Aurélien Tchouaméni - 14
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Re: Aurélien Tchouaméni - 18
Fizikai képességekben veri Caset (aki azonban helyezkedéssel, tapasztalattal pótolni tudta a lassúságát), sok minden lehet ebből, de a lehetőség adott, hogy legjobb legyen a posztján
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ne essünk át a ló túl oldalára 2 meccs alapján, amiből az egyiken értékelhetetlent nyújtott. Tehetséges a gyerek. Ha Case itt lenne, betonkezdő lenne, ugyanúgy mint bárhol a világon. Case top1 CDM, vita nélkül. Egyébként Én is nagyon sokat várok Auréltől!ikelemen5 írta: Kezdem érteni, hogy Casemiro miért nem érezte hosszútávon biztosítottnak a kezdőtagságát.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kezdem érteni, hogy Casemiro miért nem érezte hosszútávon biztosítottnak a kezdőtagságát.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Lenne patreon vagy valami hasonlo en perkalnam mar evek ota, Gergo nem akar penzt keresni.sebydani írta:Múltkor a fórum motorban akartál változást, hogy ne lásd az emberek 90%-ának a kommentjeit, most meg ez… valamit be is kéne tenni a közösbeFaust írta: Kérek egy élienes emotikont.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nem így kell leírni, de Csucsu a beceneve a csapatnál, ha jól emlékszem.
Nem kell lustának lenni # AT egybe, nem nehéz megjegyezni, és kész is a neve. Így csináltam én is az értékeld topikban.Steve írta:A közösbe akkor tenne ha mi sem látnánk az ő kommentjeitsebydani írta: Múltkor a fórum motorban akartál változást, hogy ne lásd az emberek 90%-ának a kommentjeit, most meg ez… valamit be is kéne tenni a közösbe
Ez van na. Apa lett, megöregedett és nem bírja az alkalmazkodást és a szocializálódást.
Btw valaki qva gyorsan segítsen, mert túl sok a becenév Tcouameninek, nem tudom mit használjak, az eredetihez meg lusta vagyok.. dilemma.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- Galacticos
Szerintem csua.Steve írta: Btw valaki qva gyorsan segítsen, mert túl sok a becenév Tcouameninek, nem tudom mit használjak, az eredetihez meg lusta vagyok.. dilemma.
Remek meccs volt tole.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
A közösbe akkor tenne ha mi sem látnánk az ő kommentjeitsebydani írta:Múltkor a fórum motorban akartál változást, hogy ne lásd az emberek 90%-ának a kommentjeit, most meg ez… valamit be is kéne tenni a közösbeFaust írta: Kérek egy élienes emotikont.
Ez van na. Apa lett, megöregedett és nem bírja az alkalmazkodást és a szocializálódást.
Btw valaki qva gyorsan segítsen, mert túl sok a becenév Tcouameninek, nem tudom mit használjak, az eredetihez meg lusta vagyok.. dilemma.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Múltkor a fórum motorban akartál változást, hogy ne lásd az emberek 90%-ának a kommentjeit, most meg ez… valamit be is kéne tenni a közösbeFaust írta: Kérek egy élienes emotikont.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Kérek egy élienes emotikont.
- Pad'em
Meccsről meccsre jobban fog odabaszarintani. Persze valaki már 45 perc után küldte volna vissza a hercegségbe, de hálisten úgy tűnik megint nagyot fogtunk.
Párban Camával oktatni fognak a jövőben.
Párban Camával oktatni fognak a jövőben.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Patika lesz a srác. Nagy játékos lesz belőle.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ez most szombaton lesz a Celta Vigo ellen, nekem is jobb a szombat 10 óra mint a vasárnapi.Süti írta:következő kettő kapasbol.pheco írta: Elején volt egy fasza labdája, Vinyót kiugratta, amiből Benz jó napján gólt is lőtt volna. Aztán tényleg elég semmilyen volt. Mondjuk be-behunytam a szemem ilyen 1-2 perces szundikra Remélem nem sok meccsünk fog vasárnap 10-kor kezdődni.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- Süti
következő kettő kapasbol.pheco írta: Elején volt egy fasza labdája, Vinyót kiugratta, amiből Benz jó napján gólt is lőtt volna. Aztán tényleg elég semmilyen volt. Mondjuk be-behunytam a szemem ilyen 1-2 perces szundikra Remélem nem sok meccsünk fog vasárnap 10-kor kezdődni.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Elején volt egy fasza labdája, Vinyót kiugratta, amiből Benz jó napján gólt is lőtt volna. Aztán tényleg elég semmilyen volt. Mondjuk be-behunytam a szemem ilyen 1-2 perces szundikra Remélem nem sok meccsünk fog vasárnap 10-kor kezdődni.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Mondjuk az a Cucurella baszott jó kis spíler, marhára örülök neki, hogy a barca megszabadult tőle..ateeemadrid írta: Semmi extra nem volt, de olyan szar sem, hogy elő legyen véve. Első meccse. Az ára meg nem volt sok, ilyen a piac manapság, Cucurellak kerulnek 70millioba.
Megy, mint a mérgezett egér, mindenhol ott van és nem is ügyetlen, tegnap szerintem igen jól kezdett a chelsea-ben.
- ateeemadrid
Semmi extra nem volt, de olyan szar sem, hogy elő legyen véve. Első meccse. Az ára meg nem volt sok, ilyen a piac manapság, Cucurellak kerulnek 70millioba.
igen az egy kicsit nekem is fura volt. Elcseszi azán nyugodtan kocog, már úgyis mindegy alapon.ToniKroos írta: Basszus elügyetlenkedi a visszapasszt, aztán elkezd kocogni. Igen tudom, hogy most igazoltuk, attol még a kritika jogos szerintem.
- Süti
ráadásul szerintem nem is lógott ki tegnap lefele.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
A Don válaszolt neked : This white shirt is heavy. Önbizalom kérdése csupán az egész, majd belejön. Ha év végén is pogba módon kocog vissza majd előveszem én isToniKroos írta: HÚ hát eddig én fogom a fejem, hogy kit igazoltunk (és nem pozitívan). Azt hittem, majd berakják középre, aztán megesz mindenkit, de egy egészséges sprintet nem láttam tőle, se egy agresszív labdaszerzést, se azt az ellentmondást nem tűrő hozzáállást, mint Rüdigernél. Remélem csak nagyon új még neki a közeg, mert ez eddig nemhogy 80-at, de még 8-at se ér. Basszus elügyetlenkedi a visszapasszt, aztán elkezd kocogni. Igen tudom, hogy most igazoltuk, attol még a kritika jogos szerintem.
80 millió jónak tűnik nekem, már csak a fizikai adottságok miatt is.
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
Féltávnál, ha megszavazzák a legrosszabb igazolásnak, abból eddig még nagy baj nem lett