Kommentáld a híreket
- Galacticos
Re: Kommentáld a híreket
Neymar azert akarmilyen is meg mindig zsenialis jatekos, a barcelonaban ott ahol utoljara volt normalis korulmenyek kozott es csapattal ott szarnyalt. Ha elhoznank, lehet hogy o is felfogna hogy utolso lehetosege es megemberelne magat, mert tobb ilyen dobasa nem lehetne.
Egy kolcsonvetel opcioval, vagy egy 2eves szerzodessel nem gondolnam hogy sokat veszithetnenk.
Ugyhogy a mai valasztasom... #hehetrain
U.i. tobb racio lenne ebben minthogy hazardbol barmi is lesz.
Egy kolcsonvetel opcioval, vagy egy 2eves szerzodessel nem gondolnam hogy sokat veszithetnenk.
Ugyhogy a mai valasztasom... #hehetrain
U.i. tobb racio lenne ebben minthogy hazardbol barmi is lesz.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ez konnyu. Mindegyikuk brazil.reeed_ati írta: Vini,Hazard,Rodrygo,Neymar, mi a közös bennük?
kiveve Hazard
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Lehet,hogy egy Vini klonnal atesnenk a lo tuloldalara amugy. De persze megneznem. Vicces,a transfermarktot is atpoegettem kit taksalnak ott a legtobbre,hatha valakit elfelejtek,Rodrygo mindenki elott van aki szoba kerult
En Davidnak orulnek,ha esetleg tudna szelre kihuzodva is jatszani,meg o Benzemanak jo potlasa lehetne. 22 eves,ketlabas. Annyi,hogy kb midnig kozepen tolja.
A masik Pedro Neto,de o elsosorban balszelso,de jatszott neha jobbon,talan megoldana,a tehetsege megvan,arnyekeket szokott jatszani Jimenez mellett (meg amikor serult volt a mexikoi 1-2x helyette),hatha mukodne cserecsatarkent is.
De mar annak is orulok,ha egy Cavanit elhozunk a padra
En Davidnak orulnek,ha esetleg tudna szelre kihuzodva is jatszani,meg o Benzemanak jo potlasa lehetne. 22 eves,ketlabas. Annyi,hogy kb midnig kozepen tolja.
A masik Pedro Neto,de o elsosorban balszelso,de jatszott neha jobbon,talan megoldana,a tehetsege megvan,arnyekeket szokott jatszani Jimenez mellett (meg amikor serult volt a mexikoi 1-2x helyette),hatha mukodne cserecsatarkent is.
De mar annak is orulok,ha egy Cavanit elhozunk a padra
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Vini,Hazard,Rodrygo,Neymar, mi a közös bennük?
Nagy ötlet lenne..
Nagy ötlet lenne..
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem tudom, őt nem láttam.Nika91127 írta:És esetleg Pedro Gonçalves?realbeckham írta: Oh, neymar. A bűnös élvezet. Mindig, mindig visszatérő pletyi.
Isten ments tőle, viszont a mai napig rendszeresen nezem a yt on a skilleket. Ami foca jutott neki a mennyei atyatol, az kiveteles, pláne, ha van is kedve jatszani. De nem. Bappe oldja meg mashogy.
Nekem tovabbra is Anthony lenne a prio. Allitolag jövőre hoznank is. Scoutokat is meggyőzte.
Vagy ő annyira nem jó?
Anthonyt látva az van bennem, hogy nálunk működött az, hogy a bal oldalon van egy skilles, vakmerő gyerek, aki barkinek nekimegy 1v1 ben, vagy legyenek barmennyien. Tavaly egy ilyen ember a baloson bl t, bajnoksagot ert. Miert ne lehetne ugyanez a jobb oldalon is?
Nknunku a masik, bár őt én benz helyett, poziban nézném meg. Ekte jobb szélső az mas dolog.
Aztán itt van a sesko vonat, ami ki tudja milyen szezont rak le 9 esnek. Barmi is lesz a végén, az biztos. Egy Neymar féle mentalitas ide, ebbe a csapatba idegen. Ne haragudj hehe
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem, de a Barca és a Real között azt hiszem van egy rögzített megállapodás, hogy egymástól nem igazolhatnak.reeed_ati írta: Amúgy a barca szabaduna Aubameyang-tól, nekünk meg kéne egy cserecsatár, aki még jobbosra is berakható.
Nekem lenne csak túl kézenfekvő a dolog??
Vagy ez csak egy gentlemen's agreement, amit az elnökök kedvük szerint felrúghatnak?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dortev 2022. augusztus 18., csütörtök 18:55-kor.
- Pad'em
De Madridban nincsen koko, csak BL csata.hehetheoriginal írta: Hozzatok hozzam a gyermeket, szoltam vala,
S lam perez apam elhozta nekem neymart haza
Ezért Neymi marad Párizsban Mbappé csaja.
Ha valahogy tönkre akarjuk baszni az öltözőt akkor mondjuk jó választás lenne. De Perez Vinivel meg Rodrygóval kiélte a Neymar okozta űrt és Vini mázlinkra ezerszer hasznosabb játékos lett mint a bulibáró valaha volt.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
És esetleg Pedro Gonçalves?realbeckham írta: Oh, neymar. A bűnös élvezet. Mindig, mindig visszatérő pletyi.
Isten ments tőle, viszont a mai napig rendszeresen nezem a yt on a skilleket. Ami foca jutott neki a mennyei atyatol, az kiveteles, pláne, ha van is kedve jatszani. De nem. Bappe oldja meg mashogy.
Nekem tovabbra is Anthony lenne a prio. Allitolag jövőre hoznank is. Scoutokat is meggyőzte.
Vagy ő annyira nem jó?
hehetheoriginal írta: Hozzatok hozzam a gyermeket, szoltam vala,
Garantalt bajnoki cim beell dupla.
Besírnék ha Perez leigazolná Neymart, oltari trollkodas lenne
Nkunkura kene ramenni durvan.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kodo 2022. augusztus 18., csütörtök 18:46-kor.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Hozzatok hozzam a gyermeket, szoltam vala,
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Twitterén semmi nincs, ez valami fake hír lesz.MorataMartin írta:@Davis Orsntein elég megbízhatóELSiete írta: Na ez tuti kacsa, de indulnak a pletykák.
JUST IN | Neymar is keen to leave Paris and PSG are willing to sell. Florentino Perez is attentive and there may be a surprise. @David_Ornstein @ESPNBrasil #rmalive https://t.co/KSi0hsKE87
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Egy olcso, rövid szerződéses neymart en bepróbálnék.
Pont ugy, ahogy remy írta lent.
Pont ugy, ahogy remy írta lent.
ZIDANE
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Oh, neymar. A bűnös élvezet. Mindig, mindig visszatérő pletyi.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Max 2 éves szerződést adnék neki, semmi többet. Ezzel nem nagyon lehetne bebukni. Aztán, ha úgy van lehet hosszabbítani évente. Ára is max 50 misi, esetleg mellé mehet Asensio.
Minden más esetben kösz, de nem.
Minden más esetben kösz, de nem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Pfuu...a Casemiro-Neymar csere mentalitásban azért büntetne
Tuti kamu, Neymar nem illik ide és nem is akar itt játszani.
Tuti kamu, Neymar nem illik ide és nem is akar itt játszani.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
@Davis Orsntein elég megbízhatóELSiete írta: Na ez tuti kacsa, de indulnak a pletykák.
JUST IN | Neymar is keen to leave Paris and PSG are willing to sell. Florentino Perez is attentive and there may be a surprise. @David_Ornstein @ESPNBrasil #rmalive https://t.co/KSi0hsKE87
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Na ez tuti kacsa, de indulnak a pletykák.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Amúgy a barca szabaduna Aubameyang-tól, nekünk meg kéne egy cserecsatár, aki még jobbosra is berakható.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
De azt is vedd figyelembe, hogy idén sokkal több marad a kasszában, mert sok fizu felszabadult (alsó hangon bruttó 20-30 milla kb, amivel idén kevesebbet fizetünk).h3x0r írta: Téma: Casemiro - 14
En pont attol tartok, hogy messze nincs annyira tele az a kassza, mint gondoljuk.___Samy___ írta: Viszont love eddig is volt uj erkezokre, jobbszelso, csatar, megsem jott senki. Ez nem Case eladasan fog mulni.
A stadion epites koltsegei felmentek, a Mbappera felretett penzt valoszinuleg attoltuk oda. Perez se fog felvenni hitelt, ha nem muszaj. Tchouameni 80-ert erkezett, oke hogy volt egy csomo tavozonk, de nagy reszuk ingyen vagy nehany millioert ment el, talan 20 millio jott ossze a Castillasokbol. Eddig ez egy -60 millios nyar. Ha Case tavozik, lesz egy hely a keretben, a penzrol nem is beszelve. Az mar mas kerdes, hogy 2 het alatt talalunk-e normalis tamadot.
Jobbszélre keresnék embert továbbra is, aki csatárként is megállhatja a helyét.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Pad'em
Ohbazmeg az a nyugi ami volt itt Mbappé után gyorsan be lesz pótolva ebben a két hétbenRealista24 írta:Real Madrid’s interest in Bruno Guimaraes that’s being circulated is NOT true. @marca via @RM4ArabPad'em írta:
JUST IN: Real Madrid have contacted Bruno Guimaraes’ agents. @ESPNBrasil
Eun kívüli, úgyhogy őt biztos nem. Ez a Bruno a kiszemelt úgy tűnik...
Real Madrid plan to go to the market if Casemiro leaves, and NOT necessarily for a midfielder. @MarioCortegana
Helyes.