Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

centeno

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: centeno » 2013. november 8., péntek 13:17

A Sanitas "szekció"-ba fel lehetne esetleg venni, hogy Khedira önértékelési zavarral küzd?

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. november 8., péntek 13:11

NathanBarley írta:
sander írta:Valamelyik nap olvastam hogy Gallianinak megromlott a viszony a Milan tulajdonosaival és lehetséges egy Madridba való szerződés .... tud erről valaki valamit ? :hmmm:
Galliani nem a Milan tulajdonosa? :)
nem. :coffee:

:mrgreen:
„Nem vagyok spanyol, nem kerültem sokba, és Mourinho egyik embere voltam. A szezont a kispadon vagy a lelátón ülve kezdtem. Ha jól játszom, akkor is én vagyok a bűnbak, és nem értékelnek megfelelően” – idézi Khedirát az ESPN Soccernet.?
abüdösk.anyádtegyökér takarodj :lol: :lol: :lol:
ramires, gündögan, vidal meg pogba is spanyolok, azért akarjuk őket :D
Kép
Kép
Kép

NathanBarley
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: NathanBarley » 2013. november 8., péntek 13:09

sander írta:Valamelyik nap olvastam hogy Gallianinak megromlott a viszony a Milan tulajdonosaival és lehetséges egy Madridba való szerződés .... tud erről valaki valamit ? :hmmm:
Galliani nem a Milan tulajdonosa? :)

Cr7
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Raphael Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Cr7 » 2013. november 8., péntek 13:02

„Nem vagyok spanyol, nem kerültem sokba, és Mourinho egyik embere voltam. A szezont a kispadon vagy a lelátón ülve kezdtem. Ha jól játszom, akkor is én vagyok a bűnbak, és nem értékelnek megfelelően” – idézi Khedirát az ESPN Soccernet.?

Menny el kérlek :salute: :salute: :salute:

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2013. november 8., péntek 12:16

Valamelyik nap olvastam hogy Gallianinak megromlott a viszony a Milan tulajdonosaival és lehetséges egy Madridba való szerződés .... tud erről valaki valamit ? :hmmm:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 8., péntek 12:04

Viszont a Manunak a bajnokságban is el kellene az erősítés és úgy néz ki ők Khedirát annak gondolják. Szóval jó lenne, ha lépnének az ügyben.
Hát jó lenne,de nemtom akkor minek nekik Fellaini,elvileg ő is azt a posztot játszotta az evertonba...vagy legalábbis ott is bevethető.Na mindegy,tőlem vihetik isten hírével... :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. november 8., péntek 11:58

morientes írta:
Tudtommal Gündogan idén még nem lépett pályára a BL-ben, szóval akár játszhatna is tavasszal. Vagy esélytelen, hogy télen történjen meg a két biznisz? Túl szép lenne..
Viszont Khedira már játszott a BL-be idén...azért vélem kacsaszagúnak ezt az egészet.Na meg azért mert egy bulvármédia hozta... :)
A manchester gondolom ha már megveszi,azt szeretné hogy játszon a BL-be.Maga Khedira is azt szeretné,gondolom.Így aztán ha igaz valami ebből,akkor is inkább a nyáron...
Viszont a Manunak a bajnokságban is el kellene az erősítés és úgy néz ki ők Khedirát annak gondolják. Szóval jó lenne, ha lépnének az ügyben.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2013. november 8., péntek 11:42

A Marca szerint a Real Madrid nyerte a Gündoganért folyó versenyt. Mint arról a nyár folyamán beszámoltunk, a két klub szóbeli megállapodást kötött a játékos átigazolásával kapcsolatban, amit most papírra is vetettek. Mindezt a Sahin üzlet lezárásával egyidejűleg tették meg a felek.
Tavaly követtem a Borussia meccseit, idén nem. Nagyon tetszett tavaly a játéka, kellene ő ide, Khedira helyére btb-be. De egy fontos kérdésem van: Idén nem látom a Dortmund keretében meccseken. Mi történt vele? Sérült? Mert akkor őt is kockázatos leigazolni, bár én vállalnám ezt a kockázatot, ha biztosan tudnám, hogy úgy fog játszani, mint tavaly.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 8., péntek 11:40

Tudtommal Gündogan idén még nem lépett pályára a BL-ben, szóval akár játszhatna is tavasszal. Vagy esélytelen, hogy télen történjen meg a két biznisz? Túl szép lenne..
Viszont Khedira már játszott a BL-be idén...azért vélem kacsaszagúnak ezt az egészet.Na meg azért mert egy bulvármédia hozta... :)
A manchester gondolom ha már megveszi,azt szeretné hogy játszon a BL-be.Maga Khedira is azt szeretné,gondolom.Így aztán ha igaz valami ebből,akkor is inkább a nyáron...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára morientes 2013. november 8., péntek 11:42-kor.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. november 8., péntek 11:28

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 8., péntek 11:19

na igen, Gündogan nagy lutri is lehet, nem kellene egy következő Sahin, akit drágán hozunk aztán nem játszik semmit és szinte semmiért távozik
Érzésem szerint Sahintól túl gyorsan megvált a csapat, de ez már történelem...olyan ember kell Khedira helyére aki bírja a robotolást és a futást, ott kell lennie védekezésben és támadásban is, hisz látható hogy Khedira minden meccsen többször is oda ér a kapu elé, és ha ügyesebb lenne gólokat tudna szerezni. Egyszerűen ez most Carlo rendszere, ezért játszik khedira, ő bírja fizikálisan ezt a robotolást...Modric és Casemiro szerintem nem bírná, viszont váltva egymást meg is tudnák oldani, csak hát Casemirora várnunk kell. Ha Khedira télen valóban elmenne, akkor kaphatna fél évet, és nem biztos hogy utána nyáron kellene játékost venni

Tayo
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.

HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. november 8., péntek 11:06

Egy Gündogan-Khedira csere elég nagy minőségbeli változást jelentene. Gündogan szerintem az egyik legtöbbet fejlődő játékos volt az elmúlt években, még pont Sahin helyére vette őt a Dortmund, amikor azokon az első meccsein láttam nem volt egy nagy spíler, de azóta, főleg amit a tavalyi BL menetelés során mutatott, na meg ellenünk is, az igazi klasszisteljesítmény volt. Gyors, labdaügyes, gyorsan gondolkozó játékos, olyan aki teszi-veszi, megcsinálja kicsiben, ha kell kényszerítőzik. Pont ilyen kell nekünk Khedira helyére. Mondjuk most éppen benne van egy komoly sérülésben, amivel már egyszer megszívtuk egy dortmundi üzlet során.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 8., péntek 10:43

kellemes hírek :) Gündogan jöhetne, Khedira 35 ért...személyesen csomagolnák neki össze és tenném fel egy repülőre :D

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. november 8., péntek 10:15

jansky írta:Nem értem, hogy hogyan lehet ilyen megítélésbeli különbség az edzők meg a szurkolók között khedirával kapcsolatban. ITt mindenki a szemét kikaparné másik oldalról meg 2 edzőnél is alap kezdő, plusz nem kis csapatok vinnék, nem kevés pénzért. Ez miért van ?
Az újságok szerint Ancelotti is Vidalt akart, csak nem jött össze. Voltak pletykák egy Khedira-Ramires cseréről is (amit én mondjuk kétlek, de örülnék neki, mivel Vidalt biztosra veszem, hogy nem jön), illetve Gündoganról is okkal folynak a pletykák.

Kyller
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba

HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. november 8., péntek 10:13

Gündogan-hír? Senki? :mrgreen:

Akkor lenne értelme, ha Khedira out, Xabi visszavonul, vagy eligazol, valamint Casemiro kölcsönbe elmegy. Akkor marad Modric, Illara, Gündogi, Isco. Bár Casemiro maradhat, csereként lehetne rá számítani...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 8., péntek 10:11

A Marca szerint a Real Madrid nyerte a Gündoganért folyó versenyt. Mint arról a nyár folyamán beszámoltunk, a két klub szóbeli megállapodást kötött a játékos átigazolásával kapcsolatban, amit most papírra is vetettek. Mindezt a Sahin üzlet lezárásával egyidejűleg tették meg a felek.
:happy: :happy: :happy: Ezt mondtam, hogy így lehet puhítani a Dortmundot. Ráadásul Sahin még jól is játszik.

Ui: Khedira miattam egy 20-asért is mehet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

jansky
Kedvenc játékosaid: Ramos, Ronaldo, CR, Kroos

HozzászólásSzerző: jansky » 2013. november 8., péntek 10:10

Nem értem, hogy hogyan lehet ilyen megítélésbeli különbség az edzők meg a szurkolók között khedirával kapcsolatban. ITt mindenki a szemét kikaparné másik oldalról meg 2 edzőnél is alap kezdő, plusz nem kis csapatok vinnék, nem kevés pénzért. Ez miért van ?

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. november 8., péntek 10:00

Jó, de 35 millió az 35 millió, ráadásul felépült Szőr Xabi is, itt van Illarra is, és akkor Kázmérról még nem is beszéltünk. Simán el lehetne passzolni, területvédekezzen máshol.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. november 8., péntek 9:34

ha van vezetőség amelyik semmi pénzért nem adná khedirát akkor az tudjuk melyik... khedira sajnos évekig sok még itt bosszantani sok embert.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. november 8., péntek 8:57

A Daily Mirror szerint a Manchester United lecsapni készül Khedirára. Az angol klub a forrás szerint a januári átigazolási szezonban 35 millió fontot fizetne a német válogatott középpályásért.
lecsapni?? :lol: :lol: majd megtudják. :D nem tudom mi tetszett meg nekik benne.. az amikor pofán törülte a labda múlt meccsen, miközben próbálta megszelidíteni? :mrgreen: mindenesetre sajnos csak mi, magyar szurkolók akarjuk eladni őt... hüjevak ancelotti nemtom mit eszik rajta :( ...tud egyeneset lőni, aztán csá. (de csak azt tud) (mert azt megértem, h a német válogatottban tényleg nincs arra a posztra igazán megbízható játékos, Lőw is csak kényszerből rakja be..)
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

Vissza: