"Kuki szerepét" Rodrygo fogja betölteni, Carlo szavai erre utaltak legalábbis nálam.hehetheoriginal írta: nem csak a csapat ordít.
kurvagyér ez a felhozatal, de nyilvan elvakitja a vezetest, hogy vini top tamadova notte ki magat a mai szinten, es benzema meg aranylabdat fog kapni.
azonnal letennem a 100at kukiert, ha az kell, hogy a stadionfelujitas 1 evet elhuzodjon, akkor az kell, eddig is meg volt oldva.
Értékeld a legutóbbi meccset
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nem csak a csapat ordít.
kurvagyér ez a felhozatal, de nyilvan elvakitja a vezetest, hogy vini top tamadova notte ki magat a mai szinten, es benzema meg aranylabdat fog kapni.
azonnal letennem a 100at kukiert, ha az kell, hogy a stadionfelujitas 1 evet elhuzodjon, akkor az kell, eddig is meg volt oldva.
thereisonly1ronaldo
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Nem LV a leggyengébb láncszem. A leggyengébb focista a szélsők közül, ok, de mindig kirakja a belét is a csapatért, ellenben Ase sose, Hazard eddig sose, Mariano meg egy megélhetési bűnöző. Izé.. "Focista"..ANDS írta: LV a leggyengébb láncszem, gyenge előre, gyenge védekezésben.
Van 3 klasszis támadó a bal oldalra (Vini, Rodry, Hazard), de nincs jobbszélső.
A meccsről: szvsz csoda lesz, ha Benzit valahogy életben tartja a stáb egész idényre.. Carlonak ÖSSZESEN annyi variációs lehetősége van, hogy Rodryt jobbra, vagy balra rakja és kifújt. Nagyon kéne valami lastminuteaug31-es érkező előre.. Aki akar menjen/pár lókötő inkább t*k*r*dj*n, semmi szükség rájuk..
Az első 20-25 perc telj. rendben volt, aztán nagyon magunkra húztuk az espanyolt és meg is büntették. Aztán a végén meg a szokásos darával fel lettek őrölve.
Nekem Tchouaméni nagyon tetszett, az első félidő 2 helyzete tőle indult ...
Cama engem mindig lenyűgöz. Mármár komikus, ahogy nem tudják utolérni, felrúgni, ellenben ő mindenkit is utolér, mindenhova odapiszkál. Kellett a lendülete a győzelemhez.
Ceba így 2 gyors emberrel maga mellett egész használhatónak tűnik.. A mozgása mondjuk nekem kritikán aluli, volt egy ilyen haverom, vagy 100kg volt 16 évesen is. Na neki volt kb. ilyen darabos a mozgása, de párszor lejött ifi edzésre olyan dugókat küldött, meg olyan passzokat/kötényeket adott, hogy csak lestünk. De telj. értelmezhetetlen volt a foci többi aspektusában.. Na kb. Ceba is ilyen nekem. De 2 gyors emberrel maga mellett/mögött a technikája, érzéke a játékhoz segíthet majd sokat.
A győzelmet megérdemelte a csapat, az utolsó 15-20 percben nagyon nyomtak, de a hibák/hiányosságok látszanak. Kevés az ember elöl. 2 balszélső, 1 kkp a jobbszélen használva muszájból és egy csatár (hiába kb. perpill a legjobb) kevés. 4 ember előre kevés.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Ordít a csapat 1-2 támadóigazolásért…
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Végre az öreg is belátta, hogy semmire nem jó a gyerek, konstans emberhátrány. Köszönjük a tavalyi 10 gólját, kellett nagyon a bajnoki címhez, de amúgy egy lófaszjóska évek óta.wZoLee7 írta: Asensio szerintem tegnap megkaptaa jelet amire várt. Támadni kellett, kellettek a gólok, mégsem küldték be, viszlát
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Asensio szerintem tegnap megkaptaa jelet amire várt. Támadni kellett, kellettek a gólok, mégsem küldték be, viszlát
-
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
- Kedvenc csapatod: RM
+1Yazid írta: Most meg kell védjem vinit, általában 3ember rajta volt végig és sajna ha 10x akkor 10x neki kell menjen egyedül a védelemnek mert ebből all a taktikank, teljesen egyoldalasak vagyunk. En nem lattam huuu de sok mindenkit megtudott volna jatszani éles helyzetekben. Ugye benz is szervezi folyamat a jatekot, visszajön kb felezőig allandoan mire szerencsétlen felvergodik mar az a 4ember leszedi vinit...
Ezt adom...kb. Ennyi a jatékunk, Vinit kiugratják, megver 1 embert es vagy kapura tör, vagy megjátsza Benzemát és ennyi.
Sajna ezért van csapágyasra hajtva Benzema és Vini is, mert ha kiveszed az egyiket a gépezetből, jóformán azt se tudják mit is kellene játszani..
Más semmi váratlan nincs a csapatban, esetleg még Modric mikor benyomja magán a god mode-t és ad egy olyan labdát valakinek, vagy épp betekeri messziről..
Persze ehhez kell egy stabil védelem, amink van, és egy jó csapatmentalitás, hogy nem adják fel..
(Valamelyest szerencsénk van, hogy a nagy öregek keveredtek a fiatalokkal, mert így a fiatalok átvehették/átvehetik ezt a fajta mentalitást.. Nem pedig páváskodnak a pályán és azon kívül...)
Vicces ez.Ha meg nem próbálkozna akkor meg azért lenne szapulva. Tegnap is megrúgta az első gólt utánna kellett volna eltenni még egyet aztán ilyen fel sem vetődne.Minden meccsen ütik rúgják ennek ellenére annyit melózik mint az állat ezt sajnos nagyon kevesen veszik észre például.Háát aki ennyit próbálkozik, attól előbb vagy utóbb jön is valami váratlan, de a hatékonysági rátán csúnyán leveri a lécet, arról nem is beszélve, hogy mivel nincs jobb szelunk, így tényleg mindent neki hagyunk, ami mondanom sem kell roppantul kiismerhetővé válik majd. Nyilván máskor jobban ülnek a cselei, de én ennyi év után sem látom egy labdabiztos embernek. Ettől függetlenül jöhetnek tőle a váratlanok, de nekem ennél több kell.
Szerintem örüljünk neki hogy van egy ilyen kurvára fiatal brazil duónk előre.
Bántani meg szerintem nagyon nem szerencsés.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Most meg kell védjem vinit, általában 3ember rajta volt végig és sajna ha 10x akkor 10x neki kell menjen egyedül a védelemnek mert ebből all a taktikank, teljesen egyoldalasak vagyunk. En nem lattam huuu de sok mindenkit megtudott volna jatszani éles helyzetekben. Ugye benz is szervezi folyamat a jatekot, visszajön kb felezőig allandoan mire szerencsétlen felvergodik mar az a 4ember leszedi vinit...
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Bocs, nemrég lettem 1 éves a fórumon. My bad.Tjacks írta:Miért Hehe nem az?halamadrid írta:
Geci, ha nem tudom, hogy Hehe vagy, a mai kommentek alapján egy regelt trollra tippelnék
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Miért Hehe nem az?halamadrid írta:Geci, ha nem tudom, hogy Hehe vagy, a mai kommentek alapján egy regelt trollra tippelnékhehetheoriginal írta: valverde mikor volt jo kp-n?
mindig bizonytalan es nem tul labdabiztos, nem tudja ugy megtartani, mint egy modric, ha raront 1-2 vedo.
nalam o vagy vonalszelsokent fer be max, vagy sehova. gyorsasagan kivul nincs extra tulajdonsaga.
nalam cami-tucsi-modri az alap, aztan köréjük lehet szorni a többieket.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Geci, ha nem tudom, hogy Hehe vagy, a mai kommentek alapján egy regelt trollra tippelnékhehetheoriginal írta: valverde mikor volt jo kp-n?
mindig bizonytalan es nem tul labdabiztos, nem tudja ugy megtartani, mint egy modric, ha raront 1-2 vedo.
nalam o vagy vonalszelsokent fer be max, vagy sehova. gyorsasagan kivul nincs extra tulajdonsaga.
nalam cami-tucsi-modri az alap, aztan köréjük lehet szorni a többieket.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Háát aki ennyit próbálkozik, attól előbb vagy utóbb jön is valami váratlan, de a hatékonysági rátán csúnyán leveri a lécet, arról nem is beszélve, hogy mivel nincs jobb szelunk, így tényleg mindent neki hagyunk, ami mondanom sem kell roppantul kiismerhetővé válik majd. Nyilván máskor jobban ülnek a cselei, de én ennyi év után sem látom egy labdabiztos embernek. Ettől függetlenül jöhetnek tőle a váratlanok, de nekem ennél több kell.flori írta: Igazából tőle jön majdnem mindig a váratlan, megveri az emberét és jön a ziccer belőle. Lehet taktika elem is ez. Most nem jött be annyi, máskor meg ebből van két gól. Ettől függetlenül tényleg vannak ostoba hibái, de kulcsjátékos lett.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az a gyerek dualipával a pocsen csüngve is betekerné a hosszúba. Iden is meglovi a szokásos 3-4 dugóját fontos pillanatokban. Ha ennyit csinal csak, akkor is megéri, mert ha eddig nem lépett, akkor ne is kezdje el 29.én.
Modric, karim, alaba, fede gyenge meccset fogtak ki. Karim aztan a végén szokas szerint döntött. Csuha, cama páros tovabbra is elképesztő. Aranyember: rodrygo
Modric, karim, alaba, fede gyenge meccset fogtak ki. Karim aztan a végén szokas szerint döntött. Csuha, cama páros tovabbra is elképesztő. Aranyember: rodrygo
Azert a keret gyengesegenek tukreben meg felfoghatatlanabb a tavalyi szezonunk. 2,5 fasza tamadoval triplaztunk
- Pad'em
Nyilván akkor hoztunk volna embert, ezerszer el lett mondva.hehetheoriginal írta:ha elmennenek castillaval kene feltolteni a keretet.Pad'em írta: Sokat mondó, hogy 1-1-nél a 85.percben Ancelotti Carvajalt cseréli be, Hazard, Asensio és Mariano meg a padon marad. Helyükben már holnap kérném az átigazolásomat, dehát ismerjük mindhármat Elvannak így is. Azért Perez helyében a tavalyi csoda után csak hoznék Carlónak még egy használható támadót még így last minute.
jo az nekunk?
ad2: csereld le a profilkeped faszom se akar remalmodni
Ad2, a Valverdés hszed miatt meg is érdemelsz egy jó kis jézusos rémálmot. Jóéjt
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- flori
Valóban öncélúbb lett, de azt még nem mondanám, hogy önző. Igazából tőle jön majdnem mindig a váratlan, megveri az emberét és jön a ziccer belőle. Lehet taktika elem is ez. Most nem jött be annyi, máskor meg ebből van két gól. Ettől függetlenül tényleg vannak ostoba hibái, de kulcsjátékos lett.Vinicius rengeteg labdat eladott, és bar eddig sem a legélesebb kés volt a fiókban, de a mai napon extra sok hulyeseget csinalt... Amikor 3-4 ember között is megakarta oldani, úgy hogy kozben a tarsak üresbe futnak, nekem ne mondja már senki, hogy ehhez is tapsolni kell.
Nem tudom minek szól ez, de nehez hiszem hogy kiültetik. Egyszerűen szar, aki semmit nem ad a meccsekhez és senkinek sem kell. Nincs igazából értelme nem becserélni, mert elüldözni sem lehet. Így fixen nem lesz vébéje, reméljük ennyit azért felfog.Pad'em írta: Sokat mondó, hogy 1-1-nél a 85.percben Ancelotti Carvajalt cseréli be, Hazard, Asensio és Mariano meg a padon marad. Helyükben már holnap kérném az átigazolásomat, dehát ismerjük mindhármat Elvannak így is. Azért Perez helyében a tavalyi csoda után csak hoznék Carlónak még egy használható támadót még így last minute.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ha elmennenek castillaval kene feltolteni a keretet.Pad'em írta: Sokat mondó, hogy 1-1-nél a 85.percben Ancelotti Carvajalt cseréli be, Hazard, Asensio és Mariano meg a padon marad. Helyükben már holnap kérném az átigazolásomat, dehát ismerjük mindhármat Elvannak így is. Azért Perez helyében a tavalyi csoda után csak hoznék Carlónak még egy használható támadót még így last minute.
jo az nekunk?
ad2: csereld le a profilkeped faszom se akar remalmodni
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Sokat mondó, hogy 1-1-nél a 85.percben Ancelotti Carvajalt cseréli be, Hazard, Asensio és Mariano meg a padon marad. Helyükben már holnap kérném az átigazolásomat, dehát ismerjük mindhármat Elvannak így is. Azért Perez helyében a tavalyi csoda után csak hoznék Carlónak még egy használható támadót még így last minute.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Nehéz erre mit írni. A 3 gól ellenére is elegedetlen vagyok. Vinicius rengeteg labdat eladott, és bar eddig sem a legélesebb kés volt a fiókban, de a mai napon extra sok hulyeseget csinalt... Amikor 3-4 ember között is megakarta oldani, úgy hogy kozben a tarsak üresbe futnak, nekem ne mondja már senki, hogy ehhez is tapsolni kell. Ami további probléma nála, hogy végig pofazza és vigyorogja a meccset, nem sok alázatot mutatva ezzel.
Kroost es Modricot elfelejtenem, dinamika, lendület és tempó kell a kpra, ezt pedig már nem tudják biztosítani, ráadásul ha Kroos a pályán van, akkor a pontrugasok is az övé, ami megye 2 szint.
Benzema fasult, az osszejatekok egy jelentős része elakadt benne, de a 2 gólja fantasztikus volt. Sajnos komoly bajban leszünk, ha a góljai sem fognak jönni.
Valverde sajnos nem szélső, nem tud igazán kulcsfigura lenni a szélen. Gyors, de igazából, ennyi,
a szélre ennél több kell. Igazából a szeljatekunk probléma lehet később, Nkunkura nyomnék egy all int, de tudjuk, hogy nem fog jönni és majd nezhetjuk a szélen Asensiot.
Hazardon lehet röhögni, de én ma siman behoztam volna, ha 10 bol 10 csel nem jön be a szélen, akkor ott valtoztatni kell a folyamaton.
Kroost es Modricot elfelejtenem, dinamika, lendület és tempó kell a kpra, ezt pedig már nem tudják biztosítani, ráadásul ha Kroos a pályán van, akkor a pontrugasok is az övé, ami megye 2 szint.
Benzema fasult, az osszejatekok egy jelentős része elakadt benne, de a 2 gólja fantasztikus volt. Sajnos komoly bajban leszünk, ha a góljai sem fognak jönni.
Valverde sajnos nem szélső, nem tud igazán kulcsfigura lenni a szélen. Gyors, de igazából, ennyi,
a szélre ennél több kell. Igazából a szeljatekunk probléma lehet később, Nkunkura nyomnék egy all int, de tudjuk, hogy nem fog jönni és majd nezhetjuk a szélen Asensiot.
Hazardon lehet röhögni, de én ma siman behoztam volna, ha 10 bol 10 csel nem jön be a szélen, akkor ott valtoztatni kell a folyamaton.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."