ANDS írta:
LV a leggyengébb láncszem, gyenge előre, gyenge védekezésben.
Van 3 klasszis támadó a bal oldalra (Vini, Rodry, Hazard), de nincs jobbszélső.
Nem LV a leggyengébb láncszem. A leggyengébb focista a szélsők közül, ok, de mindig kirakja a belét is a csapatért, ellenben Ase sose, Hazard eddig sose, Mariano meg egy megélhetési bűnöző. Izé.. "Focista"..
A meccsről: szvsz csoda lesz, ha Benzit valahogy életben tartja a stáb egész idényre.. Carlonak ÖSSZESEN annyi variációs lehetősége van, hogy Rodryt jobbra, vagy balra rakja és kifújt. Nagyon kéne valami lastminuteaug31-es érkező előre.. Aki akar menjen/pár lókötő inkább t*k*r*dj*n, semmi szükség rájuk..
Az első 20-25 perc telj. rendben volt, aztán nagyon magunkra húztuk az espanyolt és meg is büntették. Aztán a végén meg a szokásos darával fel lettek őrölve.
Nekem Tchouaméni nagyon tetszett, az első félidő 2 helyzete tőle indult
...
Cama engem mindig lenyűgöz. Mármár komikus, ahogy nem tudják utolérni, felrúgni, ellenben ő mindenkit is utolér, mindenhova odapiszkál. Kellett a lendülete a győzelemhez.
Ceba így 2 gyors emberrel maga mellett egész használhatónak tűnik.. A mozgása mondjuk nekem kritikán aluli, volt egy ilyen haverom, vagy 100kg volt 16 évesen is. Na neki volt kb. ilyen darabos a mozgása, de párszor lejött ifi edzésre olyan dugókat küldött, meg olyan passzokat/kötényeket adott, hogy csak lestünk. De telj. értelmezhetetlen volt a foci többi aspektusában.. Na kb. Ceba is ilyen nekem. De 2 gyors emberrel maga mellett/mögött a technikája, érzéke a játékhoz segíthet majd sokat.
A győzelmet megérdemelte a csapat, az utolsó 15-20 percben nagyon nyomtak, de a hibák/hiányosságok látszanak. Kevés az ember elöl. 2 balszélső, 1 kkp a jobbszélen használva muszájból és egy csatár (hiába kb. perpill a legjobb) kevés. 4 ember előre kevés.