Cristiano Ronaldo
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Re: Cristiano Ronaldo
inkább jöjjön egy öreg Cé, mint hogy majd full vakon legyünk, ha Benzin pihen vagy neaddisten sérült/eltiltott
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Fede-Cama-Csu-Vini
Benz-CR
Johet
Benz-CR
Johet
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
a probléma, hogy a bappe meg hali vonatokkal együtt már az egész kibaszott forum széttrancsirozva fekszik cafatokban a szakadékban.
thereisonly1ronaldo
- Sorrentino
Mester77 írta:Van erre bármi reális esély, vagy csak az emberek érzelmeivel játszanak ?Realista24 írta: Trendingbe került a CR éjfélig újra Realos lesz hír.
Csak a helyi MÁV szeretné megint elindítani a CR féle nosztalgiavonatot, ami már egyszer szakadékba zuhant sokunkkal rajta. Persze az útvonal ugyanaz, de hátha most nem robban fel legalább, amikor lezuhan...
- Mester77
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Van erre bármi reális esély, vagy csak az emberek érzelmeivel játszanak ?Realista24 írta: Trendingbe került a CR éjfélig újra Realos lesz hír.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
CR nem fog hozzank visszaterni. Akkor sem hiszem, ha eladjuk Asensiot, kellene ehhez meg egy Hazard eladas is... Mondjuk nem is banom mar, elmenni nem kellett volna.
Az mas kerdes mi lesz vele, unitednel elegge ratettek a felelos tablat, pedig a sok pancser kozott az egyetlen akivel lehetne valamit kezdeni.
Az mas kerdes mi lesz vele, unitednel elegge ratettek a felelos tablat, pedig a sok pancser kozott az egyetlen akivel lehetne valamit kezdeni.
- haszi
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema
Csucsu-Cama-Modric-Fede négyes kp-n, előttük meg Vini-KaK/CéHalfkey írta: Gyakorlatilag nem védekezik, nem pressingel már, szerintem nem bírnánk el kezdőben.
Szerintem ez elég stabil lehetne így és meg is bírná Roncit. Benzemán is látszik azért a fásultság és hogy csapágyasra lett hajtva tavasszal (igaz így is elteszi szerencsére a góljait) ezért tényleg megérné picit rotálni, pihentetni őt is.
Kisebb csapatok ellen meg simán beleférne egy Vini - Benz - CR hármas, ahol cserélgetik a helyüket folytonosan elől.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Most mar fellabu ceronaldo is jo lenne, igy hogy hazi nem kap lehetőséget, kurvagyenge a produkcio elol
thereisonly1ronaldo
Gyakorlatilag nem védekezik, nem pressingel már, szerintem nem bírnánk el kezdőben.
- haszi
Realista24 írta:Holnap.
Donát írta:Holnap este 11.
Köszi
Hát lehet, ha nem jó dolog a nosztalgia vonaton ücsörögni, de én simán hoznám utolsó napon, ha senki nem jön tényleg. Át lehetne állni kétcsatáros játékra is, vagy rotálva szerintem a padot is megtűrné, ha a BL meccseken kezdhet a csoportkörben. Asensio, Mariano, Lv, Hazard, Rodrygo ötös gólszámát (vagy a dupláját ) simán lehozná még most is. Nem beszélve arról, hogy megkaphatná a méltó búcsút is így.
Tudom, tudom. Az ész mást diktál, fiataíitás, csapategység, stb. Viszont, ha tényleg nem ugrik be utolsó nap egy RdT, Nkunku, akkor inkább egy nyűgös, kapuzárási pánikos Cé, mint a Rodryn kívüli négyesre hagyatkozni egy VB-vel (+klub VB-vel) terhelt szezonban.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Ja tényleg, akkor azért! Amúgy korábbról nekem is éjfél rémlett.Realista24 írta:Az időeltolódás miatt írják az angolok a 11-et, éjfél az.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az időeltolódás miatt írják az angolok a 11-et, éjfél az.Donát írta:Holnap este 11.haszi írta:
Picit vakon vagyok, ma éjfélig tart az átigazolási szezon, vagy holnap éjfél?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Holnap este 11.haszi írta:Picit vakon vagyok, ma éjfélig tart az átigazolási szezon, vagy holnap éjfél?Realista24 írta: Trendingbe került a CR éjfélig újra Realos lesz hír.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Holnap.haszi írta:Picit vakon vagyok, ma éjfélig tart az átigazolási szezon, vagy holnap éjfél?Realista24 írta: Trendingbe került a CR éjfélig újra Realos lesz hír.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- haszi
Picit vakon vagyok, ma éjfélig tart az átigazolási szezon, vagy holnap éjfél?Realista24 írta: Trendingbe került a CR éjfélig újra Realos lesz hír.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Trendingbe került a CR éjfélig újra Realos lesz hír.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
A sportingban úgyis félistenként bánnak majd vele, nem csodálom.
Szerintem neki 2, max 3 célja van már:
-CL góllövő lista élén maradni
-legalább addig nyomni, mint leo (így az első pont is biztos, 1-2 év alatt úgyse hozta volna be azt a 15 gól hátrányt)
-vb-n elérni valamit
Nekem fura volt látni, hogy kb. akárhova ment volna, ahol van 6 bl csoportmeccs, de amilyen állapotban van még, megértem..
Simán hoztam is volna ide vissza, megkapja a 6 csoport meccset, pár bajnokin beszáll, de a személyisége miatt ennyi úgy sem lett volna elég, az meg ártott volna a csapatnak..
Igazából a mu is jól jár, ha nem duzzog a padon, de ez az ember nem játszhat az el-ben, az rangon aluli.
Ha meg 10 év múlva valaki rákattint a wiki profiljára:
-36 évesen hazament a mu-ba
-37 évesen meg haza haza a sportingba
Szépen keretben lesz az egész, erre a "műsorra" nem fog emlékezni a többség.
Szerintem neki 2, max 3 célja van már:
-CL góllövő lista élén maradni
-legalább addig nyomni, mint leo (így az első pont is biztos, 1-2 év alatt úgyse hozta volna be azt a 15 gól hátrányt)
-vb-n elérni valamit
Nekem fura volt látni, hogy kb. akárhova ment volna, ahol van 6 bl csoportmeccs, de amilyen állapotban van még, megértem..
Simán hoztam is volna ide vissza, megkapja a 6 csoport meccset, pár bajnokin beszáll, de a személyisége miatt ennyi úgy sem lett volna elég, az meg ártott volna a csapatnak..
Igazából a mu is jól jár, ha nem duzzog a padon, de ez az ember nem játszhat az el-ben, az rangon aluli.
Ha meg 10 év múlva valaki rákattint a wiki profiljára:
-36 évesen hazament a mu-ba
-37 évesen meg haza haza a sportingba
Szépen keretben lesz az egész, erre a "műsorra" nem fog emlékezni a többség.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ha menne, akkor Spurs, Frankfurt, Marseille hármas mellett még nem is lenne lehetetlen a továbbjutás. 8 meccs is összejöhetne a BL-ben.
Szerk: bazdmeg Donát
Szerk: bazdmeg Donát
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
-
Tetszik neki a sorsolás.Mester77 írta: Angol lapok szerint 99%, hogy C megy a Sportingba
- Mester77
Angol lapok szerint 99%, hogy C megy a Sportingba
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."