbszor is elmondta, hogy itt szeretne jatszani, de mi egyszer sem tettunk neki ajanlatot. 32 evesen mit kellett volna tegyen? Varjon 40 eves koraig, hatha Perez egyszer csak leigazolja?___Samy___ írta: Akkor lehet en vagyok forditva osszerakva, de nekem ez alapjan ugy tunik, hogy megsem akart annyira itt jatszani.
Itt már amúgy sem játszott volna. Akkor miért ne?! Soha nem nyilatkozta, hogy utálja Barcelonát.___Samy___ írta: Akkor lehet en vagyok forditva osszerakva, de nekem ez alapjan ugy tunik, hogy megsem akart annyira itt jatszani.
A kettő amúgy szerintem nem üti egymást. Sok jóval nagyobb játékos jatszott mindkét oldalon.
- ___Samy___
Akkor lehet en vagyok forditva osszerakva, de nekem ez alapjan ugy tunik, hogy megsem akart annyira itt jatszani.
Valószínűleg azért, mert minket nem érdekelt, és már jóval harminc fölött van. És ki akarna Angliában lakni, ha lakhat Spanyolországban___Samy___ írta: Ezert sem ertem, hogy akkor minek igazolt a Barcaba. Gyakorlatilag a nagyapjanak tett igeretet egy az egyben elvagta.