Casemiro

A Real Madrid egykori nagyjai.

Ha Casemiro távozni szeretne, akkor

A szavazás 2022. szeptember 2., péntek 11:53-kor befejeződött.

elengedném.
74
61%
nem engedném el.
48
39%

Szavazatok száma: 122

tubatibi

Re: Casemiro - 14

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. augusztus 19., péntek 16:33

dzsi91 írta: Alltime csapatomban ő lesz a vkp valszeg amíg élek. Nála alulértékeltebb arc azért kevés van ezen a posztom amikor majdnem egy évtizedig folyamatosan top 1-2 volt. Sok sikert neki manchesterben.

Az átigazolási szezonunk így nálam gecire leromlott. Egy erős 4esből lett egy 2es. Meglátjuk szeptember 1ig változik-e valami.
Hasonló, a hiányposztokra(konkrétan a komplett jobbszélünk) nem érkezett senki, emellett egy Casemiro is távozik, ez így elég szegényes.
"If you don't like your destiny, don't accept it."

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. augusztus 19., péntek 16:07

Alltime csapatomban ő lesz a vkp valszeg amíg élek. Nála alulértékeltebb arc azért kevés van ezen a posztom amikor majdnem egy évtizedig folyamatosan top 1-2 volt. Sok sikert neki manchesterben.

Az átigazolási szezonunk így nálam gecire leromlott. Egy erős 4esből lett egy 2es. Meglátjuk szeptember 1ig változik-e valami.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. augusztus 19., péntek 15:53

Le is lett here we gozva

Süti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. augusztus 19., péntek 15:48

Mehet a legenda topikba.

Kösz mindent macifej, minden idők egyik legjobb középpályás trioja így minden idők BL győzelmével engedhette el a csúcson. 🐻🔫🧙‍♂️

:sziv: :goat:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2022. augusztus 19., péntek 15:28

Mérhetetlenül hiányozni fog, javarészt a személyes szimpátia miatt, de emellett nekem meggyőződésem hogy gyengülni fogunk a hiányával a nagy meccseken, ahol megint underdog szerepet leszünk kénytelenek felvenni. Casemiro óriási kincs volt hogy egész meccseket végigrombolt úgy hogy nem sárgázódott be 4 perc után. És a kohéziója is neki volt a legjobb Kroos-szal és Modriccsal, óriási előny volt hogy olvasták egymás gondolatát labdakihozatalnál és helyezkedésnél. Meg lehet oldani nélküle is, és a Camavingában rejlő tehetséget még a vak is látja, de ahhoz hogy olyan stabilak legyünk mint tavaly, sokat kell fejlődnie tavaszig neki és Tucsinak is.

A transzferről szerintem minden elhangzott már, nem tudok senkire sem haragudni, ésszerű döntést hozott, nekünk pedig nincs értelme megakadályozni az átigazolást, nem rossz pénzt kapunk, és bizonyos szempontból jól áll ennek a klubnak ez a fajta nagyvonalúság. Megszolgálta az árát, menjen ha menni akar.

Ettől függetlenül viszont frusztál, hogy egynéhány éven belül több játékosunkat is akkor és úgy vitték el a kezdőből, ahogy azt mi nem igazán akartuk. Ez zavar, OK, hogy minden képessége megvan a klubnak arra, hogy megoldja a pótlását. De zavar hogy jön egy Manchester, kinézi az egyik oszlopunkat, ráönt egy taliga pénzt és már viszi is. Ha kedvelném az effajta klubmodellt, akkor a Portóért vagy az Ajaxért rajonganék. Ne legyen már vonzóbb egyik klubikonunknak se egy ilyen helyzetben levő mencseszter, ne tudjanak már ennyivel fényűzőbb lehetőséget biztosítani a top játékosainknak.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. augusztus 19., péntek 14:18

Realista24 írta: Nem tudom hány száz meccs piros nélkül a Realban...vajon a Manuban mikor kapja az elsőt?
Angliában azért még sárgát se kap :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2022. augusztus 19., péntek 14:10

a fax gép remélem azóta se működik...

hiányozni fog...

innentől teher alatt nő a pálma. a csodatiniknek itt a lehetőség, hogy bizonyítsanak.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. augusztus 19., péntek 13:35

Koszi a sok cimet, es az eddigi sikereket, legendas kozeppalyas trio tagja voltal. Birtalak mar a Portotol kezdve, kellettel a sikerekhez. Most mar azert eljart az ido, es igy ha nincs is meg a regi motivaltsag, akkor nincs is ertelme tovabb huzni a dolgot. Sok sikert a MU-ban!

zoli0415

HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2022. augusztus 19., péntek 13:24

h3x0r írta:
zoli0415 írta: Nem értem ezt a napraforgó stílust, ezt az álszenteskedést ami itt megy...hát mi savat kapott Ő az utóbbi időben a CKM el együtt...mást se olvastam csak, hogy az idejük lejárt...jaj csak nehogy együtt pályán legyenek stb. Én bírom ezt a macifej romantikázást, igen hatalmas Madridista Ő csak az a fránya pénz ne lenne amit azért még mindíg jobban szeret (már, ha igazak a hírek). Ezt a döntést semmi nem indokolta sportszakmailag a részéről, a Madrid részéről viszont a legjobb döntés. Aki kizárólag a pénz miatt képes távozni innen, miközben azért itt se kell aggódnia a rezsidíjak miatt annak ki kell nyitni az ajtót, ráadni a kabátot és viszlát, egy percig nem kell siratni.
Míg a MU-ban évekig ő lehet a kezdő, addig itt hoztak a posztjára egy 80 milliós játékost. Ez mi, ha nem sportszakmai döntés?
A MU és a sportszakmaiság együtt említése azért erős.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. augusztus 19., péntek 13:24

🎙️| Ancelotti: “I can't reply as to why Casemiro traded European Champions for a struggling side, it's his decision.” #rmalive
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 19., péntek 13:24

Nem tudom hány száz meccs piros nélkül a Realban...vajon a Manuban mikor kapja az elsőt?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. augusztus 19., péntek 13:18

Ahogyan Varane-nal nála is megértem, hogy váltana és új kihívásokat keresne. Nem haragszom rá, ső köszönünk mindent :salute: 30 éves éppen jó korban van, hogy még kapjuk érte valamit. Ha azt nézzük, hogy anno apró pénzért vettük és nyertünk vele 5 BL-t, most meg kapunk érte a hírek szerint 60+10 millió eurót, akkor ez nem egy rossz üzlet. Túl szép is volt, hogy 6 ilyen középpályással vágunk neki a szezonnak, de hát Csucsu se azért lett leigazolva 80 millióért, hogy üljön a padon. Kár pedig végre hosszabb lett volna a padunk. Plusz a hírek alapján Ceballosszal is hosszabbítani fogunk. Tetszik/nem tetszik elmegy. De amit én még mindig nem értek meg, hogy Varane, Ronaldo, Ramos, Di Maria féle dolgok után senki nem tanul belőle, hogy ha eligazol innen, akkor nem jár jól? :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 19., péntek 13:18

Tjacks írta: Egy gól amit sose felejtek el : BL döntő Juve ellen. Azt a makkos mindenit annak a dugónak, Buffon keze és a kapufa között pont elfért a bogyó.azzal a lövéssel törtük meg a zebrákat :sziv:

Átigazoláshoz: Ha megy azért sírni nem fogok. Csak azt nem értem én sem amit Faust kollega említett a minap : Mi nekünk sokszor hónapokig kell várnunk valakire, sokszor akkor sem sikerül nyélbe ütni, erre a semmiből jön egy megkeresés és pár nap alatt elviszik egy kezdőjátékosunkat. :|
Sztem ez sokkal régebben el lett döntve, a dealt körülvevő marketing pedig csillagos ötös.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. augusztus 19., péntek 13:12

Mindenesetre akkor marad a 9/9 döntő a CKM-nek amikor kezdők voltak.

Szódával elmegy.

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. augusztus 19., péntek 13:11

🚨🌕| Casemiro only took part in training for 15 minutes today, then walked off the pitch. @relevo #rmalive

🚨🌕| Casemiro said goodbye to his teammates. @relevo #rmalive

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. augusztus 19., péntek 13:09

Tjacks írta:

Átigazoláshoz: Ha megy azért sírni nem fogok. Csak azt nem értem én sem amit Faust kollega említett a minap : Mi nekünk sokszor hónapokig kell várnunk valakire, sokszor akkor sem sikerül nyélbe ütni, erre a semmiből jön egy megkeresés és pár nap alatt elviszik egy kezdőjátékosunkat. :|
Van egy olyan érzésem, hogy ez jelenleg egy dolgot jelent: nincs most senki a csapat körül, aki folyamatosan szivárogtat. Azért az ilyen üzletek nem úgy szoktak zajlani, hogy hétfőn csörög Perez telefonja, kedden meg már el van adva Casemiro.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. augusztus 19., péntek 13:09

h3x0r írta:
zoli0415 írta: Nem értem ezt a napraforgó stílust, ezt az álszenteskedést ami itt megy...hát mi savat kapott Ő az utóbbi időben a CKM el együtt...mást se olvastam csak, hogy az idejük lejárt...jaj csak nehogy együtt pályán legyenek stb. Én bírom ezt a macifej romantikázást, igen hatalmas Madridista Ő csak az a fránya pénz ne lenne amit azért még mindíg jobban szeret (már, ha igazak a hírek). Ezt a döntést semmi nem indokolta sportszakmailag a részéről, a Madrid részéről viszont a legjobb döntés. Aki kizárólag a pénz miatt képes távozni innen, miközben azért itt se kell aggódnia a rezsidíjak miatt annak ki kell nyitni az ajtót, ráadni a kabátot és viszlát, egy percig nem kell siratni.
Míg a MU-ban évekig ő lehet a kezdő, addig itt hoztak a posztjára egy 80 milliós játékost. Ez mi, ha nem sportszakmai döntés?
Máshol is lehetett volna kezdő, és még talán a BLben is szerepelhetett volna. Ha hamarabb belengeti, hogy tavozni akar, valószínűleg jobb, a győzelemre potenciálisabb klubok is megkeresték volna. Fű alatt jöhetett a MU megkeresese, a pénz is szimpi volt neki, hát elment. Értem is, de valahogy mégsem. Viszont végtelen nagy a tisztelem felé, így rosszat biztos nem írok.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. augusztus 19., péntek 13:04

Egy gól amit sose felejtek el : BL döntő Juve ellen. Azt a makkos mindenit annak a dugónak, Buffon keze és a kapufa között pont elfért a bogyó.azzal a lövéssel törtük meg a zebrákat :sziv:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. augusztus 19., péntek 13:03

Nagy +1. Eddig az emberek nagy része már nem is kezdette volna a meccsek 90%-ban, most meg lassan ott tartanak, hogy nélküle vége mindennek.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. augusztus 19., péntek 12:52

Vissza: