Picit off, de ő példáúl BL győztes lett? Bajnokság tuti, mert ott játszott.
elvileg ha nem játszott egy percet sem a BL-ben akkor hivatalosan nem lett BL győztes ahogy isco sem hiába kapták meg az érmeket.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 24., szerda 17:45
Picit off, de ő példáúl BL győztes lett? Bajnokság tuti, mert ott játszott.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 24., szerda 17:26
Wiki szerint igen. Meg ugye ott van az ünneplős képeken is.ekissm írta:Picit off, de ő példáúl BL győztes lett? Bajnokság tuti, mert ott játszott.RealAsensio írta:
Luninrol nagyon jo velemennyel vannak a szakemberek es elegge elkotelezett, lelkes, annak ellenere, hogy ritkan jut szohoz. Semmi ertelme idehozni egy idosebb kapust, ha Lunin egyelore maradni akar es jol dolgozik. Szerintem boven jo opcio Courtois moge.
HozzászólásSzerző: ekissm » 2022. augusztus 24., szerda 17:14
Picit off, de ő példáúl BL győztes lett? Bajnokság tuti, mert ott játszott.RealAsensio írta:Luninrol nagyon jo velemennyel vannak a szakemberek es elegge elkotelezett, lelkes, annak ellenere, hogy ritkan jut szohoz. Semmi ertelme idehozni egy idosebb kapust, ha Lunin egyelore maradni akar es jol dolgozik. Szerintem boven jo opcio Courtois moge.Jim írta: Kiko Casilla ingyen az Elchebe
Diego Lopez ingyen a Rayoba igazolt...
valamelyik elfért volna a padra Lunin helyett
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. augusztus 24., szerda 17:12
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 24., szerda 16:51
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. augusztus 24., szerda 16:39
Luninrol nagyon jo velemennyel vannak a szakemberek es elegge elkotelezett, lelkes, annak ellenere, hogy ritkan jut szohoz. Semmi ertelme idehozni egy idosebb kapust, ha Lunin egyelore maradni akar es jol dolgozik. Szerintem boven jo opcio Courtois moge.Jim írta: Kiko Casilla ingyen az Elchebe
Diego Lopez ingyen a Rayoba igazolt...
valamelyik elfért volna a padra Lunin helyett
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. augusztus 24., szerda 15:52
HozzászólásSzerző: füst » 2022. augusztus 24., szerda 9:10
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 24., szerda 8:46
Elore varom mit mondanak a derek angolok erreBencze írta:Vamos| UEFA's technical report has CONFIRMED it - Benzema will be awarded as the best player, Courtois the best goalkeeper and Vinícius as the best youngster. @diarioas #rmalive
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 24., szerda 7:01
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. augusztus 24., szerda 6:52
Azért, hogy évente 10 meccsen kb. 300 percet -aminek a fele kb. kupameccs- játsszon nem érdemes itt tartani. Ugyanolyan kidobott pénz mint kifizetni az utolsó évi fizuját. Annyival jobb nekünk, hogy szabadul fel a helye. Meg kell neki "köszönni" és csomagolni. Nem fér már bele ez a Bale-féle mentalitás ebben a csapatban, aki eszerint él, azt el kell engedni, le kell adni a felesleget. Hazard egyedül marad.gutihaz14 írta: ha kifizetik az utolsó évét akkor mariano még jobban jár amúgy..
megkapja kézhez a nettó 5 misijét és még eligazolhat nettó 2-3 misiért a törökökhöz vagy ahova tud. és még játszik is
én szívem szerint játszatnám mert eldöntött meccseken simán hoznám le pihentetni benzemát.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. augusztus 24., szerda 1:05
Vamos| UEFA's technical report has CONFIRMED it - Benzema will be awarded as the best player, Courtois the best goalkeeper and Vinícius as the best youngster. @diarioas #rmalive
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. augusztus 23., kedd 21:59
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 23., kedd 21:44
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. augusztus 23., kedd 21:17
nem kötelező nevezni se, kirakod, aztán cső, havonta csepegtetsz nekiJim írta:nem mindegyKerlon írta: hát nekem kummára mindegy, hogy kifizejtük vagy még ücsörög a padon
mert felszabadul 1 hely a keretben, és így csak hozunk 1 cserecsatárt
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 23., kedd 21:14
Hely így is van.Jim írta:nem mindegyKerlon írta: hát nekem kummára mindegy, hogy kifizejtük vagy még ücsörög a padon
mert felszabadul 1 hely a keretben, és így csak hozunk 1 cserecsatárt
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. augusztus 23., kedd 21:12
nem mindegyKerlon írta: hát nekem kummára mindegy, hogy kifizejtük vagy még ücsörög a padon
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. augusztus 23., kedd 21:11
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. augusztus 23., kedd 21:10
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. augusztus 23., kedd 20:43
erre gondoltamRealista24 írta: Úgy fest a vezetőségnek elege van, ha más nem, akkor terminaljak Mariano szerződését.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem