Casemiro

A Real Madrid egykori nagyjai.

Ha Casemiro távozni szeretne, akkor

A szavazás 2022. szeptember 2., péntek 11:53-kor befejeződött.

elengedném.
74
61%
nem engedném el.
48
39%

Szavazatok száma: 122

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Casemiro - 14

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 19., péntek 12:51

The Casemiro affair. "I have spoken with him. He wants to try a new challenge, the club understands that. Casemiro for what he has done and the person he is, we must respect that desire. There are negotiations, it is not official, he is still our player but his will is to leave. If it does, we have resources to replace it."

Have you tried to convince him? "No, I have only listened. He has helped us a lot. I listened to his will, his wish, there is no going back. If everything goes well for him and there is agreement, we will wish him the best and look at what we have. It is difficult to speak, but we don't know what will happen. If he doesn't stay, the thanks are big for him."

Game over.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

zoli0415

HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2022. augusztus 19., péntek 12:40

Nem értem ezt a napraforgó stílust, ezt az álszenteskedést ami itt megy...hát mi savat kapott Ő az utóbbi időben a CKM el együtt...mást se olvastam csak, hogy az idejük lejárt...jaj csak nehogy együtt pályán legyenek stb. Én bírom ezt a macifej romantikázást, igen hatalmas Madridista Ő csak az a fránya pénz ne lenne amit azért még mindíg jobban szeret (már, ha igazak a hírek). Ezt a döntést semmi nem indokolta sportszakmailag a részéről, a Madrid részéről viszont a legjobb döntés. Aki kizárólag a pénz miatt képes távozni innen, miközben azért itt se kell aggódnia a rezsidíjak miatt annak ki kell nyitni az ajtót, ráadni a kabátot és viszlát, egy percig nem kell siratni.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. augusztus 19., péntek 12:30

Pad'em írta: • Today we saw Casemiro joking and smiling during training. I don't think it's his last training session. @JLSanchez78
Na jó ennek a csávónak kell szólni hogy dont look up!

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 19., péntek 12:10

• Today we saw Casemiro joking and smiling during training. I don't think it's his last training session. @JLSanchez78

• Casemiro and Real Madrid are finalizing the details of his departure to Man United, the idea is that it can be finalized between today and Saturday. Except for a great surprise, Casemiro will NOT enter the squad list for tomorrow’s game.@MarioCortegana

Realista24 írta: Nem is értem az Ajax miért dobta vissza...ez olyan pénz, amit kesobb sem fog sztem uberelni senki.
Nem lennék benne biztos, hogy a MU nem dob még egy 90/100-as ajánlatot is rá. Simán kinézem belőlük most. Tulajok befostak, ezért írtam, hogy lehetne ezt a 60+10-es ajánlatot is feljebb tornázni.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. augusztus 19., péntek 12:04

Pad'em írta:
realmadrid95 írta:

O sem karmester, egy nagyon agilis, gyors kp, aki a megindulasaival helyzetbe kerul, de a jatekot nem tudja gyorsitani, lassitani passzokkal. En sok bvb meccset nezek, igazabol ugy kell elkepzelni, mint Musialat. Szerintem nem is karmesternek akarjak ot sem hozni, hanem lenne 4 dinamikus kp, aki fizikailag fel tudja venni a versenyt barkivel, aztan valahogy elore juttatva oldja meg Vini, vagy Benzema.
Igen, sztem is ez a terv. Modricot meg Kroost amúgy sem lehet 1 az 1-ben pótolni, modern, gyors kp-nk lesz, izom és lendület, ebbe Bellingham tökéletesen beleillik. Amúgy meg Camavingának brutál jó szeme van, ő simán beleérhet jobban a "karmester" szerepbe 1-2 év alatt Modric mellett.
realmadrid95 írta: Egyebkent Antony elkepeszto jatekos, jobban cselez, mint Vini, jobban lo, mint lo, mint Vini, viszont Vini rengeteget robotol, vedekezik, mig ez nem mondhato el a honfitarsarol. Ettol fuggetlenul en megszereznem ot, jovore kolcsonbe visszakuldenem az Ajaxnak.
A holland ligában... Az Ajax meg most dobott vissza 80 milliót. Azért annyiért erősen zsákbamacska bármennyire is ügyesnek tűnik.
En is inkabb Camat mondanam az esznek inkabb egyebkent.

Nagyon erosen zsakbamacska Antony, de Csumaert is az volt, raadasul nagyon ritka az ilyen ballabas szelso mar.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 19., péntek 11:53

Nem is értem az Ajax miért dobta vissza...ez olyan pénz, amit kesobb sem fog sztem uberelni senki.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 19., péntek 11:48

realmadrid95 írta:
Pad'em írta:

Passz én se láttam sokat, de egyértelműen ő a terv jövő nyárra 100 millióért...
O sem karmester, egy nagyon agilis, gyors kp, aki a megindulasaival helyzetbe kerul, de a jatekot nem tudja gyorsitani, lassitani passzokkal. En sok bvb meccset nezek, igazabol ugy kell elkepzelni, mint Musialat. Szerintem nem is karmesternek akarjak ot sem hozni, hanem lenne 4 dinamikus kp, aki fizikailag fel tudja venni a versenyt barkivel, aztan valahogy elore juttatva oldja meg Vini, vagy Benzema.
Igen, sztem is ez a terv. Modricot meg Kroost amúgy sem lehet 1 az 1-ben pótolni, modern, gyors kp-nk lesz, izom és lendület, ebbe Bellingham tökéletesen beleillik. Amúgy meg Camavingának brutál jó szeme van, ő simán beleérhet jobban a "karmester" szerepbe 1-2 év alatt Modric mellett.
realmadrid95 írta: Egyebkent Antony elkepeszto jatekos, jobban cselez, mint Vini, jobban lo, mint lo, mint Vini, viszont Vini rengeteget robotol, vedekezik, mig ez nem mondhato el a honfitarsarol. Ettol fuggetlenul en megszereznem ot, jovore kolcsonbe visszakuldenem az Ajaxnak.
A holland ligában... Az Ajax meg most dobott vissza 80 milliót. Azért annyiért erősen zsákbamacska bármennyire is ügyesnek tűnik.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 19., péntek 11:45

Case mindenben megegyezett a Uniteddel.
Edzesre másfél órával hamarabb érkezett. Valakik azt írják, reszben az orvosi vizsgálatok miatt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. augusztus 19., péntek 11:39

Pad'em írta:
wZoLee7 írta:

én nem láttam még Őt, ennyire jó? Angol játékos és a spanyol liga nem tudom mennyire jó kombó ennyiért
O sem karmester, egy nagyon agilis, gyors kp, aki a megindulasaival helyzetbe kerul, de a jatekot nem tudja gyorsitani, lassitani passzokkal. En sok bvb meccset nezek, igazabol ugy kell elkepzelni, mint Musialat. Szerintem nem is karmesternek akarjak ot sem hozni, hanem lenne 4 dinamikus kp, aki fizikailag fel tudja venni a versenyt barkivel, aztan valahogy elore juttatva oldja meg Vini, vagy Benzema. Egyebkent Antony elkepeszto jatekos, jobban cselez, mint Vini, jobban lo, mint lo, mint Vini, viszont Vini rengeteget robotol, vedekezik, mig ez nem mondhato el a honfitarsarol. Ettol fuggetlenul en megszereznem ot, jovore kolcsonbe visszakuldenem az Ajaxnak.

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2022. augusztus 19., péntek 11:35

KAG írta: Bellinghamet akarja a vezetoseg, nem?
Akarni akarja (és ígéri jövőre) de ettől még :roll:

Tomidzsi
Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2022. augusztus 19., péntek 11:31

Ott van edzésen Case amugy, nem tűnik morcinak. Röhögcsélés van.

Gyoker marca pont akkor veszi el a képet amikor Tucsi és Case kerul a kör közepére párban, cicazasnal.
Toni :salute:

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. augusztus 19., péntek 11:29

Kpn megvagyunk tovabbra is, jobbszelso kell, meg csatar.

Ami faj meg, hogy hogy tudunk majd joizuen rohogni a uniteden, ha 3 legendank is ott lesz? :D

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 19., péntek 11:29

wZoLee7 írta:
Pad'em írta:

Bellingham.
én nem láttam még Őt, ennyire jó? Angol játékos és a spanyol liga nem tudom mennyire jó kombó ennyiért

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. augusztus 19., péntek 11:26

Pad'em írta:
wZoLee7 írta:

de annak a kp-s igazolásnak inkább valami karmesternek kell lennie, tartok kicsit attól, hogy Ceba lesz beállítva, mint a jövő embere erre a pozícióra.
Bellingham.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2022. augusztus 19., péntek 11:25

Bellinghamet akarja a vezetoseg, nem?
ZIDANE

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 19., péntek 11:23

wZoLee7 írta:
BlancoMark írta: Teljesen bohocot fognak csinalni belole ebben az alsohazi szintu keretben, miert Case. :'(

Viszont a kp felol en nem aggodom, Valverde, Cama es Tucsi le kell es le fogja tudni hozni.

Mondjuk az kemeny lesz hogy 1-2 even belul kimegy a teljes CKM, jovore mindenfelekeppen kell egy combos kps igazolas.
de annak a kp-s igazolásnak inkább valami karmesternek kell lennie, tartok kicsit attól, hogy Ceba lesz beállítva, mint a jövő embere erre a pozícióra.
Bellingham.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. augusztus 19., péntek 11:17

BlancoMark írta: Teljesen bohocot fognak csinalni belole ebben az alsohazi szintu keretben, miert Case. :'(

Viszont a kp felol en nem aggodom, Valverde, Cama es Tucsi le kell es le fogja tudni hozni.

Mondjuk az kemeny lesz hogy 1-2 even belul kimegy a teljes CKM, jovore mindenfelekeppen kell egy combos kps igazolas.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2022. augusztus 19., péntek 11:14

Teljesen bohocot fognak csinalni belole ebben az alsohazi szintu keretben, miert Case. :'(

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. augusztus 19., péntek 11:11

Azért azt se felejtsük el, hogy neki mint kpsnak fontosak a kps tarsak is, hogy jó teljesítményt rakjon le. Persze technikás, meg rombolni tud, meg valamennyire építekzni is, de nem tudom, hogy ő és egy levezető Eriksen mennyire dobja meg az MU játékát...
Egyáltalán nem látom meg vele sem garantáltnak a top4et.

Kurva fontos láncszem volt, de az építekezésekben néhány kíveteltől eltekintve ritkán vett részt, az a Kroos - Modric duó volt, persze a labdaszerzések, szerelések...
Persze nagy playa nem kérdés, de hogy az MU ettől lenyegesen jobb lesz azt nem hiszem.

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2022. augusztus 19., péntek 11:10

Casemiro megérkezik Manchesterbe :mrgreen:

Vissza: