alig baszott ki a klubbal hogy augusztus vegen talalta ki...PL is feküdni fog neki, újra kivirágozhat..
Anno Xabi Alonso is még milyen jó volt a Bayernben, ő is megmondta hogy kell neki valami új löket...
Casemiro
Re: Casemiro - 14
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Nkunku most hosszabbított, nem hiszem hogy ezek után eljönne. Jövőre meg hozható fixen 70 millerért.
-
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
- Kedvenc csapatod: RM
Én megértem.. Befásult kicsit, kell neki egy új boost, az hogy a Realban harcoljon egy fiatal csikóval amit valljunk be 1-2 éven belül igy vagy úgy, el fog bukni a kora miatt.. Plusz lehet meg lett mondva neki, hogy jött Csuamendi és rotálva lesz, ha tetszik ha nem... mert simán elhiszem hogy mondjuk a kissrácnak ez volt az egyik kitétele hogy ide igazoljon, ne a PSG-be..
Így inkább elmegy királynak az MU-ba, ott van Varane, CR.. sztem a PL is feküdni fog neki, újra kivirágozhat..
Anno Xabi Alonso is még milyen jó volt a Bayernben, ő is megmondta hogy kell neki valami új löket...
Szóval sok sikert neki, csak ne ellenünk!
Így inkább elmegy királynak az MU-ba, ott van Varane, CR.. sztem a PL is feküdni fog neki, újra kivirágozhat..
Szóval sok sikert neki, csak ne ellenünk!
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Biztos volt valami a háttérben, mert kizartnak tartom, hogy valaki 30 évesen mindenképpen a jelenlegi Manchesterbe vágyódjon. Ami ott megy az bohózat,
radasul CR is jön elfele, tehát haverok sincsenek igazán arrafelé.
Én szentimentális típus vagyok, szeretném azt hinni, hogy komplexebb a történet annál, minthogy egy közel dupla fizujért gyakorlatilag lemondjon karrierjének utolsó jó eveiről és nagy hirtelenjében megszakítsa a CKM triót. Tavaly már gyenge volt, valószínűleg belengették neki, hogy amúgy meglehet az ára, ha arról van szó... ebből sértődés lehetett. Perez idén még nem akart robbantani vele, ahogy iden Tchouameni sem volt képben, csakhat Mbappe beintett nekünk. Aztán valószínűleg nem Perez kísérte ki az ajtón, csak szimplan el lett neki mondva, hogy rotalva lesz, mert nem a padra igazoltuk a franciát ennyiert. Ő pedig gondolom még fixen jatszani szeretett volna, plusz a jó fizu is kapóra jött.
radasul CR is jön elfele, tehát haverok sincsenek igazán arrafelé.
Én szentimentális típus vagyok, szeretném azt hinni, hogy komplexebb a történet annál, minthogy egy közel dupla fizujért gyakorlatilag lemondjon karrierjének utolsó jó eveiről és nagy hirtelenjében megszakítsa a CKM triót. Tavaly már gyenge volt, valószínűleg belengették neki, hogy amúgy meglehet az ára, ha arról van szó... ebből sértődés lehetett. Perez idén még nem akart robbantani vele, ahogy iden Tchouameni sem volt képben, csakhat Mbappe beintett nekünk. Aztán valószínűleg nem Perez kísérte ki az ajtón, csak szimplan el lett neki mondva, hogy rotalva lesz, mert nem a padra igazoltuk a franciát ennyiert. Ő pedig gondolom még fixen jatszani szeretett volna, plusz a jó fizu is kapóra jött.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát igen, amikor jött Tchou akkor nagy kérdés volt hogy mi lesz, mert akármekkora csapat legyél, akkor sem igazolsz le valakit 80 millióért, hogy üljön a padon.Realista24 írta: Összeesküvés elmélet jöhet?
Case januárban emelest kért, sokat. Nem kapott.
Case kicsit áztatta a vezetoseget, az ügynöke is kicsit kavart valamit.
Perez eldontotte, hogy eladó, ezért tett meg és fizetett ki mindent Csucsuert. Mert kétség ne legyen, nem Valverde megy középre vissza, hanem a francia megy a padrol a kezdobe szerintem.
Case pár hete mondta,.ha játszana másik bajnokságban a PL lenne az. Plusz a legutóbbi Kupa után már mondta, hogy milyen jó, hogy együtt játszhatott Modriccal és Kroosszal. Így utólag belemagyarazva, ez már lehetett a búcsú része is.
Perezekes Case is intelligens, egyeztettek a PR részt hogy senkire ne lehessen haragudni és itt vagyunk.
Ahogy írtam korábban is, még ha 50-50%-ban ossza el a játékperceket Ancelotti az sem igazán jó senkinek. Mindenkinek kell a rendszeres játék, még akkor is ha kell rotálni is.
Nem tudom mennyi volt Case-nak a fizetése, de az kicsit gáznak hangzik hogy megy Angliába pénzt keresni, mikor Madridban is óriásiak a fizetések.
Szerintem meg csak ennyi több pénz kellet neki, aztán itt úgy se lehet olyan sokat keresni , azért nagy öregeket már ezekkel a kupákkal nehéz motiválni mert hát mindent meg nyertek, de a Bl-hez meg kell szerencse is, így marad a pénz, amit az angolok simán kifizetnek neki, de a Madrid meg nem sajnos van ilyen az átlagember életében is, hogy ezért vált az ember is munkahelyet mert máshol több a pénz bármennyire szereti az adott helyét egy idő után már megunjuk/megunják a dolgokat.
-
- Kedvenc játékosaid: Benz, Marcelo, Iker
A liga háromnegyede alatt mellőzhető volt eddig is, de azokon a meccseken, amik a címekről döntenek igenis hiányozni fog. Én bízom Csucsuban is, de ha már így alakult az Nkunku vonatra egy családi jegyet kérek szépen!
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Ancelotti sajtotajekoztatoja a celta elott erdekes lesz, kb Caserol fog szolni az az erzesem.
Marcan van egy cikk hogy csokkenteni kell a keretet Carlo keresere ez mekkora fa***g - pont Casenal kezde volna az oreg. Vicc, irnak ezek is ossze vissza mindent.
Marcan van egy cikk hogy csokkenteni kell a keretet Carlo keresere ez mekkora fa***g - pont Casenal kezde volna az oreg. Vicc, irnak ezek is ossze vissza mindent.
Toni
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Összeesküvés elmélet jöhet?
Perez eldontotte, hogy eladó, ezért tett meg és fizetett ki mindent Csucsuert. Mert kétség ne legyen, nem Valverde megy középre vissza, hanem a francia megy a padrol a kezdobe szerintem.
Case pár hete mondta,.ha játszana másik bajnokságban a PL lenne az. Plusz a legutóbbi Kupa után már mondta, hogy milyen jó, hogy együtt játszhatott Modriccal és Kroosszal. Így utólag belemagyarazva, ez már lehetett a búcsú része is.
Perezekes Case is intelligens, egyeztettek a PR részt hogy senkire ne lehessen haragudni és itt vagyunk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Visszanézve a közel 10 éves hszeket..... Nagyon nagyot ment Real mezben, a brazil daráló. Ezt a küzdeni akarást y spirituszt Nem lesz sztm könnyű a magnestablan meg a fifaban pótolni. Kár érte.
Harcos.
Egyfelől...
Másrészről viszont tényleg jó lehet Csumi is, akár be is robbanhat idő előtt. De jelenleg, ha csak a posztot nézem....sztm most visszalepunk. Viszont magára a középpályára, van elég minőségi játékosunk. A pénz sem elhanyagolható, ami azért nem egy szar összeg, ha igaz a 80m juro körül.
Csak nem értem az okát.....pedig a barátok is mondták a frankot, ne menj a junajtidbe Case, kvara ne menj oda !!!
Jah hogy majd ebből még a bappe pénzből lesz baszott jó csatarunk/tamadonk? Aha... jó, ok...legyen így.
Előre, a sokadik Sampion Lűzs címért
Harcos.
Egyfelől...
Másrészről viszont tényleg jó lehet Csumi is, akár be is robbanhat idő előtt. De jelenleg, ha csak a posztot nézem....sztm most visszalepunk. Viszont magára a középpályára, van elég minőségi játékosunk. A pénz sem elhanyagolható, ami azért nem egy szar összeg, ha igaz a 80m juro körül.
Csak nem értem az okát.....pedig a barátok is mondták a frankot, ne menj a junajtidbe Case, kvara ne menj oda !!!
Jah hogy majd ebből még a bappe pénzből lesz baszott jó csatarunk/tamadonk? Aha... jó, ok...legyen így.
Előre, a sokadik Sampion Lűzs címért
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Manchester United progressing very quickly in signing Casemiro, @TheAthleticUK understands. Initial €60m + further €10m. A four year contract, with option of a fifth year.
Casemiro to be among #mufc’s highest earners, with exception of Cristiano Ronaldo. However, @TheAthleticUK understands that while he will earn slightly more than at Madrid, contract heavily incentivised on #mufc being in Champions League in future seasons
Ez eleg jol hangzik.
Casemiro to be among #mufc’s highest earners, with exception of Cristiano Ronaldo. However, @TheAthleticUK understands that while he will earn slightly more than at Madrid, contract heavily incentivised on #mufc being in Champions League in future seasons
Ez eleg jol hangzik.
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Váltani akar, mert 30 éves, vettek a helyére 80 misiert vkit, fizetése a csapaton belüli szerepéhez képest kicsi(meg amit letett az asztalra már ahhoz képest sztem), megnyert mindent amit akart. Lehet kell neki egy kis lendület új impulzus, kihívás, kiváncsi a premier leage hangulatra. Gondolom a család is rámondta az OK-ot. Sok sikert Case, köszi mindent. Aztá majd gyere vissza 5 év múlva....Csak miatta fogok MU meccset nézni.
Azért jó lenne ha mégis maradna.
Azért jó lenne ha mégis maradna.
Toni
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Nem hiszem, hogy Fede ettől visszakerülne középre, legalábbis nem, mint komoly opció, pláne, ha igazak a hírek, hogy hoznánk rögtön egy másik középpályást Case pótlására. Ott van Tchouaméni meg Cama, hogy rotálják egymást, vagy, akár Alaba a DM posztra. Tavaly is nagyjából 5 emberrel hoztuk le a belső középpályás posztot az meg most is van. Úgyis mondta többször is Ancelotti, hogy nagyon sajnálja, hogy Ceba-nak nem tudott elég játékidőt adni.Az az igazság, ettől Asensio pont, hogy nem kap észbe. Ha Fede visszakerül középre, akkor Marco ugrik egyet előre a sorban a poszton.. Azt meg látjuk, hogy Rodrygo is gyakori vendég mostanában a Sanitasnál.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
De hogy megy vissza Valverde középre?
Kroos lesz a hátsó ember, a védekező középpályás?
Modric megy balra, Fede jobbra? Nem tetszene nekem az szerintem.
Bízni kell a franciainkban, más megoldás nincs.
Kroos lesz a hátsó ember, a védekező középpályás?
Modric megy balra, Fede jobbra? Nem tetszene nekem az szerintem.
Bízni kell a franciainkban, más megoldás nincs.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
valakit elo kell kapnia a kalapbol pereznek mert nagyon bukta ez a mercato igy.
valamelyik univerzumban:
Macifej, bmeg.
A legendás triónk sem lesz többet, sokat szidtam, de az eksztázis, az a tűz, az kurvára fog hiányozni, remélem Tchou is hasonló sikeret fog elérni Nálunk és méltó lesz a fehér mezre, de ez most így a nyár végére eléggé betett, hogy egy európa ligáért harcoló csapatot választ helyettünk.
Nyilván a pénz, egy utolsó nagy zsíros szerződés, de majd ráeszmél amikor McTomi/Fred fog helyette kezdeni és majd összenéznek a padon Varane-nal, hogy ezt elk*rtuk, nem kicsit, nagyon.
Így viszont Fede visszamehet középre, kapunk egy viszonylag normális összeget is érte, gazdaságilag még stabilabbak lettünk így, de Én rámennék egy utolsó napos Nkunku-ra, hátha...
Az, hogy egy Tchou és egy Rüdiger jött, Case elment nem hiszem, hogy túl pozitív a mérleg nyelve az átigazolási szezonunkat tekintve. Szerintem nem lett sokkal erősebb így a keretünk a tavalyihoz képest.
A legendás triónk sem lesz többet, sokat szidtam, de az eksztázis, az a tűz, az kurvára fog hiányozni, remélem Tchou is hasonló sikeret fog elérni Nálunk és méltó lesz a fehér mezre, de ez most így a nyár végére eléggé betett, hogy egy európa ligáért harcoló csapatot választ helyettünk.
Nyilván a pénz, egy utolsó nagy zsíros szerződés, de majd ráeszmél amikor McTomi/Fred fog helyette kezdeni és majd összenéznek a padon Varane-nal, hogy ezt elk*rtuk, nem kicsit, nagyon.
Így viszont Fede visszamehet középre, kapunk egy viszonylag normális összeget is érte, gazdaságilag még stabilabbak lettünk így, de Én rámennék egy utolsó napos Nkunku-ra, hátha...
Az, hogy egy Tchou és egy Rüdiger jött, Case elment nem hiszem, hogy túl pozitív a mérleg nyelve az átigazolási szezonunkat tekintve. Szerintem nem lett sokkal erősebb így a keretünk a tavalyihoz képest.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Az az igazság, ettől Asensio pont, hogy nem kap észbe. Ha Fede visszakerül középre, akkor Marco ugrik egyet előre a sorban a poszton.. Azt meg látjuk, hogy Rodrygo is gyakori vendég mostanában a Sanitasnál.poronty írta: ...Abban bízom, hogy Asensio ettől talán egy picit észbe kap, nem lenne baj, ha Őt is eladnánk még gyorsan és, akkor lenne hely egy új támadónak.
Ha Case megy, akkor komoly kis ex-Madrid épül Manchesterben Varane-nal és CR-el. Meglátjuk bejön-e neki.
Aztán lehet első edzésen keresztbetöri Meggájört..
Hát basszameg azért ez elég gyorsan lepörgött. Nem gondoltam volna az elején, hogy komoly a dolog. Pár napja még csak nem is sejtettük, hogy idén lelép.
De én is azt mondom, hogy amíg ilyen nagy pénzt láthatunk belőle, el kell adni. Ő sem lesz már fiatalabb, a formáját tekintve meg teljesen lutri. Tavaly is sokszor volt inkább fék.
Sajnálom, mert nagy kedvencem lett macifej, igazi madridista, legenda.
De én is azt mondom, hogy amíg ilyen nagy pénzt láthatunk belőle, el kell adni. Ő sem lesz már fiatalabb, a formáját tekintve meg teljesen lutri. Tavaly is sokszor volt inkább fék.
Sajnálom, mert nagy kedvencem lett macifej, igazi madridista, legenda.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Ha Casemiro meg nemet, akkor sincs.
Nagyon fogok szurkolni neki. Azt sajnálom, hogy ebbe a fertő Man United-be kell mennie, de ezeket kikaparni a szarból, ahol évek óta vannak, nagyon komoly feladat lesz. Sajnos a legtöbb normális csapatnak a világon nincs ennyi pénze egy lassan 31 éves DM-re, a másik opció meg nagyjából a PSG lenne. Abban bízom, hogy Asensio ettől talán egy picit észbe kap, nem lenne baj, ha Őt is eladnánk még gyorsan és, akkor lenne hely egy új támadónak.
Nagyon fogok szurkolni neki. Azt sajnálom, hogy ebbe a fertő Man United-be kell mennie, de ezeket kikaparni a szarból, ahol évek óta vannak, nagyon komoly feladat lesz. Sajnos a legtöbb normális csapatnak a világon nincs ennyi pénze egy lassan 31 éves DM-re, a másik opció meg nagyjából a PSG lenne. Abban bízom, hogy Asensio ettől talán egy picit észbe kap, nem lenne baj, ha Őt is eladnánk még gyorsan és, akkor lenne hely egy új támadónak.
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez is egy Barcas hibája...ha De Jong igent mond, nincs miről beszélni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema