Galacticos írta:
raul 4 ever írta:
Tegyük fel Mendy is megsérül, Cama, Eder összeszed 5 sárgát, Modricot, Carvát meg néha pihentetni is akarod, akkor ki a balhátvéd, ki a középpályán a csere? Felküldöd a Nacho-Vallejo duót középen?
Nálam csak problémát szülne, ha elmenne Case.. Nem 2 meccs lesz a szezonban, hanem 60 kb.. Me no like this.
Persze,meg mi van akkor ha a keret osszes vedoje eltiltott lesz egy meccsen, a castillasok covidosak lesznek, az utanpotlas jatekosok serultek egytol egyig akkor ki se allunk.
Nem azert van szukseg casemirora mert mivan akkor ha 50dolog epp ugy all ossze ahogy nem fog, hanem alapbol a keret legjobb 6osa, csuameni egyelore kb egy igeret, akin valoszinuleg oriasi a nyomas a vetelara miatt. Volt eddig a monacoba, most meg a bl cimvedonel kene majd potolni hirtelen,minden idok egyik legeredmenyesebb kozeppalyas triojanak egyik alapjat. Na ez a kemeny, nem a feltevesek.
Még egyet is értek veled, de "mán megin kötexel"
Ha meg ezt írom, abba kötnek bele, hogy Tchouaméni így-úgy milyen fasza játékos.
Case elvesztése minden szempontból szar, ha most eligazol, hétvégén ha nyerni akarunk, 2 lehetőség lesz a kezdőben: Cama, vagy Tchouaméni. Aztán az összes többi poszton meg van kötve a kezünk:
Modric-Kroos
Fede-Benz-Vini és értelmes csere a másik francia lesz. Egy ember..
Ilyen Ase, LV, Ceba szintű emberektől várni a csodát, pfff... (de tudom-tudom, f@sz vagyok ebbe is, zseni mind, csak én vagyok repülő)