Politika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Politika
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
Az oreg generacional ez vmilyen szinten ertheto, nekik egy ilyen ember kell kadarjancsi utan pl, aki megvedi oket a covidtol, haborutol, aki gondoskodik roluk, atyaskodik felettuk. Mikor ez a generacio kihal, akkor is lesz sajnos baj, mert a mostani fiatal generacio meg jobban elborult, es pluszban ostobasaggal es tajekozatlansaggal tarsitva frocsog egymasra, az meg meg veszelyesebb talan
thereisonly1ronaldo
nekem mindegy csak a templom fel legyen ujitva. tobbi nem szamithehetheoriginal írta:Meglepodnel, de sztem te is tudod, hogy erettsegis, diplomas, erett felnott emberek is ilyenek.gutihaz14 írta:
akik itt feltettek a kezuket egybol el kene venni a szavazati jogot mert valszeg erettsegit sem tudtak megugrani
Tegye fel a kezet, akinek van alapvetoen normalis, az adott szakmajaban fullprofi, abszolut hozzaerto, ertelmes kollegaja, ismerose, aki megbolondul, mintha egy masik ember lenne, mikor a politika kerul szoba.
Az ilyenek nezik be, hogy ha tataroztak a templomtornyot, akkor viktor es a fityesz az o uruk es parancsolojuk
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- hehetheoriginal
Meglepodnel, de sztem te is tudod, hogy erettsegis, diplomas, erett felnott emberek is ilyenek.gutihaz14 írta:akik itt feltettek a kezuket egybol el kene venni a szavazati jogot mert valszeg erettsegit sem tudtak megugranikierkegaard írta: https://www.youtube.com/watch?v=0AIEQRMsSH8
durva, hogy a szuggesztió mennyre bivaly erős módszer.
Tegye fel a kezet, akinek van alapvetoen normalis, az adott szakmajaban fullprofi, abszolut hozzaerto, ertelmes kollegaja, ismerose, aki megbolondul, mintha egy masik ember lenne, mikor a politika kerul szoba.
Az ilyenek nezik be, hogy ha tataroztak a templomtornyot, akkor viktor es a fityesz az o uruk es parancsolojuk
thereisonly1ronaldo
akik itt feltettek a kezuket egybol el kene venni a szavazati jogot mert valszeg erettsegit sem tudtak megugranikierkegaard írta: https://www.youtube.com/watch?v=0AIEQRMsSH8
durva, hogy a szuggesztió mennyre bivaly erős módszer.
valamelyik univerzumban:
-
ja meg az ász tanulmánya is...
"„aki már megfigyelt kisfiút dekázás közben, az láthatja, hogy a férfiak rendkívül nagy koncentrációval tudnak feladatokat elvégezni”."
aki azt képes elhinni, hogy jó kezekben vagyunk...mélyről fog jönni az arconcsapás mikor tudatositja magában, hogy őt bizony itt nagyon durván átbaszták a palánkon.
"„aki már megfigyelt kisfiút dekázás közben, az láthatja, hogy a férfiak rendkívül nagy koncentrációval tudnak feladatokat elvégezni”."
aki azt képes elhinni, hogy jó kezekben vagyunk...mélyről fog jönni az arconcsapás mikor tudatositja magában, hogy őt bizony itt nagyon durván átbaszták a palánkon.
-
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Attól függetlenül, hogy mi volt az igazság: kik/miért/mennyire verték meg, amit M. Hedviggel művelt a másik oldal (nem a szlovákok, hanem a balos sajtó), ugyanolyan gyomorforgató, mint a jobbos karaktergyilkosságok.
Morális fölényről egyik oldal médiájánál sem lehet beszélni, féreg tud lenni mindkettő. Rajtad, meg rajtam áll, hogy ehhez képest a szennyhez képest mi megcsináljuk-e a saját fölényünket, vagy sárdobálunk?
Úgyhogy ne érezd magad többnek attól, mert nem rúgsz bele a horvátba vakációzó M.E.-be..
Vaskéz, f*szpólósGandalf, azért a mai nap is termel rendesen.
Morális fölényről egyik oldal médiájánál sem lehet beszélni, féreg tud lenni mindkettő. Rajtad, meg rajtam áll, hogy ehhez képest a szennyhez képest mi megcsináljuk-e a saját fölényünket, vagy sárdobálunk?
Úgyhogy ne érezd magad többnek attól, mert nem rúgsz bele a horvátba vakációzó M.E.-be..
Vaskéz, f*szpólósGandalf, azért a mai nap is termel rendesen.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Elnezest lemaradtam, van egy alternativ vilag, ahol a nem fideszesek is minden szarert hugyert beugatnak mindenkinek undorito gusztustalan stilusban? Es most nem a maganemberekrol beszelek, hanem a fostos kozszereplokrol, politikusokrol. Peldaul amikor egy 18 eves lanyba allnak bele, habzo szajjal a tv-ben es egyeb mediaban. Mas oldalrol lathatok ilyet?filatáska írta:Szóljon, a f*szt érdekel, csak akk ne állítsa be hogy fideszes vagy akármilyen az illető ha közben ő is ezt csinálja.hehetheoriginal írta: Hadd minositsen, velemenyezzen es szoljon mar le mindenki akit es ahogy csak akar, hat mi az istenfasza ez itt bazmeg
Bár lehet fideszes, akkor visszaszívom.
Tudod van ez a jobboldali moralis "foleny", amit mindig mindenki emleget, nem ok nelkul.
Ugyh az "en is minositek" kurvara nem igaz, en megallapitottam, hogy ez egy fideszes tulajdonsag.
Ha most beleallnek Vityaba, hogy hogy nez ki, es mekkora egy budos troger, akkor minositenem, de ezt nem tettem.
Egyebkent igen, en is szoktam minositeni, de nem ilyenekert.
Szóljon, a f*szt érdekel, csak akk ne állítsa be hogy fideszes vagy akármilyen az illető ha közben ő is ezt csinálja.hehetheoriginal írta: Hadd minositsen, velemenyezzen es szoljon mar le mindenki akit es ahogy csak akar, hat mi az istenfasza ez itt bazmeg
Bár lehet fideszes, akkor visszaszívom.
- hehetheoriginal
Hadd minositsen, velemenyezzen es szoljon mar le mindenki akit es ahogy csak akar, hat mi az istenfasza ez itt bazmeg
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Főleg az eredeti f*szos pólójával.füst írta: Nem volt célom hogy ilyen gellert kapjon a dolog, de most már mindegy.
Szerintem meghökkentő jelenség a szakállas Viktor, főleg így fehérben, mint Gandalf.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nem volt célom hogy ilyen gellert kapjon a dolog, de most már mindegy.
Szerintem meghökkentő jelenség a szakállas Viktor, főleg így fehérben, mint Gandalf.
Még szerencse, hogy te nem minősítesz és szólsz le.zsuninnyo írta: Ez ilyen legalja fideszes tulajdonsag lenne ezt is megszolni.
Bar keves embert utalok, es azok kozott is elokelo helyet foglal el, ahhoz semmi kozom, hogy nez ki nyaralas alatt. Ez ilyen legalja fideszes tulajdonsag lenne ezt is megszolni.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
A többség még keresi a szavakat. Én a rabló Télapóig jutottam.füst írta: Én kiosztanék egy feketepontot a fórum összes lakójának, órákkal ezelőtt közzé lett téve egy szakállas Orbán-kép, és mégse érkezett semmilyen hozzáfűznivaló.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Én kiosztanék egy feketepontot a fórum összes lakójának, órákkal ezelőtt közzé lett téve egy szakállas Orbán-kép, és mégse érkezett semmilyen hozzáfűznivaló.
-
Alapvetően ilyent soha nem mondanak, hogy 15.32-kor esni fog Professore teljesen jól leírta igazából. Tehát egy időjárás előrejelzés sosem 100%-os. Ha azt mondják, hogy 90% hogy esni fog az azt jelenti, hogy hasonló körülményeknél 10 napból 9-szer esni fog de egyszer nem. Én eddig négy országban (Románia, Magyar, Olasz és USA) éltem de nem véltem felfedezni semmi különbséget az időjárás előrejelzés pontosságában. Viszont simán lehet, hogy tényleg Svájcban több helyen és gyakrabban gyűjtik a mérési adatokat, így pontosabb lesz az előrejelzés. Plusz egy nagyobb város körül több meteorológiai állomás van (és akár reptér is), mint egy random falu körül, szóval nyilván a városokban jobb az előrejelzés. De amúgy nem vagyok meteorológus szóval többet nem igazán tudokrikko írta: Köszi az érdekes beszámolót!!
De azért lenne egy kérdésem is. Anno mikor Svájcban éltem , ha a helyi időjárás reggel azt mondta, hogy délután 15:32-kor esni fog, akkor du. 15:32-kor esett.
Ehhez képest odahaza sokszor magát az időjárást sem találják el, nemhogy a pontos napszakot. Ez azért durva különbség és nem gondolom, hogy ennyire balfék lenne az otthoni meteorológiai szaktudás.
Amennyiben tévedek, úgy sorry.
Szóval hogy lehetséges az, hogy egy adott országban kb percre pontosan bejön a jóslat, egy másikban pedig egyáltalán nem?
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
Igy van pontosan, a fold pedig lapos, az oltasban pedig chips van.babaking írta: Nálunk dél németeknél is csak 50% ban pontos - legalábbis ami az esöt illeti. Folyó és hegy is van a környéken, ez gondolom mind bonyolító tényező.
Más: arról tud valamit, hogy az F1-es mikro klímának van-e alapja? Már többször hallottam, hogy azért esik ritkán, mert annyi meleg levegőt nyomnak ki az autók, hogy az megakadályozza a csapadékképződést - és ahogy vége a versenynek és lehűl a levegő jön az eső.
Végiggondolva van benne logika: a meleg levegő több vizet tud felvenni - ez nyilván nem segíti a csapadékképződést, illetve a felfelé áramló levegő "falat" is képezhet hogy a felhő ne jusson a pálya felé. Ahogy vége a versenynek, a vissza hűlő levegő "túltelítődik" és kicsapódik -> eső.
Ezt erősíti, hogy a kisebb pályákon (Monaco) ritkábban esik mint a hosszabb (Spa) pályákon ahol jobban eloszlik - feltéve, hogy a verseny kezdetekor száraz volt. De ez lehet, hogy csak confirmation bias - Spa földrajzilag teljesen más környezetben van, lehet ez a valós ok.
Szóval van ebben valami, vagy ezek hatások elhanyagolhatóak és csak véletlen, hogy sosem érkezik meg az eső amikorra mondják?
Totalis hulyeseg es meg csak nem is logikus.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Nálunk dél németeknél is csak 50% ban pontos - legalábbis ami az esöt illeti. Folyó és hegy is van a környéken, ez gondolom mind bonyolító tényező.
Más: arról tud valamit, hogy az F1-es mikro klímának van-e alapja? Már többször hallottam, hogy azért esik ritkán, mert annyi meleg levegőt nyomnak ki az autók, hogy az megakadályozza a csapadékképződést - és ahogy vége a versenynek és lehűl a levegő jön az eső.
Végiggondolva van benne logika: a meleg levegő több vizet tud felvenni - ez nyilván nem segíti a csapadékképződést, illetve a felfelé áramló levegő "falat" is képezhet hogy a felhő ne jusson a pálya felé. Ahogy vége a versenynek, a vissza hűlő levegő "túltelítődik" és kicsapódik -> eső.
Ezt erősíti, hogy a kisebb pályákon (Monaco) ritkábban esik mint a hosszabb (Spa) pályákon ahol jobban eloszlik - feltéve, hogy a verseny kezdetekor száraz volt. De ez lehet, hogy csak confirmation bias - Spa földrajzilag teljesen más környezetben van, lehet ez a valós ok.
Szóval van ebben valami, vagy ezek hatások elhanyagolhatóak és csak véletlen, hogy sosem érkezik meg az eső amikorra mondják?
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.