Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 18., csütörtök 12:21

halamadrid írta: Casemiro is inclined to accept the proposal from Manchester United. @relevo
United to offer €60M for Casemiro, Real Madrid want €80M, they’ll meet in between at €70M. @relevo

Azért kicsit fura, hogy már elindult a szezon és ilyen simán elengedünk egy alapembert. Akkor már menjünk rá Nkunkura.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. augusztus 18., csütörtök 12:14

Azok után, hogy ilyen Rabiot meg Arnautovic féléket nem sikerült elvinniük elég rosszul fog esni, ha pont Casemirot sikerül. :kivagyhe:

Szerintem továbbra is marad egyébként.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. augusztus 18., csütörtök 12:12

Casemiro is inclined to accept the proposal from Manchester United. @relevo
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2022. augusztus 18., csütörtök 10:38

Donát írta:
Realista24 írta: JUST IN: Casemiro is seriously thinking about Man United’s offer. @MarioCortegana

:angry:
A semminél alig jelentenek többet ezek a hírek. Maradni fog.
Azt hiszem az idei Mbappe mizéria után, nehéz azt mondani, hogy bármi biztos.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. augusztus 18., csütörtök 10:36

Sierra írta:
ateeemadrid írta: Ha eladjuk is biztos vagyok benne amúgy, hogy nem hozunk abból a pénzből senkit, úgyhogy pláne maradjon.
Jött Aurélien. Minek jönne még egy kp-s?

Case nélkül is van egy Csuaméni, Camavinga, Valverde, Modric, Kroos, Ceballos kp sor, ami mennyiségben és minőségben is megvan.
Nem mondtam, hogy kps.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. augusztus 18., csütörtök 9:58

Realista24 írta: JUST IN: Casemiro is seriously thinking about Man United’s offer. @MarioCortegana

A semminél alig jelentenek többet ezek a hírek. Maradni fog.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 18., csütörtök 9:56

ateeemadrid írta: Ha eladjuk is biztos vagyok benne amúgy, hogy nem hozunk abból a pénzből senkit, úgyhogy pláne maradjon.
Ebben én nem lennék olyan biztos. Nem hiszem, hogy komolyan felmerült volna bármelyik nyári szkenárióban Case eladása, ha megtörténik ez bőven megkavarhatja az eddigi stratégiai nyugalmat :D

Vannak fiatalok akiket évek óta figyelünk, simán hozhatunk vkit közülük. Ugye mondta Perez, hogy "Nem lesz több igazolás míg nem lesz eladás".

De tovabbra is remélem, hogy Casének több esze van ennél.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. augusztus 18., csütörtök 9:18

Sierra írta:

Case nélkül is van egy Csuaméni, Camavinga, Valverde, Modric, Kroos, Ceballos kp sor, ami mennyiségben és minőségben is megvan.
Ha Fede a középpályán van, akkor nincs jobbszélsőnk (Rodry jó, de nem 50 meccses játékos), de Ceba maradhat egy beugrós szerepben. Ha Fede marad a jobbon, akkor Cebát többet KELL használni (különben megint kifingatjuk Kroos+Modricot) és azon túl, hogy a szíve a helyén, a többiről engem még nem győzött meg..

Jól hangzik, hogy van 6 középpályás akkor is, ha lép Case, de igazából csak 4 marad.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 18., csütörtök 9:02

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. augusztus 18., csütörtök 8:51

Ha eladjuk is biztos vagyok benne amúgy, hogy nem hozunk abból a pénzből senkit, úgyhogy pláne maradjon.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 18., csütörtök 8:43

JUST IN: Casemiro is seriously thinking about Man United’s offer. @MarioCortegana

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 18., csütörtök 8:35

Hűha, azért elég sok helyen lehozták már. Igaz, kb mindegyik ugyanazt. Én is sajnálnám ha lépne, mert a fiatalok sokat tanulhatnának tőle, de nem tudnék rá haragudni, ha végül elmenne. Viszont remélem Perezék is tisztában vannak az értékével, és 80 alatt szóba se állnak a vörös gecikkel. :D

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. augusztus 18., csütörtök 8:28

Én azért próbálom kicsit reálisan nézni a dolgokat, ezekkel a 100 meg 120 milliókkal.

A tag februárban 31 éves, az elmúlt egy évben 70 millióról 40 millióra esett vissza a piaci értéke. Persze volt pár klasszis meccse (bár ahogy írta róla valaki, a BL-ben leginkább csak a döntőben, az elődöntőben meg a negyeddöntőben is onnan lett más a játék képe, hogy ő lement), de összességében nem zárt egy jó szezont, valamint az előtte lévő szezon sem volt igazán jó. Hozza még rutinból amit tud, néha kicsivel többet, néha kicsivel kevesebbet, de az extra az már csak ritkán jön ki.
Lehet ő is úgy van vele, hogy itt már nem tudná hozni konstansan azt amit ő is elvárna magától, megnézné máshol. Ugyanez volt valszeg Varane fejében is. Persze, hogy miért egy MU-t választanak új kihívásnak azt nem tudom, de szerintem utólag már Varane sem tudná megmondani. Grat neki innen is :agree:

Ha menni akar és 80 millió körül adnak érte, el kell engedni.
Sajnos nem azt kell nézni, hogy mekkora top1 volt régen, mert nem a múltat fogja megfizetni valaki, hanem a jelent.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 17., szerda 22:05

min 120 millio kocsogok. es csak akkor ha case akar menni
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. augusztus 17., szerda 22:03

🚨| It's very possible that Casemiro will ask to LEAVE Real Madrid in the next few hours. @jpedrerol #rmalive

🚨| Casemiro has gotten calls from many teams in the last few months, but none are as interesting as Manchester United. @marca #rmalive

🚨🌕| Manchester United would DOUBLE Casemiro's current salary. He's thinking about the offer. @Santos_Relevo #rmalive

🚨💣 With every passing minute Casemiro's exit becomes closer to REALITY. @marca to @RM4Arab #rmalive

🚨🌕| Manchester United are determined to sign Casemiro:

• They are willing to pay around €80M.

• Tempting offer to the player: double the salary.

• Casemiro annoyed with some of the club's decisions, is thinking about it.

@Santos_Relevo @relevo #rmalive :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ELSiete 2022. augusztus 17., szerda 22:06-kor.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 17., szerda 21:59

Pad'em írta: Nottingham Forest want Odriozola, and he would WELCOME a move to England. @diarioas

Pont írtam egy hete, hogy Angliába kéne küldeni, 2-3 év múlva ő is elmenne 60-ért mint Cucu.
25 milliot siman legombolhatnank roluk
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. augusztus 17., szerda 21:22

Pad'em írta: Nottingham Forest want Odriozola, and he would WELCOME a move to England. @diarioas

Pont írtam egy hete, hogy Angliába kéne küldeni, 2-3 év múlva ő is elmenne 60-ért mint Cucu.
Cucu már itt is komolyat ment, nem is értettem, hogy nem kell a Barcának. Odriozola meg senkinek se kell igazán.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 17., szerda 20:59

Nottingham Forest want Odriozola, and he would WELCOME a move to England. @diarioas

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. augusztus 17., szerda 19:59

Marcelo, ha visszavonulna, azonnal leultetnem sokadik edzonek a padra.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. augusztus 17., szerda 19:52

Remy írta: Reiner közel a Gironahoz. Loan.
Pedig de közel volt :(

Vissza: