wZoLee7 írta:
Szoval egy 30 eves jatekosert kaptunk 60-70 milliot akinek mar a helyettese is itt van es aki tavozni akart. Reszemrol ez egy zsenialis transzfer. Nyilvan sajnalom, de azok a kerdesek, hogy sok meccsen kell e a csapatba, mikor hatrany a jateka stb egy csapasra megoldodott
Ahogy megjelent az első hír akkor nagyon csalodott voltam hogy egyáltalán szóba kerül hogy hajlandoak lennénk eladni. Aztan ahogy múlt az idő úgy inkább a realitásom egyre jobban meggyözött hogy ez egy a legjobb.
Ha menni szeretett volna akkor menjen. Az egész transzferbe csak azt az egy dolgot nem értem hogy miért épp a MU?
Lehet hogy jó szezonuk lesz, de jelenleg -és neki is most kellett döntenie- semmi sportszakmai alapja nincs annak hogy így gondoljuk. Ennek a MU-nak alsó hangon is legalabb kell 3 év mire legalabb bajnokesélyekről lehet beszélni.
Ha egy M.City-be vagy Pool-ba megy azt sokkal jobban megértem mert ott tényleg lehet beszélni reális célokrol a szezonban.
Viszont ha jobban belegondolok akkor 70 misit kaptunk érte, 80ért vettük Tchouameni-t 8 évvel fiatalabb. Kicsit azt érzem hogy Tchouameni-t hosszasan és rendszeresen megfigyelhették ha ilyen könnyen elengedték Casemiro-t. Valamit csak látnak Tchouameni-ben.
A másik érdekes dolog ami eszembe jutott az az hogy esetleg egy 5 védős rendszert kiprobálna-e Carlo.
-------------------------Curtois
-------------Militao---Alaba(Nacho)---Rudiger----
L.V v Carvajal---Valverde---Kroos--Mendy(Alaba)
--------------------------Modric---------------------
-----------------Benzema--------Vinicius----------
Viniciust inkább egy fals 9esbe aki bal oldalrol probálkozik.
De akár egy 3-4-3-as felállást is megnéznék. Modric belső középpályásként és Valverde pedig egy jobb oldali támadoként. De akár Rodrygot is megnézném egy ilyen jobb oldali támadoként.