Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Én is valami ilyesmit tudok elképzelni hogy nem tetszik neki hogy hoztak úgymond mellé egy fiatalt.Lehet hogy kijelentette már évközben hogy nem szeretné ha lenne egy úgymond vetélytársa.
Én meg még a felkészülés elején a Csucsu topicban valakit kinevettem mikor berakta azt a hírt,hogy Casemironak nem tetszik hogy Csucsu itt van mellette.
Nekem amúgy az a rész furcsa hogy az MU honnan szagolta meg,hogy Casemirora rá lehet menni?Simán benne van szerintem az ügynöke hogy súgott az MU-nak.
Vagy fizetés emelést akart aztán nem kapott,amúgy meddig van neki szerződése?
Én meg még a felkészülés elején a Csucsu topicban valakit kinevettem mikor berakta azt a hírt,hogy Casemironak nem tetszik hogy Csucsu itt van mellette.
Nekem amúgy az a rész furcsa hogy az MU honnan szagolta meg,hogy Casemirora rá lehet menni?Simán benne van szerintem az ügynöke hogy súgott az MU-nak.
Vagy fizetés emelést akart aztán nem kapott,amúgy meddig van neki szerződése?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára p.csabi1 2022. augusztus 19., péntek 9:18-kor.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
egyszerű az ábra, nem akarták eladni, csak ha valaki perkal. a mu perkal. arról is voltak nyáron hírek, hogy nem tetszik neki hogy csucsu itt van, mert veszélyezteti a kezdő pozícióját.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Januárban meg nem volt Csucsu.hehetheoriginal írta: Lehetseges, hogy tucsi cami duo ittletevel lettek gondjai, es hogy nem lenne biztositott az alapkezdo tagsaga, valszeg beszelt is a klubbal, hogy ha nem lesz kezdo, akkor az neki nem jo, aztan gondolom mondtak neki, hogy figyu, aki jobban teljesit, az jatszik, o meg garantalt helyet akart, es innen indul az egesz. Mindegy legyunk tul rajta, lesz aahogy lesz, zarjuk le a keretet, kezdjuk el epiteni az idei csapatot
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Lehetseges, hogy tucsi cami duo ittletevel lettek gondjai, es hogy nem lenne biztositott az alapkezdo tagsaga, valszeg beszelt is a klubbal, hogy ha nem lesz kezdo, akkor az neki nem jo, aztan gondolom mondtak neki, hogy figyu, aki jobban teljesit, az jatszik, o meg garantalt helyet akart, es innen indul az egesz. Mindegy legyunk tul rajta, lesz aahogy lesz, zarjuk le a keretet, kezdjuk el epiteni az idei csapatot
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
De mi?p.csabi1 írta:Hmmm.Lehet hogy valami volt aztán jelentették Carlonak hogy ez így nem lesz jó.Realista24 írta:
Nekem is budos...mondom, már januárban megirta Gatto, hogy An important decision was made at the meeting Ancelotti spoke about days ago to plan the next season. After some negative reports they have decided to listen to offers for #Casemiro. The club will not sell the player if there is no offer that conforms to what Pérez is asking for.
Hmmm.Lehet hogy valami volt aztán jelentették Carlonak hogy ez így nem lesz jó.Realista24 írta:Nekem is budos...mondom, már januárban megirta Gatto, hogy An important decision was made at the meeting Ancelotti spoke about days ago to plan the next season. After some negative reports they have decided to listen to offers for #Casemiro. The club will not sell the player if there is no offer that conforms to what Pérez is asking for.ikelemen5 írta: Menjetek már ezzel az új kihívás szöveggel. Nem láttátok ezt az embert real mezben játszani? Mit küzdött, és mennyit örült benne minden sikernek? Menjetek fel twitterre és nézzetek meg.
Ezt nem veszem be. Itt valami más van a dologban.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nekem is budos...mondom, már januárban megirta Gatto, hogy An important decision was made at the meeting Ancelotti spoke about days ago to plan the next season. After some negative reports they have decided to listen to offers for #Casemiro. The club will not sell the player if there is no offer that conforms to what Pérez is asking for.ikelemen5 írta: Menjetek már ezzel az új kihívás szöveggel. Nem láttátok ezt az embert real mezben játszani? Mit küzdött, és mennyit örült benne minden sikernek? Menjetek fel twitterre és nézzetek meg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Menjetek már ezzel az új kihívás szöveggel. Nem láttátok ezt az embert real mezben játszani? Mit küzdött, és mennyit örült benne minden sikernek? Menjetek fel twitterre és nézzetek meg.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A hideg kiraz Neymar gondolatatol is, akkor inkabb ne igazoljunkdzsi91 írta:Bappe alapítványból megmaradt pénzből már rég vehettünk volna valakit jobbra ha akarunk. Nagyon remélem, hogy nem Neymarra megyünk rá…gutihaz14 írta: nagyon remelem hogy case penzbol veszunk valakit jobbra. Kp nem kell oda megvagyunk szerencsere. jobbszel kene de nagyon.
leao mennyire szokta változtatni a balolalt jobbra meccseken? benne latok spirituszt es eus lenne
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Új kihívás egy bayern, juve, milan vagy chelsea , ez a mu vakvágány szakmai szempontból. Ha jól tudom van neki egy Case e-sports csapata, lehet abba kell a pénz vagy csak megfogta a kriptón a bear market.Jim írta:itt már megnyert minden, megunta, elfáradt - új kihívást keres, kapóra jött az ajánlatkodo írta: Ahogy tegnap irtam, a penzen kivul nincs erre ertelmes magyarazat.
és/vagy hoztak mellé egy elég drága ifjú titánt, neki már kicsit visszaesett a teljesítménye,
látja (beszélt vele Carlo), hogy itt már nem lesz fix kezdő, mint eddig
nem akar padozni 1 év múlva
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Bappe alapítványból megmaradt pénzből már rég vehettünk volna valakit jobbra ha akarunk. Nagyon remélem, hogy nem Neymarra megyünk rá…gutihaz14 írta: nagyon remelem hogy case penzbol veszunk valakit jobbra. Kp nem kell oda megvagyunk szerencsere. jobbszel kene de nagyon.
leao mennyire szokta változtatni a balolalt jobbra meccseken? benne latok spirituszt es eus lenne
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
nagyon remelem hogy case penzbol veszunk valakit jobbra. Kp nem kell oda megvagyunk szerencsere. jobbszel kene de nagyon.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- h3x0r
Mindig van ertelmes magyarazat:kodo írta: Ahogy tegnap irtam, a penzen kivul nincs erre ertelmes magyarazat.
- penz: nalunk van egy 3 eves szerzodese kozepes fizetessel, a MU-nal 5 ev szinte dupla annyiert
- kupak: nalunk kupakert harcolhat, a MU-nal kene legalabb 2 jo atigazolasi szezon ehhez. Ugyanakkor meg nyert nalunk 18 trofeat, ebbol 5 BL, 3 liga. akkor is tele lenne a polc, ha a mu-ban semmit nem nyerne
- jateklehetoseg: Modric es Kroos moge kellett egy ilyen tipusu jatekos, de ha a ket oreg 1-2 even belul visszavonul, mar egyaltalan nem biztos, hogy a fiatalok moge is kelleni fog. Foleg, hogy igazoltak a posztjara is. Nem hinnem, hogy megijjedne a harctol, de azert o se hulye, egy 80 millios jatekos (hosszabb tavon) nem a padra jott. Meg ha iden nem is, de jovore mar valoszinuleg cserekent szamolnank vele. Mig a MU-nal annyi lyukat kell betomni, hogy evekig ellenne a kezdoben.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
itt már megnyert minden, megunta, elfáradt - új kihívást keres, kapóra jött az ajánlatkodo írta: Ahogy tegnap irtam, a penzen kivul nincs erre ertelmes magyarazat.
és/vagy hoztak mellé egy elég drága ifjú titánt, neki már kicsit visszaesett a teljesítménye,
látja (beszélt vele Carlo), hogy itt már nem lesz fix kezdő, mint eddig
nem akar padozni 1 év múlva
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
remélem eléri majd a 80-at a végösszeg.Casemiro reaches agreement with Manchester United, expected to pass medical on Friday. Transfer worth around €70 million.
Ahogy tegnap irtam, a penzen kivul nincs erre ertelmes magyarazat.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Hát bazdmeg én erre nem tudok mit mondani. Sose voltam top Case fan, de ez annyira a semmiből jön, hogy erre nincs reakcióm. Faszkivan. Ki megy el ebbe a MU-ba jelenleg? Plusz legyen akár dupla fizetés… hát mintha eddig itt éhbérért lett volna foglalkoztatva,
Mindegy, én nem értem, biztos ti jobban átlátjátok. Én ehhez túl melankolikus vagyok de ez a MU is egy kutyaszar csapat. Úgyhogy széttárt karokkal állok az út szélén, hogy ez mi, mert nem akarom elhinni és állba vágott rendesen.
Mindegy, én nem értem, biztos ti jobban átlátjátok. Én ehhez túl melankolikus vagyok de ez a MU is egy kutyaszar csapat. Úgyhogy széttárt karokkal állok az út szélén, hogy ez mi, mert nem akarom elhinni és állba vágott rendesen.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Esetleg Bernardo Silvara is ra lehetne mozdulni.
- Pad'em
Közepesen. De ebből deal lesz napokon belül nagyon úgy fest.Caraway írta: Ez a spanyol forras mennyire megbizhato?
The agreement between Casemiro and #mufc seems only to be pending his medical, which he will undergo throughout Friday. [@jfelixdiaz]
The amount of the agreement between #mufc and Real for Casemiro is closer to €70m than the €60m initially discussed. Everything can be resolved on Friday. [@jfelixdiaz]
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Eléggé.Caraway írta: Ez a spanyol forras mennyire megbizhato?
The agreement between Casemiro and #mufc seems only to be pending his medical, which he will undergo throughout Friday. [@jfelixdiaz]
The amount of the agreement between #mufc and Real for Casemiro is closer to €70m than the €60m initially discussed. Everything can be resolved on Friday. [@jfelixdiaz]
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”