Kommentáld a híreket
- sassdibandi
- Kedvenc játékosaid: Varga Zoltán, Törőcsik András, Ronaldo, Ronaldinho, Guti
- Kedvenc csapatod: FRADI, DABAS FC, RM
Re: Kommentáld a híreket
Khedira az egész pályát levédi, ha kell, ék pozícióból durrant a kapura,összevissza kodészol. Olyan remekül helyezkedik, hogy át se lehet játszani, mert mindig mindenről lemarad. Egy félreismert zseni, aki nagyon tud valamit, csak mit...?
Gündogán meg se közelíti a tudását...
Gündogán meg se közelíti a tudását...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Annyiban hasonlóak, hogy védekezésnél előszeretettel lépnek ki a helyükről szerelni. Khedira nem, ő védi szépen a kis területét, mint egy eb.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
morientes írta:Én is birom Ramirest,de egyvalamit nem értek....Casemiro igencsak hasonló stílus,miért nem próbálja már ki??Az ok hogy Ramires sokat próbált,BL győztes játékos,de ha Kázmér beválna,akkor megspórolnánk olyan 40 milliot,valamint ő lehetne a nagy felfedezett,aki bizonyítaná edzőbá zsenijét...Ancelotti nagy kedvence a brazil, szóval nem elképzelhetetlen szerintem; ugye az újságírók szerint Ramires az a Chelsea játékos aki spanyol földre vágyik, meglátjuk ...
ramires sokkal többet mozog fel,mint egy BTB, casemirot sokat nem láttam(ugye nem túl sokat játszott ) és ő statikusabb,vagyis nem mozog be akkora területet. A fejjátéka erős viszont.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Az adidas évi 40 korul penget nekünk. Tudom hogy a ketto nem ugyanaz, de azét na! Mondjuk nem tudom hogy a többi átkeresztelt stadionert mennyit fizetnek. Otthon majd rakeresek.
Szerk.; Arsenal 2004, 15 évre 100 millió font
Szerk.; Arsenal 2004, 15 évre 100 millió font
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Évi 25 milla eleg karcsú lenne a nevvaltoztatasert véleményem szerint.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Én is birom Ramirest,de egyvalamit nem értek....Casemiro igencsak hasonló stílus,miért nem próbálja már ki??Az ok hogy Ramires sokat próbált,BL győztes játékos,de ha Kázmér beválna,akkor megspórolnánk olyan 40 milliot,valamint ő lehetne a nagy felfedezett,aki bizonyítaná edzőbá zsenijét...Ancelotti nagy kedvence a brazil, szóval nem elképzelhetetlen szerintem; ugye az újságírók szerint Ramires az a Chelsea játékos aki spanyol földre vágyik, meglátjuk ...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Tudtommal nem; hosszú hetek, hónapok óta csak a küszöbön áll a dolog; a múlt heti nyilatkozata miszerint "egyszer a Realban ?, miért ne" szöveg után azonban a hírek szerint felgyorsultak az események és most hétvégére tervezik állítólag a bejelentést, de már sokadjára ...ő nem rég már hosszabbított, nem?
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- ___Samy___
ő nem rég már hosszabbított, nem?A hírek szerint ugye hosszabbítana, de már elég régóta megy ez a huzavona és még mindig semmi;
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
A Marca egyébként az El Confidencial-lal egyszerre hozta le kora reggel a hírt; szóval ennek és a nyári pletykáknak a fényében jó eséllyel tényleg történik valami --> mind2 portál szerint az elővásárlási jogot foglalták szerződésbe a Sahin biznisz keretében; főleg miután a Barca (+ néhány angol óriás) is elkezdett akciózni! Így a tervezett 27-30 millás ár (amiből lejön Sahin 7 millás vételára) az érdeklődő klubok számától és ajánlatától függően némileg azért változhat még.A Marca szerint a Real Madrid nyerte a Gündoganért folyó versenyt. Mint arról a nyár folyamán beszámoltunk, a két klub szóbeli megállapodást kötött a játékos átigazolásával kapcsolatban, amit most papírra is vetettek. Mindezt a Sahin üzlet lezárásával egyidejűleg tették meg a felek.
A hírek szerint ugye hosszabbítana, de már elég régóta megy ez a huzavona és még mindig semmi; ugyanakkor amint aláír végleg kihúzhatjuk a listáról! Főleg, hogy állítólag Pogbára jobban fáj Perez papa foga és ezt a Juve vezetőinek tudomására is adta, akik alapból nem tervezik eladni, de egy jó ajánlatot azért már megfontolnának!Az újságok szerint Ancelotti is Vidalt akart, csak nem jött össze.
Ancelotti nagy kedvence a brazil, szóval nem elképzelhetetlen szerintem; ugye az újságírók szerint Ramires az a Chelsea játékos aki spanyol földre vágyik, meglátjuk ...Voltak pletykák egy Khedira-Ramires cseréről is (amit én mondjuk kétlek, de örülnék neki)
Matt kollégát idézve -->
mindenesetre már évek óta simán és bőven elférne 2 combos igazolás oda a középpálya közepére, arról nem is beszélve, ha ne adj' isten Khedira, Xabi és Casemiro (akár kölcsönbe, akár végleg) is távozna!Azért az ironikus, hogy az a legerősebb kp sorunk, amelyik már évek óta rendelkezésre áll (kivéve Modric), és mégis gyenge a kp-nk. Mert szomorú kimondani, de Khedira alap, mint ahogy Modric is. A kérdés Illara vagy Xabi, nekem Xabi kevés, nagyok ellen rendre betli, míg Illara meg nem elég agresszív. Ez egy vicc. Ez a kp sosem lesz életképes, legalább is támadó futballra semmiképp.
Közben François Gallardo megint "nagyon magabiztosan" jósolgat ; véleménye szerint a nyáron Benzema, Di María out /efelől kétsége sincs/ és Falcao, Mandzukic in (utóbbi ügynökével Carlo már fel is vette a kapcsolatot; egyik padról a másikra mi???) ...
Más a Marca szerint a Real Madrid évi 25 millát vár, kér attól, aki a nevét szerepeltetné a stadionon (Perez papa nem akar a dologgal sietni --> a legkedvezőbb ajánlatért, akár több hónapot is szívesen várna (sőt 2 éven belül kívánják tető alá hozni az ügyet) míg a COPE szerint a Microsoft egyébként nem a névviselés, hanem a modernizációs (informatikai) munkálatok miatt áll tárgyalásban a klubbal, ergo más terülten kívánják támogatni a Real Madridot!
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
Tudtommal sérült. Ennél bővebb infót sajnos nem tudok a rendelkezésedre bocsájtani.Való igaz. Így van ez, ha ez ember túl vehemensen gépel, betű formát ölt az összes gondolata. A választ arra tudod, hogy miért nem játszik?
Sportfilozófia: Roger Federer
- morientes
Hát lehet hogy az lenne,csak az a baj hogy az öreg bőre is piros-fekete Nem gondolnám hogy otthagyná szeretett klubját.egy dolog miatt gáljani hatalmas erősítés lenne ide, szarérhugyér hoznánk messit, mert meghekkelné az adidas segítségével vagy két ukrán kurváért adnának nekünk gündögant, a kopasz elintézné:mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Való igaz. Így van ez, ha ez ember túl vehemensen gépel, betű formát ölt az összes gondolata. A választ arra tudod, hogy miért nem játszik?Ez esetben nem lenne kockázat, jól áthidaltad a problémát
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
Ez esetben nem lenne kockázat, jól áthidaltad a problémátMi történt vele? Sérült? Mert akkor őt is kockázatos leigazolni, bár én vállalnám ezt a kockázatot, ha biztosan tudnám, hogy úgy fog játszani, mint tavaly.
Perez papa sem utolsó üzletember, csak szignifikánsabb kevesebb ujjtöréssel és több pénzzel dolgozik.egy dolog miatt gáljani hatalmas erősítés lenne ide, szarérhugyér hoznánk messit, mert meghekkelné az adidas segítségével vagy két ukrán kurváért adnának nekünk gündögant, a kopasz elintézné
Sportfilozófia: Roger Federer
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
namost ezt évekkel ezelőtt már elmondtam volna a mu-nak akár ingyen is, pláne ha még fizetik az f12 berlinettámba a benyát, akkor meg is indoklommég a legvehemensebb mu szurkolók is beismerik, hogy egy méteres kulát ér az egész, amit lehoz. kidobott pénz az egész. az mu problémáinak egyik forrása az ő - béna - játéka.
valami bajnokit néztünk pár hete lakótársammal, aki már 10 éves szurkol az mu-nak és pár labdaérintésénél majdnem eldobta a laptopját
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
még a legvehemensebb mu szurkolók is beismerik, hogy egy méteres kulát ér az egész, amit lehoz. kidobott pénz az egész. az mu problémáinak egyik forrása az ő - béna - játéka.morientes írta:Hát jó lenne,de nemtom akkor minek nekik Fellaini
valami bajnokit néztünk pár hete lakótársammal, aki már 10 éves szurkol az mu-nak és pár labdaérintésénél majdnem eldobta a laptopját khedira minőségibb játékos, hiába béna itt. angliában a nagy munkabírása és a futómennyisége miatt ki fog emelkedni.
egyébként is látszik, hogy neki ez az utolsó éve itt, ancelotti is csak azért játszatja, mert nincs alternatíva. casemiro nem elég rutinos a poszthoz, elég könnyelmű. khedirambo viszont felszántja a pályát és a hercegi sörénye még azután is csak csillog
hehe bazdmeg ez az avatar. kikészít.
meglátom és ökölbeszorul a kezem.
meglátom és ökölbeszorul a kezem.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- hehe
egy dolog miatt gáljani hatalmas erősítés lenne ide, szarérhugyér hoznánk messit, mert meghekkelné az adidas segítségével vagy két ukrán kurváért adnának nekünk gündögant, a kopasz elintéznémorientes írta:Tulajdonos Silvio Berlusconi.Galliani azt hiszem klubigazgató,de mindenesetre a 2. ember a klubnál.Az ő kezén folyik át minden ügy.Arról nem beszélve hogy kölyök kora óta szurkol a csapatnakGalliani nem a Milan tulajdonosa? :)
- morientes
Tulajdonos Silvio Berlusconi.Galliani azt hiszem klubigazgató,de mindenesetre a 2. ember a klubnál.Az ő kezén folyik át minden ügy.Arról nem beszélve hogy kölyök kora óta szurkol a csapatnakGalliani nem a Milan tulajdonosa? :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
A Sanitas "szekció"-ba fel lehetne esetleg venni, hogy Khedira önértékelési zavarral küzd?
- hehe
nem.NathanBarley írta:Galliani nem a Milan tulajdonosa?sander írta:Valamelyik nap olvastam hogy Gallianinak megromlott a viszony a Milan tulajdonosaival és lehetséges egy Madridba való szerződés .... tud erről valaki valamit ?
abüdösk.anyádtegyökér takarodj„Nem vagyok spanyol, nem kerültem sokba, és Mourinho egyik embere voltam. A szezont a kispadon vagy a lelátón ülve kezdtem. Ha jól játszom, akkor is én vagyok a bűnbak, és nem értékelnek megfelelően” – idézi Khedirát az ESPN Soccernet.?
ramires, gündögan, vidal meg pogba is spanyolok, azért akarjuk őket