Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Sierra

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 27., szombat 12:22

füst írta: Én tökre ki vagyok simulva, mert szerintem nincs szükség semmiféle párbeszédre.
Pontosan ezt gondolja a pártod is. :)

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: füst » 2022. augusztus 27., szombat 12:13

Én tökre ki vagyok simulva, mert szerintem nincs szükség semmiféle párbeszédre. :D
Az a legjobb ha nem beszél az ember belpolról, főleg ha az lenne a célja hogy úgymond felnyissa a másik ember szemét. Nem szabad, mindenki meggyőződését tiszteletben kell tartani, akkor is ha nem tetszik. Ha mégis odakeveredik egy beszélgetés, akkor ez az egy aranyszabály létezik számomra, ne győzködd a másikat semmiről.

Olyat én még nem láttam, hogy valaki kifejezetten azért akar politikaról beszélgetni, mert ingatag álláspontja van, és igénye van arra, hogy másik a szellemi képességével a helyes útra térítse őt. :D

Pont emiatt nem szabad ilyen vitába keveredni, persze ha ugyanarra rezonál a másik tag, akkor lehet együtt egy jót szitkozódni vagy áradozni, de ha véleménykülönbség van, akkor azt nem kell piszkálni. Hagy legyen.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2022. augusztus 27., szombat 11:33

Nekem is van mind a 2 oldalon ilyen ismerősöm. Párbeszéd lehetősége 0. Sőt olyan ismerősöm is van aki fanatikusan Gyurcsányista (ha van ilyen szó). Abszolút ideológiai/ érzelmi kérdést csinálnak belőle, és teljesen feleslegesek az érvek (akármiről akármilyen irányba).
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. augusztus 27., szombat 10:29

hehetheoriginal írta: Az oreg generacional ez vmilyen szinten ertheto, nekik egy ilyen ember kell kadarjancsi utan pl, aki megvedi oket a covidtol, haborutol, aki gondoskodik roluk, atyaskodik felettuk. Mikor ez a generacio kihal, akkor is lesz sajnos baj, mert a mostani fiatal generacio meg jobban elborult, es pluszban ostobasaggal es tajekozatlansaggal tarsitva frocsog egymasra, az meg meg veszelyesebb talan
Apam pl oriasi fideszes, az volt kb miota leteznek, melle nyilvan(?) gyuloli a komcsikat, multkor valahogy elojott, hogy kadarek hogy basztak at a nepet, hogy hogyan tartottak egy szinten mestersegesen a kenyer arat, hogy elhitessek a neppel hogy itt minden oke, es hogy tobbek kozott ezert milyen arat fizetett az orszag, ez a naaagy kadari politika, mekkora ballepes hiszen a piac egyszer ugyis visszaut. Aztan kerdeztem, hogy ez nem tok ugyanaz-e, amit pl a rezsivel csinaltak most.

“Nem.”

Imadom. :mrgreen: Amugy igen, durva amit mondasz, nekem 18 eves korom korul szent meggyozodesem volt, hogy ha kihal az akkori szektas buborekgondolkodasu reteg, normalisabb dontesek lesznek hozva az en generacion altal is, hat igy 32 evesen rettenetes megtapasztalni hogy ugyanaz a helyzet, ha nem rosszabb, fiatal, elmeletileg nyitottabb gondolkodasu es elvileg tajekozottabb emberek nyomjak ugyanazt a frocsogo, mindenfele konszolidaciora, kritikus gondolkodasra keptelen szektas agyfaszt, lenyegtelen, melyik oldalet. Remiszto.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 27., szombat 9:42

https://youtu.be/-SRZFuDRfpE

:mrgreen:
thereisonly1ronaldo

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 27., szombat 9:19

Az oreg generacional ez vmilyen szinten ertheto, nekik egy ilyen ember kell kadarjancsi utan pl, aki megvedi oket a covidtol, haborutol, aki gondoskodik roluk, atyaskodik felettuk. Mikor ez a generacio kihal, akkor is lesz sajnos baj, mert a mostani fiatal generacio meg jobban elborult, es pluszban ostobasaggal es tajekozatlansaggal tarsitva frocsog egymasra, az meg meg veszelyesebb talan
thereisonly1ronaldo

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 27., szombat 9:18

hehetheoriginal írta:
gutihaz14 írta:

akik itt feltettek a kezuket egybol el kene venni a szavazati jogot mert valszeg erettsegit sem tudtak megugrani
Meglepodnel, de sztem te is tudod, hogy erettsegis, diplomas, erett felnott emberek is ilyenek.
Tegye fel a kezet, akinek van alapvetoen normalis, az adott szakmajaban fullprofi, abszolut hozzaerto, ertelmes kollegaja, ismerose, aki megbolondul, mintha egy masik ember lenne, mikor a politika kerul szoba.
Az ilyenek nezik be, hogy ha tataroztak a templomtornyot, akkor viktor es a fityesz az o uruk es parancsolojuk
nekem mindegy csak a templom fel legyen ujitva. tobbi nem szamit
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 27., szombat 9:13

gutihaz14 írta:
kierkegaard írta: https://www.youtube.com/watch?v=0AIEQRMsSH8

durva, hogy a szuggesztió mennyre bivaly erős módszer.
akik itt feltettek a kezuket egybol el kene venni a szavazati jogot mert valszeg erettsegit sem tudtak megugrani
Meglepodnel, de sztem te is tudod, hogy erettsegis, diplomas, erett felnott emberek is ilyenek.
Tegye fel a kezet, akinek van alapvetoen normalis, az adott szakmajaban fullprofi, abszolut hozzaerto, ertelmes kollegaja, ismerose, aki megbolondul, mintha egy masik ember lenne, mikor a politika kerul szoba.
Az ilyenek nezik be, hogy ha tataroztak a templomtornyot, akkor viktor es a fityesz az o uruk es parancsolojuk
thereisonly1ronaldo

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 27., szombat 7:16

kierkegaard írta: https://www.youtube.com/watch?v=0AIEQRMsSH8

valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. augusztus 27., szombat 1:20

ja meg az ász tanulmánya is...

"„aki már megfigyelt kisfiút dekázás közben, az láthatja, hogy a férfiak rendkívül nagy koncentrációval tudnak feladatokat elvégezni”."

aki azt képes elhinni, hogy jó kezekben vagyunk...mélyről fog jönni az arconcsapás mikor tudatositja magában, hogy őt bizony itt nagyon durván átbaszták a palánkon.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. augusztus 27., szombat 1:04

https://www.youtube.com/watch?v=0AIEQRMsSH8

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. augusztus 26., péntek 21:45

Attól függetlenül, hogy mi volt az igazság: kik/miért/mennyire verték meg, amit M. Hedviggel művelt a másik oldal (nem a szlovákok, hanem a balos sajtó), ugyanolyan gyomorforgató, mint a jobbos karaktergyilkosságok.

Morális fölényről egyik oldal médiájánál sem lehet beszélni, féreg tud lenni mindkettő. Rajtad, meg rajtam áll, hogy ehhez képest a szennyhez képest mi megcsináljuk-e a saját fölényünket, vagy sárdobálunk?

Úgyhogy ne érezd magad többnek attól, mert nem rúgsz bele a horvátba vakációzó M.E.-be.. :mrgreen: :mrgreen:
Vaskéz, f*szpólósGandalf, azért a mai nap is termel rendesen.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. augusztus 26., péntek 19:57

filatáska írta:
hehetheoriginal írta: Hadd minositsen, velemenyezzen es szoljon mar le mindenki akit es ahogy csak akar, hat mi az istenfasza ez itt bazmeg
Szóljon, a f*szt érdekel, csak akk ne állítsa be hogy fideszes vagy akármilyen az illető ha közben ő is ezt csinálja.
Bár lehet fideszes, akkor visszaszívom. :mrgreen:
Elnezest lemaradtam, van egy alternativ vilag, ahol a nem fideszesek is minden szarert hugyert beugatnak mindenkinek undorito gusztustalan stilusban? Es most nem a maganemberekrol beszelek, hanem a fostos kozszereplokrol, politikusokrol. Peldaul amikor egy 18 eves lanyba allnak bele, habzo szajjal a tv-ben es egyeb mediaban. Mas oldalrol lathatok ilyet?
Tudod van ez a jobboldali moralis "foleny", amit mindig mindenki emleget, nem ok nelkul.
Ugyh az "en is minositek" kurvara nem igaz, en megallapitottam, hogy ez egy fideszes tulajdonsag.
Ha most beleallnek Vityaba, hogy hogy nez ki, es mekkora egy budos troger, akkor minositenem, de ezt nem tettem.
Egyebkent igen, en is szoktam minositeni, de nem ilyenekert.

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. augusztus 26., péntek 19:13

hehetheoriginal írta: Hadd minositsen, velemenyezzen es szoljon mar le mindenki akit es ahogy csak akar, hat mi az istenfasza ez itt bazmeg
Szóljon, a f*szt érdekel, csak akk ne állítsa be hogy fideszes vagy akármilyen az illető ha közben ő is ezt csinálja.
Bár lehet fideszes, akkor visszaszívom. :mrgreen:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 26., péntek 18:48

Hadd minositsen, velemenyezzen es szoljon mar le mindenki akit es ahogy csak akar, hat mi az istenfasza ez itt bazmeg
thereisonly1ronaldo

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. augusztus 26., péntek 18:44

füst írta: Nem volt célom hogy ilyen gellert kapjon a dolog, de most már mindegy.
Szerintem meghökkentő jelenség a szakállas Viktor, főleg így fehérben, mint Gandalf. :D
Főleg az eredeti f*szos pólójával. :mrgreen: :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2022. augusztus 26., péntek 18:33

Nem volt célom hogy ilyen gellert kapjon a dolog, de most már mindegy.
Szerintem meghökkentő jelenség a szakállas Viktor, főleg így fehérben, mint Gandalf. :D

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. augusztus 26., péntek 18:27

zsuninnyo írta: Ez ilyen legalja fideszes tulajdonsag lenne ezt is megszolni.
Még szerencse, hogy te nem minősítesz és szólsz le. :lol:

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. augusztus 26., péntek 17:52

Bar keves embert utalok, es azok kozott is elokelo helyet foglal el, ahhoz semmi kozom, hogy nez ki nyaralas alatt. Ez ilyen legalja fideszes tulajdonsag lenne ezt is megszolni.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. augusztus 26., péntek 17:37

füst írta: Én kiosztanék egy feketepontot a fórum összes lakójának, órákkal ezelőtt közzé lett téve egy szakállas Orbán-kép, és mégse érkezett semmilyen hozzáfűznivaló. :D
A többség még keresi a szavakat. Én a rabló Télapóig jutottam.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Vissza: