Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
A szezonunk jelenleg kvázi 2 hónapig tart, utána VB, utána megint jön egy átigazolási időszak.
Addig jó eséllyel felszabadul 1-2 EU -n kívüli hely.
Addig jó eséllyel felszabadul 1-2 EU -n kívüli hely.
- Galacticos
Vegyuk ugy az egesz postot hogy lejart az atigazolasi idoszak es a keret marad igy ahogy van.
Ugy mentunk neki az atigazolasi idoszaknak hogy haaland bappe mennyire elferne egymas mellett, en ugye tobbszor irtam hogy a ketto egyutt szerintem sok lenne, nem hogy a ketto egyutt de kb junius elejere kiderult hogy egyik se fog jonni. Volt 3 honap alternativa utan nezni, ez nem sikerult. Jott egy rudiger hatra ingyen, ez remek igazolas,jott egy csuameni szerintem dragan. Nem lattam sokszor, de mar akkor sem ertettem hogy miert veszunk 100millioert valakit aki elvileg meg a kezdobe keves, es 7ember a kozeppalyara, 7 ilyen minosegi embert is soknak lattam de fedetol a posztjan elveszunk valoszinuleg meg egy evet mert ugyanugy ahogy anno ramost, ot is jobb hijan kitettuk a szelre, ott is jo de a posztjan lenne az igazi.
Elment a jovic, marcelo, isco, bale 4es, most az ilyen kubo mayoral fele igazolasok nem erdekelnek bar a japoba szerintem van extra. Fizu felszabadult egy csomo, az eladasok is jok voltak eddig. De mariano es asensio ugyanugy kerettag. A spanyol valszeg inkabb megvarja hogy lejarjon a szerzodese es meg egy evig nezhetjuk a tesze tosza mozgasat. Es akkor elengedtuk casemirot, oke hogy a klub korrekt maradt vele ahogy o is a klubbal mindvegig. Szerintem ez nem volt bekalkulalva, a united ketsegbeesett a szar kezdes miatt, es jottek egy jo ajanlattal, es elengedtuk. Ha ez tervezve lett volna, nem augusztus vegen tortenik. Casemirot rengeteget szidtuk tavaly, de megis annyira hirtelen jott az eligazolasa hogy szerintem ez okozza a szomorusagot most. Sosem gondoltam volna hogy a ckmbol pont o megy el eloszoe,bar azt hozzateszem hogy nekem ha kroos vagy modric igszolt volna el az sokkal jobban fajt volna.
Az atigazolasi szezon elott ugy gondoltam hogy carvajal mar sokat serult es sokszor keves, kellett volna egy jobbhatved, nem jott. A jobbszelre kitettuk fedet, szerintem itt nagyon ul a fiatal ramosos hasonlat. De jobbszelso sem jott, bizunk majd rodrygo szintlepeseben, de egyebkent o sem jobbszelso. Lehet hogy fejlodik, majd kiderul de most is serult es gyakorlatilag elore hazardon kivul nem tudsz kit behozni. Es csatar de meg cserecsatar sem jott. Tehat adott volt durvan 3 poszt amit erositeni kellett volna ebbol egyet felig megoldottunk azzal hogy rudiger tud a jobbszelen is jatszani.
Azt ertem hogy eus utlevel miatt nehez, meg jovic ota nem megyunk ra egyszezonos jatekosokra, de ott egy scout rendszer ok nem igaz hogy nem tudnak hozni egy jobbszelsot vagy egy csatart, barmit. En jobb hijan meg raul de tomast is hoztam volna, mert legalabb kicsit felkavarna az allovizet es ha szar van akkor nem az on es kozveszelyes mariano all be, meg hazard akibe csak bizunk bizunk de sose erkezik meg igazan.
Kivancsi leszek erre maradek 10napra, ha most igazolunk egy cm-et az nalam nagy minusz lenne, ha meg most "casemiro penz"bol hozunk elore valakit, akkor meg eddig penz miatt nem igazoltunk?
U.i. penzugyileg rendben vannak az igazolasaink, foleg most hogy a legtobb nagy minuszba hozza ki az atig szezonjat, de ettol meg a tamadasaink es a szezonunk kb egy serulesre van a kilatastalansagtol. Ez meg aggaszto, es ez engem jobban aggaszt mintha hianyozna meg mondjuk 80millio a kasszabol, de lenne egy nkunkunk..
Ugy mentunk neki az atigazolasi idoszaknak hogy haaland bappe mennyire elferne egymas mellett, en ugye tobbszor irtam hogy a ketto egyutt szerintem sok lenne, nem hogy a ketto egyutt de kb junius elejere kiderult hogy egyik se fog jonni. Volt 3 honap alternativa utan nezni, ez nem sikerult. Jott egy rudiger hatra ingyen, ez remek igazolas,jott egy csuameni szerintem dragan. Nem lattam sokszor, de mar akkor sem ertettem hogy miert veszunk 100millioert valakit aki elvileg meg a kezdobe keves, es 7ember a kozeppalyara, 7 ilyen minosegi embert is soknak lattam de fedetol a posztjan elveszunk valoszinuleg meg egy evet mert ugyanugy ahogy anno ramost, ot is jobb hijan kitettuk a szelre, ott is jo de a posztjan lenne az igazi.
Elment a jovic, marcelo, isco, bale 4es, most az ilyen kubo mayoral fele igazolasok nem erdekelnek bar a japoba szerintem van extra. Fizu felszabadult egy csomo, az eladasok is jok voltak eddig. De mariano es asensio ugyanugy kerettag. A spanyol valszeg inkabb megvarja hogy lejarjon a szerzodese es meg egy evig nezhetjuk a tesze tosza mozgasat. Es akkor elengedtuk casemirot, oke hogy a klub korrekt maradt vele ahogy o is a klubbal mindvegig. Szerintem ez nem volt bekalkulalva, a united ketsegbeesett a szar kezdes miatt, es jottek egy jo ajanlattal, es elengedtuk. Ha ez tervezve lett volna, nem augusztus vegen tortenik. Casemirot rengeteget szidtuk tavaly, de megis annyira hirtelen jott az eligazolasa hogy szerintem ez okozza a szomorusagot most. Sosem gondoltam volna hogy a ckmbol pont o megy el eloszoe,bar azt hozzateszem hogy nekem ha kroos vagy modric igszolt volna el az sokkal jobban fajt volna.
Az atigazolasi szezon elott ugy gondoltam hogy carvajal mar sokat serult es sokszor keves, kellett volna egy jobbhatved, nem jott. A jobbszelre kitettuk fedet, szerintem itt nagyon ul a fiatal ramosos hasonlat. De jobbszelso sem jott, bizunk majd rodrygo szintlepeseben, de egyebkent o sem jobbszelso. Lehet hogy fejlodik, majd kiderul de most is serult es gyakorlatilag elore hazardon kivul nem tudsz kit behozni. Es csatar de meg cserecsatar sem jott. Tehat adott volt durvan 3 poszt amit erositeni kellett volna ebbol egyet felig megoldottunk azzal hogy rudiger tud a jobbszelen is jatszani.
Azt ertem hogy eus utlevel miatt nehez, meg jovic ota nem megyunk ra egyszezonos jatekosokra, de ott egy scout rendszer ok nem igaz hogy nem tudnak hozni egy jobbszelsot vagy egy csatart, barmit. En jobb hijan meg raul de tomast is hoztam volna, mert legalabb kicsit felkavarna az allovizet es ha szar van akkor nem az on es kozveszelyes mariano all be, meg hazard akibe csak bizunk bizunk de sose erkezik meg igazan.
Kivancsi leszek erre maradek 10napra, ha most igazolunk egy cm-et az nalam nagy minusz lenne, ha meg most "casemiro penz"bol hozunk elore valakit, akkor meg eddig penz miatt nem igazoltunk?
U.i. penzugyileg rendben vannak az igazolasaink, foleg most hogy a legtobb nagy minuszba hozza ki az atig szezonjat, de ettol meg a tamadasaink es a szezonunk kb egy serulesre van a kilatastalansagtol. Ez meg aggaszto, es ez engem jobban aggaszt mintha hianyozna meg mondjuk 80millio a kasszabol, de lenne egy nkunkunk..
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Ja Nottingham Forrest ez is lehet 18. Idei igazolása lesz lehetraul 4 ever írta:Lehet reménykedni, igen. Délután írt vki érdeklődő PL csapatról.Tomidzsi írta:
Sőt Odri sincs. Lehet eligazol?
Toni
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Lehet reménykedni, igen. Délután írt vki érdeklődő PL csapatról.Tomidzsi írta:Sőt Odri sincs. Lehet eligazol?Tomidzsi írta:
Kroos se lesz, nincs nevezve, influenzás.
Ase egyébként sztem 5 db 0 perces meccs után nem most lesz kezdőbe dobva. Nálam:
védelem
Tchouaméni, Cama, Modric
Fede-Benz-Vini
Aztán szépfiú majd villoghat csereként..
Győzelemmel kéne elengedni Case-t. Csapattal elutazik még? (szerk.: öltönyben, "nézőként")
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Tomidzsi
Sőt Odri sincs. Lehet eligazol?Tomidzsi írta:Kroos se lesz, nincs nevezve, influenzás.sonic írta:
Gondolom visszaall a galakezdore -Casemiro.
Toni
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, R9, Ramos, Marcelo, Raúl, Modric, Kroos, Valverde
Korte
Rudi, Militao, Alaba, Mendy
Valverde, Tsumi, Modric
Ase, King, Vini
Sztem ez lesz, vagy max LV rudi helyett.
Rudi, Militao, Alaba, Mendy
Valverde, Tsumi, Modric
Ase, King, Vini
Sztem ez lesz, vagy max LV rudi helyett.
- Tomidzsi
Kroos se lesz, nincs nevezve, influenzás.sonic írta:Gondolom visszaall a galakezdore -Casemiro.halamadrid írta: Ancelotti considers making 4-5 changes for tomorrow's XI compared to the game vs Almeria. @MelchorRuizCope
Mi történik.
Toni
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Gondolom visszaall a galakezdore -Casemiro.halamadrid írta: Ancelotti considers making 4-5 changes for tomorrow's XI compared to the game vs Almeria. @MelchorRuizCope
Mi történik.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ancelotti considers making 4-5 changes for tomorrow's XI compared to the game vs Almeria. @MelchorRuizCope
Mi történik.
Mi történik.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Pad'em
Első jó ötleted Ezt bejátszottam volna, megelégszünk 70-el csak vigyék Marianót úgyis keresnek csatárt is. Ott nyomathatta volna a tarkónforgó betonfalhoz verem magam kamikazee akcióit, meg edzésen Maguire-el komplett varietét előadhatnának.Jim írta:ban pleaseMarci77 írta: Én irányítok a háttérből,ha akarjátok Mariano kezdhet holnap
azért 1 feltételem lett volna a MU felé Case leigazolásakor, hogy vigyék Marianot is
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ban pleaseMarci77 írta: Én irányítok a háttérből,ha akarjátok Mariano kezdhet holnap
azért 1 feltételem lett volna a MU felé Case leigazolásakor, hogy vigyék Marianot is
Egyetértek veled, kivéve abban, hogy elegendő lenne egy aktívabban védekező középpályás mellé. Nem látom hogy tudna működni, ha az egyik társ Modric lenne..Marci77 írta:Nem várná senki a rombolást,én is írtam,hogy más stílus,más dinamika. Senki se hozná amit Case,max Tchouameni,de ő is hosszabb távon,de kicsit ő is más. Alaba is tök más kpn.Berti írta: Simán működhet Toni 6-osban, csak ne várjuk hogy ő romboljon.
Kell mellé két izom gyorsvonat és mélyről Xabi módra lehet majd irányítgatni.
Biztos változni fog így a játék,de ez nem feltétlenül gond,csak kicsit több védekezőfeladat hárul mindenkire a kpn. Nem kell 2 gyorsvonat,1 is elég lehet már. Kroosnak ez még segíthetne is a pályafutása meghosszabbításában
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Nem várná senki a rombolást,én is írtam,hogy más stílus,más dinamika. Senki se hozná amit Case,max Tchouameni,de ő is hosszabb távon,de kicsit ő is más. Alaba is tök más kpn.Berti írta: Simán működhet Toni 6-osban, csak ne várjuk hogy ő romboljon.
Biztos változni fog így a játék,de ez nem feltétlenül gond,csak kicsit több védekezőfeladat hárul mindenkire a kpn. Nem kell 2 gyorsvonat,1 is elég lehet már. Kroosnak ez még segíthetne is a pályafutása meghosszabbításában
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Simán működhet Toni 6-osban, csak ne várjuk hogy ő romboljon.
- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Én irányítok a háttérből,ha akarjátok Mariano kezdhet holnapRealista24 írta:Ancelotti: "Toni Kroos has not told me he doesn't want to play as DM. If he tells me? Nothing, he will play there anyway (laughs).Marci77 írta: Amúgy mi van, ha Kroost húzza vissza a védelem elé,és megy Camavinga a német helyére. Más stílus,más dinamika,de lehet,hogy Kroos lassúságának ez még segíthet is.
Mar ertem miert nem akar hosszabitani az oreg Tóni.Realista24 írta:Ancelotti: "Toni Kroos has not told me he doesn't want to play as DM. If he tells me? Nothing, he will play there anyway (laughs).Marci77 írta: Amúgy mi van, ha Kroost húzza vissza a védelem elé,és megy Camavinga a német helyére. Más stílus,más dinamika,de lehet,hogy Kroos lassúságának ez még segíthet is.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ancelotti: "Toni Kroos has not told me he doesn't want to play as DM. If he tells me? Nothing, he will play there anyway (laughs).Marci77 írta: Amúgy mi van, ha Kroost húzza vissza a védelem elé,és megy Camavinga a német helyére. Más stílus,más dinamika,de lehet,hogy Kroos lassúságának ez még segíthet is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Marci77
Amúgy mi van, ha Kroost húzza vissza a védelem elé,és megy Camavinga a német helyére. Más stílus,más dinamika,de lehet,hogy Kroos lassúságának ez még segíthet is.
- ateeemadrid
Ahhoz nincs köze, az átigazolási szezonunkhoz van, meg hogy mostmár szarásig lenne pénzünk igazolni előre, de továbbra sem fogunk, ami nyilván méginkább kritikát érdemel szerintem. Illetve így Fede végre játszhatna azon a posztján, ahol igazi világklasszis, nem kellene úgy erőltetni jobbszélen, mint anno Ramost.Tjacks írta:jó de mi köze a támadó sornak Casemirohoz? Mármint azon kivül hogy néha-néha megfeledkezik magáról és false 9-est játszik? A támadósor eddig is szűk volt, tehát casemiro helyzete nélkül is szar nyarat zártunk, ha csak azt a szekciót nézzük.ateeemadrid írta: Mondjuk szarkazmus ide vagy oda, ha Case lép, és mást nem hozunk, megint nagyon gyenge átigazolási szezont zárunk. Erősödtünk egy Rüdigerrel, és ennyi. Előtte meg halibapi, százmilliós költésekről volt szó. Szerencsére minőség îgy is van, de a támadósor nagyon szűk...
Középen meg nélküle is meg leszünk, van elég ember. Minőségi ember.
Eddig ráfoghattuk, hogy jó, legalább a kpn erősödtünk, meg hogy 100milliót elköltöttünk a fiatal franciára, ezért nem hozunk senkit előre, de innentől kezdve nem nagyon látom, mivel lenne védhető az, hogy 2,5 értelmes támadóval vágunk neki a történelem leghosszabb szezonjának.
- RealMadridFanatic
Meglatjuk mi lesz az elkepzeles, de ott osszefugghet Casemiro tavozasa a tamadosorral, hogy elso korben Valverdet tennem vissza az eredeti posztjara, így viszont a jobb szel nem letezik. LV keves, Rodrygo szerintem nem ott erzi a legjobban magat, mas meg nincs.
Kozepre mehet Camavinga, de az o kvalitasai masok, mint Casemironak. Tchouameni adna magat, igy lehet melyviz lesz belole. Esetleg Alaba, de egyikukben sem erzem, hogy azt a borzaszto fontos rombolo munkat akar megkozelitoleg is ugy tudnak hozni, mint a brazil. Talan kompromisszumokkal Valverde, de akkor visszaerunk fentre.
Kozepre mehet Camavinga, de az o kvalitasai masok, mint Casemironak. Tchouameni adna magat, igy lehet melyviz lesz belole. Esetleg Alaba, de egyikukben sem erzem, hogy azt a borzaszto fontos rombolo munkat akar megkozelitoleg is ugy tudnak hozni, mint a brazil. Talan kompromisszumokkal Valverde, de akkor visszaerunk fentre.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)