De ők nyerték sorba a BL címeket. 19-21 közt meg nem voltak évcsapatában. Mindegy nyilván nem számít, csak elég wtf.Halfkey írta: Pl. Ramossal meg Marceloval is ez volt anno, a név sokat számit. Semmit se jelent, nem idegeskednék ezen - nem éri meg.
Bajnokok Ligája
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Egyébként igen, így kell hozzáállni. Nehéz, de nem érdemes stresszelni rajta.Halfkey írta: Pl. Ramossal meg Marceloval is ez volt anno, a név sokat számit. Semmit se jelent, nem idegeskednék ezen - nem éri meg.
Úgyis ez a céljuk a parasztoknak, aki kicsit is konyít a mostani focihoz kapásból látja h ez nem kóser.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Sántít ez a védelem, meg a teknőc is max a padról sasolhatná a kezdőt...
Na nem baj, ismét egy névsor, ami szart se ér.
No de majd Benzi
szrk:
egyébként osztom az előttem szólókat....jó lenne valami változatosabb, kevésbé lerágott csoportba bekerülni. az sem baj, ha nem izzadunk vért.
Na nem baj, ismét egy névsor, ami szart se ér.
No de majd Benzi
szrk:
egyébként osztom az előttem szólókat....jó lenne valami változatosabb, kevésbé lerágott csoportba bekerülni. az sem baj, ha nem izzadunk vért.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mickey 2022. augusztus 25., csütörtök 15:54-kor.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Persze, toptop mindenki is, kár hogy Valverdének bepucsított Dijk, Trent meg végigleste, ahogy Vini berúgja.....cart írta: Robertson, van Dijk, Trent névsort is reflexből írják be gondolom évek óta.
Pl. Ramossal meg Marceloval is ez volt anno, a név sokat számit. Semmit se jelent, nem idegeskednék ezen - nem éri meg.
Robertson, van Dijk, Trent névsort is reflexből írják be gondolom évek óta.
- Pad'em
Egészen nevetséges, ő az új Messi mindenhova be kell tolni. Egy BL ev csapatába még Rodrygo is előbb kéne be kerüljün oda mint ő aki kizúgott a 16 közt. Amúgy meg ja Salah, érthetetlen mit keres ott a kisköcsög, Uefa is adja alá csak a szekeret.Sierra írta:Sztem is inkább Salah, döntőben is nagyot ment. Pénzes köcsög teljesen érthetetlen mit keres ott, amikor már a 16 között kizúgtak a faszba.Kercsó írta:és Mané is Mbappé helyére.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Sztem is inkább Salah, döntőben is nagyot ment. Pénzes köcsög teljesen érthetetlen mit keres ott, amikor már a 16 között kizúgtak a faszba.Kercsó írta:és Mané is Mbappé helyére.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Inkább Salah.Kercsó írta:és Mané is Mbappé helyére.Sierra írta:Alabama azért befért volna vhova.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
és Mané is Mbappé helyére.Sierra írta:Alabama azért befért volna vhova.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Alabama azért befért volna vhova.Kercsó írta: Official: #UCL Team of the Season:
Courtois;
Trent, Van Dijk, Rudiger, Robertson
Modric, Fabinho, KdB.
Mbappe, Benzema, Vinicius.
a 4 Pool játékosból 2-nek max a padon van helye...
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Official: #UCL Team of the Season:
Courtois;
Modric, Fabinho, KdB.
Courtois;
Modric, Fabinho, KdB.
#whatisyourexcuse
Nehéz lenne négy csapat esetén így eloszta két napra a meccseket. de 2-2 szokott lenni egy egy nap. És talán egy városban lévők ugyanaz nap nem játszhatnak hazai pályán.TheBull6 írta: Lehet játszani
Van még ez a hülye, egy azon ország csapata ne legyen azonos napon meccs? Mert itt amit csinálok, a Barca miattunk nem lehet az A - B - C - D csoportban, csak a másik négyben. Így lemadnak a Bayern City Psg hármasról
Lehet játszani
Van még ez a hülye, egy azon ország csapata ne legyen azonos napon meccs? Mert itt amit csinálok, a Barca miattunk nem lehet az A - B - C - D csoportban, csak a másik négyben. Így lemadnak a Bayern City Psg hármasról
Mondjuk ez ilyen spanyol, angoloknál, azért nem igazán fenntartható, mert itt utána már megy összevissza.
Mondjuk ez ilyen spanyol, angoloknál, azért nem igazán fenntartható, mert itt utána már megy összevissza.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Inkabb Real-Lipcse-Salzburg-Zagreb csoport lenne kiralysag, sok magyarnak lenne lehetosege kijutni Real meccsre autoval, nekem is peldaul.ikelemen5 írta: Nem kérek sokat:
bayern-barca-inter-marseille ,és egy real-juve-salzburg-zagreb csoportokat.
A valosagban meg ez lesz: Real-Liverpool-Inter-Marseille
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Egy németnek örülnék egyébként mindegy
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Tényleg lehetne már valami kis változás. Volt egy időszak amikor állandóan az Ajax-szal toltuk, utóbbi években a Sahtar lett ilyen. Meg lassan az Inter is. Dortmunddal is sokszor kerültünk össze az elmúlt 12 évben.
real, lipcse, salzburg, haifa
könnyű is, változatos is. nekem már a könyökömön jönnek ki a pool, chelsea, juve, inter, sahktar elleni meccsek..
könnyű is, változatos is. nekem már a könyökömön jönnek ki a pool, chelsea, juve, inter, sahktar elleni meccsek..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Mi a baj a portugálokkal, tavaly a Benfica is továbbjutott a Barca helyettRemy írta:Valamit kezdeni kellene azzal a holland és portugál bajnoksággal, mert botrány, hogy első kalapban kaphatnak helyet. Aztán megint kihúznak egy Porto - Sevilla - Leverkusen - Maccabi csoportot... Meg majd lesz egy Real - Chelsea - Inter - Marseille...'shutterisland írta: itt vannak a kalapok :
...
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Nem kérek sokat:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”