aztan sorhas es coke.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. augusztus 21., vasárnap 21:57
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. augusztus 21., vasárnap 21:39
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. augusztus 21., vasárnap 21:33
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 21., vasárnap 21:05
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2022. augusztus 21., vasárnap 17:01
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. augusztus 19., péntek 16:30
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 19., péntek 15:22
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. augusztus 19., péntek 15:19
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2022. augusztus 19., péntek 14:56
Nem beszélve arról, hogy amióta ez a hosszabbítás végbe ment 180 fokos fordulatot vettek az MBappé névvel ellátott cikkek. Ki vannak rá élezve. A magyar oldalokon ez megy amit látunk, akkor mi lehet máshol?Sierra írta: Úgy értem azzal, hogy túlságosan kinyalták a seggét, meg beállították úgy, mintha az atyaúristen lenne a gyerek. Ez a bánásmód meg szépen elhitette vele, hogy bazdmeg én vagyok valaki gyerekek. Erre gondoltam, nagyon nem egészséges, amit a PSG csinál vele az elejétől kezdve. Ez az idei nyári új szerződés meg feltételek aztán még nagyobb arcot faragott neki.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 19., péntek 14:49
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2022. augusztus 19., péntek 14:43
A köv. téli rendezvényre gondoltam ha már felhoztad a vb-t. (Ott ugyis szinte otthon lesz:)Kerlon írta:Te mit néztél tavaly is? Már akkor is ő volt az egyedül érdemi támadó a PSG-ben.Tomidzsi írta:
Nem, lehet nagyon fasza volt, de akkor is egy kicsit visszavehetne az arcából. De majd megnézem most mire képes, most már ugyis tőle várja mindenki a megváltást. Ja csak most kapott egy kis segítséget oda előre.
HozzászólásSzerző: chronic » 2022. augusztus 19., péntek 14:20
Mi az,hogy ők indították el a rossz irányba?Sierra írta: Kurva nagy erősítés lett volna, de a PSG kurvára elcseszte, már a leigazolásával, azóta meg elindították a lehető legrosszabb irányba.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. augusztus 19., péntek 14:17
Szerintem ezt ő maga cseszte el és senki más.Sierra írta: Kurva nagy erősítés lett volna, de a PSG kurvára elcseszte, már a leigazolásával, azóta meg elindították a lehető legrosszabb irányba.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. augusztus 19., péntek 14:08
Te mit néztél tavaly is? Már akkor is ő volt az egyedül érdemi támadó a PSG-ben.Tomidzsi írta:Nem, lehet nagyon fasza volt, de akkor is egy kicsit visszavehetne az arcából. De majd megnézem most mire képes, most már ugyis tőle várja mindenki a megváltást. Ja csak most kapott egy kis segítséget oda előre.Kerlon írta:
Te amugy lattad a 2018as VBn mit csinalt 19 evesen?Arra meg Aranylabdat is kaphatott volna.
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2022. augusztus 19., péntek 9:43
Én nem irtam hogy szar focista. Csak hogy a gyorsabbnal is gyorsabb amirol ő csak kis szazalekban tehet és ebből adódik minden előnye. Alázat a lényeg ! Mondjuk megértem hogy frusztrált, rájött hogy elbaszta a dolgokat és már jönne Madridba.Sierra írta:Imádom az ilyen kommenteket.Tomidzsi írta: Vicc az az ember. Annyi tud hogy kumma gyors. 45 misi az eves fizuja nettoban Ha nem lenne ilyen gyors nem cselezne így ahogy. Ergo koszonje meg a szuleinek es az egieknek, hogy raketa van a seggeben.![]()
Lehet utálni, mert egy tényleg egy címeres kis faszfej, de a kvalitásait elvitatni... szeretnék egy ilyen játékost a támadórészlegbe, aki csak annyit tud, hogy gyors.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 19., péntek 9:23
Hát ha felidézem magamban a City elleni félpályás gólját..gutihaz14 írta:vini nem eleg gyors neked?szeretnék egy ilyen játékost a támadórészlegbe, aki csak annyit tud, hogy gyors.![]()
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2022. augusztus 19., péntek 9:22
Nem, lehet nagyon fasza volt, de akkor is egy kicsit visszavehetne az arcából. De majd megnézem most mire képes, most már ugyis tőle várja mindenki a megváltást. Ja csak most kapott egy kis segítséget oda előre.Kerlon írta:Te amugy lattad a 2018as VBn mit csinalt 19 evesen?Tomidzsi írta: Vicc az az ember. Annyi tud hogy kumma gyors. 45 misi az eves fizuja nettobanHa nem lenne ilyen gyors nem cselezne így ahogy. Ergo koszonje meg a szuleinek es az egieknek, hogy raketa van a seggeben.
Egy Ronaldo 22eves sem volt. De becipelt egy brazil válogatottat a vb dontoig szar térdel. Fogja be és egy kis alázat. Mondjuk ahoz is alazat kellet volna hogy Madridba jojjon es ne Parizsba ripacskodjon egyedul.Arra meg Aranylabdat is kaphatott volna.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 19., péntek 9:22
Messi meg 35 évesen se világbajnok.Realista24 írta: Wayne Rooney on Kylian Mbappé shouldering Lionel Messi:
"A 22-23 year old player throwing a shoulder at Messi... I have never seen a bigger ego than this in my life. Someone remind Mbappé that at 22 years old, Messi had four Ballon d'Ors."
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 19., péntek 9:21
vini nem eleg gyors neked?szeretnék egy ilyen játékost a támadórészlegbe, aki csak annyit tud, hogy gyors.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 19., péntek 9:18
Imádom az ilyen kommenteket.Tomidzsi írta: Vicc az az ember. Annyi tud hogy kumma gyors. 45 misi az eves fizuja nettoban Ha nem lenne ilyen gyors nem cselezne így ahogy. Ergo koszonje meg a szuleinek es az egieknek, hogy raketa van a seggeben.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem