Tudtommal sérült. Ennél bővebb infót sajnos nem tudok a rendelkezésedre bocsájtani.Való igaz. Így van ez, ha ez ember túl vehemensen gépel, betű formát ölt az összes gondolata. A választ arra tudod, hogy miért nem játszik?
Kommentáld a híreket
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Sportfilozófia: Roger Federer
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát lehet hogy az lenne,csak az a baj hogy az öreg bőre is piros-fekete Nem gondolnám hogy otthagyná szeretett klubját.egy dolog miatt gáljani hatalmas erősítés lenne ide, szarérhugyér hoznánk messit, mert meghekkelné az adidas segítségével vagy két ukrán kurváért adnának nekünk gündögant, a kopasz elintézné:mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Való igaz. Így van ez, ha ez ember túl vehemensen gépel, betű formát ölt az összes gondolata. A választ arra tudod, hogy miért nem játszik?Ez esetben nem lenne kockázat, jól áthidaltad a problémát
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
Ez esetben nem lenne kockázat, jól áthidaltad a problémátMi történt vele? Sérült? Mert akkor őt is kockázatos leigazolni, bár én vállalnám ezt a kockázatot, ha biztosan tudnám, hogy úgy fog játszani, mint tavaly.
Perez papa sem utolsó üzletember, csak szignifikánsabb kevesebb ujjtöréssel és több pénzzel dolgozik.egy dolog miatt gáljani hatalmas erősítés lenne ide, szarérhugyér hoznánk messit, mert meghekkelné az adidas segítségével vagy két ukrán kurváért adnának nekünk gündögant, a kopasz elintézné
Sportfilozófia: Roger Federer
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
namost ezt évekkel ezelőtt már elmondtam volna a mu-nak akár ingyen is, pláne ha még fizetik az f12 berlinettámba a benyát, akkor meg is indoklommég a legvehemensebb mu szurkolók is beismerik, hogy egy méteres kulát ér az egész, amit lehoz. kidobott pénz az egész. az mu problémáinak egyik forrása az ő - béna - játéka.
valami bajnokit néztünk pár hete lakótársammal, aki már 10 éves szurkol az mu-nak és pár labdaérintésénél majdnem eldobta a laptopját
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
még a legvehemensebb mu szurkolók is beismerik, hogy egy méteres kulát ér az egész, amit lehoz. kidobott pénz az egész. az mu problémáinak egyik forrása az ő - béna - játéka.morientes írta:Hát jó lenne,de nemtom akkor minek nekik Fellaini
valami bajnokit néztünk pár hete lakótársammal, aki már 10 éves szurkol az mu-nak és pár labdaérintésénél majdnem eldobta a laptopját khedira minőségibb játékos, hiába béna itt. angliában a nagy munkabírása és a futómennyisége miatt ki fog emelkedni.
egyébként is látszik, hogy neki ez az utolsó éve itt, ancelotti is csak azért játszatja, mert nincs alternatíva. casemiro nem elég rutinos a poszthoz, elég könnyelmű. khedirambo viszont felszántja a pályát és a hercegi sörénye még azután is csak csillog
hehe bazdmeg ez az avatar. kikészít.
meglátom és ökölbeszorul a kezem.
meglátom és ökölbeszorul a kezem.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- hehe
egy dolog miatt gáljani hatalmas erősítés lenne ide, szarérhugyér hoznánk messit, mert meghekkelné az adidas segítségével vagy két ukrán kurváért adnának nekünk gündögant, a kopasz elintéznémorientes írta:Tulajdonos Silvio Berlusconi.Galliani azt hiszem klubigazgató,de mindenesetre a 2. ember a klubnál.Az ő kezén folyik át minden ügy.Arról nem beszélve hogy kölyök kora óta szurkol a csapatnakGalliani nem a Milan tulajdonosa? :)
- morientes
Tulajdonos Silvio Berlusconi.Galliani azt hiszem klubigazgató,de mindenesetre a 2. ember a klubnál.Az ő kezén folyik át minden ügy.Arról nem beszélve hogy kölyök kora óta szurkol a csapatnakGalliani nem a Milan tulajdonosa? :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
A Sanitas "szekció"-ba fel lehetne esetleg venni, hogy Khedira önértékelési zavarral küzd?
- hehe
nem.NathanBarley írta:Galliani nem a Milan tulajdonosa?sander írta:Valamelyik nap olvastam hogy Gallianinak megromlott a viszony a Milan tulajdonosaival és lehetséges egy Madridba való szerződés .... tud erről valaki valamit ?
abüdösk.anyádtegyökér takarodj„Nem vagyok spanyol, nem kerültem sokba, és Mourinho egyik embere voltam. A szezont a kispadon vagy a lelátón ülve kezdtem. Ha jól játszom, akkor is én vagyok a bűnbak, és nem értékelnek megfelelően” – idézi Khedirát az ESPN Soccernet.?
ramires, gündögan, vidal meg pogba is spanyolok, azért akarjuk őket
-
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
- Kedvenc csapatod: RMCF
Galliani nem a Milan tulajdonosa?sander írta:Valamelyik nap olvastam hogy Gallianinak megromlott a viszony a Milan tulajdonosaival és lehetséges egy Madridba való szerződés .... tud erről valaki valamit ?
- Cr7
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Raphael Varane
„Nem vagyok spanyol, nem kerültem sokba, és Mourinho egyik embere voltam. A szezont a kispadon vagy a lelátón ülve kezdtem. Ha jól játszom, akkor is én vagyok a bűnbak, és nem értékelnek megfelelően” – idézi Khedirát az ESPN Soccernet.?
Menny el kérlek
Menny el kérlek
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Valamelyik nap olvastam hogy Gallianinak megromlott a viszony a Milan tulajdonosaival és lehetséges egy Madridba való szerződés .... tud erről valaki valamit ?
- morientes
Hát jó lenne,de nemtom akkor minek nekik Fellaini,elvileg ő is azt a posztot játszotta az evertonba...vagy legalábbis ott is bevethető.Na mindegy,tőlem vihetik isten hírével...Viszont a Manunak a bajnokságban is el kellene az erősítés és úgy néz ki ők Khedirát annak gondolják. Szóval jó lenne, ha lépnének az ügyben.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Viszont a Manunak a bajnokságban is el kellene az erősítés és úgy néz ki ők Khedirát annak gondolják. Szóval jó lenne, ha lépnének az ügyben.morientes írta:Viszont Khedira már játszott a BL-be idén...azért vélem kacsaszagúnak ezt az egészet.Na meg azért mert egy bulvármédia hozta...Tudtommal Gündogan idén még nem lépett pályára a BL-ben, szóval akár játszhatna is tavasszal. Vagy esélytelen, hogy télen történjen meg a két biznisz? Túl szép lenne..
A manchester gondolom ha már megveszi,azt szeretné hogy játszon a BL-be.Maga Khedira is azt szeretné,gondolom.Így aztán ha igaz valami ebből,akkor is inkább a nyáron...
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Tavaly követtem a Borussia meccseit, idén nem. Nagyon tetszett tavaly a játéka, kellene ő ide, Khedira helyére btb-be. De egy fontos kérdésem van: Idén nem látom a Dortmund keretében meccseken. Mi történt vele? Sérült? Mert akkor őt is kockázatos leigazolni, bár én vállalnám ezt a kockázatot, ha biztosan tudnám, hogy úgy fog játszani, mint tavaly.A Marca szerint a Real Madrid nyerte a Gündoganért folyó versenyt. Mint arról a nyár folyamán beszámoltunk, a két klub szóbeli megállapodást kötött a játékos átigazolásával kapcsolatban, amit most papírra is vetettek. Mindezt a Sahin üzlet lezárásával egyidejűleg tették meg a felek.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- morientes
Viszont Khedira már játszott a BL-be idén...azért vélem kacsaszagúnak ezt az egészet.Na meg azért mert egy bulvármédia hozta...Tudtommal Gündogan idén még nem lépett pályára a BL-ben, szóval akár játszhatna is tavasszal. Vagy esélytelen, hogy télen történjen meg a két biznisz? Túl szép lenne..
A manchester gondolom ha már megveszi,azt szeretné hogy játszon a BL-be.Maga Khedira is azt szeretné,gondolom.Így aztán ha igaz valami ebből,akkor is inkább a nyáron...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára morientes 2013. november 8., péntek 11:42-kor.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tudtommal Gündogan idén még nem lépett pályára a BL-ben, szóval akár játszhatna is tavasszal. Vagy esélytelen, hogy télen történjen meg a két biznisz? Túl szép lenne..
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
na igen, Gündogan nagy lutri is lehet, nem kellene egy következő Sahin, akit drágán hozunk aztán nem játszik semmit és szinte semmiért távozik
Érzésem szerint Sahintól túl gyorsan megvált a csapat, de ez már történelem...olyan ember kell Khedira helyére aki bírja a robotolást és a futást, ott kell lennie védekezésben és támadásban is, hisz látható hogy Khedira minden meccsen többször is oda ér a kapu elé, és ha ügyesebb lenne gólokat tudna szerezni. Egyszerűen ez most Carlo rendszere, ezért játszik khedira, ő bírja fizikálisan ezt a robotolást...Modric és Casemiro szerintem nem bírná, viszont váltva egymást meg is tudnák oldani, csak hát Casemirora várnunk kell. Ha Khedira télen valóban elmenne, akkor kaphatna fél évet, és nem biztos hogy utána nyáron kellene játékost venni
Érzésem szerint Sahintól túl gyorsan megvált a csapat, de ez már történelem...olyan ember kell Khedira helyére aki bírja a robotolást és a futást, ott kell lennie védekezésben és támadásban is, hisz látható hogy Khedira minden meccsen többször is oda ér a kapu elé, és ha ügyesebb lenne gólokat tudna szerezni. Egyszerűen ez most Carlo rendszere, ezért játszik khedira, ő bírja fizikálisan ezt a robotolást...Modric és Casemiro szerintem nem bírná, viszont váltva egymást meg is tudnák oldani, csak hát Casemirora várnunk kell. Ha Khedira télen valóban elmenne, akkor kaphatna fél évet, és nem biztos hogy utána nyáron kellene játékost venni